Találatok a következő kifejezésre: Már 1 nagyon elkezdtem (5 db)

Lehet, hogy rosszul csinálom? Már 1 hete elkezdtem a 6 hónapos babámnak almát adni, de nem nagyon eszi. Ahogy közeledek felé a kanállal, összeszorítja a száját és elfordítja a fejét.

mi lehet az oka? napi 4x kap anyatejet és 1x tápot.

Legjobb válasz: Ne erõltesd lehet,hogy nem szereti az almát.Kínáld mással. Nagyon finom babagyümölcsöket desszerteket lehet kapni.Aztán majd ha jön a gyümiszezon akkor lehet válogatni köztük.Adj neki 1x fõzeléket is,hátha az tetszene neki.6 hós babának már szüksége lesz más táplálékra is az anyatejen kívül.Kezd el fokozatosan a hozzátáplálást.

Ne erõltesd lehet, hogy nem szereti az almát.Kínáld mással. Nagyon finom babagyümölcsöket desszerteket lehet kapni.Aztán majd ha jön a gyümiszezon akkor lehet válogatni köztük.Adj neki 1x fõzeléket is, hátha az tetszene neki.6 hós babának már szüksége lesz más táplálékra is az anyatejen kívül.Kezd el fokozatosan a hozzátáplálást.
Lehet, hogy érzi rajtad a bizonytalanságot.Az én fiam a nagymamitól nem fogadott el semmit, mert a mami úgy volt vele, hogy "mindegy", hogy eszi vagy nem.Vagy próbálj mást kóstoltatni, hátha magával az almával van baja.
És a levét? Azt szereti, esetleg add azt csak pár napig. De lehet vagy nem jött el az õ ideje vagy nem is fogja szeretni, lányom sem rajong az almáért, csak tejpépben eszi meg, önmagában nem kell neki. Meg édes legyen az alma, mert attól is függhet, az elsõ kóstolás.
Az én babámnak se tetszett 6 hósan a hozzátáplálás, most 8 hósan már alakul :) Ne erõltesd, nehogy megutálja az evést. Felügyelet mellett adj neki egy cikk almát, az enyém azt szívesen rágcsálta, míg az almalét és almapürét nem volt hajlandó enni.

Már 1 éve nagyon elkezdtem szőrösödni. Álam bajszom nött. Szőrös a kezem és a lábam is. Mint 1 férfinak. Mitől van ez? Mit csináljak?

Legjobb válasz: Hát ez attól is függ hogy hány éves vagy. Ha 12-17 akkor ez természetes dolog hogy nõl szõrõd. Van olyan ember akinek alig látszik, épp hogy csak pihéi vannak, viszont vannak olyan lányok akiknek nagyon látszik. Ezt általába örökli az ember, meg hát kinél hogy. Én epilálom, vagy gyantáztatom a kezem és a lábam. A bajuszt el lehet tüntetni gyantával, de van az a megoldás is hogy kiszõkítik. Ettõl nem kell kétségbe esni, annyi technika van már a világon hogy az hogy valakinek szõre van, már nem probléma.:)

Hát ez attól is függ hogy hány éves vagy. Ha 12-17 akkor ez természetes dolog hogy nõl szõrõd. Van olyan ember akinek alig látszik, épp hogy csak pihéi vannak, viszont vannak olyan lányok akiknek nagyon látszik. Ezt általába örökli az ember, meg hát kinél hogy. Én epilálom, vagy gyantáztatom a kezem és a lábam. A bajuszt el lehet tüntetni gyantával, de van az a megoldás is hogy kiszõkítik. Ettõl nem kell kétségbe esni, annyi technika van már a világon hogy az hogy valakinek szõre van, már nem probléma.:)
A hormonális változás miatt lehet. Van már gyanta, borotva... A bajszod is le tudja tüntetni a kozmetikus.
Borotvákozzál meg b+. Ilyen egyszerû.
Pálinkát
bõrgyógyászat
ne szégyelj bõrgyógyászatra menni énis most megyek szerdán az évek óta tartó korpával..
semmi köze a börgyógyászathoz -ez lelki probléma -otthon is annyira izzadsz mint amikor bárhol máshol vagy ? de nem az otthonodban : -busz villamos iskola munkahely bolt stb .
A kérdező hozzászólása: Otthon csak suliban meg ha megyek valahova.
Próbáldd ki a sulotio antisudoricát!
köze nincs a lelki dolgokhoz csak arra minden ráfogható !


Kisfiam 4 éves és nagyon vas hiányos.1 hónapja vérvétel eredményén 6, 8 volt a ferritin értéke. Akkor elkezdtük a Maltofer cseppet ill. a Ferritint szedni. Ma újabb vérvétel volt és az eredménye rosszabb lett. Már csak 2, 4! ni lehet ez?

Mit jelenthez ez? Holnap ez miatt kórház. Nagyon ideges vagyok!

Legjobb válasz: nyugodj meg, semmi baj nem lesz :) ismerõsöm úgy pótolja, hogy almába szöget szúrnak kiveszik és úgy eszi meg az almát

nyugodj meg, semmi baj nem lesz :) ismerõsöm úgy pótolja, hogy almába szöget szúrnak kiveszik és úgy eszi meg az almát
ezt így nem hiszem h megtudjuk mondani. Nyugodj meg, holnap jó kezekben lesz, és mindenre fény derül :) komolyabb baja, holnapig nem hiszem h lehet:) szeretgesd meg, puszilgasd:)

22-én szombat hajnalban jobb petefészkemnél nagy nyilallásokra ébredtem. Peteérés környéke? ! Hétfőn elkezdtek fájni a melleim, mellbimbóim. Rá 1 hétre, most szombaton viszont már a méhemnél éreztem a szurkákat.

erre a hét végére nem várom.Néha hányingerem is van.Lehet hogy sikerült?Érezhettem a beágyazódást? Azért szurkálhat a méhemnél? Jó lenne,már több mint 1 éve próbálkozunk!Néha görcsölgetek is!Vasárnap szeretnék tesztelni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!