Találatok a következő kifejezésre: Már 16 csinálom (25 db)

Nőgyógyászhoz megyek, mert még nem jött meg és már 16 leszek áprilisban. Mit csinálnak ott velem?

Legjobb válasz: Az én legjobb barátnõmnek is csak 16 évesen jött meg elõször, ez miatt ne aggódj! Valószínûleg meg fog vizsgálni, ez nem fog fájni, ne félj tõle, csak engedd el magad! Lehet, hogy egy vérvételre is beutal! Majd írd meg, hogy mi volt, de addig se idegeskedj!

Az én legjobb barátnõmnek is csak 16 évesen jött meg elõször, ez miatt ne aggódj! Valószínûleg meg fog vizsgálni, ez nem fog fájni, ne félj tõle, csak engedd el magad! Lehet, hogy egy vérvételre is beutal! Majd írd meg, hogy mi volt, de addig se idegeskedj!
A kérdező hozzászólása: Köszi... hát megpróbálok nem idegeskedni...:/ És a barátnõdnek a vizsgálat mibõl állt? :S
a doki valoszinüleg benyúl majd egy ujjal, kivülrõl is megnyomkod.semmi extra, nem kell félni.szégyenlõs se legyél, naponta 50 szer lát ilyet egy nõgyógyász.
szia én fél éve elmúltam 16 és még nekem sincs szerintem még jelei sincsennek :/
A kérdező hozzászólása: Nem voltam végülis nõgyógyásznál. Nem akarok elmenni... Csak anyukám aggódik meg mondja egyre jobban, hogy el kéne menni. Meg vagyok így is. Majd eljön ennek is az ideje...

15-16 hónapos babátok miket mond már, miket csinál, hogy telik egy napotok?

Legjobb válasz: Kislányunk akkoriban már nagyon dirigált, hogy séta séta, tea, Thomas mese, és örökké ment volna csavizni utcára. Kisfiunk akkoriban csöndesebb volt, kevesebbet beszélt, de nagyon tudott. Formákat, szineket, országokat tudta a térképen. Játszózni, hintázni nagyon szerettek már.

Kislányunk akkoriban már nagyon dirigált, hogy séta séta, tea, Thomas mese, és örökké ment volna csavizni utcára. Kisfiunk akkoriban csöndesebb volt, kevesebbet beszélt, de nagyon tudott. Formákat, szineket, országokat tudta a térképen. Játszózni, hintázni nagyon szerettek már.
Szia, 19en toltotte Sari a 15 hót, nem sokat mond:néni, baba, vau, muu(tehén), nem, jó.motorozni probalgat, de egyenlore keves sikerrel, tegnap tanitottuk buborekot fujni, de meg nem tudja celzottan.reggel 1/48 korul kel, 8korul milupa tejital, 9 utan alszik 1, 5orat, 11 korul gyumolcs, utana jatszoter, seta, vasarlas, majd mire nekem kopog a szemem az ehsegtol hazaerunk, , ebed, 3-5kozott alszil, este 3/48 korul vacsi, furdes, de csak minden2.nap, 9 milupa, alvas
7-én múlt 15 hós.Reggel fél8 körül kel, cici+reggeli.Utána megyünk boltba, játszóra-hinta, homokozás, csúzda, ismerkedés a többiekel.Ebéd dél körül, szunya 3-ig, uzsi 4körül-gyümi, joghurt-ismét játszi, meg séta-6-7 apa hazaér, feljövünk, örömködés apával, fürcsi fél8-kor, vacsi és 9-kor cici és alvás. Mondja, h apa, papa, mama, baba-kutya, h ugat, nyuszi, h csinál-huzgálja fel az orrát, paci, h megy-klattyog a nyelvével, motor brümmög, ilyenek.Megmutatja a fejét, kezét, lábát, pocakját, haját, néha a fülét-azt most tanuljuk.Imád 'olvasni'. És a te picid kedves kérdezõ?

Már 16 napja csinálom a fogyókúrát és csak 4 kg fogytam. Normális ez?

Legjobb válasz: Szerintem a heti 2 kg teljesen jó. Nem is kell ennél gyorsabban fogyni, én úgy gondolom.

Szerintem a heti 2 kg teljesen jó. Nem is kell ennél gyorsabban fogyni, én úgy gondolom.
Hiszem azt, hogy a 4 kg fogyas 16 napra nagyszeru es boldog lehetsz, hogy annyit fogytal.En 8 nap alatt leadtam 2 kg-ot, s azota egyaltalan semmit.20-ik napom van ma, mindent ugy csinalok mint az elso 8 napon, s nincs eredmenyem, de nem adom fel, majd beindul a fogyas, bizom benne nagyon ! Tehat, a te fogyasod nagyonis normalis!


16x6=96 És marad 2 ;) Tehát a 16-os helyiértéken 6-os, az egyesen pedig 2-es.
98/16 = 6, maradék 2 (és nem 12!) 6/16 = 0, maradék 6 Visszafelé olvasod a maradékokat, így 62.

16 éves vagyok és egy 31 éves férfibe vagyok szerelmes már 3 éve. Volt már valaki hasonló helyzetben? Ha igen akkor mit csinált?

Legjobb válasz: Volt sulitársam 18 évesen egy 40 évesbe volt szerelmes. Fél éve szült neki gyereket. Plusz a pacáknak van egy lánya aki olyan 12-13 lehet. Együtt vannak. Egy másik meg 19 évesen hozzá ment egy 50 éves fószerhez, és 1 éve szült neki kislányt. Meresek ismerõseim vannak, de nekik mûködik. De te azért még várj 2-3 évet a felnõtt férfiakkal, mert 16 évesen még nem vagy beszámítható, mert a kamaszkor kellõs közepén vagy.

Volt sulitársam 18 évesen egy 40 évesbe volt szerelmes. Fél éve szült neki gyereket. Plusz a pacáknak van egy lánya aki olyan 12-13 lehet. Együtt vannak. Egy másik meg 19 évesen hozzá ment egy 50 éves fószerhez, és 1 éve szült neki kislányt. Meresek ismerõseim vannak, de nekik mûködik. De te azért még várj 2-3 évet a felnõtt férfiakkal, mert 16 évesen még nem vagy beszámítható, mert a kamaszkor kellõs közepén vagy.
Azért elég jól tolja az a pasi, hogy már 3 éve 31 éves... :)
A kérdező hozzászólása: jah meg én is már 3 éve 16 vagyok ;)

Szerintetek ki lehet bírni napi 16-18 óra tanulást 1 hónapon keresztül? Csinált már valaki ilyet? Mennyi az a legnagyobb időintervallum, amit egy nap képes vagy tanulással kitölteni?

Legjobb válasz: Még ha úgy tûnik, hogy tanulással töltöd, nem hatékony az ilyen tanulás. Az agyad okosabb nálad. Ráadásul 100%, hogy súlyos alváshiányt jelent, hiszen még 16 óra tanulás mellett is legfeljebb 6 órád jut alvásra, hiszen egyéb teendõid is vannak.

Még ha úgy tûnik, hogy tanulással töltöd, nem hatékony az ilyen tanulás. Az agyad okosabb nálad. Ráadásul 100%, hogy súlyos alváshiányt jelent, hiszen még 16 óra tanulás mellett is legfeljebb 6 órád jut alvásra, hiszen egyéb teendõid is vannak.
ez már nem hatékony tanulás. a tanulás is olyan mint az edzés: ott is az izmoknak kell hagyni regenerációs idõt, amíg pihennek (ezért nem szabad minden héten minden nap kondizni). a tanulás után is kell lenni olyan idõnek, amikor pihensz. (nem alszol!). amikor kikapcsolódsz. másrészrõl elég könnyen el tudod veszíteni a motivációd is, hiszen tudod hogy másnap is ugyan azt kell tanulni, utána is és utána is. szval kell egy kis "jutalom". mondjuk, heti 1 nap amikor alig tanulsz. és azt a napot fogod várni.
Többnyire napi 10-15 órát szoktam tanulni 12 éve. PS: Igaz, hogy teljesen meg is kattantam bele.
A kérdező hozzászólása: Megkattantál?! :( Ügyes vagy és szívósan igyekvõ, bárcsak én is ilyen lennék... Mi motivál, hogy tartod magadban a lelket?
A kérdező hozzászólása: De közben menne a halk zene. (Komolyzenét szoktam hallgatni, azt olvastam, az segít fenntartani a koncentrációt...)
Na most ez az edz;s hasonlat kapora jön, mert ifjú koromban 5. legjobb eredményem volt 100 síkon. Persze, hogy a sok hajtás miatt. Noha annak is hosszabb távon rossz vége lett. Kilazultak az inak a térdemben, szóval abba kellett hagynom. De most még ne sajnáljatok, mert utánna szerencsére át tudtam menni küzdõsportba. Viszont ha nem futok elõtte, akkor a küzdõsportból se lett volna semmi. A megzakkanás meg szerintem simán utóhatás. Olyan mint a légypapír a zúgó szélben.
Uh ez nekem is sok... Bár 11. osztályos koromban volt 7 vagy 9 órám a suliban, utána itthon 5 órát tanultam. De szerintem ez ennyi, ráadásul mást is csináltam, itthon se tudok egyhuzamban tanulni, én sajnos fél órát se. Mondjuk 11.-ben edzõdött az agyam ettõl a tanulásmennyiségtõl.
"De közben menne a halk zene. (Komolyzenét szoktam hallgatni, azt olvastam, az segít fenntartani a koncentrációt...)" ha szerinted tudsz koncentrálni napi 16-18 órát, akkor mi a kérdés?????? ki kell próbálni oszt kész. ennek ellenére sztem akkor sem fogsz tudni így lehúzni 1 hetet se.
Nem lehet ennyit koncentrálni egy nap, hol vannak a fél óra puenõk, kajaszünetek még belõle?? Aztán 4-6 óra alvással 1 hét után olyna leszel, mint akit agyonvertek, nem fog a koffein se segíteni és szar lesz az egész. Honnan szedsz ekkora hülyeségeket??
én a tv-ben láttam egy ilyen esetet. és az a csaj is 16 éves körüli volt, botox injekciókat kapott rá... szerintem menj el orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: senkivel sem merek errõl beszélni. nagyon kellemetlen
Én is ebbe vagyok. Naturlandos Alumínium klorid hexahidrát. Kifejezetten izzadás ellen van, én ha bekenem a hónaljamat akkor 3 napig nem izzadok, gyógyszertárban kapható :)

Az ovulációs tesztet használom, de már a 16. napnál járok az u. só mensim óta és nem akar"páfrányosodni". Rosszul csinálok v. mit?

Legjobb válasz: Hány naposak a ciklusaid? Egy 32 napos ciklusnál a 16-17 napi ovuláció még jó! A minimikroszkóp mellett hasznos ha LH tesztet,és hõt is nézel, így tuti biztosra kimuatható a pé.

Hány naposak a ciklusaid? Egy 32 napos ciklusnál a 16-17 napi ovuláció még jó! A minimikroszkóp mellett hasznos ha LH tesztet, és hõt is nézel, így tuti biztosra kimuatható a pé.
szia! nekem pont, hogy másfél hete páfrányos, és ma kellene megjönni! az a lényeg.hogy ne legyen habos a nyál, bõ legyen és ne érjen hozzá az ujjad az üveghez! csak óvatosan húzd végig a nyálat az üvegen! de lehet, hogy nincs is ebbe a hónapba peteérésed! remélem tudtam segíteni!
második válaszoló vagyok! ja és még az is fontos, hogy teljesen száradjon meg, amihez nem elég 6-8 perc!
Az LH teszt a legtutibb dolog! Ha pozitív (erõs két csík) akkor 24-36 óra múlva következik az ovuláció. Szorítok!!!
Kedves második válaszoló: másfél hete páfrányos???? Nem lehet hogy babó?? Azt hallottam (és itt is olvastam valakinél)ki mutatja azt is
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem egyforma a ciklusom.26-32 nap közt ingázik.Viszont babát nagyon szeretnénk, de eddig semmi!3 hónapja probálkozunk.Mit javasoltok? Köszönöm az eddigi segítséget!Ancsy
A kérdező hozzászólása: A t.hõm 36.9 C.azt néztem.Az Lh teszt tutira jó akkor is ha nem pontosan jön meg, hanem eltéréssel?????
A kérdező hozzászólása: Vettem LH tesztet, de az is elkeserített!Semmi!!! Köszönöm, hogy szorítasz!!!Ez jól esik!!! Pusssssy!!!Ancsy
A kérdező hozzászólása: ja és elfelejtettem megirni hogy benzin szag is van és néha meg is torpan az auto

Feleségemnél maradt a - 16 éves- lányom . Azt mondja az anyjának és nekem is ugy is azt csinál amit akar, mi nem tilthatjuk meg neki, a haverozást, stb, mégis mit csináljunk? Intézetbe nem akarom küldeni, verjem meg? Vigyem pszihologushoz, vagy mi?

Legjobb válasz: Ha nem nevelitek meg most,akkor már nem fogjátok tudni soha többé gyeplõre fogni.Egyszer beszélgessetek el vele hármasban a problémáról,a viselkedésérõl,úgy,hogy tényleg oda figyeljen a lányod.Ha nem segít,szobafogság.Nem lenne szabad elengedni csavarogni.A verést,hajhúzást nem ajánlom,csak rosszabb lehet a helyzet.Szerintem igen,hívjál fel egy pszichológust,és kérd ki a véleményét,majd õ megmondja,hogy mit tegyél.

Ha nem nevelitek meg most, akkor már nem fogjátok tudni soha többé gyeplõre fogni.Egyszer beszélgessetek el vele hármasban a problémáról, a viselkedésérõl, úgy, hogy tényleg oda figyeljen a lányod.Ha nem segít, szobafogság.Nem lenne szabad elengedni csavarogni.A verést, hajhúzást nem ajánlom, csak rosszabb lehet a helyzet.Szerintem igen, hívjál fel egy pszichológust, és kérd ki a véleményét, majd õ megmondja, hogy mit tegyél.
hasonló gondjaim voltak, sõt....családsegítõnél jeleztem, személyesen kijöttek, elbeszélgettek vele is velem is, aztán kértem egy folyamatos kapcsolattartást, közben meg helyreálltak a dolgok maguktól.egy anyuka
A kérdező hozzászólása: Az anyukája emlegette nekem , hogy menjen intézetbe, soha nem küldeném oda , ÉN.Köszönöm a tanácsokat.A pszicholugus lesz a megoldás , oda még hajlando eljönni is.
Kedves kovács atti! Valóban a 16 éves lányának már nem tilthat meg semmit, ezzel már nagyon elkésett. Haverokhoz el kell engedni, mert ebben az életkorban a szülei a legutolsók a földön, akivel nyomulni akar /tök cikik az õsök/. Annyit tehet, hogy a már eddig kialakított bizalmi kapcsolat elõnyeit élvezve, elengedi ahova csak szeretne, reggel megkérdezi milyen volt a buli és hogy hazakísérte e egy fiú. Ha a 16 év alatt lelkiismeretesen nevelt gyereket, akkor nem fog drogozni és nem lopja a pénzt. Mindig szemmel kell tartani azonban, és beszélgetni kell, a bizalmába kell férkõzni. Gratulálok, hogy az ön pocsék nevelõi munkája után csak annyi jut eszébe, hogy intézetbe adja, vagy megveri. Nem, a pszichológus nem ciki dolog, és jobban segít, mint egy pofon! Meg kéne érteni kedves apuka, hogy már kicsit elkésett a pórázon tartással, a lánya gyakorlatilag már felnõtt, nem TILTHAT meg neki semmit, vagy ha igen, annak csak maga fogja meginni a levét.
Én is ilyen voltam, aztán csak felnõttem, és bûnözõ sem lett belõlem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!