Találatok a következő kifejezésre: Már 2 késik (257 db)

Kisbabát szeretnénk kb. 5 hónapja próbálkozunk. Már 2 hónapja beállt a "havim". Most pontosan 11 napja késik. Meddig várjak a teszttel vagy már kimutatja?

Olvastam, hogy a beágyazódás után 3 nap. De viszont nem érzek semmit. /tünetet/Vélemény?

Legjobb válasz: Szerintem tesztelj....azt se tudom, hogyan birtal eddig varni.A mensi elmaradasa utan mar kijelzi a teszt, van akinek meg azelott is egy nappal.Tunetek meg nem igazan lehetnek. Az eleg nagy tunet, hogy 11 napja kesik. Csodalatos 2 csikosat kivanok neked:-)..szoritok!!!

Szerintem tesztelj....azt se tudom, hogyan birtal eddig varni.A mensi elmaradasa utan mar kijelzi a teszt, van akinek meg azelott is egy nappal.Tunetek meg nem igazan lehetnek. Az eleg nagy tunet, hogy 11 napja kesik. Csodalatos 2 csikosat kivanok neked:-)..szoritok!!!
Nincs más dolgod mint tesztelni, szerintem tuti terhes vagy!A 11 napos késés már nem lehet véletlen.A tünetek valszeg késõbb jelentkeznek majd, nálam is csak a 6. hét után kezdõdtek.Sok sikert!

2hete késik a menstruációm. Csak egyszer voltam fiúval és akkor sem 'rendesen' és utána meg is jött. De most már 2 hete késik. Eddig sem volt rendszeres mindig késett pár napot. De 2 hetet ritkán. Normális? Mi oka lehet?

Legjobb válasz: EGYSZERI alkalomkor is teherbe lehet esni. AZ nem vlágos, hogy mit értesz a "nem rendesen" alatt, de ha netán megszakitásos együttlétet, akkor az egyáltalán nem zárja ki a teherbeesést. Az, hogy közben volt vérzésed, mßeg nem jelenti, hogy nincs baba. A legokosabb, ha sürgösen veszel elöször egy jó minöségü tesztet, mert akkor hamarosan megtudod, hogy terhes vagy-e. Ha nem, de mégsem jön meg közben a vérzésed, akkor meg menj el orvoshoz.

EGYSZERI alkalomkor is teherbe lehet esni. AZ nem vlágos, hogy mit értesz a "nem rendesen" alatt, de ha netán megszakitásos együttlétet, akkor az egyáltalán nem zárja ki a teherbeesést. Az, hogy közben volt vérzésed, mßeg nem jelenti, hogy nincs baba. A legokosabb, ha sürgösen veszel elöször egy jó minöségü tesztet, mert akkor hamarosan megtudod, hogy terhes vagy-e. Ha nem, de mégsem jön meg közben a vérzésed, akkor meg menj el orvoshoz.
mostanában gyanúsan sok embernek késik, nekem is késik, de ha eddig is rendszertelen volt és védekeztetek rendesen, nem lehet terhes
A kérdező hozzászólása: az, hogy csak annyi volt , hogy átszakította és mivel fájt abba hagyta... védekeztünk gumival és mondom, utána levõ meg is jött... csak aggaszt hogy már 2 hete késik . de most volt problémám a vakbelemmel majdnem mûtöttek is.. lehet köze hozzá.?
Ha ilyen gorcsos vagy hogy teherbe esel, minek szexelsz... mintha a fogorvoshoz mennel. Igy nem is lehet.
Megnéztétek a gumit, hogy kiszakadt -e? Illetve benned ment el? Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: nem ment el õ sem meg énsem . szoval terhes nem lehetek. jovan azt te mit ugatsz nem görcs kérdése volt de nem vagyok tág mint a bécsi kapu fogyatékos.-.- õ 19 én meg 15..

Már 2 hete késik! Mi lehet a baj?

Anyukám kicsit aggódik, de én nem annyira, mert szinte mindig késik...Van amikor 21 naponta jön meg, van, amikor 29-30..Normális ez? Már vagy egy hete meg kellett volna jönnie! :(( És általában 7 napig tart.. (2 éve menstruálok kb) Köszi a válaszokat! :) 12/L

Legjobb válasz: Bocsánat, elírtam a kérdést! 1 hete késik, nem 2..:)

A kérdező hozzászólása: Bocsánat, elírtam a kérdést! 1 hete késik, nem 2..:)
Ilyen korban még teljesen normális.
Teljesen normális, és magad is írtad, hogy van amikor 21, van amikor 30 napra jön meg. Ebben is benne van az 1 hetes késés :-)
Nincs oka Anyukádnak aggodalomra, hiszen akár 2-3 év is eltelhet, mire rendszeres lesz a menstruáció. Az elején normális, ha több hónap is kimarad.

Tegnap délután teszteltem mert már 2 napot késik. A teszt negatív lett. Lehet hogy még korai volt a tesztelés?

Legjobb válasz: Ez elképzelhetõ. Fõleg akkor, ha nem tudod a peteérésed pontos napját. Ugyanis ha késõbb volt a peteérésed, mint ahogy lenni szokott, akkor valójában még a mensid sem késik. Jobb lenne, ha holnap, és REGGEL tesztelnél egyet, ha még nem jön meg addig, mert a reggeli vizelet koncentráltabb, több benne a HCG, és a tegnap délutáni HCG szinted is megduplázódik addigra.

Ez elképzelhetõ. Fõleg akkor, ha nem tudod a peteérésed pontos napját. Ugyanis ha késõbb volt a peteérésed, mint ahogy lenni szokott, akkor valójában még a mensid sem késik. Jobb lenne, ha holnap, és REGGEL tesztelnél egyet, ha még nem jön meg addig, mert a reggeli vizelet koncentráltabb, több benne a HCG, és a tegnap délutáni HCG szinted is megduplázódik addigra.
Az teljesen mindegy mikor volt a peteérés, ettõl nem kell a mensót késõbbre várni( EZT AZ ELSÕ VÁLASZOLÓNAK ÜZENNÉM)Ha pl a ciklusaid 28 naposak és tegnapra vártad a mensit, akkor szerintem reggeli vizeletbõl nyugodtan tesztelhetsz 1-2 nap mulva. Annak már ki kell mutatnia.
Bocs, nem láttam hogy már 2 napja késik. Akkor viszont holnap reggel tesztelj. Az már tuti mutatni fogja, ha terhes vagy.
Igen, korán teszteltél, várj pár napot és utána ismét tesztelj!
Szia! Nem volt korai a teszt, nekem már mensi elõtt két nappal kimutatta. Ha negatív lett és mégis késik, elképzelhetõ, hogy mégiscsak más okai vannak: stressz, életkörülmények megváltozása, gyógyszer stb. Ebben az esetben késik, de meg fog jönni.
Második válaszolónak üzenném: Ha pl ÁLTALÁBAN 28 naposak a ciklusai, de a pé most pl. a 16 vagy 17-ik napon volt és nem a 14-iken, mint általában, akkor nem a 28-ik, hanem a 30 vagy 31-ik napon kell megjönnie. Vagyis, ha a pé a 16-ik napon volt, akkor a 30 napon még nem kell megjönnie, viszont, mivel átlag 28 napos a ciklusod, azt hiszed már két napja késik. Már bocs, de én így értettem.....
valószinü, h ezértkésik!belefér, h az ember mensije késik, pláne, ha még nagyon fiatal is vagy hozzá
Orvosnál voltál?
A kérdező hozzászólása: Nem voltam, amúgy 19 vagyok. 2 hónappal ezelõtt mindig naptár szerint jött meg illetve 1 nappal elõbb. Most azóta az elõzõ hónap meg a mostani hónap mindig késik vagy 1 hetet. Csak azt furcsálom hogy néhány napja vas szagom volt most meg már nem :O

A párommal rendszeresen élünk szexuális életet és mindig védekezünk is! Azonban most több mint 10 napot késik. , de semmilyen más tünetem nincs. Már 2 tesztet is csináltunk és negatív lett mindegyik! Lehetséges e mégis a terhesség? Mit tegyek? (18/L)

Legjobb válasz: Hát lehetségesnek lehetséges de nem valószínû, lehet túl sok stressz ért mostanába és ezmiatt késik. Máskor is késett már? Vagy iylen msot van elõször?

Hát lehetségesnek lehetséges de nem valószínû, lehet túl sok stressz ért mostanába és ezmiatt késik. Máskor is késett már? Vagy iylen msot van elõször?
Bármi lehet, nem biztos, hogy terhesség, de az a biztos, hogyha elmész egy dokihoz.A tesztek sem mindenkinél mutatják a korai terhességet, szóval a doki tud erre a legbiztosabb választ adni.
Van rá esély hogy terhes vagy, de késhet a melegtõl vagy a stressztõl is akár. Nem régiben én is így jártam. 1 hónapot késett. De csinálj még egy tesztet és irány a doki!
A kérdező hozzászólása: Eddig még nem fordult elõ, hogy ilyen sokat késett volna, bár igaz, hogy eléggé idegesdedtem emiatt! Ha másokkal is elõfordult már akkor õk mit tettek? Egybõl doki vagy várjam meg a következõ hónapot, hogy megjön e, mert egyéb bajom nincs és a 2 teszt is negatív lett!!!
nem vagy terhe sszerintem, ha védekeztetek és a tesztek is negatív lehetnek. de azt tudd hogy a teszt csak 2-3 hét elteltével mutatja ki a babát.
Szia! Nyugodj meg, nem vagy terhes :) 100%. A terhességi a teszt a menstruáció késésének elsõ napján is adhat pozitív jelzést, ami valóban terhességet jelez, a legbiztosabb eredmény a menstruáció késésnek 4. 5. napja. Nem tudom hogy értette az, aki azt írta, hogy 2-3 hét..
Azt irod védekeztetek, ha rendesen védekeztetek fel se merülne benned hogy terhes maradtal....fõleg hogy a teszt is negativ, aggodalomra semmi okod, nem vagy terhes hidd el másnak is elõfordult már hogy késett...ettõl nem kell pánikba esni szoval nyugi:)
A kérdező hozzászólása: Éppen ma akartam elmenni a dokihoz, de idõpont kellett volna és csak délután rendel, ezért vettem még egy tesztet és hazajöttem. Pont meg akartam csinálni már a tesztet és szerencsére megjött!! Nagyon köszönöm mindenkinek a segítségét!!!

Tisztelt Doktor Úr! Az lenne a kérdésem, hogy össze-vissza jön meg a mestruációm, hogy premens tablettát szedhetem-e, meg már 2 napja késik a mestruációm. Van egy 4 éves kisfiam és még szeretnék babát mellé, de sajnos már 2 éve probálkozunk a párommal és

Tisztelt Doktor Úr! Az lenne a kérdésem, hogy össze-vissza jön meg a mestruációm, hogy premens tablettát szedhetem-e, meg már 2 napja késik a mestruációm. Van egy 4 éves kisfiam és még szeretnék babát mellé, de sajnos már 2 éve probálkozunk a párommal és idáig még nem sikerült teherbe esnem. Sajnos az lehet az oka, hogy össze-vissza jön meg a mestruáciom és akkor is csak egy napig szokott meglenni. Üdvözlettel, Viki

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az Ön esetében számos bizonytalanság van, amit tisztázni kell, elsősorban egy hormonális kivizsgálással! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az Ön esetében számos bizonytalanság van, amit tisztázni kell, elsősorban egy hormonális kivizsgálással! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Az lenne a kérdésem, hogy össze-vissza jön meg a mestruációm, hogy premens tablettát szedhetem-e, meg már 2 napja késik a mestruációm. Van egy 4 éves kisfiam és még szeretnék babát mellé, de sajnos már 2 éve probálkozunk a párommal és

Tisztelt Doktor Úr! Az lenne a kérdésem, hogy össze-vissza jön meg a mestruációm, hogy premens tablettát szedhetem-e, meg már 2 napja késik a mestruációm. Van egy 4 éves kisfiam és még szeretnék babát mellé, de sajnos már 2 éve probálkozunk a párommal és idáig még nem sikerült teherbe esnem. Sajnos az lehet az oka, hogy össze-vissza jön meg a mestruáciom és akkor is csak egy napig szokott meglenni. Üdvözlettel, Viki

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az Ön esetében számos bizonytalanság van, amit tisztázni kell, elsősorban egy hormonális kivizsgálással! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az Ön esetében számos bizonytalanság van, amit tisztázni kell, elsősorban egy hormonális kivizsgálással! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Teherbe eshetett? Már 2 hete késik bnőmnek 5. én kellett volna elvileg megjönnie.

Nem feküdünk még le egymással szeretnék még várni mert min2en szüzek vagyunk még. De már voltak kisebb dolgok ezek közé tartozik az ujjazás, amit előszőr kb vmikor a múlthét eleje közepe táján csináltam neki, azóta még egyszer volt buliban, meg 2 napja. Azt hallottam h elvileg az előváladéktól is teherbe eshet és az jutott az eszembe h mivan ha az volt az ujjamon mikor bedugtam neki.(középső ujj) Tudom hülye voltam h nem figyeltem nem emlékszem h megtöröltem e a kezem de sztem ha nedves lett volna csak megtöröltem :S Mondtam neki h elkéne mennie az orvoshoz de nagyon nem szeretne :/

Legjobb válasz: Egy hete ujjaztad meg, elõtte semmi nem volt. Két hete késik neki. Nem, semmiképp sem lehet terhes. Orvoshoz menjen, ne tesztet vegyen. Vagy várja meg, amíg megjön, simán a stressztõl is késhet.

Egy hete ujjaztad meg, elõtte semmi nem volt. Két hete késik neki. Nem, semmiképp sem lehet terhes. Orvoshoz menjen, ne tesztet vegyen. Vagy várja meg, amíg megjön, simán a stressztõl is késhet.
Ahhoz, hogy terhes legyen, az kell, hogy: - bejut a spermium - megtermékenyül - késik a menstruáció. Csak ez a sorrend lehetséges. Nálatok nem ez volt, mit nem lehet ezen megérteni? NEM TERHES.
Kicsi rá az esély. Vegyetek egy terhességi tesztet, az már kimutatja.
Majd megjön. Vagy menjen el orvoshoz, és akkor nincs parázás, megmondja mi a gond.
A kérdező hozzászólása: Vettem 600 ft ért a Müllerbe egy 2 darabos tesztet. Amire az volt írva h 99, 9 % os pontossággal megmondja h terhes e vagy nem. Mind a 2 õs 1 csíkos lett vagyis nem terhes.Ennek ellenére még ma sem jött meg neki :S
Na, mondjuk más sorrend is elképzelhetõ... De nem vitázni szeretnék... Mert az esélye egyenlõ a nullával. :) 1. késik a menstruáció 2. késõn megérik mégis a petesejt (fiatal lányoknál gyakori, hogy vmi miatt rendszertelenné válik a ciklus) 3. PONT akkor PONT odajut egy kisfickó... De itt annyi szokatlan dolognak kell egyszerre teljesülnie, hogy kizártnak vehetõ, hogy így történt.
A kérdező hozzászólása: meg szüz együtt akarjuk majd elveszíteni csak ha teherbe esne az altalam.leirtak alapjan na az betenne rendesen :/
Hányszor hallottam már ezt, hogy "nem csal meg, mert szeret meg blablabla" :DDD Ha terhes lenne akkor gondolkodj el, hogy mit mondtam:)
A kérdező hozzászólása: Nem csalna meg szeretés én is õt
Igen lehet terhes, csak Nem tõled:D
A kérdező hozzászólása: Azt mondta nem szokott neki késni. De volt h tavaly már 1 hónapig kimaradt.
biztos, hogy nem terhesség miatt késik neki. de lehet gyulladása, vagy hormonproblémái is, vagy petefészekcisztája, ha a menstruációja gyakran késik, rendszertelen. szóval, ha nem egyszeri eset ez, akkor lehet, hogy nem lenne rossz ötlet orvoshoz fordulni. 22L
A kérdező hozzászólása: Gondoltam rá sztem fogunk. Egy barátom szerint gyulladás is lehet neki már 3 hétig is késett emiatt
A kérdező hozzászólása: Majd megmondom neki, de még várunk egy kicsit. Am mennyi idõ után mutatják ki a tesztek a terhességet ? Hallatom h van olyan ami 2 nap akár, de sztem a z általam vett olcsóbb teszt is 2 hét után már kimutatta volna.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!