Találatok a következő kifejezésre: Már 16 csinálom a (19 db)

Már 16 napja csinálom a fogyókúrát és csak 4 kg fogytam. Normális ez?

Legjobb válasz: Szerintem a heti 2 kg teljesen jó. Nem is kell ennél gyorsabban fogyni, én úgy gondolom.

Szerintem a heti 2 kg teljesen jó. Nem is kell ennél gyorsabban fogyni, én úgy gondolom.
Hiszem azt, hogy a 4 kg fogyas 16 napra nagyszeru es boldog lehetsz, hogy annyit fogytal.En 8 nap alatt leadtam 2 kg-ot, s azota egyaltalan semmit.20-ik napom van ma, mindent ugy csinalok mint az elso 8 napon, s nincs eredmenyem, de nem adom fel, majd beindul a fogyas, bizom benne nagyon ! Tehat, a te fogyasod nagyonis normalis!

16 éves vagyok 167 centi és 97 kiló. Nagyon szeretnék fogyni és már egy hónapja csinálom a fogyokurát. De semmi szemmel látható eredmény, pedig betartom és mozgok is hozzá. Tudtok nekem segiteni?

Szeretnék minnél kevesebb id? alatt megszabadulni a túlsúlyomtól.azaz kb 50 kikótól. az ideális id? olyan félév lenne...lehetséges ez?

Legjobb válasz: mit akarsz kihányni? azt írod fogyókúrázol akkor nincs mit kihánynod. elöször is menj el egy bevásárlo központba és nézd végig az alacsony kalóriás termékeket. nem elég hogy egyjoghurton az legyen hogy 0 % zsír, mert attol még egy halom cukrot tartlamaz. e lényeg az alacsony kalória szám. Mivel olyan túlsúlyos vagy fiatal krod ellenére hogy ezzel a súllyal már mozogni is nehéz, én elmennék a helyedbe a házi orvoshoz és kérném hogy segítsen. Ö tudna dietetkust ajánlani, még talán a tb is állná. A dietetikus kitud neked írni egy megfelelö diétát és megszabja a heti mozgás mennyiséget. a 100 kiló egy felnöttnek is rettentö sok, de egy tininek meg még több. Nem cikiztek eddig a többiek a súlyod miatt? Nem volt rossz érzés hogy a többiek futkároznak addig te két lépéstöl is alig kapsz levegöt. De tudod mit az elhatározásod az egyik legjobb út a fogyáshoz. Légy kitartó, és ha nem is fél év de egy év alatt letudsz fogyni elég sokat. Ne ilyen nagy idövallumra tegyél mércét, hanem mond azt hogy 4 hét alatt fogsz 5 kilót fogyni. és ezt próbáld tartani.

mit akarsz kihányni? azt írod fogyókúrázol akkor nincs mit kihánynod. elöször is menj el egy bevásárlo központba és nézd végig az alacsony kalóriás termékeket. nem elég hogy egyjoghurton az legyen hogy 0 % zsír, mert attol még egy halom cukrot tartlamaz. e lényeg az alacsony kalória szám. Mivel olyan túlsúlyos vagy fiatal krod ellenére hogy ezzel a súllyal már mozogni is nehéz, én elmennék a helyedbe a házi orvoshoz és kérném hogy segítsen. Ö tudna dietetkust ajánlani, még talán a tb is állná. A dietetikus kitud neked írni egy megfelelö diétát és megszabja a heti mozgás mennyiséget. a 100 kiló egy felnöttnek is rettentö sok, de egy tininek meg még több. Nem cikiztek eddig a többiek a súlyod miatt? Nem volt rossz érzés hogy a többiek futkároznak addig te két lépéstöl is alig kapsz levegöt. De tudod mit az elhatározásod az egyik legjobb út a fogyáshoz. Légy kitartó, és ha nem is fél év de egy év alatt letudsz fogyni elég sokat. Ne ilyen nagy idövallumra tegyél mércét, hanem mond azt hogy 4 hét alatt fogsz 5 kilót fogyni. és ezt próbáld tartani.
Itt nem a hanytatason van a lenyeg , hanem talan etrendvaltoztatas, egy egeszsegessebb etkezes, abban az esetben ha az elhizasnak nem hormonalis alapja van.Tehat probald mellozni a zsiros , husos eteleket terj at zoldseg, gyumolcskurara de abbol se egyel jollakasig , es napi legalabb egy ora sport(intenziv).Ja es zold tea(leveles)napi 4-5 bogre, cukor nelkul.
hányás azzal nem fogsz fogyni bár van rá 1 jó modszer én mikor nem akarok suliba menni akk este jó sokat eszek és 1 kávészkanál só natur az orvos egész hétre kiir szóval ha hánytatni akarod magad kaja után egy kicsivel 1 kávéskanál só natur ( ha ezt csinálod tudnod kell hogy szédülsz meg a fene majd megesz amíg nem hánysz)
16x6=96 És marad 2 ;) Tehát a 16-os helyiértéken 6-os, az egyesen pedig 2-es.
98/16 = 6, maradék 2 (és nem 12!) 6/16 = 0, maradék 6 Visszafelé olvasod a maradékokat, így 62.


Szerintetek ki lehet bírni napi 16-18 óra tanulást 1 hónapon keresztül? Csinált már valaki ilyet? Mennyi az a legnagyobb időintervallum, amit egy nap képes vagy tanulással kitölteni?

Legjobb válasz: Még ha úgy tûnik, hogy tanulással töltöd, nem hatékony az ilyen tanulás. Az agyad okosabb nálad. Ráadásul 100%, hogy súlyos alváshiányt jelent, hiszen még 16 óra tanulás mellett is legfeljebb 6 órád jut alvásra, hiszen egyéb teendõid is vannak.

Még ha úgy tûnik, hogy tanulással töltöd, nem hatékony az ilyen tanulás. Az agyad okosabb nálad. Ráadásul 100%, hogy súlyos alváshiányt jelent, hiszen még 16 óra tanulás mellett is legfeljebb 6 órád jut alvásra, hiszen egyéb teendõid is vannak.
ez már nem hatékony tanulás. a tanulás is olyan mint az edzés: ott is az izmoknak kell hagyni regenerációs idõt, amíg pihennek (ezért nem szabad minden héten minden nap kondizni). a tanulás után is kell lenni olyan idõnek, amikor pihensz. (nem alszol!). amikor kikapcsolódsz. másrészrõl elég könnyen el tudod veszíteni a motivációd is, hiszen tudod hogy másnap is ugyan azt kell tanulni, utána is és utána is. szval kell egy kis "jutalom". mondjuk, heti 1 nap amikor alig tanulsz. és azt a napot fogod várni.
Többnyire napi 10-15 órát szoktam tanulni 12 éve. PS: Igaz, hogy teljesen meg is kattantam bele.
A kérdező hozzászólása: Megkattantál?! :( Ügyes vagy és szívósan igyekvõ, bárcsak én is ilyen lennék... Mi motivál, hogy tartod magadban a lelket?
A kérdező hozzászólása: De közben menne a halk zene. (Komolyzenét szoktam hallgatni, azt olvastam, az segít fenntartani a koncentrációt...)
Na most ez az edz;s hasonlat kapora jön, mert ifjú koromban 5. legjobb eredményem volt 100 síkon. Persze, hogy a sok hajtás miatt. Noha annak is hosszabb távon rossz vége lett. Kilazultak az inak a térdemben, szóval abba kellett hagynom. De most még ne sajnáljatok, mert utánna szerencsére át tudtam menni küzdõsportba. Viszont ha nem futok elõtte, akkor a küzdõsportból se lett volna semmi. A megzakkanás meg szerintem simán utóhatás. Olyan mint a légypapír a zúgó szélben.
Uh ez nekem is sok... Bár 11. osztályos koromban volt 7 vagy 9 órám a suliban, utána itthon 5 órát tanultam. De szerintem ez ennyi, ráadásul mást is csináltam, itthon se tudok egyhuzamban tanulni, én sajnos fél órát se. Mondjuk 11.-ben edzõdött az agyam ettõl a tanulásmennyiségtõl.
"De közben menne a halk zene. (Komolyzenét szoktam hallgatni, azt olvastam, az segít fenntartani a koncentrációt...)" ha szerinted tudsz koncentrálni napi 16-18 órát, akkor mi a kérdés?????? ki kell próbálni oszt kész. ennek ellenére sztem akkor sem fogsz tudni így lehúzni 1 hetet se.
Nem lehet ennyit koncentrálni egy nap, hol vannak a fél óra puenõk, kajaszünetek még belõle?? Aztán 4-6 óra alvással 1 hét után olyna leszel, mint akit agyonvertek, nem fog a koffein se segíteni és szar lesz az egész. Honnan szedsz ekkora hülyeségeket??
én a tv-ben láttam egy ilyen esetet. és az a csaj is 16 éves körüli volt, botox injekciókat kapott rá... szerintem menj el orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: senkivel sem merek errõl beszélni. nagyon kellemetlen
Én is ebbe vagyok. Naturlandos Alumínium klorid hexahidrát. Kifejezetten izzadás ellen van, én ha bekenem a hónaljamat akkor 3 napig nem izzadok, gyógyszertárban kapható :)

Az ovulációs tesztet használom, de már a 16. napnál járok az u. só mensim óta és nem akar"páfrányosodni". Rosszul csinálok v. mit?

Legjobb válasz: Hány naposak a ciklusaid? Egy 32 napos ciklusnál a 16-17 napi ovuláció még jó! A minimikroszkóp mellett hasznos ha LH tesztet,és hõt is nézel, így tuti biztosra kimuatható a pé.

Hány naposak a ciklusaid? Egy 32 napos ciklusnál a 16-17 napi ovuláció még jó! A minimikroszkóp mellett hasznos ha LH tesztet, és hõt is nézel, így tuti biztosra kimuatható a pé.
szia! nekem pont, hogy másfél hete páfrányos, és ma kellene megjönni! az a lényeg.hogy ne legyen habos a nyál, bõ legyen és ne érjen hozzá az ujjad az üveghez! csak óvatosan húzd végig a nyálat az üvegen! de lehet, hogy nincs is ebbe a hónapba peteérésed! remélem tudtam segíteni!
második válaszoló vagyok! ja és még az is fontos, hogy teljesen száradjon meg, amihez nem elég 6-8 perc!
Az LH teszt a legtutibb dolog! Ha pozitív (erõs két csík) akkor 24-36 óra múlva következik az ovuláció. Szorítok!!!
Kedves második válaszoló: másfél hete páfrányos???? Nem lehet hogy babó?? Azt hallottam (és itt is olvastam valakinél)ki mutatja azt is
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem egyforma a ciklusom.26-32 nap közt ingázik.Viszont babát nagyon szeretnénk, de eddig semmi!3 hónapja probálkozunk.Mit javasoltok? Köszönöm az eddigi segítséget!Ancsy
A kérdező hozzászólása: A t.hõm 36.9 C.azt néztem.Az Lh teszt tutira jó akkor is ha nem pontosan jön meg, hanem eltéréssel?????
A kérdező hozzászólása: Vettem LH tesztet, de az is elkeserített!Semmi!!! Köszönöm, hogy szorítasz!!!Ez jól esik!!! Pusssssy!!!Ancsy
A kérdező hozzászólása: ja és elfelejtettem megirni hogy benzin szag is van és néha meg is torpan az auto

Miért csinálja ezt? Már megmondtam neki, hogy hagyjon békén, de ő mégsem. Továbbra is mindig beszélni akar velem, meg mindig megvéd, amikor a többi marha piszkál.16/L

Van egy srác a suliban,elég népszerű,helyes meg minden,és tetszik nekem.Egyszer randira hívott,de féltem,hogy csak poénból,szóval elutasítottam.Én elég kövér vagyok,és ezért szoktak piszkálni is,olyankor meg megvéd,és leállítja őket.Nekem ez jó is,mert nem szeretem ha piszkálnak,de miért Õ véd meg??Nekem tényleg tetszik,és tök jó lenne,ha együtt is lennénk,de félek.Eddig még nem volt olyan,hogy egy népszerű srác nem csak poénból járt egy kövér csajjal.A népszerű,helyes fiúk általában csak fogadásból vagy poénból,vagy azért járnak kövér lánnyal,hogy nevessenek egyet a haverokkal.Már mondtam neki,hogy hagyjon békén,de ő nem hagy.Segítsetek,kérlek! 16/L

Legjobb válasz: Talán beszélgess vele, lehet hogy nem poénból akarja hanem tényleg tetszel neki, de ha nem deríted ki sosem fogod megtudni.

Talán beszélgess vele, lehet hogy nem poénból akarja hanem tényleg tetszel neki, de ha nem deríted ki sosem fogod megtudni.
Mennyire vagy kövér? Ha ezen a linken kéne magadat kiválasztani, melyik lennél? De õszintén!!! http://nemkutya.com/like/70732
Szerintem az a legegyszerûbb, ha lefogysz - mert úgy tûnik ez a problémád. Baromi egyszerû lefogyni, ne egyél keményítõt. Ennyi. Heti 1 kilónál többet ne fogyj, és ne legyél éhes.
Nézd, van, akinek ponthogy a ducibb típus tetszik. Mindenkinek relatív fogalom ez, nyilván. Próbáld meg kideríteni, hogy mi rejtõzik a dolgok mögött.. Miért ne lehetnél neki szimpatikus? :) Manapság a népszerûség, illetve a jóképûség a pasiknál szinte szinonímája lett annak, hogy nekik csakis a vékony, karcsú lányok tetszhetnek.. De kivételek mindig is voltak, és mindig is lesznek. Személy szerint nem tartom magam kifejezetten jóképûnek vagy éppen helyesnek, de népszerûnek mondhatni népszerû vagyok jómagam is a suliban.. és less csodát, nekem pont, hogy a duci lányok jönnek be... Egyszó mint száz, bármi megtörténhet! :)
love is in the air én szurkolok! :)
hehe :) énis ezért linkeltem be de úgy látom nemcsak nekem tûnt fel :) !!
Kedves kérdezõ, nemrég egy srácnak válaszoltam, és azt hiszem, hogy az akirõl írtál ugyanaz a fiú. Mondta õ is, hogy egy kicsit teltebb vagy, és hogy ezért a többiek piszkálnak, és õ meg akar védni, mert szeret. Még azt is mondta, hogy elhívott randira de te elutasítottad, és el szeretne menni veled komolyan. És még azt is mondta, hogy miután megvéd téged, te csak morogva mondasz egy köszüt és továbbmész.Lehet, hogy ugyanarról a fiúról beszélünk! :)
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszoló, miért linkelte be ezt??Mi ez egyáltalán??
A kérdező hozzászólása: 2.válaszolónak:Hát...õszintén a 40-45 százalékos... :/ csak nincs olyan nagy mellem... :P
Na, mi lett a vége? Összejöttetek?

Van egy 16 éves lovunk nyáron mindig nagyon vakarózik annyira, hogy már tele van mély sebbekkel a dörgölőzéstől van valami szer ami hatásos lenne rá? Máskor is volt lovunk de ilyet még egyik se csinált

Legjobb válasz: És akkor most el kell magyarázni, hogy hívj állatorvost?! Magadtól nem egyértelmû? Rengeteg dologtól vakarózhat, nem mind1, hogy rovarcsípésrõl vagy éppen veseelégtelenségrõl beszélnük!

És akkor most el kell magyarázni, hogy hívj állatorvost?! Magadtól nem egyértelmû? Rengeteg dologtól vakarózhat, nem mind1, hogy rovarcsípésrõl vagy éppen veseelégtelenségrõl beszélnük!
A kérdező hozzászólása: nyári idõszakban viszket csak télen nem csinálja valószínû hogy allergiás rovar csípésre
Nem lehet, hogy allergiás a rovarcsípésre? Sebeket kezelitek, kenitek minden nap betadinnal? Esetleg bõrprobléma? Állatorvost hívjátok ki, aztán elmondja a hogyan tovább-ot. Ha rovarcsípésre allergiás, akkor napi 2 db Calcium pezsgõtabletta egy vödör vízben feloldva.
Egyetértek, hogy állatorvos kellene. De kíváncsi vagyok, hogy vakarózik egy ló. Még sosem láttam ilyet.

Más is volt már ennyi idősen Down szűrésen? Nem csak a 15-16. héten szoktak menni? És itt csak vért vesznek, vagy mást is csinálnak? És mi az AFP?

12,4 hetes vagyok. Kedden voltam a 12 hetes uh-on, minden rendben azt mondta a doki. De már most elküldött a Down sz?résre ahova holnap megyek. Mondta, hogy nem kötelez? de érdemes elmenni.

Legjobb válasz: Én is voltam ennyi idõs terhessen,kombinált tesztet csináltak,és utánna cvs-t.

Én is voltam ennyi idõs terhessen, kombinált tesztet csináltak, és utánna cvs-t.
Kombinált teszthez (nálunk ingyenes volt) 11. héten vették le a vért, ez 87%-os biztonsággal szûr Down és Edwrads-kórra. http://www.downszures.hu/
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Ide nem éhgyomorra kell menni ugye?
En is ennyi idosen voltam a kombinalt teszten.Ilyenkor kell menni.16 hetesen meg az AFP van.Mondjuk nekem az nem volt, mert kulfoldon elek es csak kombinaltat csinalnak itt szerencsere.:)
a down szûrésnek két része van az egyik h UH-n megnézi a babát, meg a tarkóredõt a másik ami nemrég lett így hogy kombinált tesztet csinálnak azaz vesznek vért és megnézik belöle 3 anyag szintjét, és ebbõl (meg megadott adatokból) megviszgálják mekkora az esély a down ill. edwards kórra. Ezt csinálta az orvosod, és jól is tette:) ezt a 11-13.hét között csinálják és akkor van diagnosztikus értéke. az AFP pedig velõcsõ záródási rendellenességekrõl adhat felvilágositást, (esetleg szintén down kórról ha túl alacsony) és ezt a 16.héten kell levenni szintén nincs nagyon értelme 17-18 stb heteken levenni és a 16.hét elõtt sem mert úgy nem lehet következtetni belõle. Még igy i az a nézet h nem megbizható vizsgálat annyira és külföldön nme is csinálják sok helyen már. Itt még benne van a protokollban.
A kombinált tesztre nem kell éhgyomorral menni! Én a héten voltam. 13+4 km
A kérdező hozzászólása: Honnan veszik a vért?
A karodból.
Szia! Én 12+1 hetesen integrált teszten voltam. Elõször uh, aztán vérvétel (lehet elõtte enni-inni). Legközelebb 4 hét múlva kell megismételni ugyanezt a vizsgálatot és akkor a két vérvétel eredményét hasonlítják össze és abból szûrik ki az eredmény. Az integrált teszt a legbiztosabb down kór szûrési lehetõség, de persze a legdrágább is (nekem 29ezer volt). http://www.fetalmedicine.hu - itt találsz bõvebb tájékoztatót is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!