Találatok a következő kifejezésre: Már 2 hogy meg (814 db)

Már 2 hete meg kéne, hogy jöjjön a menstruációm, ehelyett fehérfolyás jön. Ez mit jelent?

Sokszor szokott késni, mert nem szedek tablettát, és tudom, hogy nem vagyok terhes, mert a párommal védekezni szoktunk. de nagyon aggaszt ez a sok fehér trutyi. szerintetek ez miért van?

Legjobb válasz: Egy, nem azért késik, mert nem szedsz tablettát. Normál esetben max pár napot késik, és azt is csak ritkábban. A két hét már nem normális, fõleg akkor nem, ha gyakori. Mindenképp keress fel ezzel egy orvost. Kettõ, ha csak most van fehérfolyásod, vagy csak most ennyire erõs, akkor valami fertõzés lehet, de nem vagyok szakértõ. A harmadik egy kérdés: mivel védekeztek? Mert ha óvszerrel, akkor nem mondom, hogy valamit elkaptál a barátodtól, õt is vidd kivizsgáltatni, de ha máshogy, akkor vidd õt is!

Egy, nem azért késik, mert nem szedsz tablettát. Normál esetben max pár napot késik, és azt is csak ritkábban. A két hét már nem normális, fõleg akkor nem, ha gyakori. Mindenképp keress fel ezzel egy orvost. Kettõ, ha csak most van fehérfolyásod, vagy csak most ennyire erõs, akkor valami fertõzés lehet, de nem vagyok szakértõ. A harmadik egy kérdés: mivel védekeztek? Mert ha óvszerrel, akkor nem mondom, hogy valamit elkaptál a barátodtól, õt is vidd kivizsgáltatni, de ha máshogy, akkor vidd õt is!
attól is tud simán késni hogy idegeskedsz (azon hogy nem jön meg)
legkorábban 14 nappal az aktus után érdemes tesztelni, addig kevés a vizeletben a hcg szint, amit a teszt ki tud mutatni, így tévesen adhat fals eredményt véleményem szerint elõször teszt, aztán annak megfelelõen leülni beszélgetni anyukáddal simán késhet az aggódástól is
Te nagyon buta vagy ne haragudj! Elõfrdul, hgy késik....azn gondolkodsz, hogy mond el mikor még nem is tudod? Vegyél 1 terhességi tesztet 700-800Ft....abból megtudod, de még a holnapi nap és ha mégis gáz van akkor ott a 72órás tabletta. Nem tudom hány éves lehetsz ha nem vagy ezzel tisztába.
Csinálj még egy(vagy 2) tesztet, és akkor nem lesz gond...
Ha nem vagy biztos a tesztben, akkor menj nõdokihoz!
A kérdező hozzászólása: És görcsöl a hasam sokat de arra is gondolok hogy az idegtõl mert6 napja remeg is a kezem tõle!
Csinálj mégegyet, ha pozitív, muszáj lesz beszélned édesanyáddal.
A kérdező hozzászólása: de nem 72órája történt!!!! hanem 15 napja!Í!!!!
A kérdező hozzászólása: csináltam tesztet az együttlét után 12-13 nappal az negatív volt jelent ez valamit?
még ne mondd el anyukádnak, hisz nem is biztos, szerintem ne idegesítsd potyára. vegyél vagy 3 tesztet, és csináld meg mindegyiket.
vannak
Nyilván nem lóverseny ez..:) 32/f
Igazából így lenne a normális minden esetben.
ha a pár randi 1-2 hónap alatt zajlik le akkor mi van?
egyezünk ki 2 hétbe.
vannak.
Én nem siettetem soha, majd megtörténik amikor meg kell, amikor kialakul... Nem is voltam ilyen soha. 22/F
Azért ne legyen több 2 hónapnál! 23-f
Jóhogy vannak, 5-ösnél a pont. 29F.

5 és fél hós tápszeres babám éjszaka van hogy még 2-szer eszik, ez baj? Annyi támadást kapok, hogy ne adjak neki mert ekkora gyereknek már nem kell enni, de nekem nincs szíveem nem adni neki.

Legjobb válasz: Ha adsz neki,akkor számolj arra,hogy még 1-2 évesen is enni fog éjszakánként. Igaz,ez ma szokása az anyukáknak. A párhetes babának valóban kell éjjel is enni,mert nem bírná ki egész éjjel. De 3 hónapos kor után már meg kellene tanulnia különbséget tenni nappal és éjszaka között. Ha leszoktatod,akkor lesz néhány sírós éjszakátok,de utána át áll a szervezete az éjszakai alvásra. Ha viszont továbbra is eteted,akkor még 1-2 éves korában is kelhetsz hozzá minden éjszaka. Nincs hét,amikor ezen a fórumon ne panaszkodnának kimerültségre emiatt az anyukák. Anyáink,nagyanyáink nem tehették meg,hogy éjjel is etessék a babákat,mert másnap nem tudtak volna dolgozni a munkahelyükön. Egyetlen gyerek sem lett emiatt sérült vagy érzelemszegény. Dönteni természetesen neked kell.

Ha adsz neki, akkor számolj arra, hogy még 1-2 évesen is enni fog éjszakánként. Igaz, ez ma szokása az anyukáknak. A párhetes babának valóban kell éjjel is enni, mert nem bírná ki egész éjjel. De 3 hónapos kor után már meg kellene tanulnia különbséget tenni nappal és éjszaka között. Ha leszoktatod, akkor lesz néhány sírós éjszakátok, de utána át áll a szervezete az éjszakai alvásra. Ha viszont továbbra is eteted, akkor még 1-2 éves korában is kelhetsz hozzá minden éjszaka. Nincs hét, amikor ezen a fórumon ne panaszkodnának kimerültségre emiatt az anyukák. Anyáink, nagyanyáink nem tehették meg, hogy éjjel is etessék a babákat, mert másnap nem tudtak volna dolgozni a munkahelyükön. Egyetlen gyerek sem lett emiatt sérült vagy érzelemszegény. Dönteni természetesen neked kell.
Az én kisfiam is 5 és fél hónapos s szintén tápszeres. :) Õ este hétkor alszik majd éjszaka egy körül kel enni, majd 6 után. Eszembe sem jutna, hogy nem adjak neki enni. Nem kelne fel, ha nem volna éhes. Azzal meg nem értek egyet, hogy 1-2 éves korában is kelni fog, ha eteted. Nekem a másik kisfiam is úgyanígy kelt éjszaka ennyi idõs korában, majd olyan 7-8 hónaposan már szépen átaludta az éjszakát. Azóta is végigalussza s soha nem kel fel enni-inni. Már 3 éves múlt.Az elõzõ válaszolótól kérdezném, miért jó sírni hagyni szegényt??? Azért hogy neked ne kelljen felkelned? Én a gyerekkel együtt vállaltam az éjszakázást is.....
Szintén 5, 5 hós babám van. Nálunk úgy mûködik, hogy este cicin elalszik, beteszem a kiságyba. Éjjel 1 és 3 között felébred, onnantól mellettem alszik (mobil légzésfigyelõvel a pocakján), és bármikor rácsatlakozik a mellemre. Konkrétan mocorog, nyafizik, a szájába adom, és mindketten visszaalszunk. Nincs ezzel semmi baj, de azzal sem, ha te éjjel kiveszed az ágyból megetetni, majd visszarakod. Mindenkinek a saját habitusa szerint kell ezt csinálni, ha jól akarja magát érezni. Ne foglalkozz azzal, ki mit mond, ha nektek így jó, csináld így.
Én adnék neki, nem hagynám sírni. Egy éves kora után is le lehet szoktatni az éjjeli evésrõl, akkor már el tudod neki magyarázni, hogy most nincs hami, majd reggel. Ha pedig elkezded a hozzátáplálást, lehet, hogy magától is végigalussza az éjszakát. Van azért egy nagy különbség az anyatejes és a tápszeres babák etetése között: az anyatejes babákat elég cicire tenni, míg a tápszer elkészítésével többet kell bajlódni, és közben az embernek teljesen kimegy az álom a szemébõl... Én azt javasolnám, ha még nem próbáltad, próbáld ki az álometetést (10-11 óra között, mielõtt aludni mész). Nálunk ez megoldotta a problémát, utána a kisfiam nem kelt fel már éjszaka. 3-tól 7 hónapos koráig mûködött a dolog, de utána is jól aludt éjjel, gondolom, akkor már a hozzátáplálás miatt. Aztán 1 éves kora körül még visszatért az éjjeli ébredés, 14 hónapos korában szoktattam le róla. Szintén tápszeres baba volt.
én is adtam és 11 hónapos volt amikor nem fogadta el a tápit éjjel két korty viz és alszik tovább szóval ne másokra hallgas ahogy érzed. ha felkell és kér inni /tápit akkor adjál neki/ Le fog szokni magátol.
Nekem kb ilyenkor kezdte átaludni az éjszakát, néha kelt csak fel. Mindenki maga tudja hogy a gyermeke éhes e vagy csak megszokásból ébred fel. Én úgy csináltam hogy ha csak nyöszörög akkor nem adtam neki és szépen visszaaludt, de amikor sírt akkor adtam tápot. Volt olyan hogy hallgattam a védõnõre és az eredménye 1, 5 óra szüntelen ordítás! Amit még tapasztaltam: Ha megeszi a teljes adag tápot vagy ha csak egy picit hagy az alján, akkor tényleg éhes volt. Viszont amikor csak 20-30 ml-t evett majd bealudt, akkor igazából csak megszokásból ébredt fel és nem is volt éhes. Mivel nálunk mindketten nehezen keltünk fel éjjelente mikor már idõsebb volt a pici, ezért sokszor a "nyöszörgés után elaludt" fordult elõ, míg végül átaludta az éjszakákat.

Lehet hogy terhes vagyok? Már majd egy éve foggátlot szedek, rendesen beveszem mindig. 2honapja alhasi fájdalmaim voltak, mint mikor meg szokott jönni de akkor már 2 hete elmult és nem sokkal rá kb egy hét se, barna folyásom volt 2-3x...

hiztam most 2 kilot is...

Legjobb válasz: a hasam néha nekem is szokott fájni a 2-3. hét táján... de a barna folyás tényleg furcsa... csinálj meg 1-2 tesztet, az biztosra meg fogja mondani

a hasam néha nekem is szokott fájni a 2-3. hét táján... de a barna folyás tényleg furcsa... csinálj meg 1-2 tesztet, az biztosra meg fogja mondani
csinálj tesztet vagy menyj el nögyógyászhoz az a biztos
A teszt megmutatja, mi a helyzet.
teszt.mindenképp.

6 hónapja szültem.2 hónapja megjött a menszim, de nem pontosan, elég darabos is volt. Most meg kellett volna már jönni 2 napja, de semmi. Fáj a hasam és nagyon fel vagyok puffadva, de nem érzem hogy meg akarna jönni. Menjek orvoshoz? Mit tanácsoltok?

Legjobb válasz: Én 4 hónapja szültem és 10 hetes volt a babám amikor megjött elõször. Több mint 1 hétig tartott akkor elkezdtem a cerazette-t szedni, de abba kellett hagynom és sajnos azóta sem jött meg. Már több, mint 2 hetet késik. Kicsit parázok, még várok egy hetet aztán teszt. Szerintem várjál még 1 hetet, mert szülés után nem biztos, hogy szabályos lesz rögtön a ciklusod. Ha pedig addigra sem jön meg akkor teszt és doki.

Én 4 hónapja szültem és 10 hetes volt a babám amikor megjött elõször. Több mint 1 hétig tartott akkor elkezdtem a cerazette-t szedni, de abba kellett hagynom és sajnos azóta sem jött meg. Már több, mint 2 hetet késik. Kicsit parázok, még várok egy hetet aztán teszt. Szerintem várjál még 1 hetet, mert szülés után nem biztos, hogy szabályos lesz rögtön a ciklusod. Ha pedig addigra sem jön meg akkor teszt és doki.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ! remélem minden rendben lesz nálad is!

Ti szerintetek, hogyan hódítsam meg a szívét a szerelmemnek akit több mint 2 éve szeretek. Már voltunk együtt már mint lefeküdtünk meg csókolóztunk. És tudom, hogy akar meg minden. Barátaim szerint majd "kiforrja" magát. Szerintetek?

szerelem,szex,hódítás

Legjobb válasz: De már több mint 2 éve akart meg minden és én is õt..Erre most került sor..Akár mit kérdezek csak mosolyog meg minden ..Egy épp választ nem mond semmire ami kettõnkkel kapcsolatos.

A kérdező hozzászólása: De már több mint 2 éve akart meg minden és én is õt..Erre most került sor..Akár mit kérdezek csak mosolyog meg minden ..Egy épp választ nem mond semmire ami kettõnkkel kapcsolatos.
ha nem akar komolyabbat és ha még soha nem mondta h csak téged akar és csak magának akar, akkor ezek után se fogja. ha komoylat akarna már szólt volna róla. lépj tovább mielõtt hatalmasat csalódsz. jobbat érdemelsz.

Mire számítsak arra hogy rendőrségen feljelentettem gépkocsioktatómat? Elvitte a pénzt de nem vitt vizsgázni ezért vissza kértem a pénzt de nem adta vissza. Amúgy már 2 hónapja már megvan jogsim, de pénzem még nincs meg tőle.

Legjobb válasz: Kifogják vizsgálni az ügyet, de ha nincs szemtanú a dolognak ami tuti biztos és feljelentés elõtt nem beszéltél az iskola igazgatóval aki ugye az oktatód fõnöke akkor ne sok jóra számíts. Tõlem is nyúlt le pénzt az oktatóm plusz 2 órát fizettem be hogy tudjak még gyakorolni de persze mondta hogy most nem jó meg nem jó igaz átmentem a vizsgán de nekem is lógott a pénzel majd beszéltem a fõnökével a dologról õ meg teljesen fel volt háborodva hogy ezt mire föl, mert ugye neki errõl számlát kellett volna adnia meg minden, aztán nem jelentettem fel visszakaptam a pénzt nagy nehezen.

Kifogják vizsgálni az ügyet, de ha nincs szemtanú a dolognak ami tuti biztos és feljelentés elõtt nem beszéltél az iskola igazgatóval aki ugye az oktatód fõnöke akkor ne sok jóra számíts. Tõlem is nyúlt le pénzt az oktatóm plusz 2 órát fizettem be hogy tudjak még gyakorolni de persze mondta hogy most nem jó meg nem jó igaz átmentem a vizsgán de nekem is lógott a pénzel majd beszéltem a fõnökével a dologról õ meg teljesen fel volt háborodva hogy ezt mire föl, mert ugye neki errõl számlát kellett volna adnia meg minden, aztán nem jelentettem fel visszakaptam a pénzt nagy nehezen.
Ha a rendõrségre mész semmi nem fog történni, ha eltöröd a kezét azonnal vissza adja, ez tapasztalat!

2-kiraly teknosom van az 1-gyik2eve a 2-dik 1eve van meg. Nem volt veluk semmi gond. De a 2-dik 1-hete nem eszik. Vettem nekik viztisztitot es ha bekapcsolom felnek tole. De ha nem hasznalom mar 2-naputan zavaros a viz. Lehet hogy ezert nem eszik?

Legjobb válasz: Lehet,de hogy csináltad 2 évig vízszûrõ nélkül? Az enyémek konkréten imádják a vízszûrõt, azon fekszenek, meg a vízsugarában úszkálnak. Vedd ki õket külön tálba és próbáld úgy etetni,akkor a vizük sem lesz olyan hamar koszos.

Lehet, de hogy csináltad 2 évig vízszûrõ nélkül? Az enyémek konkréten imádják a vízszûrõt, azon fekszenek, meg a vízsugarában úszkálnak. Vedd ki õket külön tálba és próbáld úgy etetni, akkor a vizük sem lesz olyan hamar koszos.
Mivel eteted õket? Fagyasztott/élõ kishal csakis!

A barátommal, már 2 éve vagyunk együtt, és kb egy éve szexelünk. De az a probléma, hogy Õ mindig 2-3 perc után elmegy, és nekem még soha nem volt orgazmusom. Ez meddig fog tartani, hogy ilyen hamar elélvez?

Legjobb válasz: hát mondd meg neki, de ne viccelj, ez nem nagy probléma, nagyon sok srác elmegy 2 perc alatt, na de utána jöhet egy második menet, az már jobb mindkettõtöknek ....

hát mondd meg neki, de ne viccelj, ez nem nagy probléma, nagyon sok srác elmegy 2 perc alatt, na de utána jöhet egy második menet, az már jobb mindkettõtöknek ....
lehet h nem is gondolja/tudja h neked nem volt jó.. a pasik idõnként hajlamosak a nekem jó volt akk biztos neki is elven mûködni. beszéljétek meg. ha nemnagyon volt elõtted barátnõje, nemhiszem h képben van errõl.. amugy meg jah.. egy nõt sokféleképpen ki lehet elégíteni.. :) 19/F
Én is ott látom a problémát, hogy õt ez egyáltalán nem zavarja, mármint hogy te kielégületlen vagy. Ha elment, hát elment. Neki lehet állni a következõ menetnek. Vagy nekedállhat mással, ha ott lent épp nem mûködik neki... Ezer módja van, legyen fantáziája!!! De ezt kérdd tõle, jelezd neki, hogy ebben neked semmi poén nincs, hogy neki jó volt, aztán szevasz... Tessék neki tovább dolgozni az ügyön. Egyébként meg megtanulhatná már uralni a testét igazán, ha már 1 éve szexel. Nézzen utána a technikáknak a neten! Szólj rá, ne hagyd magad, mert klassz dologtól vagy megfosztva!!!
Szia! Az én barátom eleinte 2-3 perc alatt elment, de mostanra (eltelt 2 év) megtanulta konrollálni (tehát ha közel van, akkor lassit vagy teljesen megáll és engem kényeztet) és igy az együttléteink elég jó hosszúra sikerednek. Jó, nem mindig mert amikor nem találkozunk pár napot õ sem birja tovább, de olyankor másodszor is együtt vagyunk és jóval hosszabb. Mindig ügyel arra hogy én menjek el elõbb. Az meg hogy 1 éve nincs orgazmusod, és õt ez egyáltalán nem is érdekli, az arra vall hogy neki sokkal fontosabb a saját kielégülése. Vannak ám jobb pasik is... L/22
Szia! Mi a párommal 5 éve vagyunk 1ütt, de még mindig õ is 2-3-4 perces. De a második menet, az már jóval tovább tart.
elsõsorban te tudsz változtatni rajta, szólj neki, hogy edzje magát, ha te nem teszel érte semmit, õ magától nem fog
Amíg meg nem tanulja kontrollálni magát. De ezek szerint nem is nagyon igyekszik, ha 1 év alatt még mindig 2-3 perces "aktusokat" produkál. És attól, hogy 2-3 perc alatt elmegy, még kielégíthetne máshogy.
Jó sokáig! :) Talán azért is mert egy évig várattad csórikámat. Báár egy éve sexeltek és õ még mindig elmegy 2 perc alatt akkor szerintem a pacekod önuralmával lehet gond. Ez így marad amíg vele leszel. Szerezz egy vibrit, vagy orálisan érd el a csúcsot. Mást nemtudok ajánlani. Ja de de ez gonosz lesz: cseréld le az embered.
Hát tudod nekem két pasim volt aki elment én meg nem! Aztán mindegyiket otthagytam! A szex a kölcsönös örömszerzésrõl szól! Ezt juttasd eszébe, attól hogy hamar elmegy neked elõtte vagy utána igenis ha AKAR ki tud elégíteni! 1 év szex hosszú idõ.õ nem akar"bajlódni"veled , ha akarna már rég megtette volna!Nem akarlak elkeseríteni de kihasznál, te elfogadod hogy gyorstüzelõ, aztán téged le...r hogy mit érzel! Nekem nem kéne...18éves házasok vagyunk amúgy és még mindig néha gyors a párom, de õ AD nekem és az CSÚCS!!!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, és még átgondolom, hogy valóban megéri-e ezt a kapcsolatot folytatni, ha nem történik változás...
A kérdés annyi, hogy más úton módon is próbálkozik e? Vagy csak eldurranik 2 perc alatt aztán kifekszik és vége? Kinyalni esetleg nem próbál? Ha az se megy neki, akkor nem értem, minek van ott...
Mindjárt 3 éve hogy együtt vagyunk barátommal az elsõ 8-10hónapba õ is max 5 percig bírta, egyszer megkérdeztünk egy dokit, hogy mitlehetne csinálni és a Durex Performa-t ajánlotta. Van benne valami 'lötty' amitõl tovább bírja, egy jó ideig mi is azt használtuk, és nagyon jó! azzal a gumival több mint félórát bírta, mostmár akár 1 óráig is! Próbáljátok ki :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!