Találatok a következő kifejezésre: Már 2 M sincs (2 db)

Szerintem ugyan azok a válaszok erre is érvényesek.
17:55-nél a pont :)
Hasselbladot lehet venni 5 millióért, objektív nélkül... Professzionális gép, profiknak, akik ezzel pénzt keresnek megéri!
De hogy kicsit bosszantsalak még: http://www.edigital.hu/Tukorreflexes_%28DSLR%29_fenykepezoge.. Ez egy középformátumú gép. Stúdión kívül gyakorlatilag használhatatlan, de normális óriásplakátokat csak ilyen gépekkel lehet csinálni. Érdekes, hogy ezt szinte mindig manuál fókuszban használják, ami ennyi pénzért õrültségnek tûnhet.
És a zár 300.000 + expora tervezett ;)
Áhh, a kedvencem. Csak hogy tisztában legyünk a nagyságrendekkel: http://www.youtube.com/watch?v=DnR4OdTdQ9Y
A holdra is azt vittek :)

Már 2 heteig. M sincs szülésig. Korai még a babaszobát teljesen készre berendezni?

Tehát ágynem?t felhúzni, mérleget, légzésfigyel?t kitenni a jövend?beli helyére, stb. Félek h mondjuk megindul a szülés, bevonulok a kórházba és nem fogom tudni én megcsinálni.

Legjobb válasz: Miért lenne korai ? Nyugodtan rakj össze mindent így nem lessz ezzel se gond miután megszültél.

Miért lenne korai ? Nyugodtan rakj össze mindent így nem lessz ezzel se gond miután megszültél.
Én a 38. héten fejeztem be az utolsó simításokat.Még a hazahozós ruhákat is kikészítettem.Neked is jót tesz lelkileg, ha lekötöd magad a várakozás lassú perceiben.
Ha felhúzod az ágyat, akkor érdemes letakarni valamivel, hogy addig se szálljon rá a por. Én már ilyenkor nem bírtam tovább... :) ))
dehogy koirai nekem még van 5 honap és teljesen készvan minden


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!