Találatok a következő kifejezésre: Már 2 M (72 db)

Lányok-nők! Járnátok (jártatok már) 2 m feletti pasival?

milyen érzés volt felnézni rá, (nem felérni) hasonlók...?

Legjobb válasz: 165 cm vagyok. Volt olyan exem,akinek egész magas családja volt, a húg és nõvér volt 190 körül,az exem 2 méter, az anya is 175-180 körül,az apa meg még magasabb volt,mint 2 méter,hát mit ne mondjak nagyon kellemetlen volt,nem láttam magam a tükörben,a zuhanyzót alig értem fel,az exem mindig elviccelte,hogy milyen jó neki,hogy mindig felnézek rá,úgyhogy magassarkúban jártam,mint általában is,meg felálltam mindig egy kis emelkedõre,úgy fel tudtam nézni rá :D 21/L

165 cm vagyok. Volt olyan exem, akinek egész magas családja volt, a húg és nõvér volt 190 körül, az exem 2 méter, az anya is 175-180 körül, az apa meg még magasabb volt, mint 2 méter, hát mit ne mondjak nagyon kellemetlen volt, nem láttam magam a tükörben, a zuhanyzót alig értem fel, az exem mindig elviccelte, hogy milyen jó neki, hogy mindig felnézek rá, úgyhogy magassarkúban jártam, mint általában is, meg felálltam mindig egy kis emelkedõre, úgy fel tudtam nézni rá :D 21/L
nem
Mivel 179 cm vagyok, így igen, szívesen járnék magas pasival, ha arányos, és szép arcú.(belsõ tulajdonságok is fontosak persze:) ) bár én azt vettem észre, hogy a magas srácoknak az alacsony, barna hajú lányok jönnek be. Én meg magas, vörös vagyok o.O
Nem tartom magam tipikusan felszínesnek, de az én 160at meg nem ütõ magasságommal ez rajthátrány nálam. Az ideális férfi számomra egy egyenrangú partner, nem pedig egy alulnézetbõl közelíthetõ, hozzáférhetetlen éteri testõr, és ilyen kisugárzást a 170 cm környékiek inkább közvetítenek, mint a kétméteresek.
Nekem volt már 2m körüli barátom, nekem kifejezetten tetszenek a magas fiúk, valamiféle biztonságérzetet kelt bennem. Amúgy is imádom a magas sarkú cipõket, úgyhogy ez csak elõny.
legalább sokszor hordhatnak magassarkút :) amit egy lány 175-185 cm nem igazán tehet meg sok fiú mellet utolsó voltam
161 cm vagyok a barátom meg 193cm :) Nekem tetszik :$ és imádom. Szerintem ha 175 + akkor nem annyira durva.
Nem tudom. Nekem azok már túl túl magasak a 172 cm-emhez, annyira nem az eseteim. Jobban szeretem a 185-190 cm közöttieket.
igen. sokat hordanék magas sarkút.
21/L vagyok, hogy járnak-e 2m feletti pasival? Így utólag nem biztos, akkor elég volt.

Mekkora munkát végzünk, amíg egy 100 N/m rugóállandójú, kezdetben már 2 méterrel megnyújtott rugót további 1 méterrel megnyújtunk?

Legjobb válasz: Eredetileg a rugalmas energia 0,5*100N/m*4= 200J A második állapotban a rug. Energia 0,5*100N/m*9=450 J, mivel az összmegnyúlás 2+1=3 m a végzett munka a 2 állapot energiája közti különbség,azaz 250J

Eredetileg a rugalmas energia 0, 5*100N/m*4= 200J A második állapotban a rug. Energia 0, 5*100N/m*9=450 J, mivel az összmegnyúlás 2+1=3 m a végzett munka a 2 állapot energiája közti különbség, azaz 250J

UH-papíron ez szerepel:J. O. ov. Nagys.45*31 mm, benne több hangárnyékot adó, kb 12 mm cystikus képlet, k. m. n petevezeték cysták. Laparoszkópiás műtétem lessz! Mi ez? Már 2 éve próbálkozunk, talán a műtét után sikerül a baba?

Legjobb válasz: A petefészkeden ciszta van amit mûtéttel fognak eltüntetni,sajnálom hogy neked kell a mûtét mert én is ezzel szenvedtem több évig de a hormonkezelés segített,és így terhes lettem,pedig nekem is ki volt tûzve a mûtét idõpontja.Reménykedj a sikerben mert sokszor kiújulnak azok a fránya ciszták sajnos.

A petefészkeden ciszta van amit mûtéttel fognak eltüntetni, sajnálom hogy neked kell a mûtét mert én is ezzel szenvedtem több évig de a hormonkezelés segített, és így terhes lettem, pedig nekem is ki volt tûzve a mûtét idõpontja.Reménykedj a sikerben mert sokszor kiújulnak azok a fránya ciszták sajnos.

Ovu teszt és hőmérőzés szerint 6. -án volt pé-m. Férjemmel 3-án, 5-én, 6-án voltunk együtt. A pé óta csak a 2. napon vagyok, de ma wc-zés közben enyhén rózsaszínes, világosbarnás nyákom volt, már 2 napja száraz vagyok. Ez mit jelenthet?

Úgy gondolom beágyazódásnak még korai lenne. Mellette enyhe mensi szer? tompa fájdogálás is jelentkezik néha.Esélyes,h összejött a bébi?

Legjobb válasz: http://kepfeltoltes.hu/view/120908/g_rb_m_www.kepfeltoltes.h..

De pont ez a vérezgetés utal a sárgatest elégtelenségre. Nem kellene menzesz elõtt több napig pecsételni.
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/120908/g_rb_m_www.kepfeltoltes.h..
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/120908/1198620808g_rb_m_www.kepfeltol.. Itt egy másik oldalon vezetett ugyanehhez a ciklushoz tartozó görbém.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, nem jól írtam. A vérzésem nem húzódik el ennyire, általában 5-6 napig tart.A ciklusom viszont 32 nap fölött van mindig.Ennek a menszesznek a 11 napjából kb az utolsó 5-6 volt, amikor igazán megvolt, az elsõ 7 szinte csak pecsételés és gyenge volt.
A kérdező hozzászólása: Ez a 3. próbálkozós hónap. De az is lehet, hogy nem 10 napos volt az utolsó luteális fázisom, mert nem 12-én hanem 16-án jött meg igazán. Hát nem tudom...majd kiderül, aztán lehet elmegyek dokihoz. Köszönöm a segítséged!
Rövid a luteális fázisod. Meg kellene nézetned a progeszteron szintedet. Mióta próbálkoztok a babával?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszaidat! Mi a véleményed az elõzõ görbémrõl?
Azért megnézhetek egy régebbi görbét?:)
Összejöhet. Viszont ez a hosszú menzesz nem annyira tetszik nekem. Megmutatnál egy régebbi görbét?
A kérdező hozzászólása: Igazából mindig ilyen hosszú, de ovu tesztet még most csináltam elõször.Nagyon fájt az egész hasam alja 5-én meg 6-án is.Ezért is gondoltam, h akkor volt. De ilyen körülmények között mit gondoltok van még esély a babára?Összejöhet az eddigi együttlétekbõl vagy még ma is próbálkozzunk mindenképp?
Vagyis 26. ciklusnapon volt ovu. Egyébként mindig ilyen elhúzódó a vérzésed?
Szerintem egy nappal késõbb volt az ovud, mint ahogy behúzta, és ovulációs vérzésed volt.
Ha ott nincs olyan link, amit be tudsz másolni, akkor: 1. Megnyitod a görbéd úgy, hogy rendesen látszódjon minden. 2. Nyomsz egy printscreen-t (gomb a billentyûzeten a jobb felsõ részen) 3. Megnyitod a paint-et 4. Megnyomod az ctrl+v betûkombinációt (ekkor paintben meg kell jelennie a "lefényképezett" képnek) 5. Lemented. 6. Megnyitod a kepfeltoltes.hu oldalt és feltöltöd a képet.
A kérdező hozzászólása: Szívesen megmutatnám, de nem tudom, hogyan töltsem fel. :/ (fertilityfriend-es)
Megmutatod a görbéd? Szerintem lehet ovulációs vérzés.
Biztos akkor volt pé-d? Van görbéd? Beágyazódás szinte kizárt!

Volt már Pé-m? Vagy érdemes még mindíg 2 naponta együttlennünk? Sajnos már nem mindíg sikerül betartani a 2 napot. Vagy felesleges ennyire rágörcsölni?

http://ciklus.hu/images/diagramok/0085e10b97a7e649d79e964216..

Legjobb válasz: szerintem már volt peteérésed de a kérdésed nagyon úgy hangzott h ti már nem szeretkeztek hanem gyerteket csináltok nem szabad ennnyire komolyan venni mert a kapcsolatotok mehet rá sexuálisan, ezt tapasztalatból mondom

szerintem már volt peteérésed de a kérdésed nagyon úgy hangzott h ti már nem szeretkeztek hanem gyerteket csináltok nem szabad ennnyire komolyan venni mert a kapcsolatotok mehet rá sexuálisan, ezt tapasztalatból mondom
A kérdező hozzászólása: Köszi! Igen kicsit félre lehetett érteni, de sokaknak bevált állítólag ez a 2 naponta együttlét. Ezt a hónapot rászántuk... Nekem akár jöhetne naponta is, de a férjem elég sokat dolgozik, és neki nem kell olyan sûrûen. Máskor meg naponta neki is... Csak az bosszantana, ha a pé-kor maradna ki 3-4 nap.:(
Szerintem meg még nem volt pé-d.Ahhoz magasabbnak kéne lenni a hõdnek.Még akkor csak most lesz, talán a napokban, úgyhogy hajrá!
Szerintem ugyan azok a válaszok erre is érvényesek.
17:55-nél a pont :)
Hasselbladot lehet venni 5 millióért, objektív nélkül... Professzionális gép, profiknak, akik ezzel pénzt keresnek megéri!
De hogy kicsit bosszantsalak még: http://www.edigital.hu/Tukorreflexes_%28DSLR%29_fenykepezoge.. Ez egy középformátumú gép. Stúdión kívül gyakorlatilag használhatatlan, de normális óriásplakátokat csak ilyen gépekkel lehet csinálni. Érdekes, hogy ezt szinte mindig manuál fókuszban használják, ami ennyi pénzért õrültségnek tûnhet.
És a zár 300.000 + expora tervezett ;)
Áhh, a kedvencem. Csak hogy tisztában legyünk a nagyságrendekkel: http://www.youtube.com/watch?v=DnR4OdTdQ9Y
A holdra is azt vittek :)

A mikrohullámú sütő mennyire káros? Már mint hogy előtte állok 1-2 m-re az káros?

18 hetes kismami

Legjobb válasz: Ugyan már, ezzel az erõvel az utcára se menj ki, mert nagy a szmog és dohányfüstöt fújhatnak az arcodba! Nem biztos, hogy jót tesz, ha már most túlaggódod a dolgokat.

Ugyan már, ezzel az erõvel az utcára se menj ki, mert nagy a szmog és dohányfüstöt fújhatnak az arcodba! Nem biztos, hogy jót tesz, ha már most túlaggódod a dolgokat.
"Akkor jöjjön a szakvélemény... Elektromágneses sugarakkal foglalkozó kutató diák vagyok.Tegnap már leírtam egy kérdésben, ami a számítógép veszélyeit feszegette, hogy mi a helyzet a telefonnal és számítógéppel.Keresd vissza, elég részletes leírás! A mikró:egy új készülékkel nincsen semmi gond, de a biztonság kedvéért tartsd legalább fél méterre a pocidat tõle mûködés közben.Egy régi, noname ezeréves szart meg inkább cseréljetek le, mert az már nektek sem tesz jót, neh egy magzanak." Hát ez bizony nem szakvélemény volt csak ostoba kapálózás. Azzal, hogy tartsa távol a pociját te magad is elismered, amit mindannyian tudunk, mégis megpróbálod bizonygatni az ellenkezõjét. A mikrohullám rendkívül káros, a kérdés csak az, mekkora dózis ér belõle. Ez pedig egyáltalán nem függvénye a készülék korának. Sõt ma inkább divat szart gyártani spórolási célzattal mint valaha.
"A mikró nem káros, ha nem vacak, ha nem sugároz kifelé." Csak még olyan mikrót nem találtak fel ami nem sugároz kifelé.
Még ha 1-2 kilóméterre akkor is. A mikrohullám áthatol a falakon és nagyon messzire eljut. Ezért tudsz vele telefonálni és lokátorozni. Az élõ szervezetre pedig egyáltalán nem jótékony hatású.
Igen , rendkívül káros. Folytak is kísérletek a mikrohullám fegyverként való alkalmazására. A világ számos országában be van tiltva ezen szerkezetek reklámozása, a Szovjetunióban pedig 1973ig a forgalmazása is be volt tiltva. Mellesleg az orosz kutatási eredményekkel megegyeztek az amerikaiak is. Csak a pénz a profit vágya végül az oroszoknál is gyõzedelmeskedett és ott is engedélyezték.
Ennyi sok sügért, aki ide ír! "egy tudós azt mondta, hogy" "úgy hallottam, hogy" Ezekbõl lesznek a hoaxok! Bizonyíték! A mikró nem káros, ha nem vacak, ha nem sugároz kifelé.
Szerintem nem káros, és én úgy tanultam a fõiskolán, hogy nem is lehet úgy mikrót eladni, hogy az egy picit is sugároz. Elvileg ez egy lezást fém doboz, nem véletlen, hogy az ablaka is fémhálós, hogy gy kalitkában tudja tartani a sugarakat, ami a rezgéssel surlódást ér el a vízmolekulákban(csak a vízében - ezért van az, hogy ha egy üres edényt teszel be az nem melegszik fel) és csak akkor rezeg, ha áramot kap a magnetron ami a sugarakat kibocsájtja. Így nem értem azokat a feltevéseket akik azt mondják hogy elemi szinten elpusztulhat valami vagy maradhat sugár az ételben. A surlódás nem egyenlõ a pusztítással (dörzsöld össze a tenyered, figyeld meg hogy meleg lesz a kezed de nem fog eltûnni). És sugár meg hogy maradhatna az ételbe, ha a magnetron nem mûködik, mert már kinyitottad a mikró ajtaját?
Akkor dobd ki a mikrót.Idáig csak magadat veszélyeztetted most már a picit is.Mi lesz ha megszületik?Folyamatos veszélyeknek lesz kitéve!Ne hagyd, szabadulj meg mindentõl! Nézz körül picit!Mennyi baba született amióta elterjedt a mikro?!Szerinted az egészséges picik anyukái nem használták? Elég parás életed lehet.Ez az elöttem válaszolónak szól, nem a kérdezõnek.
például attól, hoyg a közelében teszel-veszel...
Szerintem senki nem áll a mikro elött folyamatosan amíg megy.Beteszed amit meg akarsz melegíteni, majd amíg ki nem kapcsol addig teszel veszel közben.Akkor mitõl lenne káros?
Akkor jöjjön a szakvélemény... Elektromágneses sugarakkal foglalkozó kutató diák vagyok.Tegnap már leírtam egy kérdésben, ami a számítógép veszélyeit feszegette, hogy mi a helyzet a telefonnal és számítógéppel.Keresd vissza, elég részletes leírás! A mikró:egy új készülékkel nincsen semmi gond, de a biztonság kedvéért tartsd legalább fél méterre a pocidat tõle mûködés közben.Egy régi, noname ezeréves szart meg inkább cseréljetek le, mert az már nektek sem tesz jót, neh egy magzanak.Ma már 10en 1-2 ezer forintért lehet kapni egy normálisat. Vagy hagyjátok a fenébe a mikrót, és melegítsétek az ételeket a tûzhelyen.Nekem nincs is, mert nem fér be a kis konyhámba, és csodásan elvagyok nélküle, már évek óta.Igaz kicsit többet kell mosogatni, de egy kényelmes magasságba szabatott konyhaszekrény már ezt a foglalatosságot is könnyebbé tette.
Szia! Szerintem akkor van gáz, ha olyan helyen dolgozol, ahol folyton mikró közelében vagy (mondjuk büfé), vagy állandóan telefonálnod kell! Napi pár perctõl azért nem lesz egy baba agykárosodott! A kutatásoknál, ahol ilyeneket tesztelnek, folyamatos és a normálisnál nagyobb dózisú sugárzással bombázzák a kísérleti állatokat, az pedig tényleg káros! Egyébként mg, ha megszületik a baba akkor is van egy csomó ártalmas dolog, ami veszélyes is lehet, és ez késõbb sem változik, a felnõtteket is veszélyben vannak néha, akkor már nem vigyázhatsz rá ennyire (el is küldene a pi...ba). Én is állandóan aggódom, hogy mivel árthattam a babának, és megpróbálok mindent megtenni, de azért élni kell az életünket.
amit ki lehet védeni, védjük ki! nem túl jó szemlélet az, hogy "amirõl nem veszünk tudomást, az nincs is..."
Ennyi erõvel ne használj semmilyen elektromos készüléket, ne menj ki az utcára, ne egyél-igyál semmit mert tele van természetellenes dolgokkal. A legjobb lenne kiköltözni az erdõ közepére, mindentõl távol, bár ott sem lennénk biztonságban, mert ugyebár vékonyodik az ózonréteg...Ugyan már...
én meg pont azt hallottam egy tudóstól, hogy káros! én sem megyek mikró közelébe mûködés közben! a mobiltel. is rendkívül káros! ne tartsd közel magadhoz, ha nem muszáj! úgy értem, ha épp nem telefonálsz, tedd távolt magadtól!
Nem káros.
"Szerintem nem káros, és én úgy tanultam a fõiskolán, hogy nem is lehet úgy mikrót eladni, hogy az egy picit is sugároz." Lassan bezárhatnák a fõiskolákat is, ha már ilyeneket tanítanak.
Igaz, már két év eltelt, de a kitserver 13-mat tedd fel! Videók ezre van ez a youtubról https://www.youtube.com/watch?v=4T6dK94C79A tess, itt egy videó

Mi lehet a probléma youtube-bal? Már 2 napja nem mûködik, azt is hallottam hogy ez attól nem lehet hogy esetleg nincsen befizetve valami, ez nálunk mobilinternet

meddíg tarthat mégis ez?semmit sem lehet rajta megnézni,ha lehet is csak akadotózva,aztán megáll

Legjobb válasz: attól pl lehetséges ez hog valaki elég sokszor tesz ki videókat aztán még egy nap se telik el,már letörli?(ezt rendszeresen)

A kérdező hozzászólása: attól pl lehetséges ez hog valaki elég sokszor tesz ki videókat aztán még egy nap se telik el, már letörli?(ezt rendszeresen)
Ezt leírnád érhetõen?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!