Találatok a következő kifejezésre: Már öt vagyok együtt a párommal, (17 db)

Megválazsoltad a saját kérdésed. Nem csodálom, hogy így vélekedsz. Ne szüljél neki gyereket.Keress mást
A kérdező hozzászólása: Iagazatok van ez igy nem mehet tovább!
Huh, hát akkor a kapcsolatotokkal is baj van.Ha nem megfelelõ két ember között a kommunikáció, ha nem tudják megbeszélni a dolgaikat megoldani a problémáikat, nincs õszinteség úgy nem mûködhet normálisan a kapcsolat, így nem lehet teljes boldog életet élni.A bizalom az õszinteség az egymás felé való tisztelet a szerelmen szereteten kívül ezek még alapjai egy jól mûködõ kapcsolatnak.De ahol az alapokkal van baj, gyenge lábakon áll oda nem érdemes építeni, nekem ez a véleményem.Nem érdemes hazugságban élni.
Szerintem itt baj van. Nem veled, elképzelhetõnek tartom, hogy fél, hogy talán végleg elkötelezi magát. Minden pasinál, sõt nõben is megvan ez az érzés, ha rám hallgatsz, mellõzöd a témát egy idõre, csinos legyél mindig, és tartsd nyitva a szemed..
A kérdező hozzászólása: köszönöm a sok választ!nem nem vagyunk házasok!és 30 éves vagyok!Szerintetek leülni megbeszélni?szerintem azt mondaná amit hallani akar az ember és nem sz igazat?
Hat a parod babat most sem akar meg, hiszen mondta is egesz vegig, csupan teged nem akar elvesziteni. Azt nem ertem, bocsass meg, hogy te tudtad hogy o nem akar gyereket, akkor miert nem elobb hagytad mar ott ot? Azert annyira nem lehetsz mar fiatal egy babahoz, nem? 30 legalabb megvagy. Most elkezdeni apanak valot, hat nem tudom. Ha amugy mindenetek megvan, es szeretitek is egymast, akkor azert probald megpuhitani, szerintem orulne egy babanak amikor a kezeben tarthatna, es ra is hasonlitana!
Nem akar gyereket, csak téged akar így megtartani.
Ha így szülnél gyereket az nem biztos, hogy jó lenne.Úgy tûnne, mintha úgy zsaroltad volna ki.Üljetek le ezt átbeszélni, hogy valóban szeretitek-e egymást annyira, hogy együtt akartok maradni végleg, és valóban szeretné-e Õ is a babát, vagy csak azért egyezik bele nehogy elveszítsen. Téged is meg lehet érteni természetes, hogy nem szeretnél lemondani az anyaságról.Viszont ezt egy kapcsolatban mindkét félnek akarnia kell.Ha egyik fél nem akarja az problémákat szül.Mindenképpen értékeljétek át a kapcsolatotokat, és jussatok valamilyen elhatározásra de olyanra, ami mindkettõtöknek jó.Ha nem sikerül, akkor lehet, hogy tényleg jobb lesz külön.Házasok vagytok?
Én 16 év után váltam el a férjemtõl, az érvek közt ez volt a legnyomósabb, hogy nem akart gyereket... Aztán, amikor beadtam a válópert, azonnal akart... volna. Rossz érzés volt látni, hogy csak akkor jutottak el a tudatáig a dolgok, amikor már késõ volt, de utólag megérte kitartanom, ma van egy gyönyörû egyéves kislányom, akinek az apukája úgy tartja, nagyon jó anyuka vagyok. Ez mindent megér!
Ezt csak te tudod, vagyis ti tudjátok.Szerintem ha már így indultok neki , akkor ne sok jót remélj.Egy gyerek sajnos sokszor inkább árt egy házasságnak és nem minden esetben használ.Persze vannak kivételek, van amikor a férfi e kapcsán akkorát változik, hogy csoda, de ez a ritkább.
igen most bele ment abba hogy legyen gyereketek. mert el akarod hagyni. de amikor már ott lesz a gyerek, és nem lesz olyan rózsás az élet, majd téged fog hibáztatni hogy te akartál gyereket... DE az is lehet hogy egy életre meg fog változni, és meg fogja az égnek köszönni hogy egy gyereket hoztatok a világra. és bánni fogja hogy ezelött miért nem akart gyereket. ugy hogy ez egy nagyon kényes téma. :S te ismered a párod. sajnos ennél többet nem tudok válaszolni

Már öt éve vagyok együtt a párommal, nekem ő volt az első. De soha nem érzem amikor elmegy bennem, nem ismerem ezt az "elöntött" érzést... Miért lehet ez? Netán valami bajom van? Egyáltalán normális dolog ez?

Legjobb válasz: Most nem egészen értem. elévezett benned és nem érezted soha? Vagy el sem élvezett benned? Ha megnyugtat magát azt hogy elélvezett azt én sem érzem belül a legtöbbszõr, csak amikor már folyik ki.

Most nem egészen értem. elévezett benned és nem érezted soha? Vagy el sem élvezett benned? Ha megnyugtat magát azt hogy elélvezett azt én sem érzem belül a legtöbbszõr, csak amikor már folyik ki.
Na ezzel én is épp igy vagyok... Szerintem nem lehet érezni, csak amikor már kifolyik...
Az nem baj, én sem szoktam belül érezni, csak nagyon ritkán, de akkor is max, csak forróságot.
Én sem érzem sosem... Ez nem egyedül nálad van így, én is csak azért tudom, mert már ismerem a szuszogását, a gyors légzését és a mozdulatait mikor elmegy.
én sem szoktam érezni, ez fura, akkor nem vagyok ezzel egyedül...
Én fèrfi vagyokÉs èrdekes èn azt hittem hogy a fèrfiak èlvezèsèt lehet jobban èszre venni a nöèt pedig nemNekem majdnem mindig ugy kell Figyelni az aszonyt hogy mikor èlvez mert fojamatosan èlvezi de hogy mikor a legjob de azèrt többnyire èszre veszem a mozgåsåbol meg ijenek
A kérdező hozzászólása: elmegy mindíg csak nem érzem...ott belül nemérzem!a mozdulataiból, és a szuszogásából tudom, hogy mindjárt elmegy...ennyi
Sziasztok.Én mindig érzem mikor a férjem belém élvez , nem igaz hogy más nem?Lehet azért mert ö nagyon sokat élvez egyszerre?
Nekem volt csaj, aki néha már szólt is, h hú, nagyon forró, más meg egyáltalán nem érezte, pedig én ugyanaz a pasi vagyok :) Szóval, sztem ez nõje válogatja.

Szerintetek az fura ha már 2 és fél éve vagyunk együtt a párommal és néha nem kivánom a sexet? (de nem őt hanem maga az aktust)

Legjobb válasz: Nem fura,csak egyszerûen csökkent a szexuális étvágyad". Akkor lenne fura,ha a párod nem kívánnád de a szexet igen... 23/L

Nem fura, csak egyszerûen csökkent a szexuális étvágyad". Akkor lenne fura, ha a párod nem kívánnád de a szexet igen... 23/L
Én kb 3 hónap után már nem kívánom :D
nem. nincs abban semmi...velem is elofordul h nincs hozza kedvem es kesz :)
Nem fura, elõfordul velem is, amikor inkább csak odabújnék hozzá és beszélgetnék vele... :) Van amikor többre nem vágyom :) Mondjuk ez elég ritka.
Nincs ezzel semmi baj! Néha van úgy hogy nem megy. Ha megértõ a barátod megérti. Lehet hogy jobban oda kéne figylejetek hogy sokkal élvezhetõbb legyen.Vagy új dolgokat kell kitalálni.Atol függ mit érzel mikro az aktus megtörténik ha jó és semmi baj nincs vele az jó.De ha azt se élvezed akkor ott már más gond van.Brobájatok meg kitalálni valami újszerût hátha megkivánod és jobb lesz.Sok szerencsét ..:)
Miért lenne fura? Akkor az fura lenne, hogy van, amikor nincs étvágyad, nem vagy szomjas, nem vagy álmos, nem hív a klotyómanó, stb...???
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a válaszokat! Akkor nem bennem van a hiba:) viszont a párom kíván ezzel nincs baj próbálkoztunk más pózokkal valamikor élvezem valamikor nem.Csak az a baj hogy kevés az elõjáték. és még egyszer köszönöm mindenkinek!
Mi lesz 30 év múlva??
Nalunk en igenylem :) Parom se szereti, mert en csak mig bujnu es csokolozni akarok az o fantaziaja mar mashol jar!
Ha neked ez teher akkor te már nem akarod ezt a kapcsolatot.
A nõk gyakrabban igénylik az összebújást, még bõven 40 éves kor felett is, és ha nem kapják meg, akkor elég mufurcok tudnak lenni, majd jön a hiszti meg a depi. Talán a békesség kedvéért megéri néha megszeretgetni, fõleg ha meg is érdemli :)
Ha igényli, akkor tedd meg. Ebbõl érzi, hogy szereted. Nem kel éjjel nappal, de este kettesben...igazán nem nagy kérés.
12 éve vagyunk együtt, és szerencsére mindketten imádunk bújni :) Azt írod, hogy már nem igazán igényled. Vagyis eddig te is igényelted? De már nem? Akkor valami oka biztos van, nem?
Egy kapcsolatban vannak hullámvölgyek. Talán egy mély ponton vagy most. Mi 9 éve vagyunk együtt. Van, hogy én szeretem õt jobban, de van, hogy fordítva. Kislányunk születése után kábé 2 évig szinte elhidegültem férjemtõl. Szerettem, de nem igazán igényeltem a csókot, az ölelést. Aztán újra igényeltem ezeket a dolgokat. Ellene nem tudsz sokat tenni. Én addig is megpróbáltam úgy tenni, mintha...de szerintem azért érezte, hogy csak megjátszom magam.
A kérdében azt írtad, már nem igazán szereted õt. Ha nem tudod újra megszeretni, akkor elõbb-utóbb válni fogsz. Csak idõ kérdése.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, talán azért mert már nem vonzódom hozzá.
De tudod, hogy miért nem igényled már?
A kérdező hozzászólása: Én vagyok a nõ. Még fiatalabb korunkban én is igényeltem de már nem.
Ha most új partnered lenne, akkor vele biztos igényelnéd az összebújásokat, mert ez nem korfüggõ, szóval szerintem el van laposodva a kapcsolatotok, elhidegültél a párodtól annak ellenére, hogy szereted. Fel kell dobni az életeteket, változtatni kell. Jó lenne ebbe valamilyen szinten beavatni a párodat is, mert egyedül ehhez kevés leszel.

Fiúk! Ha egy lánnyal már úgy mond együtt jártok pár napja és volt már szex is akkor utána már nem nagyon érdekel titeket a lány? Mert megkaptátok vagy gyakrabban keresitek őt?

ez persze gondolom egyén függő,de ki hogy csinálja?

Legjobb válasz: Ha tetszik,és bejön jól érzem vele magam vele maradok.Elvégre szeretni akarom. Ha nem jön be a személyisége és csak dugás volt akkor nem keresem

Ha tetszik, és bejön jól érzem vele magam vele maradok.Elvégre szeretni akarom. Ha nem jön be a személyisége és csak dugás volt akkor nem keresem
pár nap után szex? engem érdekelne a személyiséged !
Hol marad a nõknek a büszkesége? Pár nap után sex.

Egy hete voltam együtt a párommal és nem védekeztünk. Holnap megyek UH-ra . Már meg lehet ne e mondani, h terhes vagyok, vagy még ijenkor nem lehet észre venni h ott lessz valami?

Legjobb válasz: Azt nem fogják tudni megmondani, hogy terhes vagy-e, mert max. most kezdõdik a beágyazódás. Legjobb esetben is max. felritkulást lát a doki a nyálkahártyán.

Azt nem fogják tudni megmondani, hogy terhes vagy-e, mert max. most kezdõdik a beágyazódás. Legjobb esetben is max. felritkulást lát a doki a nyálkahártyán.
Ha 1 hete volt az aktus, akkor még lehet be sem ágyazódott. Tehát biztosan nem látszik a terhesség még az uh-n. Kb 4 hetestõl szokott látszani egyértelmûen.
A kérdező hozzászólása: értem köszönöm :)
Szia, drukkolok, hogy pozitív dolgokat lásson, mondjon holnap a dokid az Uh-n! :) Majd írd meg mit mondott!!!
nem lehet megmondani, kizárt. ha emiatt mennél, felesleges.
A kérdező hozzászólása: nem emiatt megyek a doki irta ki mivel probálkozunk és mennem kell a tüszõrepedést is nézni vagy valami ijesmit ...jajj ezek a sok dolgok..hiábba nõ vagyok de már a sok várakozastól tökre pánikban vagyok és azt sem tom neha h mi micsoda :)
Jajj, tanulj már meg olyan alap dolgokat leírni, mint az iLYen!!!

A 38. hétben vagyok. A 36. heti UH-n a placenta érettsége II-es volt. Már a 35. hét óta nem voltam együtt a párommal, de már sírni tudnék egy jó szexért! Beindulna tőle a szülés?

Legjobb válasz: Talán igen, talán nem. Ha a babó ki akar jönni, szex nélkül is megindul kifelé, ha bent akar maradni, akármit csinálsz, marad. Szerintem hajrááá!! :)

Talán igen, talán nem. Ha a babó ki akar jönni, szex nélkül is megindul kifelé, ha bent akar maradni, akármit csinálsz, marad. Szerintem hajrááá!! :)
A méhlepény érettsége nem befolyásolja a szülés megindulását közvetlenül. Emiatt nyugodtan szexelhettek, hajrá:-)) Ha be is indulna, már az sem lenne nagyon nagy gond.

Már lassan négy éve együtt vagyunk a párommal és még mindig nem fogadja el őt a családom . Már engem és őt is inkább ellenségként kezel, főleg az apám . Összeomlasztották a gyerekkoromat. Hazudtak nekem. Ti ezt hogyan kezelnétek?

Ti mit tennétek? Hogyan kezelnétek ezt a helyzetet?

Legjobb válasz: Normális válaszhoz elégkevés az info. Kicsit bõvebben írd le,amiket csak szõrmentén említesz.

Normális válaszhoz elégkevés az info. Kicsit bõvebben írd le, amiket csak szõrmentén említesz.
A kérdező hozzászólása: Mielõtt még összejöttünk a párommal már egy éve ismertük egymást, akkoriban csak apám meg bátyám vicceskedett a nevével.Nem is vettem figyelembe. Amyám no rmális volt vele.Miután összejöttünk anyám hárpiává vált , mintha kicserélték volna.Elviselhetetlen lett. Sokszor ellenem is cselekedett a szavaival .A páromat orrba szájba alázta a külseje miatt.(mer a párom nem a nõk ideálja , de nem ez a fontos) Meg kevésbé tanult, munkanélküli stb. nem számított nekik, hogy sokkal boldogabb lettem (elõtte rossz idõszakom volt)Szó szerint nem tetszett nekik és éreztették velem , hogy boldog vagyok (az õ házasságuk sztem sose volt boldog)Suli után elmentem otthonról mer nem bírtam elviselni, hogy állandóan a szájukra veszik a páromat és a családját is.(a családjuk elsõ perc után befogadott engem, párom anyukája anyám helyett anyám lett) Anyám ellenségessége már volt, hogy odáig fajult, hogy bárcsak elvetettelek volna téged is és szültem volna másikat az legalább velem lett volna. A rokonaimnak elhordtak a szüleim mindennek .Nyilvánosan alázgattak a párom miatt és a páromat legfõképp.Apám, anyám és bátyám is egyaránt.Sok mindent lehetne írni.Egyenlõre ennyi
Nálunk is ez a helyzet, már családi hagyomány, mivel ezt csinálta mamám apummal, mint anyós és most úgy néz ki mi jövünk.. Viccesen mondanak vmi bántót, ha megvédem a férjem, akkor én vagyok a hülye mert elvakít szerintük a rózsaszín köd.. Anyum már olyat is mondott, h útál.. Én sem értem miért jó nekik, de ilyenek. Próbáld ne emészteni magad rajta, ha nem jogos, amit mondanak, engedd el a efüled nmellett.. Ha nem bírod ki marad a vita.. 27l
Én most nem értem akkor most kinél lax? Anyukádnál vagy anyósodnál?
A kérdező hozzászólása: A párommal lakom külön lakásban már, de egy ideig a pároméknál laktam .Úgy 1, 5 év után miután összejöttünk.
Mi is igy voltunk, anyám értelmes ok nélkül gyûlöli páromat, pedig nem ismeri. 3 éve nem láttam anyámékat, elõtte is csak kb évente. Mi párommal boldogan élünk 15 éve, anyósom egyben pótanya is nekem, egyszem unokájáért rajong (ellenben az én anyámmal, aki talán kétszer látta)

Pár kapcsolatban élek a barátnőmmel! Hosszú hosszú ideje vagyunk együtt (évek óta)! Az elején nem volt semmi baj, aztán egyre rosszabb lett. Mára már nincs csók sem szex! Szerintettek ez normális?

Mindig van valami kifogás miert nem!

Legjobb válasz: Talán az lehet a gond, hogy pár kapcsolatban élsz és nem egyre koncentrálsz :///

Talán az lehet a gond, hogy pár kapcsolatban élsz és nem egyre koncentrálsz :///
A kidobás attól függ, kinek a lakásába lax. A múltkor egyik srác is pattogott, hogy kidobja a csajt, utána kapcsolat hogy a csaj lakásába vannak.:/
kidobnám, mint a macskát [email protected] nem bírom a kelletlenkedés, annál lelankasztóbb nincs. akkor minek van ott? egyébként most, hogy írod az én csajom is kezd kelletlenkedni a spontán szopásra és túl sokszor [email protected] a mosogatással ami egy felesleges 1000x lefutott hiábavaló szájtépés. holnaptól a körmére nézek.
A testi vonzalomnak ("fellángolásnak") van egyébként egy kifutási ideje. Fenn lehet utána is tartani, de csak közös munkával! Egyébként rádun a csaj. :)
Még mindig olyan jólápolt vagy, mint az elején? Odafigyelsz a testedre? Nem híztál? Nincs a bnõ leterhelve (háziumka)? Kezdeményezel, vagy csak "várod", hogy "rádmásszon"? :)
A kérdező hozzászólása: 1. Én lakásomban vagyunk 2. Nagyon nehéz a szexmegvonás, a lényeg h le kell kötni magunkat más dolgokkal. 3. Az elején-te nem volt semmi baj, volt szex volt minden és ahogy telt az idõ egyre kevesebbet, mára már azt se tudom mikor volt, mintha egy kicsit eltávolodott volna tõlem. Kevesebb az össze bújás és a csók.
Egyszerûen nem szeret már. Mindig így szokott lenni! Tapasztalat
Mi négy éve vagyunk együtt, nálunk is csökkenõ tendenciát mutat a szex. Kicsit meguntam a helyszínt, az az igazság. Mindig vagy õ anyujánál, vagy én anyumnál vagyunk, már kedvem sincs szeretkezni. De mulkor elmentünk egy külön lakásba, olyan jót szexeltünk:P
Egyszerre csak egy kapcsolatra figyelj!
Mármint a fiú.
Többet kellene tudni, például eleinte jó volt a szex? Csak "rádunt" a csaj? Vagy amúgy is eltávolodtatok? Barátnõm például arra panaszkodik, hogy míg udvarolt a barátja, mindig jólápolt volt, csinos. Mióta összejöttek, nagyon hanyagolja magát, meg is hízott, de az még nem lenne akkora gond. Koszos pólókban mászkál, ápolatlan, higiéniára nem figyel, stb. Persze, ez csak példa.
hasonlo a szitu nalunk, mar gondolkozom a megcsalason (tobb mint 4 eve egyutt vunk) 22/F
És hogy bírod a szexmegvonást???-nem csalod-csaltad még meg? (N)
De ám van igazatok. Egyik lányismerõs is kidobta a pasiját mert nem dugta rendesen.
*Kapcsolt.
És tévesen neveziket "szexmegvonásnak". Ez nem valami kitervelt büntetés felétek, bármilyen különös. :) Annyiról van szó, hogy ha "ellaposodik" a kapcsolat, a pasik általában szexelni akkor is akarnak, "napi szükséglet", míg a nõk ilyenkor szexelni sem vágynak a másikkal.
Csinálj egy tesztet. Többet megtudsz, mint tõlünk. :o)
A kérdező hozzászólása: elfelejtettem írni, hogy csináltam tesztet, negatív lett
A kérdező hozzászólása: semmi :(((
Sajnálom! Keress fel egy jó orvost, tulajdonképpen a rendszertelen menstruáció okát is jó lenne felderíteni.
A kérdező hozzászólása: készulok az orvoshoz, csak jövö hétre kaptam idöpontot.
Szia! No mi lett?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!