Találatok a következő kifejezésre: Már 1,5 nem jött (22 db)

Nekem 1 évben 4-5 alkalommal van csak mensim és eddig még nem estem teherbe! Most már 4 hónapja nem jött meg! Három napja nagyon fáj nyomásra mindkét mellem, lehetséges, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Kedves kérdezõ! Ne haragudj azért amit írni fogok: de ennyire tudatlan lennél??? Ha évente csak ennyiszer jön meg az vérzési rendellenesség. Orvoshoz kellett volna már régen menni. Másrészt meg ha nem jött meg 4 hónapja, lehetsz terhes, vagy klimaxos (attól függ mennyi idõs vagy), vagy éppen még mindig rendellenes a ciklusod! Ez veszélyes! Nem értem miért ide írsz, mikor ilyen hatalmas problémád van! Bocs. 6 hetes kismama

Kedves kérdezõ! Ne haragudj azért amit írni fogok: de ennyire tudatlan lennél??? Ha évente csak ennyiszer jön meg az vérzési rendellenesség. Orvoshoz kellett volna már régen menni. Másrészt meg ha nem jött meg 4 hónapja, lehetsz terhes, vagy klimaxos (attól függ mennyi idõs vagy), vagy éppen még mindig rendellenes a ciklusod! Ez veszélyes! Nem értem miért ide írsz, mikor ilyen hatalmas problémád van! Bocs. 6 hetes kismama
Csatlakozom az elõttem szólóhoz.Nekem 16évesen annyira beállt a ciklusom, h órára pontosan meg tudtam mondani, h mikor kell megjönnie.Sokkal inkább a dokihoz kellene menned, mintsem ide írogatni.Ez nem játék.Mert lehet, h csak valami hormonális baj, amit helyrepofoz fogamzásgátló, de lehet ennél sokkal komolyabb betegség.Amúgy nyomásra nekem nem csak babásan fájt a mellem.
Te amúgy hány éves vagy? Ha még 20 alatt akkor jó lenne elmenni dokihoz, mert mint az elõttem szóló is elmondta, a fogamzásgátló lehet, hogyelégséges lenne, mivel az tutira beállítja a mesit. Én is így voltam annak idején. Soha nem jött meg idõben és hozzád hasonlóan évente 4-5 alakalmommal volt meg. Nekem elég volt a fogamzásgátló, az simán beállította minden gond nélkül. Most hogy nem szedem az elején döcögösen de kezd beállni. Ha meg idõsebb vagy akkor nem tudom, hogy eddig még miért nem voltál dokinál ezzel a problémával. Ha négy hónapja nem jött meg az szerintem nem azért van mert terhes vagy a hanem valószínûleg valami hormonális probléma lehet. Ha terhes lennél akkor már 4 hónaposan a pocakodon is kellenne látszodni. A kolléganõm 3 hónapos és nagyon szépen gömbölyödik.:-))))
Tizenéves vagy gondolom, a hormonjaid rendetlenkednek. Ennyi.
Mióta menstruálsz és hány éves vagy?
nem vagy túl vékony?nem fogyóztál mostanság? nekem akkor maradt ki amikor sokat fogytam és nem ettem szinte semmit.
Az elsõ vizsgaidõszakom idején két hónapig kimaradt... Azóta rendszeres, gondolom a sok, addig ismeretlen stressz volt az oka.
A kérdező hozzászólása: Nem fogyozok egyaltalan, es a menstuaciom 6 eve jar, igaz az elejen nem volt mindig stabil, viszont az utobbi par evben eleg stabil volt. (gondoltam arra az lehetosegre is, hogy van baratom es talan o is befolyassal lehetett/lehet a hormonaimra?) Amugy koszike az eddigi kommenteket!
Ha 6 éve menstruálsz, akkor nem vagy már kislány. Tessék felemelni a popódat, és elmenni egy nõgyógyászhoz, mert ez lehet hormonzavar, esetleg komolyabb elváltozás, mint ciszta, mióma stb. Másfél hónapja késik a menzeszed, és eddig a doki még sem fordult a fejedben? Nem találgatni kell, hanem felkeresni az orvost, mert komolyabb probléma is lehet belõle.

A kutyámnak egy p1-es foga nem jött elő és már 1, 5 éves szerintetek érdemes megröntgeneztetni, vagy biztos hogy nincs is neki?

Legjobb válasz: P1 hiánnyal még bõven tenyészthetõ. Max kiállításon nem áll a dobogó legfelsõ fokára.

P1 hiánnyal még bõven tenyészthetõ. Max kiállításon nem áll a dobogó legfelsõ fokára.
van mikor a fog megvan de nem tud kitörni, nekem is az egyik kutyám p1-es foga csak röntgenen létezik :)
Ha tenyészkutyának vetted, akkor egy röntgent megér, de kicsi az esélye, hogy megvan neki. Ráadásul a nem látszó fogak hiányzó fogaknak számítanak. Fajtafüggõ, hogy tenyészszemlén, kiállításon elnézik-e a p1-es foghiányt. Ha már elaltatjátok, érdemes megcsináltatni a csípõ- és könyök szûrését is.
A P1-es nem számít kizáró oknak az én fajtámban pl. Csak nem KK fogazatot írnak be.
A kérdező hozzászólása: Német juhász és az már megvan neki...
a nj.-nál számit. ha megnyomkodod az inyét, nem érzed? ha csak nem jött ki, elég megmetszeni, de ha nem is érzed, akkor röntgen. 1 éves korig illene kijönnie.
IGEN!!!
mindenképpen
Valoszinüleg felfáztál.Menj orvoshoz, nögyogyászhoz mindenképp.
Felfaztal es valoszinu holyaggyulladasod van. Amire antobiotikum kell.
Nagyon erõs felfázásod lehet. Vagy petefészekgyulladás, vagy hólyaghurut. Mindkettõre erõs antibiotikum kell amit orvos írhat fel. Menj dokihoz!!

Fölhívjam a nőgyógyászom hogy még nem jött meg vagy várjak még? 5 hónapos lesz a fiam és már több mint 1 hónapja nem szoptatok.

Terhes tuti nem vagyok mert védekeztünk,de ennek ellenére még tesztet is csináltam ami egyértelm? negatív. Csak azért kérdezem mert engem már valamilyen szinten idegesít hogy mensi még sehol.Tudom addig örüljek még nincs ilyenre is "gond",de ez normális egyáltalán hogy ennyi id? után sem jön meg?

Legjobb válasz: Nekem 1 hónappal a szoptatás abbahagyása után mondta a dokim, hogy kb. 2 hét múlva már érdemes csinálni egy tesztet. Aztán csináltam, negatív lett. Rá 1,5 hétre jött meg. Szóval majdnem 2 hónappal a szoptatás abbahagyása után.

Nekem 1 hónappal a szoptatás abbahagyása után mondta a dokim, hogy kb. 2 hét múlva már érdemes csinálni egy tesztet. Aztán csináltam, negatív lett. Rá 1, 5 hétre jött meg. Szóval majdnem 2 hónappal a szoptatás abbahagyása után.
1 hónap még nem gáz. Sógornõmnek szoptatás abbahagyása után 3 hónappal jött meg. Nekem viszonylag hamar (6 hét után), de nem volt rendszeres még pár hónapig, és eltérõ hosszúságú és mennyiségû is volt a vérzés. Úgyhogy idõ kell míg odabent helyreállnak a dolgok. Szerintem még ne aggódj!

Lányok! Előfordult már veletek, h már mindehogy próbálkoztatok a barátoddal és nem jött össze az orgazmus, ill. csak kb.1, 5 óra elteltével?

Legjobb válasz: 1.: az ilyen típusú kérdéseknek semmi értelem mert attól h más is volt már így attól neked még nem lesz jobb 2.: mi ezzel a probléma? 1.5 óráig gondolom élvezted a dolgot akkor meg :D nem sietünk sehova :) 19F

1.: az ilyen típusú kérdéseknek semmi értelem mert attól h más is volt már így attól neked még nem lesz jobb 2.: mi ezzel a probléma? 1.5 óráig gondolom élvezted a dolgot akkor meg :D nem sietünk sehova :) 19F

Mi a bajom? Már kb.1, 5 év szedek fogamzásgátló tablettát. Minden hónapban ugyanazon a napon szokott megjönni. Most nem jött meg. Ezt mi okozhatja? Ugye nincs baj?

Legjobb válasz: Szia! Én kb egy éve szedem a for.gátlót és nekem is mindig napra, sõt szinte órára pontosan jött meg. Legutóbb viszont másfél napot késett. Én is megijedtem és mivel egészségügyben dologozom megkérdeztem a nõdokit, hogy ez normális-e és õ mondta, hogy teljesen normális, ne aggódjak, akár egy gyenge felfázás vagy az idõjárásváltozás is okozhatja, szóval számtalan oka lehet. Amúgy mióta késik?

Szia! Én kb egy éve szedem a for.gátlót és nekem is mindig napra, sõt szinte órára pontosan jött meg. Legutóbb viszont másfél napot késett. Én is megijedtem és mivel egészségügyben dologozom megkérdeztem a nõdokit, hogy ez normális-e és õ mondta, hogy teljesen normális, ne aggódjak, akár egy gyenge felfázás vagy az idõjárásváltozás is okozhatja, szóval számtalan oka lehet. Amúgy mióta késik?
Letelt már a 7 napos szünet és nem volt vérzésed? Vagy csak ma estére vártad és még nem jött meg? Sok oka lehet a csúszásnak.Például, ha a 21 szem bevétele alatt pár szemnél pár órás eltérés volt, akkor már ez is eredményezheti, hogy eltolódik a megvonásos vérzésed. Azt pedig ne felejtsd el, hogy csak a matematika kiszámítható, az emberi test nem!

1.5 honapja már nem szoptatok és még nem jöt, de nagyon aggodom ugye ez normális dolog?

3 honapos a kisfiam most!

Legjobb válasz: Teljesen normális. Egy ismerõsömnek 10 hónap után jött meg,pedig csak 4 hónapig szoptatott.

Teljesen normális. Egy ismerõsömnek 10 hónap után jött meg, pedig csak 4 hónapig szoptatott.
ne aggódj rengetegen vagyunk igy én 4 hónapja szültem 1x megjött májusba azóta sem dokik szerint normális én is aggódom de csinálj egy tesztet és majd kiderül ha negatív akkor várj tovább:) szép napot
Mikor csinàltàtok a tesztet?
A kérdező hozzászólása: Mult héten pénteken.
Ha reggeli vizeletbõl tesztelt és negatív akkor valószínû, hogy nincs baba!De pár nap mulva sem jön meg akkor teszteljetek mégegyszer. Falsh negatívot nekem is adott ki annó, és kiderült azért, mert délután csináltam és elõtte kb. 1 l teát megittam :) ami higította a vizeletet. Ezért érdemes reggel csinálni!Drukkolok!

Tisztelt Doktor úr! Az a problémám, hogy október 1-5-ig volt meg a menstruációm. Október 10-én voltam együtt a párommal és nem védekeztünk. Most még nem jött meg. Már csináltam 3 tesztet okt. 19., 22. és 25-én. Mind a 3 negatív lett. Lehet a stressztől? K

Tisztelt Doktor úr! Az a problémám, hogy október 1-5-ig volt meg a menstruációm. Október 10-én voltam együtt a párommal és nem védekeztünk. Most még nem jött meg. Már csináltam 3 tesztet okt. 19., 22. és 25-én. Mind a 3 negatív lett. Lehet a stressztől? Köszönettel

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A teszt már a vérzéskimaradás első napján értékelhető eredményt ad, amennyiben a reggeli első vizeletből végzik, de célszerű majd néhány nap után megismételni azt. Amennyiben a menstruáció továbbra sem jelentkezik, nőgyógyászati vizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A teszt már a vérzéskimaradás első napján értékelhető eredményt ad, amennyiben a reggeli első vizeletből végzik, de célszerű majd néhány nap után megismételni azt. Amennyiben a menstruáció továbbra sem jelentkezik, nőgyógyászati vizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!