Találatok a következő kifejezésre: Már 10 késik (69 db)

Szombatra halasztgatom a tesztelést, mert már 10 napja késik és nem akarok megint csalódni. Ez most mi lehet? Meg fog jönni vagy baba?

Tüneteim mindjárt megjön érzés fájnak a melleim beduzzadtak a bimbóim fáj a derekam ha olyat csinálok,pattanásos lettem és most ebben a pillanatban megint lett b? fehér folyásom. nem híg hanem testápoló szer? és nem büdi meg a köldökömnél érdekesen szúr.

Legjobb válasz: A testápoló folyás jó esély babára. Ha tíz napja maradt el a menszid és máskor nem késik ennyit, nyugodtan tesztelhetsz, mert bõven kimutatja, ne félj! Ha nem baba és nem szokott ennyit késni a menszid, akkor a helyedben elmennék dokihoz, hátha tud valamit mondani!

A testápoló folyás jó esély babára. Ha tíz napja maradt el a menszid és máskor nem késik ennyit, nyugodtan tesztelhetsz, mert bõven kimutatja, ne félj! Ha nem baba és nem szokott ennyit késni a menszid, akkor a helyedben elmennék dokihoz, hátha tud valamit mondani!
Hasonló helyzetben vagyok én is. Nekem hat napja késik és halasztgatom jövö hétig a tesztelést. Mielõtt meg kellett volna jönnie akkor elõtte egy nappal csináltam és az negítiv lett. A mindjárt megjön érzés nekem is megvan meg a fehér folyás is. A melleim nem fájnak.Remélem hogy baba van a dologban.
Ha nem muszály ne halogassátok a tesztelést. Jobb minnél korábban medtudni mi a helyzet. Nálam késõn vették észre hogy méhen kívüli terhes vagyok. Nem ijesztgetni akarlak, csak jobb az elõvigyázatosság. Sok sikert.
Szerintem is tesztelj! 10 napos késésnél már kimutatja a teszt, ha babás vagy!!!!
Szia, A tüneteid megegyeznek az én második napos késésemkor jelentkezõkkel. Az eredménye mára kiborított, mert maratont úszik a pocakban... Tesztelj nyugodtan, 0, 0000001%az esélye, hogy nem baba van a dologban. Szurkolok
akár már most is tesztehetsz, ha baba van, akkor annak már mutatnia kell, hisz már majdnem két hete késik.
Mikor meg kellett volna, hogy jöjjö ugyan azokat éreztem mint mindig.Györcs, feszülés, mellérzékenység. késõbb feltünt, hogy mindig álmos vagyok, fájdogál a fejem, szomjas vagyok. Az idõponthoz képest 8-9-napra elkezdtem picit vérezni. Késõ volt. Ki kellett venni a petevezetékemet. Úgyhogy azt tanácsolom, hogy mihamarabb tesztelj, aztán mihamaranbb menj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen.És sajnálom Neked mik voltak a tüneteid?
A kérdező hozzászólása: szurkolok neked is meg magamnak is remélem mind a ketten babásak vagyunk
Szerintem is tesztelhetsz. Már ki kell mutatnia. A tüneteid alapján jók az esélyeid a babára. A küldök körüli szúrkálás kifejezetten babatünet. Persze a többi is!!! Szurkolok!

A menzim már 10 napja késik, terhes vagyok?

10 napja már késik a menzim,el?tte mindig pontosan a 32. napon megjött.A teszt negatív lett (ma csináltam). Terhességi tüneteim nincsenek (hányinger, mellfeszülés...). Viszont nagyon sokszor van olyan mindjárt megjön érzésem. Mi lehet velem? Sajnos dokihoz csak szerdán tudok menni.

Legjobb válasz: A teszt valószínûleg már kimutatta volna, ha várandós lennél. Millió és egy oka lehet, ami miatt késik.

A teszt valószínûleg már kimutatta volna, ha várandós lennél. Millió és egy oka lehet, ami miatt késik.
Nem biztos, hogy a teszt kimutatta volna. A mindjárt megjön érzés jó jel, az hogy nincs más tüneted, nem mindenkinek van, úgyhogy nem gond. Lehet, hogy babás vagy. Mivel teszteltél? Reggel csináltad?

Lehetek terhes? Az a helyzet, hogy lefeküdtem a barátommal és a menstruációm már 10 napja késik. Védekeztünk óvszerrel sőt még ki is vette joval elötte mielött elment. Bővebben lent.

A gumi nem szakadt ki.Múlt hónapban 28. án feküdtünk le, utána csak párszor pettingeltünk, de akkor sem kerülhetett belém semmi. Viszont azon a héten mikor meg kelett volna jönnie párszor volt höemelkedésem és beteg lettem a hét végére. Próbáltam nyugodt maradni és nem stresszelni ezen, de ahogy telnek a napok és semmi. Kezdek egyre joban idegeskedni ez végett pedig tudom, hogy ezis csak késleltetheti. Az orvos felírt antibiotikumot. A menstruációm kb fél éve kezdett rendszeressé válni.Lehet, hogy a felfázás végett marad el ennyi ideig? Vagy valahogy kerülhetett belém valami? Amíg szedem a gyógyszert az alatt is lehet terhességi tesztet csinálni? Ez nem befolyásolja? Terhességi tünetek már lennének? Volt pár olyan érzésem, hogy feszült a mellem meg fájt úgy a hasam, mint ahogy szokott mindig a menstruációm elött, de elmúlt. A válaszokat elöre is köszönöm!

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj, a leírtak alapján elég kicsi az esélye, hogy terhes vagy. A stressz és a betegség simán késleltetheti! De ha ennyire aggódsz, akkor érdemes lenne csinálni egy tesztet, 10 napos késésnél már bõven kimutatná, ha lenne valami!

Szia! Ne aggódj, a leírtak alapján elég kicsi az esélye, hogy terhes vagy. A stressz és a betegség simán késleltetheti! De ha ennyire aggódsz, akkor érdemes lenne csinálni egy tesztet, 10 napos késésnél már bõven kimutatná, ha lenne valami!
sztem is kicsi az esély. a tüneteket okozhatja a felfázás is+rástresszeltél a dologra. a legjobb ha csinálsz tesztet!és nyugi:) hány éves vagy?
Próbálom sorban: a felfázás simán okoz hosszú távon menstruációs problémát, én is sokszor voltam felfázva és még évek múltán sem volt kiszámítható a ciklusom. (bár ezt más is okozhatja, de ez is biztos benne volt). Ha gyógyszert szedsz az nem befolyásolja a teszt eredményét, az ugyanis csak a HCG-t (terhességi hormont) mutatja ki. Terhességi tünetek mindenkinál máskor jelentkeznek, valakinél egyáltalán nincs, erre nem érdemes alapoznod, de azt sem jelenti, hogy ha hasonlókat észlelsz magadon akkor terhes vagy, ugyanis a PMS-nek (pre-menstruációs szindrómának) is ugyanazok a tünetei sok nõnél mint a terhességnek. Szerintem nem vagy terhes, azok alapján amit leírtál nagyon kicsi a valószínûsége. A késést nagyon sok dolog okozhatja, a felfázástól az idegeskedésen át egészen az olyan bagatell okokig, mint hogy egy nõnek általában nem minden hónapban van peteérése és tüszõrepedése, ami nélkül nincs menstruáció. Ez természetes, nem kóros dolog. Tehát csinálj tesztet a napokban reggeli ELSÕ vizeletbõl. Biztos negatív lesz és akkor megnyugszol. Ha a következõ ciklusodban sem jön meg a menzid vagy valami más betegségre hajazó tüneted lesz akkor menj el dokihoz. És jól csinálod, nyugodj meg :) 36 hetes kismama
Az elõzõ válaszoló tökéletes, mindenre kiterjedõ választ írt. :-)
A kérdező hozzászólása: Most megnyugodtam egy kicsit.Ha nem jönne meg akkor csinálok hétvégén egy tesztet..pénteken a gyógyszerem is elfogy, de remélem erre nem lesz szükségem!köszi a segítséget, ez sokat jelentett nekem.....16 éves vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a segítséget!Rendesek vagytok:)

Ez normális, h már 10 napja késik a menstuáciom?

Nov.15-16.-án kellet volna megjönnie , de késik.

Legjobb válasz: nem késik, 14-én megvolt tini vagy, még nem állt be a ciklusod rendesen

nem késik, 14-én megvolt tini vagy, még nem állt be a ciklusod rendesen
A kérdező hozzászólása: köszi:)
A kérdező hozzászólása: néha kicsit görcsölget a hasam és tegnap volt egy kis rózsaszín folyáson azóta semmi .
szerintem most fog megjönni. erre utal a rózsaszín folyás.kicsit felborult a hormonháztartásod, ezért egyszer késett egyszer korábban jött, ilyen minden nõnél van, nem kell, sõt, káros rögtön terhességre gondolni, mivel ezzel egy csomó mindent kizársz, aminek meg sokkal nagyobb a valószínûsége. pl hormonális problémák. de a te esetedben szerintem semmi baj nincs, ilyen elõfordul
A kérdező hozzászólása: Hál istennek a hormonjaim rendben vannak mert kivizsgáltattam magam és minden tökéletes. Most 3 hónapja dolgozunk a babán.
A kérdező hozzászólása: a negatív tesztet június elején néztem
óh, az más, ha "rajta vagytok a dolgon". így nem csoda, ha a terhességre összpontosítasz. drukkolok, h mielõbb megfoganjon, de most még nincs baba szerintem ...
A kérdező hozzászólása: Muszáj voltam kivizsgáltatni magam mert családon belül sok örökletes hajlam van sajnos betegségekben és így valamivel nyugottabb is vagyok .

Már 10 napja késik a menstruációm! Nekem mindig előbb szokott megjönni kb. a 21-22. napon, s most ez már a 32. nap. Folyamatosan vannak görcseim és fehér folyásom is volt. Nem értem miért nem jön meg. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Terhesség, ciszta, stressz, hormonzavar. Azt mondják ha egy kimarad az még nem feltétlen jelez gondot, de ha tudsz menj el dokihoz. Ha van esély rá, hogy terhes vagy, akkor elõtte tesztelj is egyet.

Terhesség, ciszta, stressz, hormonzavar. Azt mondják ha egy kimarad az még nem feltétlen jelez gondot, de ha tudsz menj el dokihoz. Ha van esély rá, hogy terhes vagy, akkor elõtte tesztelj is egyet.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm.

Már 10 napja késik. Lehetek terhes? (tovább lent)

Kb 1 hónapja a barátom megujjazott, de úgy, hogy rajta még akkor a gatya is rajta volt, meg minden. Utána felöltöztem, és orálisan elégítettem ki ?t. Õ utána már nem is nyúlt a bugyimba, tehát szerintem kicsi az esélye hogy ett?l terhes lehetnék. Csak eddig még sose késett ennyit. Van okom parázni? (Légyszi csak komolyan... nagyon félek :\) 18/L

Legjobb válasz: 18 éves korodra tudnod kellene, hogy mitõl esik teherbe az ember! Ha bizonytalan vagy, vegyél egy tesztet. Ekkora késésnél már kimutatja a terhességet! De szerintem erre nulla az esélyed!

18 éves korodra tudnod kellene, hogy mitõl esik teherbe az ember! Ha bizonytalan vagy, vegyél egy tesztet. Ekkora késésnél már kimutatja a terhességet! De szerintem erre nulla az esélyed!
Jó végül is megértem a félelmedet...lehet hülyén hangzik, de én mindig attól paráztam amikor késett régebben, hogy nehogy megszálljon a szentlélek vagy ilyenek és nekem kelljen világra hozni az új messiást. :D :D :D :D :D Az már orvosi eset tudom. Enyhe üldözési mániám van, szal ez már nem is meglepõ.
Nem hinném, hogy terhes lehetsz. Szerintem felesleges tesztet venned, de ha megnyugtatja a lelkedet, akkor persze vedd meg. Ha ezzel a sráccal nem futó kalandod volt, hanem ez egy állandó kapcsolat, akkor érdemes megosztanod vele. De a lényeg, hogy nyugodj meg. 23/N
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :)
Én a messiásos Nem lehetsz terhes ez nem lehet! De komolyan vegyél egy tesztet és akkor minden vili lesz. Komolyan.
Fejezd már be, mert nyakon váglak! Nem amiatt késik, mert terhes vagy, ebben biztos lehetsz. Stressz, bármilyen lappangó betegség, minden kutyafäszától késhet vagy akár ki is maradhat.
A kérdező hozzászólása: az meg jó :D hát... arra még talán kisebb az esély mint a mostani gondomra... de régen még általánosban én is gondolkodtam ilyeneken... de tudod mi a gáz? én még szûz vagyok, elõször csinált nekem ilyet... és már ettõl terhes lennék? :SSSS
A kérdező hozzászólása: nem volt köztünk más csak ennyi... ráadásul rajtam már akkor nadrág is volt mikor kielégítettem õt.. értitek :\ csak ennyit még sose késett! de lehet csak az idegességtõl!.. remélem :(
Hát ha nem is közösültetek akkor hogyan lehetnél terhes??? Lehet hogy egyszerûen csak kimaradt. Nekem is volt ilyen, de szerintem vagy vegyél egy tesztet vagy menj el orvoshoz, és ne innen várd a megnyugtató sorokat, mert mi sem tudhatunk mindent, sõt én nem tudhatok semmit.... :D
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek :) ezek megnyugtató hírek :)

Mikor mutatja ki a teszt a terhességet ha a menstruáció megjövetele előtt 1 nappal estem esetleg teherbe és már 10 napja késik?

Legjobb válasz: Akkor elvileg már mutatnia kell. Sõt! (ha akkor termékenyült meg a petesejt, ez azért nem túl gyakori, de persze lehetséges)

Akkor elvileg már mutatnia kell. Sõt! (ha akkor termékenyült meg a petesejt, ez azért nem túl gyakori, de persze lehetséges)
Elõzõ vagyok: amennyiben 2 külön menzeszrõl beszélünk, akkor érvényes, amit írtam. Tehát szex, megjött, eltelt egy hónap, és a mostani menzesz késik 10 napot?
Nagyon nagy ritkaság, hogy valaki mensi elötti napon essen teherbe, ugyanis nincs ideje a sejtcsomonak eljutni a méhbe és beágyazódni, mert ahhoz legalább 7-10 nap kell, vagyis ha másnap mensizel akkor ugye távozik a vastag nyálkahártya a méhbõl, és mire odaér a sejt nem lesz megfelelõ vastagságú az új nyálkahártya a beágyazódásához. vagy én tudom rosszul? szerintem így van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!