Találatok a következő kifejezésre: Már 2 leszakad (466 db)

Ugye a 2. szülés már könnyebb lesz?

Az elsővel rettenet hosszú volt a vajúdás és valami borzalmas kibírhatatlan fájdalommal járt. Ez 1 éve volt. most 26 hetes terhes vagyok, de alig merek a szülésre gondolni...

Legjobb válasz: Nekem is ez volt az elsõ kérdésem a nõgyógyásztól szülés után, mert nagyon hosszúra nyúlt nálam is a vajúdás. Erre õ azt mondta, hogy nincs két egyforma szülés, de általában a 2. már rövidebb szokott lenni, a tested "emlékszik" mit kell csinálnia. Szerintem próbálj meg inkább arra koncentrálni, hogy milyen jó is lesz, ha már meglesz a babád!

Nekem is ez volt az elsõ kérdésem a nõgyógyásztól szülés után, mert nagyon hosszúra nyúlt nálam is a vajúdás. Erre õ azt mondta, hogy nincs két egyforma szülés, de általában a 2. már rövidebb szokott lenni, a tested "emlékszik" mit kell csinálnia. Szerintem próbálj meg inkább arra koncentrálni, hogy milyen jó is lesz, ha már meglesz a babád!
Elsõ 18óra mindennel, a második 2óra. És az elsõnél "haldokoltam" a fáradtságtól, a másodiknál távaltattam a nagyot és az altatóit énekeltem a folyosón sétafikálva vajúdás alatt:)
Elsõnél 11 óra volt a szülésindítástól a szülésig, másodiknál szülésindítástól számított 9 óra múlva lett meg.
32 hetes terhes vagyok és nagyon félek a szüléstõl. a 2. baba lesz az elsõ mindennel együtt 8 és fél óra volt.de pont ezért félek mert tudom hogy sokkal rosszabb is lehetett volna.félek hogy most nem úszom meg ennyivel.
Szia. Elsõ szülésem 12óra volt, a második szülésem 4óra. 2hete szültem meg a harmadik kisfiamat, aki szintén 4óra alatt lett meg, de a harmadik fájt a legjobban. Az elsõ kettõ semmi nem volt ehhez képest.
Elsõ szülésem 13és fél óra 2. szülésem 24óra kõ kemény vajúdás 7óra oxitocinnal most a 3.-kal vagyok 26hetes terhes és rettegek a szüléstõl.
Mindkettõ babám az indítás után 4 órával született meg. Az elsõnél 2 óra volt nagyon rossz, a másodiknál 15 perc, vagyis 4 fájás, és 3 tolófájás, a harmadikra kinn is volt. Sokat beszélj a babáddal, hogy segítsen Te is segítessz majd neki, ill. gondolatban vezesd végig a szülést, hogy foga majd kibújni a baba.
Nekem az elsõ szülés 3 óra, a második 1, 5 óra.

Hogy hívják azt a beagle-t ami 2 színű? Úgy értem a mi 3 színű az a trikolor Amúgy ha 2 bagle-t pároztatunk akkor nem baj ha egyik 2 a másik 3 színű? Vagy ettől már nem lesz fajtiszta?

El?re is köszi

Legjobb válasz: tuti fajtiszta lesz, mert kutya lesz amire te gondolsz az fajtatiszta .. ne szaporits, alap dolgokkal nem vagy tisztában

tuti fajtiszta lesz, mert kutya lesz amire te gondolsz az fajtatiszta .. ne szaporits, alap dolgokkal nem vagy tisztában
De baj. Mármint az, hogy tenyésztési tudás nélkül szaporítasz. Egyébként a kutyád ha genetikailag fajtatiszta is, törzskönyv nélkül hivatalosan csak keverék.
A 2 szímû az a bicolor, és nagyon ritka, és kevésbbé kedvelt a tapasztalataim szerint sajnos. És szerintem az alom vegyes színû lesz. De én nem vagyok beagle-s, csak távoli szemlélõdõ.:)
Baj, mert szaporítani készülsz, mint elõttem írták. Ne tedd a kutyák érdekében: olcsokutya.uw.hu, itt van bõvebb infó!
Ti tényleg még mindig csak azzal vagytok elfoglalva hogy papír nélkül "szaporít" és hogy hivatalosan nem lesznek fajtatiszták?? Normális ember azt írja hogy azért ne ellessen mert ha annyit nem tud, hogy bi- és tricolorból fajtatiszta egyedek lesznek-e akkor kapásból hülye ahhoz hogy segédkezzen egy szülésben és a kölykök felnevelésében. Szerintem azt sem tudod, kedves kérdezõ, mi az a tüzelés vagy a köldökzsinór. Gondolkodj el rajta..
bicolor. És nem baj ha tricolor és bicolor párositás van. Abból ugyanúgy lehet tri és bicolor kölyök is. Sõt általában az egész alom tricolor lesz.Vagy tricolorok a szülõk és lesz bicolor kölykük. De ez attól is függ, hogy hordozózzák-e a bicolor szint a tricolor szülõk. Kicsit bonyolult elmagyarázni, de ha érdekel irj és kifejtem :)
A kérdező hozzászólása: Ki mondta hogy szaporítani akarok?Most kaptunk 1 beagle-t még csak 3 hónapos és nem tudtam h a 2színû az a bicolor.már 1 kérdést sem lehet úgy feltenni h ne kössetek belém?
istenem... Ez egy normális kérdés volt, miért kell kiforgatni a kérdezõ szavait???? amire ráadásul hasznos választ kapott 22:44kor. Ha vki nem tud vmit és érdeklõdik nem kell leosztani... ennyire már ne legyetek paranoiások a szaporitás miatt...

6 honapos lesz a fiam 29-en/igaz ebben a honapban nincs 29/de holnap mar nem lesz neki eleg a Beba 1-es tapszer, vehetunk mar neki beba 2-es tapit?

Es mi a velemeny a beba 2 vanillias izurol?Azt adhatom neki,vagy mindenkeppen beszeljek a doktornonkel emiatt?

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy baja lenne tõle, bár mi mikor már betöltötte rá 2 hétre kezdtük használni. Vaníliásat nem használtunk ,mert a fiam a vaníliás tejpépet se szereti.

Nem hinném, hogy baja lenne tõle, bár mi mikor már betöltötte rá 2 hétre kezdtük használni. Vaníliásat nem használtunk , mert a fiam a vaníliás tejpépet se szereti.
Szerintem nyugodtan vegyetek.Az én kisfiam most 24-én lesz 6 hónapos, és a doktornõnk már egy hete felírta neki a 2-es tápszert. Mi Milupa Ha 2-tõt eszünk.Azt mondta, nyugodtan lehet neki adni hamarabb, fõleg ha már nem lakik jól az 1-sel.
Eggyik ismerõsöm babája már 4 hónapos korátol azt eszi, mert nem volt elég neki az eggyes. Szerintem nem lessz baja. Ja és az osztrák beba 2 pedig eleve 4 hónapos kortól ajánlott
A kérdező hozzászólása: Nagyon koszonom a valaszokat.


November 2. án lesz 1 éve, h regisztráltam a munkaügyibe. Ugye 1 év után jár a segély, amit csak december 2. án fogok megkapni. Ugye november 2től már fizetve lesz a tb-m? Mert onnantól 1 hónapra kapom a segélyt.

Legjobb válasz: Hát ezt a apehtól vagy a munkaügyisektõl fogod csak megtudni, hogy beregisztráltak-e már. Nekem pl külön kellett szólni, miután újra jogosult voltam rá.

Hát ezt a apehtól vagy a munkaügyisektõl fogod csak megtudni, hogy beregisztráltak-e már. Nekem pl külön kellett szólni, miután újra jogosult voltam rá.

Xperia S-re már nem lesz több frissítés? 4.2.2õt sem kaphatja meg? :S

Annó még csúcskategóriás volt ez a telefon, kijött a Z és teljesen el lett felejtve az XP-S :S valaki tud valamit, jön-e ki rá valami? anyámnak XP-L-je van de neki ma megjött a 4.2.2.... pedig valamivel kevesebbet tud mint az S......

Legjobb válasz: Nem frissül már. Ez viszont nem a Sony hibája, hanem a Qualcomm nevû cégé, aki a SoC-ot szállította a telefonba. Befejezték a támogatását (nem kicsit szemét húzás), a Sony pedig nem teheti meg, hogy tovább csinálja saját erejébõl. Az L erõsebb. Ami gyengébb benne, az a kamera, a kijelzõ pixelsûrûsége, és a kisebb beépített tárhely. Cserébe viszont kezel MicroSD-t. Amúgy nem hivatalosan van rá 4.2.2, még 4.3.1 is.

Nem frissül már. Ez viszont nem a Sony hibája, hanem a Qualcomm nevû cégé, aki a SoC-ot szállította a telefonba. Befejezték a támogatását (nem kicsit szemét húzás), a Sony pedig nem teheti meg, hogy tovább csinálja saját erejébõl. Az L erõsebb. Ami gyengébb benne, az a kamera, a kijelzõ pixelsûrûsége, és a kisebb beépített tárhely. Cserébe viszont kezel MicroSD-t. Amúgy nem hivatalosan van rá 4.2.2, még 4.3.1 is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! nagyon szomorúan hallom ezt. már egy 120 ezres telefonban sem bízhat meg az ember.....
Ez már a Sony sara is kicsit. Mikor kijött az S, a SoC már 2 éves volt. Ha még várnak egy kicsit, az Xperia T hardverét kaphatta volna. Amúgy én is kiábrándult vagyok kissé, mivel SL-em van.
Érdekes, a Samsung meg tudta oldani annak a SoC-nak a támogatását...
Melyik Samsungról beszélünk? Ugyanis tudtommal egyik telefonjuk sem kapott 4.1.2-nél újabb rendszert, amiben S3 lenne.

Xperia x10 minire mi most a legújabb update? Lesz vagy van már 2.2?

Annyi eltérő hírt lehet olvasni különböző forrásokból. Hol azt mondják hogy lessz 2.2 es update ,hol azt mondják h nem csak " multi- tuch" funkciót kap még a x10 es széria. Jah és ami a legjobb h X10 ről írnak .. ebben benne van a mini is ?? ( -.-) Előre is köszi :)

Legjobb válasz: Nincs és nem is lesz rá több frissítés. 2.1-nél megállt. A multi touch-os javítás is ebben van benne.

Nincs és nem is lesz rá több frissítés. 2.1-nél megállt. A multi touch-os javítás is ebben van benne.
A kérdező hozzászólása: Én nem vettem észre a javítást pedig 2.1 van fent :S

Ha 2-3 napja köhög krupposan, és ma estére már elszakadozni látszik a köhögés, akkor ugye már nem lesz rohama?

Soha nem volt még dolgom a kruppal, most a 2 évesem kezdett ugatósan köhögni szombaton, most már kicsit szakadozik neki.

Legjobb válasz: Ha már szakadozik fel, akkor elvileg nem lehet kruppos. Délelõtt és délben adj még neki köptetõt, amíg jó hurutos nem lesz a köhögés, és akkor már megnyugodhatsz. Nekünk a salvus vizes inhalálás sokat segít, sokszor, amikor rohama van a gyerekeknek, akkor is rájuk nyomom a maszkot és inhalálnak.

Ha már szakadozik fel, akkor elvileg nem lehet kruppos. Délelõtt és délben adj még neki köptetõt, amíg jó hurutos nem lesz a köhögés, és akkor már megnyugodhatsz. Nekünk a salvus vizes inhalálás sokat segít, sokszor, amikor rohama van a gyerekeknek, akkor is rájuk nyomom a maszkot és inhalálnak.
A kérdező hozzászólása: Köszi! A Salvus vizes párásító megy egész nap, meg kaptam ma kölcsön kórházi inhalálósat is a biztonság kedvéért
Szerintem már nem lesz gond a kicsivel. Nekünk legalábbis mindig úgy törtét, hogy hirtelen jelentkezõ köhögés után egybõl jött a fulladás, elhúzódó ugatós köhögésnél soha nem fulladtak be a gyerekeim. A kicsinek csütörtök óta van ugatós köhögése, nem fulladt be. Remélem már nem is fog.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a megnyugtató választ! :)
Ha kruppra gyanakszol mindenképpen meg kell mutatnod orvosnak. A kislányom 2 hónapja kezdett el ugatósan köhögni éjszaka, bevittük a kórházba bent is tartották 3 napig, bár nem krupp volt végül, hanem asztma bronchiale azt mondták ez az eljárás, hogy kivizsgálják és felkészítsék a szülõt a teendõkre roham esetére. Szteroidos kúpot is írnak fel. Ha elõtte beteg volt, mert írod, hogy most szakadozni látszik, akkor az nem krupp szerintem, hanem ugyanaz ami nekünk volt. Nehéz lehet egyedül, ráadásul több gyerek is van. Jobbulást kívánok!
A kérdező hozzászólása: Természetesen a diagnózist nem én állítottam fel, tegnap látta orvos, õ mondta, hogy ez kruppos köhögés. Szerencsére semmi gond nem volt éjjel, és ma már teljesen hurutos a köhögése. Köszi Neked is utolsó!

Ma már fent lesz a Vámpírnaplók 3. évadának a 2. része? (felirattal)

Legjobb válasz: Ma biztos nem. Eleve nálunk holnap lesz amikor leadják, plusz 1-2 nap a felirat.

Ma biztos nem. Eleve nálunk holnap lesz amikor leadják, plusz 1-2 nap a felirat.
Feliratosan biztos vagyok benne, hogy nem... Holnap vagy holnapután tutira fent lesz itt: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
Nem kevered valamivel (kivéve ha kiszivárgott pretime rész volt)? Amikor az USA-ban csütörtök este 7c idõben adják le a sorozatot, akkor nálunk péntek hajnal 3 óra van. A leadást követõen, kb 4:30 után már letölthetõ, de mind a leadás és mind a megosztás már pénteken történik, lehetetlen a csütörtök az idõeltolódás miatt.
A kérdező hozzászólása: értem, kösz :( pedig múlthéten csütörtökön ilyenkor már fent volt még meg is lepõdtem, na de akkor mindegy :) köszi a válaszokat
A kérdező hozzászólása: nem tudom, de biztos igazad van, keverem :) pedig jó lenne ha ma már fent lenne :/ még egyszer köszi, ment a zöld

Mi lesz akkor, ha az Óbudai Egyetemet összevonják a BME-vel? Aki a pl. Kandón kijárt már 2 évet azzal mi lesz? Folytatják a megkezdett tantervet, vagy összefűzik a BME-VIK-essel (és pl. ez hogyan lehetne lehetséges, amikor a két tanterv tök eltérő)?

Legjobb válasz: Olvasd már el mit írtam. NINCS SEMMIFÉLE TERVEZET! Az egy dolog, hogy x államtitkár megemlített egy ilyet, hogy össze kellene vonni költséghatékony megfontolások miatt, de fogd már fel, hogy NINCS KONKRÉTUM. Hogyan írjam még le? Kérdezd meg ezt az OH-tól, vagy a nefmitõl, azért vannak...

Olvasd már el mit írtam. NINCS SEMMIFÉLE TERVEZET! Az egy dolog, hogy x államtitkár megemlített egy ilyet, hogy össze kellene vonni költséghatékony megfontolások miatt, de fogd már fel, hogy NINCS KONKRÉTUM. Hogyan írjam még le? Kérdezd meg ezt az OH-tól, vagy a nefmitõl, azért vannak...
Még semmiféle terv, egyeztetés, tervezet, lényegében semmi nincs errõl, csak felvetõdött. Majd ha lesz bármiféle info errõl, akkor lehet csak érdemben errõl beszélni.
Aha valószínû... Sõt, szerintem az ÓE jobb is xD:D Ugyanmár.
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint sikerült alkalmazkodnom:D...Amúgy meg a színvonal nem gyengébb egyáltalán, csak a Kandón szakmai dolgokat tanítanak a BME-n meg csak matematikát:D.
Te nagyon buta/értetlen vagy kérdezõ... Egyébként ha valami csoda folytán mégis összevonnák, akkor vszeg akik az ÓE-n kedztek, azok még ott is fejeznék be, mivel jóval gyengébb a színvonal ott...
Bakker ti egymást generáljátok? Szoktál te tv-t nézni vagy olvasni? Ez egy tervezet volt, amit olyan mértékben utasítottak el hogy Hoffman Rózsa le is akart mondani. Egyénként ez már jó régen volt kicsit lassan reagáltok....
A kérdező hozzászólása: Amúgy a Kandón nagyon jó laborok vannak, és jóval több a laboróra, mint a BME-n. Engem fõképpen az érdekelne, hogy ha elkezdtem egy Kandós tantervet, akkor azt ki fogják-e velünk futtatni.(fõképpen azért, mert tök más a két tanterv, BME-n 4 félévig van matek, Kandón csak 2-ig, és sorolhatnám még a durva eltéréseket).
Bocsi.... Nem konkrétumot akartam írni, hanem tervezetet!!!!
Egyébként vannak ám konkrétumok! http://hetivalasz.hu/kultura/karok-es-rendek-37913/
Szerintem képtelenség... Most akkor a villanykar két külön helyen lenne? Gondolom a BME laborjai valamivel felszereltebbek, akkor átjártok a város másik felére? Ja és nálunk nem fértek el, az is fix. Maxra van járatva a dolog. Nem gondolták ezt át. Meg vicces lenne összevonni XD Tele van a kandó kirúgott BME-es hallgatóval. Újra visszakerülnének és kihullanának megint... hehe :D
A kérdező hozzászólása: Én másképp tudom:D. Régen eldõlt már sok minden és a kérdésem igenis aktuális, csak az adminisztratív részletek érdekelnének, mert arról nem tudok semmit.
A kérdező hozzászólása: Az összevonás valószínûsége 80 %. Aki elkezdett egy tantervet, az már végig folytatja, ugye?
A kérdező hozzászólása: Szerintem annyira nem vicces az elképzelésed. Én egy csomó olyanról hallottam, aki elvégezte a BME-t és nem tudott elhelyezkedni vele, de Kandósról még egyáltalán nem. Ma és a középjövõben Mo.-on fõleg az üzemeltetésen van a hangsúly. Egészen jó az a Kandó, hidd el! Nagyon gyakorlatorientált a képzés, félévente 6 labor van, és olyat tanulsz, amit a BME-n soha. Engem simán felvettek volna a BME-re de a józan észre hallgattam, nem a közbeszédre, és jól döntöttem. Egyedül az kérdés csak, hogy a politika meghagyja-e....

Még 2 nap a nem várt mensesig de már 2 napja rózsaszines folyásom van és fáj a jobb petefészkem. Valószinű hogy megjön és nem lesz baba?

Legjobb válasz: hát, nem tudom, de várdd meg a mensid és ha megjön, akkor sajnsos nem lesz baba. De azért szorítok hogy baba legyen.

hát, nem tudom, de várdd meg a mensid és ha megjön, akkor sajnsos nem lesz baba. De azért szorítok hogy baba legyen.
Ugyanígy vagyok ezzel én is. Sajnos nem tudom a választ csak reménykedek...
A kérdező hozzászólása: Minden jót kivánok!
A rózsaszínes folyás után nekem mindig megjött sajna.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!