Találatok a következő kifejezésre: Már 2 hogy meg volt de (78 db)

Már 2 hete hogy meg volt de csak fél napig. Igazábol mult héten kellet volna meg jönnie de egy pár napja hányingerem van és fáj a hasam. Tegnap teszteltem negativ lett. Lehet még babám?

Legjobb válasz: ELÕFORDULHAT ENYHE VÉRZÉS KORAI TERHESSÉGNÉL ÉS AZ IS HOGY A TESZT MÉG NEM MUTATJA KI , VÁRJ MÉG PÁR NAPOT .UJABB TESZT , ESETLEG DOKI

ELÕFORDULHAT ENYHE VÉRZÉS KORAI TERHESSÉGNÉL ÉS AZ IS HOGY A TESZT MÉG NEM MUTATJA KI , VÁRJ MÉG PÁR NAPOT .UJABB TESZT , ESETLEG DOKI
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod. Bár nagyon reménykedek.
Vannak olyan tesztek, amik már a 2-3 napos terhességet is kimutatják, rá van írva a dobozukra, hogy melyiket mikortól lehet használni, illetve milyen pontossággal tesztel. Én 3-mat is csináltam a tuti kedvéért :D. Szerintem is várj még 1-2 napot. A hányinegeres és émelygéses tünetek inkább csak a 4. héttõl jelentkeznek. Legalábbis nálam ez van és ezt is mondták. Morzsa
tesztelj! nem csak akkor vérezhetsz, amikor igaziból menstruálsz
mi az, hogy nem valami jól volt meg?
Az nem jelent semmit, hogy megvolt. Nekem még 2 hónapig jött, csak gyengébben mikor terhes lettem. Vegyél tesztet.
A kérdező hozzászólása: Hát h 6 nap erõs mensibõl lett 2 nap erõs mensi és a többi 4 napban nagyon gyengén volt meg vagyis inkább nem is volt meg és iszonyatosan görcsöltem, de nem hiszem h terhes lehetnék mert az együttlétnél gumit használtunk és mielptt elment azelõtt kisis vette szóval szerintem tényleg csak bemesélem magamnak:\ de tényleg tesztelni fogom és köszi a tanácsokat
Valóban van ilyen hogy ha valaki nagyon szeretne vagy nagyon nem szeretne babát akkor be képzeli magának hogy terhes.
Valóban lehet menstruálni terhesen is! A gumi pedig nem nyújt 100%-os védelmet. Tesztelj!!!Legalább megnyugszol.

6 hónapja szültem.2 hónapja megjött a menszim, de nem pontosan, elég darabos is volt. Most meg kellett volna már jönni 2 napja, de semmi. Fáj a hasam és nagyon fel vagyok puffadva, de nem érzem hogy meg akarna jönni. Menjek orvoshoz? Mit tanácsoltok?

Legjobb válasz: Én 4 hónapja szültem és 10 hetes volt a babám amikor megjött elõször. Több mint 1 hétig tartott akkor elkezdtem a cerazette-t szedni, de abba kellett hagynom és sajnos azóta sem jött meg. Már több, mint 2 hetet késik. Kicsit parázok, még várok egy hetet aztán teszt. Szerintem várjál még 1 hetet, mert szülés után nem biztos, hogy szabályos lesz rögtön a ciklusod. Ha pedig addigra sem jön meg akkor teszt és doki.

Én 4 hónapja szültem és 10 hetes volt a babám amikor megjött elõször. Több mint 1 hétig tartott akkor elkezdtem a cerazette-t szedni, de abba kellett hagynom és sajnos azóta sem jött meg. Már több, mint 2 hetet késik. Kicsit parázok, még várok egy hetet aztán teszt. Szerintem várjál még 1 hetet, mert szülés után nem biztos, hogy szabályos lesz rögtön a ciklusod. Ha pedig addigra sem jön meg akkor teszt és doki.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ! remélem minden rendben lesz nálad is!

Normális ez? Már ez volt a 2. eset hogy a volt barátnője nevén hívott. Azt mondta, hogy szégyelli is, mert nem érez már iránta semmit, meg hogy nem tudja miért van, de én nemtudom mit higyjek. Több mint fél éve együtt vagyunk, és sz*rul esik.

Legjobb válasz: Szerintem meg normális. Én fél éve vagyok a jelenlegi párommal, és az elõzõvel 3 évet éltem együtt, aki az elsõ szerelmem volt. Az ég világon semmit nem érzek már iránta, talán egy kis undort, de mágis elõfordul, hogy hirtelen az õ neve szalad a számra. Szerencsére még nem mondtam ki, mert idõben kapcsoltam, de majdnem... Szóval ne parázz ilyen dolgokon, tuti, hogy csak véletlen.

Szerintem meg normális. Én fél éve vagyok a jelenlegi párommal, és az elõzõvel 3 évet éltem együtt, aki az elsõ szerelmem volt. Az ég világon semmit nem érzek már iránta, talán egy kis undort, de mágis elõfordul, hogy hirtelen az õ neve szalad a számra. Szerencsére még nem mondtam ki, mert idõben kapcsoltam, de majdnem... Szóval ne parázz ilyen dolgokon, tuti, hogy csak véletlen.
a kutyát is ha beszivatod rajtamarad állítólag
A kérdező hozzászólása: Hát komolyan mondom én már nem tudom, hogy mit gondoljak. Majdnem 4 évig voltak együtt. A csaj szakított vele, mert állandóan veszekedtek, és ezt már barátom se bírta. Szóval végül is mindketten akarták már a végét. Lehet, hogy az van benne, hogy miután szakítottak kb 2 hónap telt el és mi úgy jöttünk össze. Szóval benne van, hogy még nem felejtette el teljesen. De, mondja mindig hogy velem annyira más minden, hogy én egy külön világ vagyok, és sokkal jobb, meg hogy õt már egyáltalán nem szereti, nem is érez iránta semmit. Üljek le vele, és kérdezzek rá nyíltan hogy még legbelül valahol szereti-e még? De mi van ha azt fogja mondani, hogy nem, nehogy megbántson. Nekem is volt elõtte komoly kapcsolatom, szerettem is azt az illetõt, de én mindig odafigyelek hogy ne hozzak szóba egyetlen exet se..
Az elõzõ vagyok. Nálunk õ nem találkozott az ex-szel a szakítás után. Azóta eltelt sok idõ, hogy az exe már szakított azzal a pasival, akiért anno õt elhagyta. Hát nem ment vissza hozzá... Hogy õszinte legyek, bár nem fogsz neki örülni, de nem hiszem, hogy teljesen elfelejtette. Lehet, hogy elõtte azért nem csókolgat, hogy lássa, hogy még mindig lenne esélye az elõzõnek, ha visszajönne?! Ki szakított náluk? Ha a párod, és utána lett volna ideje meggondolni magát, de mégse tette, akkor lehet, hogy szimplán mint ember fontos neki továbbra is, és azért nem akar elõtte babusgatni, nehogy a másikat megbántsa.
A kérdező hozzászólása: Hát ez az... hogy azért már ahhoz elég sok ideje együtt vagyunk. :/ Meg az is a baj, hogy volt barátnõje még mindig jár át hozzájuk néha. És amikor én is ott vagyok, meg a csaj is akkor tisztára úgy érzem mintha én levegõ lennék. Barátom olyankor kb rám nézni se szokott.. :S Nagyon rosszul esik. Mondtam is neki, de leordította a fejem, hogy én ne várjam el azt hogy ott elõtte csókolgasson meg ilyenek. Nem várom ezt el, de szerintem akkor se így kéne csinálni. Mert ha meg bemegyek a szobába, akkor egybõl jön utánam, hogy õ hogy szeret, meg csókolgat meg minden. Elõtte meg mintha nem is léteznék...
Nálunk ugyanez volt az elején. A haverjai folyton a volt barátnõjérõl kérdezgették, és mivel baromi rendesek voltak, ezért minden alkalommal megjegyezték nekem, hogy tudod... õ volt az élete szerelme... hát iszonyat jól tud esni az embernek... jeleztem a páromnak, hogy mi volna, ha kerülnénk ezt a témát az én jelenlétemben, nem igaz, hogy nincs más közös témájuk... az volt a reakciója, hogy nem az õ hibája, mondjam meg én nekik, ha ennyire zavar. De hát nektek pasik ez nem jelent semmit, csak mi fújjuk fel az egészet nyilván. Nem tudom, hogy nektek hogy esne a lány baráti társaságában azt hallani, hogy a barátnõtök mesélte például, hogy az elõzõnek nagyobb volt... például. Nálunk õ csak akkor említette, ha részeg volt, de akkor be nem állt a szája. Én megmondtam, hogy válasszon, vagy õ vagy én, mert én nem azért vagyok, hogy elemezzük az elõzõ csaját. Ha nem sokkal a szakításotok után jöttetek össze, akkor lehet, hogy megszokás. Mondjuk fél év után már illene átszokni...
Kérd meg, hogy mondogassa magában a nevedet, ha eszébe jutsz! Én ezt csináltam, mikor a volt barátnõmet néha majdnem úgy hívtam, mint akivel több, mint négy évet voltam együtt. De egyszer se csúszott ki a számon, lehet, hogy a barátod nem ennyire óvatos, én nagyon megfontoltan és keveset beszélek általában.
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom, hogy miért. Lehet, hogy tényleg azért van mert õk is sokáig együtt voltak. Mert õ is azt mondja nekem, hogy már csak "undort" érez iránta, egyáltalán nem szereti. Csak ha iszik, mégis mindig róla beszél. :/ pl múltkor is. Elmentünk egy szórakozóhelyre, találkozott ismerõseivel, és róla beszéltek. Én meg ott ültem mellette, és õ meg az én kezemet fogta.. Kicsit hülyén éreztem magam. De, ezt még megértettem. De, hogy még amikor mentünk hazafele, akkor is errõl beszélt.. Kicsit már idegbajos lettem. Nem mond soha, semmi olyat, amivel azt sugallná, hogy még érezne iránta valamit, de nekem akkor se esik valami jól...
szerintem is teljesen normalis dolog. en fel ev alatt tobbszor is az ex neven szolitottam. mondjuk hasonlitott is a ket nev.. :) nem akkora gaz. szerintem. bar a csajok mashogy fogjak fel ezeket a dolgokat. 23/f
Nem nem normális fél év azért már idö ideje az exet számüzni
teljesen normális simán eltévesztette mert régen annyit mondta azt, ne akadékoskodjál ..
Ha nem írtad volna, hogy több mint fél éve együtt vagytok, akkor azt írtam volna, hogy normális.Fél év alatt megjegyezhette volna.
Hiába tagadja ezek szerint még valamit érez a volt csaja iránt vagy ha esetleg még találkozik vele vagy akármi akkor utána ez jön a számára.
Elõzõ vagyok. 1. Vagy csendben maradsz és figyeled, hogy mi lesz az egészbõl késõbb, hátha javulsz. 2. Mivel szereted, gondolom nem játszik, hogy elhagyod. Erre csak azért gondolok, mert írod, hogy ha szóba hozod a csajt, akkor támadásnak veszi, ha lenyeled, neked szálka a szemedben ez a téma. Késõbb meg egyik sem lesz jobb, ha nem köttök kompromisszumot. 3. Vagy tartotok egy kis szünetet. Elmondod neki, h egy kis idõre van szükséged, hogy átgondolt. És ha az exbarátnõjének nincs jelenleg barátja, és a szünet végéig nem próbál visszamenni hozzá, akkor nyert ügyed van. Bár ez nem garancia arra, hogy õ szeretett volna, csak nem fogadták vissza...

Azt szeretném meg kérdezni hogy 15 hetes terhes vagyok és már el kezdet a mellemböl szivárogni valami ami nem tudom hogy elö tej-e de viszont szintelen volt ez természetes? 1-2 csepp volt de csak az egyikböl.

elsö kis babámat várom és azért nem tudom.

Legjobb válasz: Természetes, nekem is volt már ilyen korán. :( Vegyél melltartóbetétet, és akkor nem ázik át mindened. Nekem is egy-két cseppel indult, de a terhesség végére már ömlött.

Természetes, nekem is volt már ilyen korán. :( Vegyél melltartóbetétet, és akkor nem ázik át mindened. Nekem is egy-két cseppel indult, de a terhesség végére már ömlött.
Nekem kb. a 25. héttõl van, de végig csak 1-2 csepp volt, sosem áztatott át (40 hetes vagyok) Vegyél melltartóbetétet a biztonság kedvéért de nem biztos hogy kell használnod.
Természetes ne aggódj. Nekem 20 héttõl volt ilyen, de csak ha megnyomtam akkor jött 1-2 csepp. Megkérdeztem a védõnõt azt mondta semmi bajt nem okoz ha nyomkodja az ember, vagy kicsit vizsgálgatja mi is ez, de jobb azért békén hagyni és nem mindennap direkt nyomkodni. Viszont a szülés nem indul be tõle (és semmi egyéb bajt sem okoz) akkor sem ha napi szinten nyomkodod. De azért lehetõség szerint ne sokat piszkáld.

2-kiraly teknosom van az 1-gyik2eve a 2-dik 1eve van meg. Nem volt veluk semmi gond. De a 2-dik 1-hete nem eszik. Vettem nekik viztisztitot es ha bekapcsolom felnek tole. De ha nem hasznalom mar 2-naputan zavaros a viz. Lehet hogy ezert nem eszik?

Legjobb válasz: Lehet,de hogy csináltad 2 évig vízszûrõ nélkül? Az enyémek konkréten imádják a vízszûrõt, azon fekszenek, meg a vízsugarában úszkálnak. Vedd ki õket külön tálba és próbáld úgy etetni,akkor a vizük sem lesz olyan hamar koszos.

Lehet, de hogy csináltad 2 évig vízszûrõ nélkül? Az enyémek konkréten imádják a vízszûrõt, azon fekszenek, meg a vízsugarában úszkálnak. Vedd ki õket külön tálba és próbáld úgy etetni, akkor a vizük sem lesz olyan hamar koszos.
Mivel eteted õket? Fagyasztott/élõ kishal csakis!

Van egy magyal félvér lovam 2 éve van nálam nem tudom hogy ezelőtt volt e csikója . Már egy hete kivan tőgyelve, a "gyöngyszem" is kint van már egy ideje, de még csikó nincs Minden nap mozgatva van. Mennyire húzhatja még el az ellést?

Azért is félek hisz ismerősünk lovai is elhúzta az ellést és sajnos elpusztult viszont a csikót most cumiztatják. És én Félek ettől az egésztől remélem nem lesz semmi baj

Legjobb válasz: Ha 2 éve nálad van, akkor gondolom tudod, hogy mikor fedeztetted, ebbõl pedig elég jól kiszámolható az ellés idõpontja. A csõdör csikókat tovább hordják, nekem 3 héttel hordta tovább és semmi baja nem lett, kb 3 hét telt el azután is, hogy már volt teje.

Ha 2 éve nálad van, akkor gondolom tudod, hogy mikor fedeztetted, ebbõl pedig elég jól kiszámolható az ellés idõpontja. A csõdör csikókat tovább hordják, nekem 3 héttel hordta tovább és semmi baja nem lett, kb 3 hét telt el azután is, hogy már volt teje.
Minden rendben ment vele? Egészséges? Gratulálok a csikóhoz! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeket tegnap este egy szép fekete csõdörcsikónak adott életet :)
Figyeld a frontot, mert nekik is befolyásolja az ellést! Éjszaka csak diszkréten nézegesd, õk nem igazán szeretik, ha jelen vagyunk az ellésnél. Én úgy tudom, hogy viaszcsepptõl számítva 1-maximum 2 héten belül megvan. Abrakról gondoskodj a lónak, az legalább annyira fontos, mint a mozgás, hogy ki tudja lökni magából. Innentõl kezdve, ha van elég helye hemperegni, akkor reméljük nem lesz gond :)
A kérdező hozzászólása: És éjszakánként 2 óránként rá van nézve:)
A kérdező hozzászólása: bocsánat a számot félre írtam:( köszönöm a válaszokat
Nálunk mióta itt lovazok, eddig 4 ló volt vemhes, mind 12 hónapig hordta a csikót, majdhogynem egyszerre is ellettek (1-8 nap eltérés volt). :)
*- -a :)
Egy átlagos ló 11 hónapig vemhes. Mindenhol írják. De belefér plusz-mínusz pár hét. A 12 hónap, amit fentebb említettem a lovamnál, az már szerintem azért extrém eset, de elõfordul.(vagy lehet, hogy van egy szamár az õsei között-a :D /szamaraknál jellemzõ a 12 hónap vemhesség/ )
12 hónapig szokták hordani õket, a csõdöröket gyakran kicsivel tovább (1-3 hét is akár). Ne pánikolj még, csak legyél felkészült. Illetve arra számíts, hogy a lovak sokszor este/hajnalban ellenek (ennek gyakorlati oka volt, amíg vadon éltek), úgyhogy jó lesz, ha valaki a 12. hónapban esténként legalább 1-2× ránéz majd (nyilván nem felváltva kell virrasztani mellette, persze, csak ha pl. lovardában van, és van éjjeli õr, vagy ott lakik a lovász, bármi...)
Szia! Nekem is van egy MF kancám és már 4 csikót ellett mióta nálam van. Az összeset 12. hónapra ellette(3 kanca, 1 mén csikó, komplikáció nélkül zajlott minden ellése, szóval ne ess kétségbe, de azért legyél felkészült, nehogy tényleg baj legyen! ( értem ezt úgy, hogy jelezd állatorvosnak a közelgõ ellést, hogyha bármi baj van, akkor ki tudd hívni.)
A kérdező hozzászólása: igen tudom pont hétfõhöz 11 hónapra lett fedeztetve:)
A kérdező hozzászólása: Igen minden rendben ment :) jobb hátsó lábán van pata fölött egy minimális kis fehér folt :) szép erõs lábai vannak

A barátommal, már 2 éve vagyunk együtt, és kb egy éve szexelünk. De az a probléma, hogy Õ mindig 2-3 perc után elmegy, és nekem még soha nem volt orgazmusom. Ez meddig fog tartani, hogy ilyen hamar elélvez?

Legjobb válasz: hát mondd meg neki, de ne viccelj, ez nem nagy probléma, nagyon sok srác elmegy 2 perc alatt, na de utána jöhet egy második menet, az már jobb mindkettõtöknek ....

hát mondd meg neki, de ne viccelj, ez nem nagy probléma, nagyon sok srác elmegy 2 perc alatt, na de utána jöhet egy második menet, az már jobb mindkettõtöknek ....
lehet h nem is gondolja/tudja h neked nem volt jó.. a pasik idõnként hajlamosak a nekem jó volt akk biztos neki is elven mûködni. beszéljétek meg. ha nemnagyon volt elõtted barátnõje, nemhiszem h képben van errõl.. amugy meg jah.. egy nõt sokféleképpen ki lehet elégíteni.. :) 19/F
Én is ott látom a problémát, hogy õt ez egyáltalán nem zavarja, mármint hogy te kielégületlen vagy. Ha elment, hát elment. Neki lehet állni a következõ menetnek. Vagy nekedállhat mással, ha ott lent épp nem mûködik neki... Ezer módja van, legyen fantáziája!!! De ezt kérdd tõle, jelezd neki, hogy ebben neked semmi poén nincs, hogy neki jó volt, aztán szevasz... Tessék neki tovább dolgozni az ügyön. Egyébként meg megtanulhatná már uralni a testét igazán, ha már 1 éve szexel. Nézzen utána a technikáknak a neten! Szólj rá, ne hagyd magad, mert klassz dologtól vagy megfosztva!!!
Szia! Az én barátom eleinte 2-3 perc alatt elment, de mostanra (eltelt 2 év) megtanulta konrollálni (tehát ha közel van, akkor lassit vagy teljesen megáll és engem kényeztet) és igy az együttléteink elég jó hosszúra sikerednek. Jó, nem mindig mert amikor nem találkozunk pár napot õ sem birja tovább, de olyankor másodszor is együtt vagyunk és jóval hosszabb. Mindig ügyel arra hogy én menjek el elõbb. Az meg hogy 1 éve nincs orgazmusod, és õt ez egyáltalán nem is érdekli, az arra vall hogy neki sokkal fontosabb a saját kielégülése. Vannak ám jobb pasik is... L/22
Szia! Mi a párommal 5 éve vagyunk 1ütt, de még mindig õ is 2-3-4 perces. De a második menet, az már jóval tovább tart.
elsõsorban te tudsz változtatni rajta, szólj neki, hogy edzje magát, ha te nem teszel érte semmit, õ magától nem fog
Amíg meg nem tanulja kontrollálni magát. De ezek szerint nem is nagyon igyekszik, ha 1 év alatt még mindig 2-3 perces "aktusokat" produkál. És attól, hogy 2-3 perc alatt elmegy, még kielégíthetne máshogy.
Jó sokáig! :) Talán azért is mert egy évig várattad csórikámat. Báár egy éve sexeltek és õ még mindig elmegy 2 perc alatt akkor szerintem a pacekod önuralmával lehet gond. Ez így marad amíg vele leszel. Szerezz egy vibrit, vagy orálisan érd el a csúcsot. Mást nemtudok ajánlani. Ja de de ez gonosz lesz: cseréld le az embered.
Hát tudod nekem két pasim volt aki elment én meg nem! Aztán mindegyiket otthagytam! A szex a kölcsönös örömszerzésrõl szól! Ezt juttasd eszébe, attól hogy hamar elmegy neked elõtte vagy utána igenis ha AKAR ki tud elégíteni! 1 év szex hosszú idõ.õ nem akar"bajlódni"veled , ha akarna már rég megtette volna!Nem akarlak elkeseríteni de kihasznál, te elfogadod hogy gyorstüzelõ, aztán téged le...r hogy mit érzel! Nekem nem kéne...18éves házasok vagyunk amúgy és még mindig néha gyors a párom, de õ AD nekem és az CSÚCS!!!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, és még átgondolom, hogy valóban megéri-e ezt a kapcsolatot folytatni, ha nem történik változás...
A kérdés annyi, hogy más úton módon is próbálkozik e? Vagy csak eldurranik 2 perc alatt aztán kifekszik és vége? Kinyalni esetleg nem próbál? Ha az se megy neki, akkor nem értem, minek van ott...
Mindjárt 3 éve hogy együtt vagyunk barátommal az elsõ 8-10hónapba õ is max 5 percig bírta, egyszer megkérdeztünk egy dokit, hogy mitlehetne csinálni és a Durex Performa-t ajánlotta. Van benne valami 'lötty' amitõl tovább bírja, egy jó ideig mi is azt használtuk, és nagyon jó! azzal a gumival több mint félórát bírta, mostmár akár 1 óráig is! Próbáljátok ki :)

Lehet hogy terhes vagyok? Már majd egy éve foggátlot szedek, rendesen beveszem mindig. 2honapja alhasi fájdalmaim voltak, mint mikor meg szokott jönni de akkor már 2 hete elmult és nem sokkal rá kb egy hét se, barna folyásom volt 2-3x...

hiztam most 2 kilot is...

Legjobb válasz: a hasam néha nekem is szokott fájni a 2-3. hét táján... de a barna folyás tényleg furcsa... csinálj meg 1-2 tesztet, az biztosra meg fogja mondani

a hasam néha nekem is szokott fájni a 2-3. hét táján... de a barna folyás tényleg furcsa... csinálj meg 1-2 tesztet, az biztosra meg fogja mondani
csinálj tesztet vagy menyj el nögyógyászhoz az a biztos
A teszt megmutatja, mi a helyzet.
teszt.mindenképp.

Június végén volt műszereses befejezésem. Azóta nem jött meg, de már 2 tesztet is csináltam és sajnos negatívak. Normális, hogy még nem jött meg?

A mikroszkóp szerint pé-m sem volt azóta. Ma elmentem dokihoz és azt mondta, hogy mit izgulok, 3 hónap belefér?! Addig nem adnak gyógyszert sem, mert nem akarnak beleavatkozni. Ezt el is hiszem, de volt már vki, akinek ennyi ideig nem jött meg? Esetleg Duphastont vagy vmi hasonló gyógyszert kapott?

Legjobb válasz: A barátnõmnek volt ilyen befejezése, és neki is azt mondta az orvos, hogy 3-4 hónap amig regenerálódik a szervezete. Neki is meg kellett várni amig magától megjött. neki a mûtéttõl számított 2 hónap után jött meg. Kitartást!

A barátnõmnek volt ilyen befejezése, és neki is azt mondta az orvos, hogy 3-4 hónap amig regenerálódik a szervezete. Neki is meg kellett várni amig magától megjött. neki a mûtéttõl számított 2 hónap után jött meg. Kitartást!
Nekem is volt müszeres befejezésem, sajnos elhalt a baba. A mûtét után viszont egyáltalán nem betegedtem meg. Vártam 2 hónapot, majd elmentem orvoshoz, aki közölte velem hogy 7 hetes terhes vagyok. A szervezetem úgy fogta fel a beavatkozást, mintha mensi lett volna, és 2 héttel a mûtét után lett peteérésem. Mivel ez eszembe sem jutott, gondolni sem mertem rá, hogy ilyen hamar teherbe eshetek. Kisfiam most 5 éves és makk egészséges. Ne legyél elkeseredve, neked is sikerülni fog! Én szorítok neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Én is nagyon örültem volna, ha baba van a dologban! 2. válaszoló, Neked gratulálok! :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!