Találatok a következő kifejezésre: Már 2 hogy meg volt (173 db)

6 hete már hogy szültem a vérzésem már 2 hete alig volt most meg mikor mehettem volna kontrollra elkezdtem nagyon vérezni. Ez nagy baj?

Jöv?héten akkor gondolom mindenképp el kell menni kontrollra,mert ugye a nagy vérzés miatt a héten ezt kihagytam.

Legjobb válasz: Miért hagytad ki a vérzés miatt? Így még fontosabb lett volna, hogy elmenj. Menj el, oka van annak, hogy újra elkezdtél vérezni.

Miért hagytad ki a vérzés miatt? Így még fontosabb lett volna, hogy elmenj. Menj el, oka van annak, hogy újra elkezdtél vérezni.
A kérdező hozzászólása: Azért hagytam ki mert azt mondták, ha nagyon vérzek várjak még egy hetet mindegy hogy 1 héttel elöbb vagy késöbb..Ebbõl gondoltam akkor hogy várok 1 hetet még.Köszönöm a választ:)
Lehet, hogy csak megjött, de ha maradt benned valami, az is tud ilyet okozni. Nekem furcsa, hogy emiatt a doki elhalasztotta, de õ a szakember.
nekem is pont ez volt. nem mentem vissza a 6 hetes kontrollra. csak késõbb. azóta minden hónapban menstruálok, pedig szoptatok. 4 hónapos a babám.
A kérdező hozzászólása: Na hát én elmentem orvoshoz úgy hogy erõs vérzésem volt és szoptattam is.Azt majdnem elküldött a fenébe minek mentem be ha nem tud megvizsgálni.Azt mondta ez menstruáció.koppantam egyet...

Már 2 hete hogy meg volt de csak fél napig. Igazábol mult héten kellet volna meg jönnie de egy pár napja hányingerem van és fáj a hasam. Tegnap teszteltem negativ lett. Lehet még babám?

Legjobb válasz: ELÕFORDULHAT ENYHE VÉRZÉS KORAI TERHESSÉGNÉL ÉS AZ IS HOGY A TESZT MÉG NEM MUTATJA KI , VÁRJ MÉG PÁR NAPOT .UJABB TESZT , ESETLEG DOKI

ELÕFORDULHAT ENYHE VÉRZÉS KORAI TERHESSÉGNÉL ÉS AZ IS HOGY A TESZT MÉG NEM MUTATJA KI , VÁRJ MÉG PÁR NAPOT .UJABB TESZT , ESETLEG DOKI
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod. Bár nagyon reménykedek.
Vannak olyan tesztek, amik már a 2-3 napos terhességet is kimutatják, rá van írva a dobozukra, hogy melyiket mikortól lehet használni, illetve milyen pontossággal tesztel. Én 3-mat is csináltam a tuti kedvéért :D. Szerintem is várj még 1-2 napot. A hányinegeres és émelygéses tünetek inkább csak a 4. héttõl jelentkeznek. Legalábbis nálam ez van és ezt is mondták. Morzsa

6 hónapja szültem.2 hónapja megjött a menszim, de nem pontosan, elég darabos is volt. Most meg kellett volna már jönni 2 napja, de semmi. Fáj a hasam és nagyon fel vagyok puffadva, de nem érzem hogy meg akarna jönni. Menjek orvoshoz? Mit tanácsoltok?

Legjobb válasz: Én 4 hónapja szültem és 10 hetes volt a babám amikor megjött elõször. Több mint 1 hétig tartott akkor elkezdtem a cerazette-t szedni, de abba kellett hagynom és sajnos azóta sem jött meg. Már több, mint 2 hetet késik. Kicsit parázok, még várok egy hetet aztán teszt. Szerintem várjál még 1 hetet, mert szülés után nem biztos, hogy szabályos lesz rögtön a ciklusod. Ha pedig addigra sem jön meg akkor teszt és doki.

Én 4 hónapja szültem és 10 hetes volt a babám amikor megjött elõször. Több mint 1 hétig tartott akkor elkezdtem a cerazette-t szedni, de abba kellett hagynom és sajnos azóta sem jött meg. Már több, mint 2 hetet késik. Kicsit parázok, még várok egy hetet aztán teszt. Szerintem várjál még 1 hetet, mert szülés után nem biztos, hogy szabályos lesz rögtön a ciklusod. Ha pedig addigra sem jön meg akkor teszt és doki.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ! remélem minden rendben lesz nálad is!

Van egy magyal félvér lovam 2 éve van nálam nem tudom hogy ezelőtt volt e csikója . Már egy hete kivan tőgyelve, a "gyöngyszem" is kint van már egy ideje, de még csikó nincs Minden nap mozgatva van. Mennyire húzhatja még el az ellést?

Azért is félek hisz ismerősünk lovai is elhúzta az ellést és sajnos elpusztult viszont a csikót most cumiztatják. És én Félek ettől az egésztől remélem nem lesz semmi baj

Legjobb válasz: Ha 2 éve nálad van, akkor gondolom tudod, hogy mikor fedeztetted, ebbõl pedig elég jól kiszámolható az ellés idõpontja. A csõdör csikókat tovább hordják, nekem 3 héttel hordta tovább és semmi baja nem lett, kb 3 hét telt el azután is, hogy már volt teje.

Ha 2 éve nálad van, akkor gondolom tudod, hogy mikor fedeztetted, ebbõl pedig elég jól kiszámolható az ellés idõpontja. A csõdör csikókat tovább hordják, nekem 3 héttel hordta tovább és semmi baja nem lett, kb 3 hét telt el azután is, hogy már volt teje.
Minden rendben ment vele? Egészséges? Gratulálok a csikóhoz! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeket tegnap este egy szép fekete csõdörcsikónak adott életet :)
Figyeld a frontot, mert nekik is befolyásolja az ellést! Éjszaka csak diszkréten nézegesd, õk nem igazán szeretik, ha jelen vagyunk az ellésnél. Én úgy tudom, hogy viaszcsepptõl számítva 1-maximum 2 héten belül megvan. Abrakról gondoskodj a lónak, az legalább annyira fontos, mint a mozgás, hogy ki tudja lökni magából. Innentõl kezdve, ha van elég helye hemperegni, akkor reméljük nem lesz gond :)
A kérdező hozzászólása: És éjszakánként 2 óránként rá van nézve:)
A kérdező hozzászólása: bocsánat a számot félre írtam:( köszönöm a válaszokat
Nálunk mióta itt lovazok, eddig 4 ló volt vemhes, mind 12 hónapig hordta a csikót, majdhogynem egyszerre is ellettek (1-8 nap eltérés volt). :)
*- -a :)
Egy átlagos ló 11 hónapig vemhes. Mindenhol írják. De belefér plusz-mínusz pár hét. A 12 hónap, amit fentebb említettem a lovamnál, az már szerintem azért extrém eset, de elõfordul.(vagy lehet, hogy van egy szamár az õsei között-a :D /szamaraknál jellemzõ a 12 hónap vemhesség/ )
12 hónapig szokták hordani õket, a csõdöröket gyakran kicsivel tovább (1-3 hét is akár). Ne pánikolj még, csak legyél felkészült. Illetve arra számíts, hogy a lovak sokszor este/hajnalban ellenek (ennek gyakorlati oka volt, amíg vadon éltek), úgyhogy jó lesz, ha valaki a 12. hónapban esténként legalább 1-2× ránéz majd (nyilván nem felváltva kell virrasztani mellette, persze, csak ha pl. lovardában van, és van éjjeli õr, vagy ott lakik a lovász, bármi...)
Szia! Nekem is van egy MF kancám és már 4 csikót ellett mióta nálam van. Az összeset 12. hónapra ellette(3 kanca, 1 mén csikó, komplikáció nélkül zajlott minden ellése, szóval ne ess kétségbe, de azért legyél felkészült, nehogy tényleg baj legyen! ( értem ezt úgy, hogy jelezd állatorvosnak a közelgõ ellést, hogyha bármi baj van, akkor ki tudd hívni.)
A kérdező hozzászólása: igen tudom pont hétfõhöz 11 hónapra lett fedeztetve:)
A kérdező hozzászólása: Igen minden rendben ment :) jobb hátsó lábán van pata fölött egy minimális kis fehér folt :) szép erõs lábai vannak

Normális ez? Már ez volt a 2. eset hogy a volt barátnője nevén hívott. Azt mondta, hogy szégyelli is, mert nem érez már iránta semmit, meg hogy nem tudja miért van, de én nemtudom mit higyjek. Több mint fél éve együtt vagyunk, és sz*rul esik.

Legjobb válasz: Szerintem meg normális. Én fél éve vagyok a jelenlegi párommal, és az elõzõvel 3 évet éltem együtt, aki az elsõ szerelmem volt. Az ég világon semmit nem érzek már iránta, talán egy kis undort, de mágis elõfordul, hogy hirtelen az õ neve szalad a számra. Szerencsére még nem mondtam ki, mert idõben kapcsoltam, de majdnem... Szóval ne parázz ilyen dolgokon, tuti, hogy csak véletlen.

Szerintem meg normális. Én fél éve vagyok a jelenlegi párommal, és az elõzõvel 3 évet éltem együtt, aki az elsõ szerelmem volt. Az ég világon semmit nem érzek már iránta, talán egy kis undort, de mágis elõfordul, hogy hirtelen az õ neve szalad a számra. Szerencsére még nem mondtam ki, mert idõben kapcsoltam, de majdnem... Szóval ne parázz ilyen dolgokon, tuti, hogy csak véletlen.
a kutyát is ha beszivatod rajtamarad állítólag
A kérdező hozzászólása: Hát komolyan mondom én már nem tudom, hogy mit gondoljak. Majdnem 4 évig voltak együtt. A csaj szakított vele, mert állandóan veszekedtek, és ezt már barátom se bírta. Szóval végül is mindketten akarták már a végét. Lehet, hogy az van benne, hogy miután szakítottak kb 2 hónap telt el és mi úgy jöttünk össze. Szóval benne van, hogy még nem felejtette el teljesen. De, mondja mindig hogy velem annyira más minden, hogy én egy külön világ vagyok, és sokkal jobb, meg hogy õt már egyáltalán nem szereti, nem is érez iránta semmit. Üljek le vele, és kérdezzek rá nyíltan hogy még legbelül valahol szereti-e még? De mi van ha azt fogja mondani, hogy nem, nehogy megbántson. Nekem is volt elõtte komoly kapcsolatom, szerettem is azt az illetõt, de én mindig odafigyelek hogy ne hozzak szóba egyetlen exet se..
Az elõzõ vagyok. Nálunk õ nem találkozott az ex-szel a szakítás után. Azóta eltelt sok idõ, hogy az exe már szakított azzal a pasival, akiért anno õt elhagyta. Hát nem ment vissza hozzá... Hogy õszinte legyek, bár nem fogsz neki örülni, de nem hiszem, hogy teljesen elfelejtette. Lehet, hogy elõtte azért nem csókolgat, hogy lássa, hogy még mindig lenne esélye az elõzõnek, ha visszajönne?! Ki szakított náluk? Ha a párod, és utána lett volna ideje meggondolni magát, de mégse tette, akkor lehet, hogy szimplán mint ember fontos neki továbbra is, és azért nem akar elõtte babusgatni, nehogy a másikat megbántsa.
A kérdező hozzászólása: Hát ez az... hogy azért már ahhoz elég sok ideje együtt vagyunk. :/ Meg az is a baj, hogy volt barátnõje még mindig jár át hozzájuk néha. És amikor én is ott vagyok, meg a csaj is akkor tisztára úgy érzem mintha én levegõ lennék. Barátom olyankor kb rám nézni se szokott.. :S Nagyon rosszul esik. Mondtam is neki, de leordította a fejem, hogy én ne várjam el azt hogy ott elõtte csókolgasson meg ilyenek. Nem várom ezt el, de szerintem akkor se így kéne csinálni. Mert ha meg bemegyek a szobába, akkor egybõl jön utánam, hogy õ hogy szeret, meg csókolgat meg minden. Elõtte meg mintha nem is léteznék...
Nálunk ugyanez volt az elején. A haverjai folyton a volt barátnõjérõl kérdezgették, és mivel baromi rendesek voltak, ezért minden alkalommal megjegyezték nekem, hogy tudod... õ volt az élete szerelme... hát iszonyat jól tud esni az embernek... jeleztem a páromnak, hogy mi volna, ha kerülnénk ezt a témát az én jelenlétemben, nem igaz, hogy nincs más közös témájuk... az volt a reakciója, hogy nem az õ hibája, mondjam meg én nekik, ha ennyire zavar. De hát nektek pasik ez nem jelent semmit, csak mi fújjuk fel az egészet nyilván. Nem tudom, hogy nektek hogy esne a lány baráti társaságában azt hallani, hogy a barátnõtök mesélte például, hogy az elõzõnek nagyobb volt... például. Nálunk õ csak akkor említette, ha részeg volt, de akkor be nem állt a szája. Én megmondtam, hogy válasszon, vagy õ vagy én, mert én nem azért vagyok, hogy elemezzük az elõzõ csaját. Ha nem sokkal a szakításotok után jöttetek össze, akkor lehet, hogy megszokás. Mondjuk fél év után már illene átszokni...
Kérd meg, hogy mondogassa magában a nevedet, ha eszébe jutsz! Én ezt csináltam, mikor a volt barátnõmet néha majdnem úgy hívtam, mint akivel több, mint négy évet voltam együtt. De egyszer se csúszott ki a számon, lehet, hogy a barátod nem ennyire óvatos, én nagyon megfontoltan és keveset beszélek általában.
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom, hogy miért. Lehet, hogy tényleg azért van mert õk is sokáig együtt voltak. Mert õ is azt mondja nekem, hogy már csak "undort" érez iránta, egyáltalán nem szereti. Csak ha iszik, mégis mindig róla beszél. :/ pl múltkor is. Elmentünk egy szórakozóhelyre, találkozott ismerõseivel, és róla beszéltek. Én meg ott ültem mellette, és õ meg az én kezemet fogta.. Kicsit hülyén éreztem magam. De, ezt még megértettem. De, hogy még amikor mentünk hazafele, akkor is errõl beszélt.. Kicsit már idegbajos lettem. Nem mond soha, semmi olyat, amivel azt sugallná, hogy még érezne iránta valamit, de nekem akkor se esik valami jól...
szerintem is teljesen normalis dolog. en fel ev alatt tobbszor is az ex neven szolitottam. mondjuk hasonlitott is a ket nev.. :) nem akkora gaz. szerintem. bar a csajok mashogy fogjak fel ezeket a dolgokat. 23/f
Nem nem normális fél év azért már idö ideje az exet számüzni
teljesen normális simán eltévesztette mert régen annyit mondta azt, ne akadékoskodjál ..
Ha nem írtad volna, hogy több mint fél éve együtt vagytok, akkor azt írtam volna, hogy normális.Fél év alatt megjegyezhette volna.
Hiába tagadja ezek szerint még valamit érez a volt csaja iránt vagy ha esetleg még találkozik vele vagy akármi akkor utána ez jön a számára.
Elõzõ vagyok. 1. Vagy csendben maradsz és figyeled, hogy mi lesz az egészbõl késõbb, hátha javulsz. 2. Mivel szereted, gondolom nem játszik, hogy elhagyod. Erre csak azért gondolok, mert írod, hogy ha szóba hozod a csajt, akkor támadásnak veszi, ha lenyeled, neked szálka a szemedben ez a téma. Késõbb meg egyik sem lesz jobb, ha nem köttök kompromisszumot. 3. Vagy tartotok egy kis szünetet. Elmondod neki, h egy kis idõre van szükséged, hogy átgondolt. És ha az exbarátnõjének nincs jelenleg barátja, és a szünet végéig nem próbál visszamenni hozzá, akkor nyert ügyed van. Bár ez nem garancia arra, hogy õ szeretett volna, csak nem fogadták vissza...

Randizok egy lánnyal már 3 hete, a 2. hét után mondta meg hogy a volt pasijánál szokott még aludni. Mióta a srác tud rólunk, féltékenykedik, csaj viszont azt mondja, már lezárta. Szerintetek mit csináljak?

Legjobb válasz: Ne randizz vele többet. Milyen már, hogy a volt pasijánál alszik? Lehet majd megkérne téged is amikor már együtt vagytok, hogy hagy aludjon ott, légyszíííí Vagy beszéld meg vele..

Ne randizz vele többet. Milyen már, hogy a volt pasijánál alszik? Lehet majd megkérne téged is amikor már együtt vagytok, hogy hagy aludjon ott, légyszíííí Vagy beszéld meg vele..
Tekintsd alapértelmezettnek a lány verzióját, miszerint ez egy lezárt dolog, hisz õ áll hozzád közelebb. Ebbõl kiindulva kérdezd meg tõle, hogy szerinte miért féltékenykedik a srác, ha már vége van. Biztos azért, mert az érzelmei ettõl még nem múltak el (a volpasinak), szóval vesd fel a lánynak, hogy ha esetleg megpróbálna a csávóval beszélni, hogy ne szekáljon titeket ezzel, próbálja meg magában rendezni a dolgot, mert ezzel a viselkedéssel mindenkinek árt, magát is beleértve, visszakapni úgysem fogja. Meg esetleg ha nem aludna folyton nála, lehet, hogy könnyebben elfelejtené a srác.. Ha véletlenül a csajod nem mondott igazat, vagyis még nincs teljesen vége, az úgyis kiderül. Lényeg, hogy te legyél egyenes és õszinte, és ezt várd el tõlük is.
A kérdező hozzászólása: Második válaszolónak: Mivel 5 éve együtt vannak, illetve a lány munkahelye megköveteli hogy ott aludjon a srácnál, így nem zavar a dolog, inkább az a kellemetlen, hogy többször találkoztam a lánnyal, a mi városunkban, és megjegyezte hogy a srác bent van a városban, és nem szeretné hogy találkoznánk, hogy ne legyen balhé....Tehát nem tehetek mást, türelmesnek kell lennem..Úgy érzem..Kezd kialakulni a lány iránt a szívemben érzés, de rajta azt érzem, hogy távolságtartó még mindig.Kérdés: Szerinted mi az ideális idõ amíg türelemmel kell elnéznem a helyzetet?
Én szerintem, ezzel várni se kéne. Ehhez nem kell türelem, mert ez nevetséges. Honnan tudod, hogy csak alszik ott és mindent betart, ugyanis lehet hogy úgy megy oda, aludni, de azért nem olyan egyszerûen alakulnak a dolgok. Ez messzirõl sem normális helyzet, az meg, hogy a régebbi nem tud rólatok.. szerintem tedd választás elé, mondd hogy inkább te nem szeretnéd vele látni, és ne fordítva. mert ez így is kéne legyen.
A második vagyok. 5 éves kapcsolatot nem könnyû lezárni, pláne lakásügyileg. És az, hogy ott alszik, nem feltétlen jelenti azt, hogy bele is ül a pélóba. Ettõl függetlenül szerintem nem várakozni kellene, hanem megkérdezni a csajtól, hogy érti, hogy "balhé lenne". Miért lenne balhé? A srác nem tud róla, hogy már nem járnak? Nyilván tud róla, de ezek szerint ettõl függetlenül terrorizálja? Ha igen, nehogymár hagyja magát! Ilyen agresszor a srác? Joga van eldönteni a csajnak, kivel jár, ha már nincsenek együtt! Szóval szerintem üljetek le, és szép nyugiban tisztázzátok ezt, és jussatok valamire. Nem kéne, hogy a srác ügyet csináljon abból, hogy a volt csaja kivel jár, még akkor se, ha még szereti, le kell tudni rendeznie magában értelmesen, vagy ahogy akarja, de másoknak ne ártson vele.
Ha rám hallgatsz kirúgod és keresel egy normális lányt.

Lehet hogy terhes vagyok? Már majd egy éve foggátlot szedek, rendesen beveszem mindig. 2honapja alhasi fájdalmaim voltak, mint mikor meg szokott jönni de akkor már 2 hete elmult és nem sokkal rá kb egy hét se, barna folyásom volt 2-3x...

hiztam most 2 kilot is...

Legjobb válasz: a hasam néha nekem is szokott fájni a 2-3. hét táján... de a barna folyás tényleg furcsa... csinálj meg 1-2 tesztet, az biztosra meg fogja mondani

a hasam néha nekem is szokott fájni a 2-3. hét táján... de a barna folyás tényleg furcsa... csinálj meg 1-2 tesztet, az biztosra meg fogja mondani
csinálj tesztet vagy menyj el nögyógyászhoz az a biztos
A teszt megmutatja, mi a helyzet.
teszt.mindenképp.

Van, akinek a gyermeke már nagyobbacska /2-3 éves/ volt, amikor meg lett keresztelve? Hogy zajlott, hogy viselte, mit mondtatok neki az egészrõl?

Legjobb válasz: enyém 1,5 éves volt :) a felhajtás nagyon tetszett neki, nem is volt gond, leszámítva a szentelt vizet, na akkor kiborult és ordított mint ha kínozták volna :) pedig tényleg csak picit öntött a fejére a pap :) szerencsére felnevetett a templom, így nem volt az se kellemetlen. utána kapott ajándékokat, na az meg igazán tetszett neki, sõt még sok süti is volt, szóval szerintem jobb is volt így mint ha pici korában lett volna megkeresztelve :)

enyém 1, 5 éves volt :) a felhajtás nagyon tetszett neki, nem is volt gond, leszámítva a szentelt vizet, na akkor kiborult és ordított mint ha kínozták volna :) pedig tényleg csak picit öntött a fejére a pap :) szerencsére felnevetett a templom, így nem volt az se kellemetlen. utána kapott ajándékokat, na az meg igazán tetszett neki, sõt még sok süti is volt, szóval szerintem jobb is volt így mint ha pici korában lett volna megkeresztelve :)
en 3-4 eves voltam :) utolag, felnotkent eleg "vicces", amugy nem igen emlekszem, talan 1-2 kep van meg
14honapos volt. Nezz neten egy ortodox keresztelest..gondolhatod mit szolt hozza hogy puceran martogattak a vizbe..2oras szertartas volt. Sokkot kapott. Utanna 2 napig lazas volt. Doki megnezte egeszseges volt szerinte is a "sokk" okozta a lazst. A bulit utanna vegig aludta.
A fiam 7 éves volt a lányom 5. Jól el voltak szépen csinálták amit kellett.
Nekem 22 hónapos volt a kereszteléskor a fiam, és ordított, félt, letenni sem lehett. Már pont megnyugodott a tényleges keresztelés elõtt, amikor az elõtt megkeresztelt kislány elsírta magát. Na onnantól megint ordítás ment, azt hitte szörnyû a vizezés. :) Kisebb korban jobb. A másik gyerkõc 5 hónapos volt, õt egyáltalán nem izgatta.

Fogamzásgátló szedésénél nektek volt már olyan, hogy a 7 napos szünetben nem a megszokott napon jött meg a vérzésetek, hanem mondjuk 1-2 napot késett?

Ha igen, akkor utána a következő hónapban is ezen a későbbi napon jött meg, vagy ahogy alapból szokott?

Legjobb válasz: Igen, eddig egyszer történt meg, hogy +4 napot késett a 3. várt nap után, de akkor már fél éve szedtem a tablettát. Elõször kicsit ráparáztam, mert rendszeresen voltam együtt a barátommal, de aztán hála istennek megkönnyebbültem. Furcsa volt, de azóta nem volt ilyen, de olyan igen, hogy hamarabb egy nappal, vagy késõbb egy nappal... Betudható a stressznek, életmódváltásnak, esetleges antibiotikum hatásának általában...

Igen, eddig egyszer történt meg, hogy +4 napot késett a 3. várt nap után, de akkor már fél éve szedtem a tablettát. Elõször kicsit ráparáztam, mert rendszeresen voltam együtt a barátommal, de aztán hála istennek megkönnyebbültem. Furcsa volt, de azóta nem volt ilyen, de olyan igen, hogy hamarabb egy nappal, vagy késõbb egy nappal... Betudható a stressznek, életmódváltásnak, esetleges antibiotikum hatásának általában...

2-kiraly teknosom van az 1-gyik2eve a 2-dik 1eve van meg. Nem volt veluk semmi gond. De a 2-dik 1-hete nem eszik. Vettem nekik viztisztitot es ha bekapcsolom felnek tole. De ha nem hasznalom mar 2-naputan zavaros a viz. Lehet hogy ezert nem eszik?

Legjobb válasz: Lehet,de hogy csináltad 2 évig vízszûrõ nélkül? Az enyémek konkréten imádják a vízszûrõt, azon fekszenek, meg a vízsugarában úszkálnak. Vedd ki õket külön tálba és próbáld úgy etetni,akkor a vizük sem lesz olyan hamar koszos.

Lehet, de hogy csináltad 2 évig vízszûrõ nélkül? Az enyémek konkréten imádják a vízszûrõt, azon fekszenek, meg a vízsugarában úszkálnak. Vedd ki õket külön tálba és próbáld úgy etetni, akkor a vizük sem lesz olyan hamar koszos.
Mivel eteted õket? Fagyasztott/élõ kishal csakis!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!