Találatok a következő kifejezésre: Már 1 nagyon (695 db)

Már 1 éve van 1 cicám. Most hoztunk 1 kölyökkutyát de a cica nagyon fél tőle. Mit tegyek hogy megszeresse? Nem fog elszökni a cica?

Legjobb válasz: Semmi gond nem lesz. Igazából a kutyát kell megnevelni arra,hogy ne macerálja a macskát. Hidd el meg fogja szokni a macskád a helyzetet,igaz nem egyik napról a másikra... A mi macskánk 5 évig egyedüli (és igen elkényeztetett) kedvenc volt. Nagyon féltékeny típus,még a saját kölykeit sem viselte el maga mellett,de mi is hoztunk egy kutyit már több mint 1 hónapja és most kezd kibékülni a helyzettel. Igaz mi nagy kutyát hoztunk(11 hónapos,nagy testût),szóval jobban is félt tõle,szóval szerintem a tiéd még hamarabb megszokja az új jövevényt és pár hét múlva már együtt játszanak!:)

Semmi gond nem lesz. Igazából a kutyát kell megnevelni arra, hogy ne macerálja a macskát. Hidd el meg fogja szokni a macskád a helyzetet, igaz nem egyik napról a másikra... A mi macskánk 5 évig egyedüli (és igen elkényeztetett) kedvenc volt. Nagyon féltékeny típus, még a saját kölykeit sem viselte el maga mellett, de mi is hoztunk egy kutyit már több mint 1 hónapja és most kezd kibékülni a helyzettel. Igaz mi nagy kutyát hoztunk(11 hónapos, nagy testût), szóval jobban is félt tõle, szóval szerintem a tiéd még hamarabb megszokja az új jövevényt és pár hét múlva már együtt játszanak!:)
nálunk is majdnem ez volt a helyzet csak mi egy kiscicát hoztunk. mind a ketto nosteny es az amelyik elobb megolt védte a teruletet es maceralta a kicsit de most mar teljesen elfogadtak egymast egyutt jatszanak meg minden
Ha megszeretni nem is fogja, biztosan elfogadja majd. Igazából úgy kéne hogy régebb óta egymás között éljenek, úgy biztos nem lenne gond. De csak elfogadják egymást idõvel

Már 1 éve nagyon elkezdtem szőrösödni. Álam bajszom nött. Szőrös a kezem és a lábam is. Mint 1 férfinak. Mitől van ez? Mit csináljak?

Legjobb válasz: Hát ez attól is függ hogy hány éves vagy. Ha 12-17 akkor ez természetes dolog hogy nõl szõrõd. Van olyan ember akinek alig látszik, épp hogy csak pihéi vannak, viszont vannak olyan lányok akiknek nagyon látszik. Ezt általába örökli az ember, meg hát kinél hogy. Én epilálom, vagy gyantáztatom a kezem és a lábam. A bajuszt el lehet tüntetni gyantával, de van az a megoldás is hogy kiszõkítik. Ettõl nem kell kétségbe esni, annyi technika van már a világon hogy az hogy valakinek szõre van, már nem probléma.:)

Hát ez attól is függ hogy hány éves vagy. Ha 12-17 akkor ez természetes dolog hogy nõl szõrõd. Van olyan ember akinek alig látszik, épp hogy csak pihéi vannak, viszont vannak olyan lányok akiknek nagyon látszik. Ezt általába örökli az ember, meg hát kinél hogy. Én epilálom, vagy gyantáztatom a kezem és a lábam. A bajuszt el lehet tüntetni gyantával, de van az a megoldás is hogy kiszõkítik. Ettõl nem kell kétségbe esni, annyi technika van már a világon hogy az hogy valakinek szõre van, már nem probléma.:)
A hormonális változás miatt lehet. Van már gyanta, borotva... A bajszod is le tudja tüntetni a kozmetikus.
Borotvákozzál meg b+. Ilyen egyszerû.
Pálinkát

Hogy lehet az h a barátommal már 1, 5éve együtt vagyunk, de még mindig nem vagyok belé szerelmes? Õ viszont nagyon szeret engem! Szakítsak vele vagy hátha csak egyszer eljön a nagy szerelem a részemről?

Legjobb válasz: Ha 1,5.év után sem vagy szerelmes akkor már nem is leszel. Annyira legalább becsült meg, hogy had legyen olyannal aki õt is viszont szereti.

Ha 1, 5.év után sem vagy szerelmes akkor már nem is leszel. Annyira legalább becsült meg, hogy had legyen olyannal aki õt is viszont szereti.
ha nincs más, akibe szerelmes vagy, akkor ne dobd, várj még, hátha jön a szikra. vigyetek vmi újdonságot bele, keresd meg , h mibe lehetsz szerelmes. de ha van más valaki, akibe szerelmes vagy, akk ezt ne erõltesd
A kérdező hozzászólása: rendben :)
miért vagytok együtt ha nem vagy szerelmes? O.o
egyáltalán hogyan/minek jöttél össze vele ha nem vagy szerelmes??
Hogyha nem szereted, akkor késõbb sem fogod.Én igy vagyok most.Van barátom, 7 hónapja, de rájöttem, hogy nem szeretem, csak feledni akartam az elõzõt és azért jöttem össze vele.Most szerelmes lettem egy másik pasiba, csak nem tudom, hogy az elõzõnek hogyan juttassam a tudtára.Ezzel tönkre teszem, mert szeret.Nemtudom mit tegyek, de hogyha nem megy köztetek sem, nincsen meg az a szikra ami kellene legyen, ne húzd az idõt, csak õt teszed tönkre.
A kérdező hozzászólása: azért vagyunk együtt mert õ nagyon szeret engem..és ezt bizonyítja is nekem..mert téleg bármit megtenne értem. de énis szeretem õt, vagyis inkább kötõdök hozzá..de mostanság már úgy érzem h ez a kötõdés nem elég..
Ha nem szereted ennyi idõ után sem, akk hagyd, mondd meg neki, h részedrõl nincs meg a szerelem.én is voltam îgy, hiába szeretett õ engem, én képzelen voltam, hiába próbáltam, meg is mondtam neki, fàjt neki, de îgy jobb...mondjuk én rá is jöttem h miért nem megy...:/

Azoknak a sebeknek a hegeivel, amik nyílt sebek voltak és heg maradt belőlük, plasztika sebész tud vmit csinálni? Mert van 1 nagy heg a bokom fölött és nagyon idegesít és vmit már kezdeni szeretnék vele.

Legjobb válasz: Ha vékony a heg, nem tudnak szebbet varázsolni helyette (vékony=2mm-nél vékonyabb). Ha vastag, lehet vele próbálkozni, kérdés, h megéri-e.. Nekem a hasamon van egy 1 cm széles és 10 cm hosszú heg, de nem zavar túlzottan.

Ha vékony a heg, nem tudnak szebbet varázsolni helyette (vékony=2mm-nél vékonyabb). Ha vastag, lehet vele próbálkozni, kérdés, h megéri-e.. Nekem a hasamon van egy 1 cm széles és 10 cm hosszú heg, de nem zavar túlzottan.
Lezeres kezeles
nekem a lábamon van, most volt mûtve keresztszallag szakadás miatt->még lila is, de el fog mulni ugy hogy már csak fehér lesz, szerintem ha nincas feltünö helyen és nem tul nagy nem érdemes vele kinlodni ha meg igen akkor egy jo plasztikai sebész meg tudja oldani ugy vélem;)

S a húgom barátnője 12 éves és már 1 éve megvan neki a folyása és vannak már neki a menstruáció jelei nagyon görcsöl neki a hasa 1-2 hét alatt felszedett 2-3 kg-ot, meg fájlalja a melleit, és máma már a fehérneműjén is megjelent egy kicsi barna folt?

Szerintetek megjön neki? kb mennyi ideje van még ameddig meg nem jön neki?

Legjobb válasz: azt írtad hogy a HUGOD barátnõje.... oké ezzel így nincs is gond DE mivel te kb. olyan 14 Vagy a felett lehetsz azért már tudhatnád mirõl is van szó és elmagyarázni neki mi is a helyzet plusz anyukátoknak is szólni kell UI.: ha esetleg azért nem szolnátok anyukátoknak mert ciki akkor elárulom hogy ez egyáltalán NEM. ciki hisz õ is minden hónapban keresztül megy rajta és ha valami van akkor mégis csak õ segíthet esetleg.

azt írtad hogy a HUGOD barátnõje.... oké ezzel így nincs is gond DE mivel te kb. olyan 14 Vagy a felett lehetsz azért már tudhatnád mirõl is van szó és elmagyarázni neki mi is a helyzet plusz anyukátoknak is szólni kell UI.: ha esetleg azért nem szolnátok anyukátoknak mert ciki akkor elárulom hogy ez egyáltalán NEM. ciki hisz õ is minden hónapban keresztül megy rajta és ha valami van akkor mégis csak õ segíthet esetleg.
fura, hogy ilyen jólinformált vagy a húgod barátnõjének az alsónemûjét illetõen :D
barna=vér vagyis megjött neki és amellett, hogy nem ártana anyukátokkal elbeszélgetni kicsit olvasgassatok itt, mind a hárman http://publicismodem.hu/libressetinisuli/
A kérdező hozzászólása: bocsánat rosszul irtam nem akartam oda irni az elejére az S betût :) és -?
szerintem max 1 hét és megjön neki de lehet hogy hamarabb
A kérdező hozzászólása: Molnár Anikó Ilona köszönöm a válaszodat! :)
A kérdező hozzászólása: Figyelj ne gondolj rosszra, de szinte mindig itt alszik nálunk és elmondta hogy mi a gondja szerinted ma reggel nem ijedtem meg mikor majdnem sírva jött ki a wc-bõl hogy van valami a fehérnemûjében és nem tudja hogy mi az? és ilyen hülye kérdéseket kérlek mellõzd kösz! nem azért irtam ide hogy kritizálj hanem hogy egy normális válaszolj ha akarsz segíteni !!
Hát már megjött neki. az elsõ nekem os csak 1 kis barna folt volt.:)

Bízzak benne? Van 1 lány nagyon szép okos stb. több mint 300 km-re lakik tőlem felvettem msn-re és már 1 éve minden nap beszélünk nem bírjuk ki, hogy ne beszéljünk én bele szeretem a lányba és ő is mindig írja hogy szeret meg imád

és már megterveztük egymással az életünket azt is, hogy felköltözök vele Pestre. Most az van, hogy nekem fel kellene menjek hozzá és nem tudom hogy megbízzak-e benne mi van ha csak átvert?

Legjobb válasz: 1. Találkoztatok e már? 2. Ha kevésszer találkoztatok akkor sem lehet teljesen kiismerni az illetõt legyen az nõ v férfi. 3. Majd folytatom ha bõvebben kifejted ezt a dolgot...

1. Találkoztatok e már? 2. Ha kevésszer találkoztatok akkor sem lehet teljesen kiismerni az illetõt legyen az nõ v férfi. 3. Majd folytatom ha bõvebben kifejted ezt a dolgot...
1éve beszéltek és még nem volt annyi eszed, hogy felülj a vonatra v a buszra és találkozz vele? OoO
:O :(
ha 1 éve beszéltek biztos nem tolvaj vagy vmi:) sok sikert:)
:) velünk ugyanez volt csak mi két hónap után találkoztunk, mai napig 300 km van köztünk, és két éve boldog kapcsolatban élünk:) hajráá!!! 21L
Egy próbát megér! Én is ilyen helyzetben voltam, csak én lány vagyok. Már kb. 1-1, 5 éve ismertem a fiút, amikor össze jöttünk, nemsokára már 4 éve vagyunk egy pár, eljegyzés is megvolt és a mi távolságunk is 250-270km volt. Szóval ebbõl bármi lehet nálatok is! 21/L
Bízz benne, ha nem szeretne, akkor nem írná.És nem hívna fel Pestre.És te is mondd neki mindig h szereted..ezzel csak megerõsíted a szerelmeteket :)
uhh jesszus mikor elkezdtem olvasni azthittem rólam van szó :O
Végül is te ismered. Ha eddig megbízhatónak találtad, most se félj. Bár énigazából nem tudom mire azt, amikor aneten jön össze egy fiú egy lánnyal...
Megterveztétek az egész életeteket elõre... Ha átvert, akkor nem tök mind1, hogy most egy kis utazással, vagy anélkül tudod meg? Veszíteni nem veszíthetsz semmit, csak az utazás árát.
Velem is hasonlo, ket honapja beszelunk msn-en es jovo honapban fogunk eloszor talalkozni. O mar mindent eltervezett de nekem ketsegeim vannak, a szemelyes talalkozast semmi nem potolhatja. 25/L

Létezik ilyan hogy 1 nagyon mocskos akváriumba (nem az enyém, barátommé) életben marad 1 kicsi hal? De csak 1 db? mert én érdekesnek találom!

gondolom több is lehetett csak megette a többi hal!

Legjobb válasz: Egyszer dolgoztam egy családnál, ott láttam egy brutális dolgot.Egy Kb40L berendezés nélküli aksiban kb 6cm víz, nem lehetett belelátni mert annyira benõtte az alga az üveget. A tetejét 2cm vastagon, teljesen benõtte az úszó májmoha. Megkérdeztem a háziakat, hogy mi történt a halakkal. Erre a gazda odanézett és így szólt. Már megint elpárolgott a víz,ezután kiment és két vödör vizet ráöntött.Akkor láttam meg, hogy van benne 15-20 guppi.Megkérdeztem, hogy mit ad nekik enni, azt mondta, hogy azt az izét eszik a tetején és, hogy mennyire szeretik.Másnap ragyogott az akvárium és volt benne egy új szûrõ, és láttam, hogy vett haltápot is. Gondolom elszégyellte magát.

Egyszer dolgoztam egy családnál, ott láttam egy brutális dolgot.Egy Kb40L berendezés nélküli aksiban kb 6cm víz, nem lehetett belelátni mert annyira benõtte az alga az üveget. A tetejét 2cm vastagon, teljesen benõtte az úszó májmoha. Megkérdeztem a háziakat, hogy mi történt a halakkal. Erre a gazda odanézett és így szólt. Már megint elpárolgott a víz, ezután kiment és két vödör vizet ráöntött.Akkor láttam meg, hogy van benne 15-20 guppi.Megkérdeztem, hogy mit ad nekik enni, azt mondta, hogy azt az izét eszik a tetején és, hogy mennyire szeretik.Másnap ragyogott az akvárium és volt benne egy új szûrõ, és láttam, hogy vett haltápot is. Gondolom elszégyellte magát.
Hát, az attól függ. Ha az illetõ egy algafaló, akkor máshogy nem is maradna életben!:D de pl. egy olyan kényes fajta, mint a neonhal, nem hiszem hogy 1-2 hétnél tovább kihúzná ott. Az pedig, hogy hányan vannak, nem tudom, mit változtat a dolgon.
A kérdező hozzászólása: az van hogy él benne 3 hal(már csak)ebbõl 2 guppi, 1 cápamárna, és találtunk z akváriumban 1 db kis guppit!létezik hogy csak ez az 1 élte túl!!?vagy valahol elbújhattak még?
Nem igazán értem, hogy mi a kérdésed lényege. Én mondjam meg Kaposvárról, hogy van e hal a barátod akváriumában? Remélem nincs, mert neki nem kellene halakat tartania.
A kérdező hozzászólása: nem csak azt kérdeztem hogy lehetett-e több is vagy csak 1??????
Nézd, ha egy túlélte, akkor az definiált, magyarul "tény", és amit ténynek hívunk, az megtörténhet. Ebbõl a válaszra egyszerû következtetni... nem?

13 éves barátom már 1 éve cigizik(12 éves kora óta) azóta megállt a növésbe meg minden.. ha nem hagyja aba milyen baja lehetnek évek mulva? amugy kb 1 nap 1 doboz vagy 2. Mi lesz vele? Nagy hátrányai lesznek emiatt az életbe?

Legjobb válasz: Hát jó nagy barom a barátod, aki cigizik, nekem nem lehet barátom. Én kiközösítem õket, és "ráteszem a címkét" hogy nem normális...

unokatesóm 11 éves kora óta a helyi menõ gyereke hatására kezdte el, most 18 és ugyanúgy fejlõdött, alig volt beteg, szal nem lett baja, de semmiképp sem egészséges, szal vhogy szedd le róla. Nekem volt egy bnõm általánosban az úgynevezett cigis bandában, értelmes fiatal lányok voltak letették de egy kimaradt.Úgy szoktatták le, hogy nem szóltak hozzá, amíg le nem tette.A csajnak meg fontosabb volt a barátság úgyhogy elhagyta a cigit:) )
énis cigiztem ijen korban(nem sok telt el azóta) ofõ megtudtda és aztmondta h elmondja a szüleinknek azóta a kezünkbe se vettük a cigit:D(osztály összes fiúja)(2 éve volt)(8. osok vunk most) és mindannyian örülünk h abbahagytuk mielött rászoktunk volna
Hát jó nagy barom a barátod, aki cigizik, nekem nem lehet barátom. Én kiközösítem õket, és "ráteszem a címkét" hogy nem normális...
Szerintem amiatt nem kell senkit kiközösíteni mert dohányzik. :( Ez egy hülye hozzáállás.
Múltkor állt 4 max 12 éves pö-csös a buszmegállóban, mindegyik cigizett, közben pedg arról dumáltak meglehetõseg közönséges hangnemben, hogy mennyire beittak tegnap. Ok, havonta én is elbökök 1-2 szálat, de én mondjuk idõsebb vagyok, viszont szánalmas, mikor ezek a [email protected]úak (mint a barátod) így akarnak keménynek tûnni.
70%-os valaszolo, lehet hogy 4 ev cigi utan nem sargak a fogaid, de aki ennyi idosen elkezdi, es szivja 30-40 even keresztul, szerinted? Ki mondta, hogy a srac 4 evig fog csak cigizni?
Micsoda? Es honnan van ra penze? Milliomosok? Tudorak, a fogai annyira tonkremennek, hogy feketek lesznek, kiesnek, mindig budos szaj, mindene budos. A tudorakba pedig belehal. Nincsenek szulei a baratodnak?
Szólj a szüleinek, hogy jól pofozzák le, míg nem késõ. ilyen extrém esetekben csak egy kiadós, pedagógiai célzatú verés segít. ne félj, úgy be fog ettõl szarni, hogy rá se fog nézni a cigire.
A fogai nem esnek ki ez hülyeség, sárgák lesznek (nekem 4 év dohányzás után sem sárgultak be) (én már letettem)
Igen, általában az elvált szülõk gyerekei, vagy az elnyomott gyerekek cigiznek, nagy bánatukban, nameg hogy menõk legyenek.
12:55 szerintem a dohányosok nem is akarnak egy ilyen p.cs barátai lenni.a barátodnak érdekébe szerintem minnél hamarabb táolitsd el a cigit a kezébõl mert késõb sokkal rosszab lesz.(tapasztalom) Szólj a szüleinek vagy kötözd a székhez mikor rá akar gyújtani esetleg ha annyi pénze van ajánld neki az elektormos cigit vagy szoktasd rá inkáb a vizipipára az sokkal egézségesebb.
A kérdező hozzászólása: Szülei elváltak apjával él aki a nap 24 órájábol kb 8 órát van otthon este aludni.. Ezért szerintem kikészült vagy nem is tudom.. de elég komolyan szivja már próbálkoztam h mondtam neki h enek következményei lesznek de le se szarja..:(
De azt már remélem tudod, hogy mit és hova kell bedugni? meg a gumiról is hallottál már?
Nem feltététlenül fáj... Nekem pl eggyáltalán nem fájt és nem is véreztem. Tágitson elõtte az ujjaival ha szük vagy.
Az elsõ alkalomnál, személytõl függõen, lehet egy enyhe vagy kissé erõsebb fájás, viszont nem kell túldramatizálni. A testi adottságokon kívül ( egy adott lány mennyire szûk vagy tágas ), fontos szerepet játszik a megfelelõ elõjáték, figyelmesség és az érzelmi állapot is.
A kérdező hozzászólása: kedves elsõ kommentelõ: húzz el a pcsába :) :D persze, hogy ttudom.. -.-"
Nem feltétlenül, ez mindenkinél más. Figyeljen oda rád a barátod, semmiképpen ne legyen veled durva, ne siettessen, legyen óvatos. És ami fontos, eszébe se jusson behatolni úgy, hogy nem izgatott fel téged nagyon (de tényleg nagyon!). Érezni fogod, mikor jön ez az a pont, amikor már készen állsz rá.
Nahhh, ha dugni nem is, de húzni tud! Megnyugodhatunk, egy lyukat is, ismer már!
Elkényeztett [email protected] a hülye smiley-jával. Ne dugj soha, mert nagyon fog fájni! Nem éri meg!

Hasszurka mar 1hete, erzekeny mellbimbok, emelyges es puffadas foleg estere, hol mar valamikor ugy nezek ki mint 1 nagy lufi. Februar 5en kene a nemvartam jonnie. Lehetseges hogy terhesseg van a dologban?

Az elmult hetekben nagyon sokszor voltunk egyutt a parommal, sot az ovulacioi napokban is. Nagyon szeretnenk mar 1 kisbabat csak felek magam bele elni 2 negativ teszt utan. A fentiekben leirt tuneteim vannak es mar van hogy nemtudok ranezni valamelyik kajara mit idaig szerettem mert oklendezes fog el tole.

Legjobb válasz: Szerintem ha még mindig nem jön meg február 5-én,akkor csinálj egy tesztet.:)Én mindig ezeket a tüneteket produkálom,szerintem a tudat alattim már nagyon szeretne egy kisbabát.és ezért.Remélem Veled nem ez játszadozik.Drukkolok!!!

Szerintem ha még mindig nem jön meg február 5-én, akkor csinálj egy tesztet.:) Én mindig ezeket a tüneteket produkálom, szerintem a tudat alattim már nagyon szeretne egy kisbabát.és ezért.Remélem Veled nem ez játszadozik.Drukkolok!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom es remelem Neked is sikerul ossze hozni a kisbabat :)
Szia!Most, hogy érzed magad?Megvárod a 5-ét tesztelésre?
A kérdező hozzászólása: Szia, a puffadas az meg mindig megvan, de mar nagyon kezd zavarni, emelyges valamelyik eteltol. A mindjart megjon erzes elmult 2 napja, most mar csak szurkalast erzek a jobb oldalon. Nagyon sokat jarok pisilni a viszketes meg par napja jott vissza, mivel megszunt par mapra :) testet csinaltam tegnap, fel is raktam, mivel nemtudtam h most ez positive vagy negative. de reggel korai vizeletbol csinalok meg egyett, ert ezt tegnap este csinaltam sajna...
A kérdező hozzászólása: szia, megcsinaltam a tesztet es bizony h positive lett :) olyan nagy a boldogsag, nemtudom elhinni :)
Most olvasom, hogy pozitív lett a teszt:) Nagy-nagy gratuláció.:) Én is reménykedtem, mert tegnap kellett volna megjönnie, helyette kávésbarna folyás jelentkezett, ma meg már sötétebb, szerintem meg fog sajnos jönni:(De nekem is egyszer sikerülni fog, csak nem jött el még az én idõm:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonjuk :) Neked pedig szivbol kivanom hogy ossze jojjon a baba :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!