Találatok a következő kifejezésre: Már 10 késik a menstruációm, néha (2 db)

Már 10 napja késik a menstruációm, néha émelygek szédülgök, még mindig bő folyásom van, a hőm napok óta 37.2. Mi lehet a háttérben?

Már írtam kérdést..Tanácsotokra csináltam egy újabb tesztet ami úgyszint negatívat mutatott.Kétségbe vagyok esve mert már 10 napja késik a menstruációm néha émelygek szédölgök még mindíg b? folyásom van a höm napok óta 37.2 .Orvoshoz félek elmenni mert még sose voltam.kérlek ha tudtok segítsetek.És írjon aki hasonló szituban van ill volt mint én!köszönöm szépen.

Legjobb válasz: Szia Ne haragudj de te tényleg nem voltál még nõdokinál? Csak azt nem tudom megérteni hogy lehet az, hogy te babát szeretnél és még soha nem vizsgáltattad meg magadat, se egy rákszûrés se semmi más. Azért nem mentél mert félsz a vizsgálattól? Nem kell félni tõle, nem egy kellemes dolog de ki lehet bírni. Minden nõnek el kellene mennie évente min 1× . Én, ha nincs semmi bajom akkor is elmegyek. Ez nekem is fontos, így biztosan tudom hogy egézséges vagyok. Tedd meg magadért és a születetndõ babádért.

Szia Ne haragudj de te tényleg nem voltál még nõdokinál? Csak azt nem tudom megérteni hogy lehet az, hogy te babát szeretnél és még soha nem vizsgáltattad meg magadat, se egy rákszûrés se semmi más. Azért nem mentél mert félsz a vizsgálattól? Nem kell félni tõle, nem egy kellemes dolog de ki lehet bírni. Minden nõnek el kellene mennie évente min 1× . Én, ha nincs semmi bajom akkor is elmegyek. Ez nekem is fontos, így biztosan tudom hogy egézséges vagyok. Tedd meg magadért és a születetndõ babádért.
Szia!ha jol sejtem te még elég fiatal vagy, ha nem mersz elmenni a dokihoz.akkor hogy akarsz babát? ami jeleket leirtál, az nagyon terhességre utal.szerintem vegyél egy tesztet, és mennyél orvoshoz.a te érdeked is és a babádé.tul lehet élni a nõdokit.elég kellemetlen érzés, de szerintem ennyit megér az egészséged.
Szia! Enis pont ilyen helyzetben vagyok, mint te. Bar en mar tobbszor is voltam dokinal. Ne felj, nem fog fajni. Egy kicsit kellemetlen, de vigyazznak Rad! En sajnos januar 4-ere kaptam idopontot, ugyhogy varnom kell. De drukkolok neked! Gyujtsd ossze minden erodet, es menj orvoshoz! Addigis vigyazz magadra, vagy lehet, hogy magatokra:)
Igen.
lehetsz... gyakori a beágyazódási fájdalom, sok nõ tapasztal hasonlót. de mindenképp tesztelj!
Ezt így lehetetlen megmondani, tesztelj.
Lehetsz. De nem lenne egyszerûbb a találgatás helyett tesztet csinálni? Nem látunk a méhedbe.
Én is azt mondom, hogy csinálj tesztet. Amúgy igen, elképzelhetõ. Sok kismama panaszkodik arról, hogy olyan, mintha meg akarna jönni. Pedig igazából csak annyi, hogy a szervezet még arra emlékszik, hogy igazából ilyenkor mi szokott történni. Van, akinél még pecsételõ vérzés is jelentkezik akkor, amikor a mensinek kellene megjönnie. De az is, lehet, hogy valami más miatt késik. Egy szó, mint száz, csinálj tesztet, az a biztos.
de most nem értem, h emiatt minek irni? ha babát akartok, akkor szexeljetek, ne védekezzetek, és elõbb - utóbb öszejön.. ja, és néha teszt..
Nekem inkább olyan ez a kérdés, mintha egy félõs tini írná, aki inkább így fogalmaz, sem hogy az elmarasztaló válaszokat olvassa, amiért nem vigyázott. Amúgy teszt!
A kérdező hozzászólása: Nem tini vagyok , 34éves vagyok . már bocsii ... amúgy meg szeretnénk gyereket.. azért kérdeztem mivan.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!