Találatok a következő kifejezésre: Már 2 leszakad a hátam, (3 db)

Már 2 napja leszakad a hátam, és szurkál a petefészkem is, a hőm 36, 8 és 37, 1 között mozog. Kicsit érzékeny a mellbimbóm is. Lehet, hogy baba van a dologban?

Vasárnap nem kellene megjönnie. Mikor tesztelhetek legel?bb? Ezeket az érzéseket nem csak bemesélem magamnak higyjétek el. Mintha megjönne érzés is meg van. Félek a csalódástól! Viszont nagyon örülnék egy kis pocaklakónak!

Legjobb válasz: Nekem is egy vasárnap kelett volna megjönnie és hétfõn teszteletm.+ lett. Sok sikert és türelmet.

Nekem is egy vasárnap kelett volna megjönnie és hétfõn teszteletm.+ lett. Sok sikert és türelmet.
Nagyon szorítok, hogy babócád legyen. Szerintem várj hétfõ reggelig a tesztel. Bár én is mindig megcsinálom és általában másnap meg szokott jönni. Ugyhogy, türelem. Ha netán megjön, akkor se keseredj el!!!!!!
A kérdező hozzászólása: nem fogok elkeseredni, mert bár szeretnénk babát, de, ha nem jön össze, akkor majd összejön a következõ hónapban. Csak fura mert ilyet még egy gyógyszermentes hónapban sem éreztem és már 7 hónapja próbálkozunk. Leszakad a derekam, mint mensi elõtt szokott, viszont a szurkálás nem szokott lenni csak most van.

Körülbelül milyen összegű kamatot kell visszafizetni a 1, 5 millió FT-ra ha nem lesz meg a vállalt 2. gyermek? Van még hátra 3 év de már tudjuk hogy nem szeretnénk tesót.

Legjobb válasz: Ha jól tudom, függ az eltelt idõtõl is. De a "régi" szocpolnál, ahol 1,6 millió járt 2 gyerekre, ott az elsõ gyerekre 500.000,- a második 1.100.000,- Ft-ot számoltak. Visszafizetésnél kb. 300-400ezer volt a kamata a második babára (aki nem született meg) jutó résznek. Pontosan már nem emlékszem.

Ha jól tudom, függ az eltelt idõtõl is. De a "régi" szocpolnál, ahol 1, 6 millió járt 2 gyerekre, ott az elsõ gyerekre 500.000, - a második 1.100.000, - Ft-ot számoltak. Visszafizetésnél kb. 300-400ezer volt a kamata a második babára (aki nem született meg) jutó résznek. Pontosan már nem emlékszem.
Mondjuk ez engem is érdekelne csak EGY babára..!!Sajnos nem jön 2 éve..!:-(
Nekünk vissza kellett fizetni, és 1, 5 millio forintot - 1, 1 millio volt a masodik gyerek utan a szocpol - viszont, amint megszületett a masodik, utolagos szocpolt igényeltünk, és meg is kaptuk, hiaba nincs mar szocpol. Tehat vissza kell fizetni, de a masodik baba megszületését követõen lehet újbol igényelni, ha a hitelszerzõdés még 2099. augusztus 1. elõtt köttetett. 1, 5 milli forint utan is szerintem olyan 400-500 forint lehet a kamat, ha teljesen kivarjatok az idõt. Valoban függ az idõtõl is. A bankban kellene ezt megkérdezni.
ha önhibán kívül, pl eü okok miatt nem jön, akkor nem kell visszafizetni, úgy tudom...
utolsó elõttinek szólt
Sajnos vissza kell fizetni, csak akkor nem, ha bizonyítod, hogy teljesen meddõ vagy. Nekem 21 hetes baba ment el masodjara, és azt sem vették figyelembe, mert csak a 28 hetes terhességtõl van felmentés....

Nem lesz baja egy kis husitól? Vida Ágnes sorai közt olvastam, hogy amint már egyféle gyümit eszik adjunk hust is. Hát én adtam 2 szer 1 teáskanál csirkehusit. A védőnő mée letolt hogy az majd csak később kell.

Legjobb válasz: Féléves a babám és egy hónapja kezdtem hozzátáplálni,gondolom akkor csak átment rajta de hasznosítani még nem igen tudta!? Köszönöm a tanácsot a Vida Ágnessel kapcsolatban!

A kérdező hozzászólása: Féléves a babám és egy hónapja kezdtem hozzátáplálni, gondolom akkor csak átment rajta de hasznosítani még nem igen tudta!? Köszönöm a tanácsot a Vida Ágnessel kapcsolatban!
Én is 6 hónaposan kezdtem adni. Szerintem ne nagyon olvass Vida Ágit...sok tanácsa használhatatlan, sõt káros! És ezt nem egyedül én gondolom így, volt már szó róla ezen az oldalon is többször.
Én viszont nem így gondolom. Vida Ágnessel teljesen meg vagyok elégedve, és ezt is sokszor lehetett már itt olvasni. Én a babaszakácskönyvébõl fõzök, jók a receptjei, és betartom a mit ehet és mit nem dolgait, nem beszélve arról, hogy az álomba ringató praktikák könyve oldotta meg az alvásproblémánkat. Csak ajánlom! Fél évesen adhatsz neki pici húsit, de ne mindennap. 7 hósan már ehet mindennap húsit, 8 hótól meg heti egy csirkemáj. Ha ezek szerint te is olvasod Vidát, akkor ezt a babaszakácskönyvébe (neten ingyen letölthetõ) megtalálod. Rendszeresen 7 hótól kaphat húsit.
Kabd be 11:26-os. Nekem is van fantáziám, abból csak ellesek tippeket. Örülök, hogy ennyire okos vagy, és itt osztogatod az észt, biztos a fiadat is így neveled. Én a kérdezõnek válaszoltam, és ha elolvastad volna jobban, akkor láthattad, hogy ez ingyenesen letölthetõ a netrõl, meg a könyve is. milyen bizniszrõl is beszélsz? egy fillért nem fizettem eddig neki.:) de te olyan okos vagy, majd biztos egy is JÓL megmagyarázod! és nyugodtam írj vissza, elolvasni nem fogom már. amúgy szép napot!
Mekkora a baba?
egy honappal az elsö ételek bevezetése után lehet...(kb) tápszereseknél pl. már 5 hos kortol irják.
4 hótól lehet gyümi, 5 hótól zöldség, 6 hótól husi. Hozzá kell szoktatni az emésztõrendszert a szilárd táplálékhoz. A hús még nem tudja feldolgozni, hasznosítani. Nem lesz baja tõle, de majd csak késõbb adj neki. 6 hó körül. Na már ha 4 hósan kezdted a hozzátáplálást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsot.
Elég gáz ha a gyereknek fõz vki azt is csak szakácskönyvvel tudja megtenni. Nekem jó a fantáziám és finomakat készitek a kisfiamnak:) Ez is csak egy biznisz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!