Találatok a következő kifejezésre: Már 10. késik, ma (6 db)

10 napja késik. Ma reggel teszteltem de negatív! Mellem feszül, és nagyon érzékeny. Kíváncsiskodnék hogy járt így már valaki? és mit tanácsoltok?

Legjobb válasz: Vegyél olyan tesztet ami 4-5 nap után már kimutatja a terhességi hormont a vizeletbõl, én ilyet csináltam. És pontos volt, ilyenkor nem érdemes a teszten spórolni, de egyébként én szerintem terhes is lehetsz, de az sincs kizárva hogy a fogamzásgátló megzavarta a hormonjaidat, de az tuti h a menszesz után elõjövõ mellfeszülés lehet a terhesség jele...:) Még egy tesztet csinálj a napokban, leginkább reggel. Ha az is negatív, lehetséges hogy felborult a belsõ egyensúlyod, és kell idõ hogy helyreálljon!

Vegyél olyan tesztet ami 4-5 nap után már kimutatja a terhességi hormont a vizeletbõl, én ilyet csináltam. És pontos volt, ilyenkor nem érdemes a teszten spórolni, de egyébként én szerintem terhes is lehetsz, de az sincs kizárva hogy a fogamzásgátló megzavarta a hormonjaidat, de az tuti h a menszesz után elõjövõ mellfeszülés lehet a terhesség jele...:) Még egy tesztet csinálj a napokban, leginkább reggel. Ha az is negatív, lehetséges hogy felborult a belsõ egyensúlyod, és kell idõ hogy helyreálljon!
Rendszeres a menstruációd és pontos? Hogyan védekezel a nem kívánt terhesség ellen? Ezeket nem árt tudni, hogy segítsünk..
A kérdező hozzászólása: igazából tervezett lenne :) nem védekezünk...3hónapja nem szedek fogamzás gátlót...a doki azt mondta ha elsõ hónapba magától megjön akkor jó idõtöltést...hát meg is jött...pici késéssel...utánna ismét megjött...pár nap késéssel...de jan.14 óta semmi...
A kérdező hozzászólása: Romed tesztet vettem..azt ajánlotta a hölgy a patikában! köszönöm a válaszokat!hát próbálkozok majd 1 új tesztel...és ha az is negatív..akkor megyek dokihoz! :(
Hát lehet valami hormon gond is akár. Általában a fogigátló után 2-3 hónapban még megjön, utána szokott borulni a dolog. Nekem is így volt az elsõ 2 tökéletesen megjött aztán egyre hosszab és hoszabb lett végül már 1, 5 évig nem volt spontán mensim. Persze nem azt mondom, hogy nálad is ilyen komoly gond van, d e az, hoyg eddig megjött rendesen semmit nem jelent. Gyógyszer elõtt szabályos volt a ciklusod?
Drukkolok hogy baba legyen! :)
A kérdező hozzászólása: Gyógyszer elõtt teljesen szinte percre pontosan tudtam mindig hogy mikor fog megjönni! Köszönöm a kedvességeteket:) én is bízok benne..és reménykedünk hogy nem hormon gond! most hivtam a dokimat...azt mondta h csináljak 1 tesztet szombaton..ha negatív akkor kedden megvizsgál....
Én 7 évig szedtem fogamzásgátlót és utána csak a 6-dik hónapba sikerült :( Nekem nagyon felborult a menstruációm és a hormon háztartásom
Szia! Régebben nekem volt ilyenem, késett, igaz nekem 1 hónap teljesen kimaradt, fájt a mellem, megduzzadt, a bimbók érzékennyé váltak. Teszteltem de negatív lett...elmentem orvoshoz megerõsítette, hogy nem terhes vagyok, hanem a petefészkemen van egy ciszta. Mert a ciszta is okozhatja mindezt. De szurkolok, hogy baba legyen!!

Csináltam 1 hete egy tesztet amin volt egy halvány 2. csík. Ma már 10 napja késik, most a hét végén akartam még egy tesztet csinálni. Elkezdtem vérezni az előbb olyan mintha megjött volna. Ilyenkor mi van?

Legjobb válasz: van baba?nincs?már beleéltem magam.van összefüggés a tegnapi egész délutános veteményezés,gereblyézés,hajolgatás és a vérzés között??

A kérdező hozzászólása: van baba?nincs?már beleéltem magam.van összefüggés a tegnapi egész délutános veteményezés, gereblyézés, hajolgatás és a vérzés között??
szia na mi lett? pozi? írd meg
Ha szeretnéd, hogy megmaradjon a baba (biztos, hogy terhes voltál, nem véletlen a halvány csík), akkor én a helyedben sietnék a legközelebbi kórházba. A nõvérem is elkezdett vérezni az elsõ terhességénél, de idõben került kórházba, meg is szülte a makk egészséges kisfiát.
Szerintem is kh.ba menj ott biztosabb..szorítok és írd meg mi a helyzet!
Bár én a te helyedben megsem várnám az újabb tesztet, hanem azonnal mennék a kórházba, egy pozi teszted már volt, az bõven elég.A kórházban úgy is az az elsõ, hogy csinálnak egy gyorstesztet.Én nem várnék egy percet sem, de te tudod.2. voltam.
Ne várj estig, reggelig!!!!Mikor lesz meg a teszt?Utána azonnal doki!!!
Ha most netán elvetéltél attól még holnap pozitív lesz a teszted, mert a hcg lassan ürül ki a szervezetedbõl. Minél hamarább orvoshoz kell menned, mert ha már volt pozitív teszted akkor babát vársz.
van eredmény? vérzés erõsebb?
Szia nagyon hamar, ha tudsz még ma tesztelj, ha pozitiv, akkor ne sztk, hanem kórház, terhes ambulancia, ott soron kivül csinálnak uh-t. Kitartást és menj mihamarabb orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: egyenlõre várom a tesztem, itthon vagyok.Ha pozitív lesz, akkor holnap elsõ dolgom az orvos, vagy este még..
Szia.Sajnálom, szerintem elvetéltél.Csinálj egy tesztet és ha az is pozitív menj orvoshoz, vagy kórházba most!!, hátha még tudnak segíteni(adnak utrogestant, de lehet, hogy csak hematoma).Mást nemtudnak még ilyenkor, mert nagyon pici terhesség.Sajnos én már 3-szor jártam így.Kívánom a legjobbakat!
A kérdező hozzászólása: erre felénk nem olyan egyszerû eljutni uh-ra.múltkor 1, 5 hét kellett még idõpontott adtak.
A kérdező hozzászólása: de ez már a 10.nap.akkor miért késett volna ennyit, nem szokott.már teljesen kész vagyok..
Ha nem marad abba a vérzés, és normális, mint azelõtt, akkor nincs baba. De ha szokatlan, akkor még lehetsz terhes, mert az egyik ismerõsöm is menstruált az elsõ hónapban. Egy alhasi ultrahang biztos elárulná.
A kérdező hozzászólása: a teszt negatív lett, tehát megjött a menzeszem ezek szerint.Az elõzõ teszt medilab-os volt, soha többé nem veszek olyat, annyit ér amennyibe kerül...

Már 10 napja késik. Clostilbegyt szedése mellett próbálkoztunk. Ma reggel csináltam Lily tesztet, sajnos negatív lett. Már biztos, hogy nem vagyok terhes? De akkor miért nem jön meg? Jó a lily teszt?

Lily tesztnél lehet lejjebb a második csík, illetve a "max" feliratos részt le kell tépni róla, vagy azzal együtt kell a vizeletbe mártani?

Legjobb válasz: Sajnos ezt a fajta tesztet nem ismerem. Talán próbáld újra Gravi hcg-vel, vagy Clearblueval, vagy Gabriellel! Hõdet szoktad mérni? Esetleg az alapján még lehet jósolni, hogy baba, vagy menzi lesz! Sok sikert!!

Sajnos ezt a fajta tesztet nem ismerem. Talán próbáld újra Gravi hcg-vel, vagy Clearblueval, vagy Gabriellel! Hõdet szoktad mérni? Esetleg az alapján még lehet jósolni, hogy baba, vagy menzi lesz! Sok sikert!!
szia, a max, felirattal együtt kell bele mártani.egyébként én ugyan így jártam.sajnos a clostival sem volt megfelelõ peteérés, ezért a mensim sem jött meg.én 12nap késés után kaptam norcolutot, hogy megjöjjön.neked volt peteérésed?

Már 10. napja késik, ma pár csepp rózsaszín pötty volt, utána bebarnáztam. Mi lehet ez?

már 10. napja nem jött meg.ma egy pár csepp rózsaszin pötty volt és utánna már barnáztam.a mellembe néha bele bele szurkál valami.kék csikok vannak rajta,és néha fáj,meg érzékeny.a hasam is kemény de az nem fáj sehol inkább mintha nöne.meg ma szédelegtem egy cseppet meg volt egy kis hányingerem.csináltam tesztet tegnapelött de negativot mutatot.eddig még mindig megvolt rendesen a mensim.szerintetek baba?elöre is köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Elõfordulhat, hogy annak ellenére terhes vagy, hogy a teszt negatívot mutatott. Lehet, hogy kevés hormon van még a szervezetedben. Várj pár napot, aztán ismételd meg. Amúgy 14 napos késés után ajánlott az orvost felkeresni, hisz ha ott a baba, akkor már látszik az UH-n.

Elõfordulhat, hogy annak ellenére terhes vagy, hogy a teszt negatívot mutatott. Lehet, hogy kevés hormon van még a szervezetedben. Várj pár napot, aztán ismételd meg. Amúgy 14 napos késés után ajánlott az orvost felkeresni, hisz ha ott a baba, akkor már látszik az UH-n.
Szia! Sose lehet tudni, hogy miket produkál a szervezet, fõleg ha valaki nagyon szeretne babát, de úgy gondolom, hogy ennek ellenére szinte 100% , hogy baba van a dologban :-)) Még nincs elegendõ hcg hormon a szervezetedben, ezért nem mutatja ki a teszt. Vegyél egy jobb minõségût (Qupido nagyon jó) és reggeli elsõ vizeletbõl végezd el a tesztet! Sok sikert!
nekem a patikában még régebben azt mondták, hogy a teszt tévedhet.pozitiv irányba kicsi a tévedés esélye, pozitiv, de negativ irányba nagyon sokszor téved, a negativ teszt lehet még pozitív, de pozitiv teszt nem lehet negativ.
Én is voltam már igy, de nem voltam terhes csak nagyon az akartam lenni. Nem szeretnék bunko lenni de lehet hogy ez nem baba. A tesztnek már kikellene mutatni mert az ugye már több mint 5 hetes ha tényleg baba.
Azért még 5 hetes nem, de lehet baba. Csinálj még egy tesztet, lehet alacsony a hormontartalom a szervezetedben. És menj mindenképp orvoshoz, az a biztos.-)

10 napja késik, voltam ultrahangon, de a doki még csk petezsákot látott, ma viszont pecsételtem, picike vér is volt, de inkább csak barnázás. Elvetélhetek, vagy már meg is történt, vagy most mi van?

melleim feszülnek,különösebb más tünetem nincs.Picit szurkálgat a bal oldalon lent,de nem komoly.

Legjobb válasz: A barátnõm is pecsételt a terhessége elején. Pihenj sokat. Nem tuti, hogy nem marad meg a baba, de az sem tuti, hogy nem fog elmenni. Szerintem hívd a dokid, hátha ad valami bogyót, meg szedj nyugodtan magneB6-ot!!

A barátnõm is pecsételt a terhessége elején. Pihenj sokat. Nem tuti, hogy nem marad meg a baba, de az sem tuti, hogy nem fog elmenni. Szerintem hívd a dokid, hátha ad valami bogyót, meg szedj nyugodtan magneB6-ot!!
A kérdező hozzászólása: Szabin van, csak 17-tõl lesz..
A kérdező hozzászólása: Ja és ugy látott petezsákot, hogy negativat teszteltem....
Menj az ügyeletre, ott írnak fel neked gyógyszert, ami segíthet, hogy megmaradjon a baba. Ne várj addig, míg a dokid elérhetõ lesz. Minnél hamarabb orvos! Addig is magneb6 és szigorú fekvés.
Én is igy voltam , nekem a dokim magnéziumot adott és pihennem kellett, de szerintem menj dokihoz mindenképp, mi csak tanácsot adhatunk viszont õ látja és tudja diagnosztizálni az okot.Inkább vaklárma legyen mint kései baj.És pihenj sokat.
A kérdező hozzászólása: Ma reggel görcs és "megjött", szóval már most nem megyek dokihoz.Megvárom mig lemegy a vérzés, persze csak ha nem durvul el és utánna megyek majd vizsgálatra, hogy kitisztult-e teljesen és nehogy szövödmény legyen.Hát ez most nem jött össze.Majd legközelebb.:-(((((

18. vagy 19. dpo-n vagyok ma, 3 napja késik. Egy nappal a késés után kedden negativ 10-es teszt. Digitális clearblue is negativ. Esélytelen mar a baba?

Tanácstalan vagyok, hogy merjek e este borozni menni...

Legjobb válasz: Tesomnak 6 nap keses utan lett pozitiv a tesztje, kesobb fogant. A meretek is bizonyitottak neki, azert is lett kesobb pozitiv a tesztje. Mondjuk a borozast annyira nem ajanlom, ugy olvastam egyszer ha vki nem akar terhes lenni ugy tudja a menzeszt beinditani h egy forro kad furdovizbe borozgatni kell, de passzolom h igy van-e. Nem akarok hulyeseget irni, de allitolag verboseget okoz es knnyen el lehet tole vetelni. Ne vedd keszpenznek amit mondok csak leirtam amit hallottam. De azt is ugy gondolom h par pohar bortol nem hiszem h lehet barmi baj, nem is vagytok olyan osszekottetesben meg. Ezt inkabb te dontsd el h mered vagy sem.

Tesomnak 6 nap keses utan lett pozitiv a tesztje, kesobb fogant. A meretek is bizonyitottak neki, azert is lett kesobb pozitiv a tesztje. Mondjuk a borozast annyira nem ajanlom, ugy olvastam egyszer ha vki nem akar terhes lenni ugy tudja a menzeszt beinditani h egy forro kad furdovizbe borozgatni kell, de passzolom h igy van-e. Nem akarok hulyeseget irni, de allitolag verboseget okoz es knnyen el lehet tole vetelni. Ne vedd keszpenznek amit mondok csak leirtam amit hallottam. De azt is ugy gondolom h par pohar bortol nem hiszem h lehet barmi baj, nem is vagytok olyan osszekottetesben meg. Ezt inkabb te dontsd el h mered vagy sem.
A kérdező hozzászólása: Igazából az kizárt, hogy kesobb fogant. Utána elutazott a férjem, vagyis 18-19 napja voltunk együtt utoljára. Ez száz százalék. Persze csak 1-2 pohár bort innek, nem akarok lereszegedni:)
a bortól semmi bajod nem lesz! de télleg ne forró fürdõz! hõdet méred? ott esetleg látnád, mert 1-2 nappal menzi elõtt már csökkenhet a reggeli alaphõd!
A kérdező hozzászólása: Nem mérek hõt. Annyit tudok, hogy az ovuteszt alapján együtt voltunk jókor, 18-19 napja, 16-17. nap pedig negatívak a tesztek, de nem jön meg.
Szerintem lehet még baba, egyrészt az ovu teszt is mutathat egy nappal a tüszõrepedés elõtt is + - at, és a spermák is élhetnek kicsit tovább, akár így foganhatott (az ivarsejetek találkozását értve) 1 - 2 nappal késõbb is. Ezen kívül 1 nappal a késés után még simán lehet a 10 - es teszt negatív. Itt egy táblázat a Hcg szint alakulásáról: 3. hét 5 – 50 hCG szint (mIU/ml) 4. hét 3 – 426 hCG szint (mIU/ml) 5. hét 19 – 7, 340 hCG szint (mIU/ml) 6. hét 1, 080 – 56, 500 hCG szint (mIU/ml) 7-8. hét 7, 650 – 229, 000 hCG szint (mIU/ml) 9-12. hét 25, 700 – 288, 000 hCG szint (mIU/ml) 13-16.hét 13, 300 – 254, 000 hCG szint (mIU/ml) 7-24.hét 4, 060 – 165, 400 hCG szint (mIU/ml) 25-40. hét 3, 640 – 117, 000 hCG szint (mIU/ml) Tehát az is lehet, hogy valakinek csak az 5. héten mutat valamit a 10 - es teszt, és ez is normális. Egy kicsike bortól állítólag nem lehet probléma, de sokat semmiképpen se igyál...
18-19 dpo az nagyon babagyanús, persze csak ha biztos vagy benne, hogy akkor volt a peteérés. izgalmas, az biztos, kiváncsivá tettél!!! drukkolok!
18-19 napon voltatok együtt az nem DPO. Ha akkor volt pozi az ovu teszt, akkor ugye 24-48 órán belül kell ovulálnod. Így számolhatunk 16-17 DPO-val. szal van még remény szerintem a nega teszt ellenére. Hajrá!
Ja, a lényeget lehagytam! attól még megihatsz két pohár jóminõségût! ;-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!