Találatok a következő kifejezésre: Már 10 késik a (54 db)

A menzim már 10 napja késik, terhes vagyok?

10 napja már késik a menzim,el?tte mindig pontosan a 32. napon megjött.A teszt negatív lett (ma csináltam). Terhességi tüneteim nincsenek (hányinger, mellfeszülés...). Viszont nagyon sokszor van olyan mindjárt megjön érzésem. Mi lehet velem? Sajnos dokihoz csak szerdán tudok menni.

Legjobb válasz: A teszt valószínûleg már kimutatta volna, ha várandós lennél. Millió és egy oka lehet, ami miatt késik.

A teszt valószínûleg már kimutatta volna, ha várandós lennél. Millió és egy oka lehet, ami miatt késik.
Nem biztos, hogy a teszt kimutatta volna. A mindjárt megjön érzés jó jel, az hogy nincs más tüneted, nem mindenkinek van, úgyhogy nem gond. Lehet, hogy babás vagy. Mivel teszteltél? Reggel csináltad?

Szombatra halasztgatom a tesztelést, mert már 10 napja késik és nem akarok megint csalódni. Ez most mi lehet? Meg fog jönni vagy baba?

Tüneteim mindjárt megjön érzés fájnak a melleim beduzzadtak a bimbóim fáj a derekam ha olyat csinálok,pattanásos lettem és most ebben a pillanatban megint lett b? fehér folyásom. nem híg hanem testápoló szer? és nem büdi meg a köldökömnél érdekesen szúr.

Legjobb válasz: A testápoló folyás jó esély babára. Ha tíz napja maradt el a menszid és máskor nem késik ennyit, nyugodtan tesztelhetsz, mert bõven kimutatja, ne félj! Ha nem baba és nem szokott ennyit késni a menszid, akkor a helyedben elmennék dokihoz, hátha tud valamit mondani!

A testápoló folyás jó esély babára. Ha tíz napja maradt el a menszid és máskor nem késik ennyit, nyugodtan tesztelhetsz, mert bõven kimutatja, ne félj! Ha nem baba és nem szokott ennyit késni a menszid, akkor a helyedben elmennék dokihoz, hátha tud valamit mondani!
Hasonló helyzetben vagyok én is. Nekem hat napja késik és halasztgatom jövö hétig a tesztelést. Mielõtt meg kellett volna jönnie akkor elõtte egy nappal csináltam és az negítiv lett. A mindjárt megjön érzés nekem is megvan meg a fehér folyás is. A melleim nem fájnak.Remélem hogy baba van a dologban.
Ha nem muszály ne halogassátok a tesztelést. Jobb minnél korábban medtudni mi a helyzet. Nálam késõn vették észre hogy méhen kívüli terhes vagyok. Nem ijesztgetni akarlak, csak jobb az elõvigyázatosság. Sok sikert.
Szerintem is tesztelj! 10 napos késésnél már kimutatja a teszt, ha babás vagy!!!!
Szia, A tüneteid megegyeznek az én második napos késésemkor jelentkezõkkel. Az eredménye mára kiborított, mert maratont úszik a pocakban... Tesztelj nyugodtan, 0, 0000001%az esélye, hogy nem baba van a dologban. Szurkolok
akár már most is tesztehetsz, ha baba van, akkor annak már mutatnia kell, hisz már majdnem két hete késik.
Mikor meg kellett volna, hogy jöjjö ugyan azokat éreztem mint mindig.Györcs, feszülés, mellérzékenység. késõbb feltünt, hogy mindig álmos vagyok, fájdogál a fejem, szomjas vagyok. Az idõponthoz képest 8-9-napra elkezdtem picit vérezni. Késõ volt. Ki kellett venni a petevezetékemet. Úgyhogy azt tanácsolom, hogy mihamarabb tesztelj, aztán mihamaranbb menj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen.És sajnálom Neked mik voltak a tüneteid?
A kérdező hozzászólása: szurkolok neked is meg magamnak is remélem mind a ketten babásak vagyunk
Szerintem is tesztelhetsz. Már ki kell mutatnia. A tüneteid alapján jók az esélyeid a babára. A küldök körüli szúrkálás kifejezetten babatünet. Persze a többi is!!! Szurkolok!

Ez normális, h már 10 napja késik a menstuáciom?

Nov.15-16.-án kellet volna megjönnie , de késik.

Legjobb válasz: nem késik, 14-én megvolt tini vagy, még nem állt be a ciklusod rendesen

nem késik, 14-én megvolt tini vagy, még nem állt be a ciklusod rendesen
A kérdező hozzászólása: köszi:)

Lehetek terhes? Az a helyzet, hogy lefeküdtem a barátommal és a menstruációm már 10 napja késik. Védekeztünk óvszerrel sőt még ki is vette joval elötte mielött elment. Bővebben lent.

A gumi nem szakadt ki.Múlt hónapban 28. án feküdtünk le, utána csak párszor pettingeltünk, de akkor sem kerülhetett belém semmi. Viszont azon a héten mikor meg kelett volna jönnie párszor volt höemelkedésem és beteg lettem a hét végére. Próbáltam nyugodt maradni és nem stresszelni ezen, de ahogy telnek a napok és semmi. Kezdek egyre joban idegeskedni ez végett pedig tudom, hogy ezis csak késleltetheti. Az orvos felírt antibiotikumot. A menstruációm kb fél éve kezdett rendszeressé válni.Lehet, hogy a felfázás végett marad el ennyi ideig? Vagy valahogy kerülhetett belém valami? Amíg szedem a gyógyszert az alatt is lehet terhességi tesztet csinálni? Ez nem befolyásolja? Terhességi tünetek már lennének? Volt pár olyan érzésem, hogy feszült a mellem meg fájt úgy a hasam, mint ahogy szokott mindig a menstruációm elött, de elmúlt. A válaszokat elöre is köszönöm!

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj, a leírtak alapján elég kicsi az esélye, hogy terhes vagy. A stressz és a betegség simán késleltetheti! De ha ennyire aggódsz, akkor érdemes lenne csinálni egy tesztet, 10 napos késésnél már bõven kimutatná, ha lenne valami!

Szia! Ne aggódj, a leírtak alapján elég kicsi az esélye, hogy terhes vagy. A stressz és a betegség simán késleltetheti! De ha ennyire aggódsz, akkor érdemes lenne csinálni egy tesztet, 10 napos késésnél már bõven kimutatná, ha lenne valami!
sztem is kicsi az esély. a tüneteket okozhatja a felfázás is+rástresszeltél a dologra. a legjobb ha csinálsz tesztet!és nyugi:) hány éves vagy?
Próbálom sorban: a felfázás simán okoz hosszú távon menstruációs problémát, én is sokszor voltam felfázva és még évek múltán sem volt kiszámítható a ciklusom. (bár ezt más is okozhatja, de ez is biztos benne volt). Ha gyógyszert szedsz az nem befolyásolja a teszt eredményét, az ugyanis csak a HCG-t (terhességi hormont) mutatja ki. Terhességi tünetek mindenkinál máskor jelentkeznek, valakinél egyáltalán nincs, erre nem érdemes alapoznod, de azt sem jelenti, hogy ha hasonlókat észlelsz magadon akkor terhes vagy, ugyanis a PMS-nek (pre-menstruációs szindrómának) is ugyanazok a tünetei sok nõnél mint a terhességnek. Szerintem nem vagy terhes, azok alapján amit leírtál nagyon kicsi a valószínûsége. A késést nagyon sok dolog okozhatja, a felfázástól az idegeskedésen át egészen az olyan bagatell okokig, mint hogy egy nõnek általában nem minden hónapban van peteérése és tüszõrepedése, ami nélkül nincs menstruáció. Ez természetes, nem kóros dolog. Tehát csinálj tesztet a napokban reggeli ELSÕ vizeletbõl. Biztos negatív lesz és akkor megnyugszol. Ha a következõ ciklusodban sem jön meg a menzid vagy valami más betegségre hajazó tüneted lesz akkor menj el dokihoz. És jól csinálod, nyugodj meg :) 36 hetes kismama
Az elõzõ válaszoló tökéletes, mindenre kiterjedõ választ írt. :-)
A kérdező hozzászólása: Most megnyugodtam egy kicsit.Ha nem jönne meg akkor csinálok hétvégén egy tesztet..pénteken a gyógyszerem is elfogy, de remélem erre nem lesz szükségem!köszi a segítséget, ez sokat jelentett nekem.....16 éves vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a segítséget!Rendesek vagytok:)

10 napja késik a menstruációm, sem a Gabriel, sem a Lilly nem mutat kis semmit. Ha csinálok egy Quipidot az már kimutatja majd ha terhes vagyok 10 nap késés után?

Legjobb válasz: Szerintem menj el orvoshoz! Ha van baba, megállapítja. Ne tesztelgess, mert lehet hogy nagyon alacsony a hcg szintet, és ezen majd az orvos segít. Sok szerencsét!

Szerintem menj el orvoshoz! Ha van baba, megállapítja. Ne tesztelgess, mert lehet hogy nagyon alacsony a hcg szintet, és ezen majd az orvos segít. Sok szerencsét!
Szerintem se költs tesztekre, menj el a dokidhoz, ha a szívhangot nem is, de petezsákot már látnia kell, ha terhes vagy.
Szia! Szerintem is irány a doki.Sok sikert!

Mitöl lehet az hogy már 4. -ik hónapja késik a menstruációm 8-10 napokat?

Legjobb válasz: Enyhe hormonális zavar a pajzsmirigyben, vagy a petefészkedben. Lehet hirtelen fogyástól, hízástól, életmód váltástól, vagy valamilyen tápanyaghiánytól. A 8-10 nap nem vészes, ha abszolút kimaradna 3-4 hónapot, akkor lenne nagy a baj.

Enyhe hormonális zavar a pajzsmirigyben, vagy a petefészkedben. Lehet hirtelen fogyástól, hízástól, életmód váltástól, vagy valamilyen tápanyaghiánytól. A 8-10 nap nem vészes, ha abszolút kimaradna 3-4 hónapot, akkor lenne nagy a baj.
hány éves vagy? felfázás miatt késhet. történt vmi baleset szex közben?
Csak nyugi!!!!Én is sokat paráztam már dokihoz is elmentem közben meg csak egy egyszerû felfázás volt spékelve egy jó adag stresszel. A teszt eredménye elég megbízható...ahogy itt már irták én is csak azt tudom mondani h ülõfürdõ és az segít 17/L
Szerintem tutira a felfázás miatt van.És még ezer meg ezer dolog miatt késhet, pl stressz. Ha a suliban kicsit több stressz ért (dogák, felelés, sok tanulnivaló) attól is késhet. Azért csináljatok még egy tesztet, ha nem jönne meg, bár szerintem nem lesz baj, de VÉDEKEZZETEK mindenképpen:) Bár látom, ezzel te is egyetértesz. De elmehetnél dokihoz is, õ biztosra megmondaná hogy mi a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Hát azmár több mint egy hete volt...
A kérdező hozzászólása: Beszéltem vele az elõbb, és azt mondta, hogy egyetért... De a biztonság kedvéért, ha péntekig nem jönne meg akkor veszünk még 1 tesztet, hogy biztosra menjünk:)
Sürgõsen cseréld le a dokidat, mert a megszakítás Pearl-indexe (ellenõrizheted a neten) 35, ami azt jelenti, hogy az 1 év alatt így védekezõ 100 nõbõl 35 teherbe esik, vagyis minden hamadik. Van, akinek egybõl sikerül, van, akinek nem, de jó esélyed van rá, hogy 3 éven belül összejön a gyerek. Ezzel szemben az óvszer Pearl-indexe egyszámjegyû, a tablettáé pedig 0.1, ami azt jelenti, hogy 1 év alatt a tablettát használó 100 nõbõl kevesebb, mint egy esik teherbe. (1000-bõl lesz terhes 1.) Valószínûleg nem vagy terhes, ha a teszt negatív lett, bár csak 2 hetes terhességet mutat ki, ha 1 hete csináltátok megszakítással, összejöhetett. (Az elõváladék is tartalmaz spermiumot, ami meg tud termékenyíteni.) A legendákkal ellentétben nemcsak a ciklus közepén lehet teherbe esni, hanem bármikor, menzesz alatt is, igaz, ilyenkor kisebb az esély. A felfázásnak semmi köze ahhoz, hogy megjön-e. Max. annyi, hogy amikor megjön, sokkal szarabbul vagy, jobban görcsöl. Tehát lehet, hogy felfáztál, a pisilés erre utal, de nem emiatt késik. Mivel fiatal vagy, nem törvényszerû, hogy pontosan megjõjjön, bármi miatt késhet. Azért a biztonság kedvéért csinálj még egy tesztet 1 hét múlva, vagy amikor lehetlik a 2 hét a védekezés nélküli szextõl. (Számomra a megszakítás nem védekezés.) Még annyit, hogy nem értem, miért nem lehet gumival csinálni. Ha a barátod nem akarja, mert úgy "nem olyan jó neki", akkor gondolkozz el azon, szeret-e téged, és hogy akarsz-e egy ilyen önzõ pasival együtt lenni. Ha szeretne, akkor ugyanis nem tenne ki az abortusz veszélyének, amitõl ha szerencséd van, nem leszel meddõ, de lelkileg sosem hevered ki. Azért szerintem ez sokkal súlyosabb dolog, mint az, hogy óvszerrel nem "olyan" jó, mint anélkül (=vagyis azzal is jó).
ha meg esetleg azt mondaná a pasid h "ha szeretsz akkor megteszed..." akkor mondd meg neki h nem hiányzik h állandóan idegeskedj. ha nem érti meg akkor mehet amerre lát...
A kérdező hozzászólása: Rendben... ezentúl nem hallgatok barátomra. Nincs kedvem folyton ilyen miatt stresszelni =/. És köszönöm:)
jó tanács -->NE SZEXELJ MEGSZAKÍTÁSSAL 16 ÉVESEN... ne stresszelj és meg fog jönni. felfázásra urogin szirupot tudnám ajánlani. nekem használt. valamint ülõfürdõ
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok. És nem, nem történt... azonban volt, hogy néha gumi helyett csak a megszakításos módot választottuk.:/ de doki szerint ez kb 90% védelmet nyújt, éshát máskor sem volt ilyen miatt gond. És ha 8 nap után negatív lett a teszt... akkor táncsak az igazat mutatta már, elvileg az a teszt, már a menzi késése utáni 1. vagy 2. napon kimutatja.
A fontos hogy ne idegeskedj mert úgy többet késik !
Szerintem is felfáztál, és lehet, hogy azért késik.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, most valamilyen szinten megnyugodtam. És igen, biztos benne van a stressz.. már sírtam is miatta. Dehát ha ennyi eszem volt h nem szóltam rá barátomra akkor...:) Most próbálok nem arra gondolni, és hátha majd megjön. Pénteken újabb teszt, ha nem lesz semmi, ha azis negatív lesz, akk biztosra veszem h megfogok nyugodni. és mégegyszer köszi:)

Már 10 napja késik. Clostilbegyt szedése mellett próbálkoztunk. Ma reggel csináltam Lily tesztet, sajnos negatív lett. Már biztos, hogy nem vagyok terhes? De akkor miért nem jön meg? Jó a lily teszt?

Lily tesztnél lehet lejjebb a második csík, illetve a "max" feliratos részt le kell tépni róla, vagy azzal együtt kell a vizeletbe mártani?

Legjobb válasz: Sajnos ezt a fajta tesztet nem ismerem. Talán próbáld újra Gravi hcg-vel, vagy Clearblueval, vagy Gabriellel! Hõdet szoktad mérni? Esetleg az alapján még lehet jósolni, hogy baba, vagy menzi lesz! Sok sikert!!

Sajnos ezt a fajta tesztet nem ismerem. Talán próbáld újra Gravi hcg-vel, vagy Clearblueval, vagy Gabriellel! Hõdet szoktad mérni? Esetleg az alapján még lehet jósolni, hogy baba, vagy menzi lesz! Sok sikert!!
szia, a max, felirattal együtt kell bele mártani.egyébként én ugyan így jártam.sajnos a clostival sem volt megfelelõ peteérés, ezért a mensim sem jött meg.én 12nap késés után kaptam norcolutot, hogy megjöjjön.neked volt peteérésed?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!