Találatok a következő kifejezésre: Már öt vagyok (1624 db)

Ki mit tud Lloret de Mar-ról, mit érdemes megnézni, és hogyan lehet oda eljutni, ha már ott vagyok?

Legjobb válasz: Lloret de Mar-ban semmi érdekes látnivaló nincs, ugyanis egy üdülõváros. Régen halászfalu volt, aztán a turisták egyre nagyobb megjelenésével kinõtte magát, és terjeszkedett! Azt tudom, hogy a helyi lakosság száma viszonylag alacsony, viszont szezonban kb. a 10szeresére nõ. Szállodák, diszkók, ezek vannak ott. De ajánlom a szomszédos Tossa de Mar-t, ahol van egy kis vár....és bár én régen voltam ott, de az sokkal kisebb, hangulatosabb városka volt, mint Lloret.

Lloret de Mar-ban semmi érdekes látnivaló nincs, ugyanis egy üdülõváros. Régen halászfalu volt, aztán a turisták egyre nagyobb megjelenésével kinõtte magát, és terjeszkedett! Azt tudom, hogy a helyi lakosság száma viszonylag alacsony, viszont szezonban kb. a 10szeresére nõ. Szállodák, diszkók, ezek vannak ott. De ajánlom a szomszédos Tossa de Mar-t, ahol van egy kis vár....és bár én régen voltam ott, de az sokkal kisebb, hangulatosabb városka volt, mint Lloret.
Menj át Barcelonába, ami Lorrettöl kb 10 kilométerre van a tengerpart mentén délnyugat felé! Ott érdemes megnézni a Sagra de familiát, a szines szökõkutat, és még egy csomó mindent ;) Egyik ismerõs az Aquarénában dolgozik delfinidomárként (Nico) :P Amúgy fapadossal lehet oda eljutni, foglalási idõtõl függõen 15-30 a jegy, ha már egy hónappal elõtte foglalod akkor kb csak 15, de ahogy fogy a hely a gépen, úgy drágul.. Jó utat ;)
Elsõ vagyok! Azért az a 10 km kicsit kevés lesz, Barcelona legalább 70 km-re van Lloret-tõl!
Igaz, hogy üdülõvároska, de azért én imádom.Minden nyáron ott dolgozom:) Meg lehet nézni a Jardín santa Clotilde-t és én szeretem a sétálóutjáját is. És megéri elmenni Tossa-ba mert az egy kicsit nyugisabb és egy gyöngyszem.Nézd meg ott a várat!! Egyébként ha egy kis túrára vágysz LLoretbõl a kastélytól indul egy hegyi út(szépen ki van építve, biztonságos) el lehet menni Tossa de Mar-ig.Kb 30perc.És gyönyörû onnan a kilátás!!!! Jó utat:)
A kérdező hozzászólása: Köszi, szeretnék minél több mindent látni.

Ott vagyunk már? Ott VagyUNK MÁR? ! És most? És MOOOOST? !

Legjobb válasz: Amikor csöndbe maradsz akkor leszünk ott.

Gyereket, defektet kaptunk! Kéne egy ragasztószalag is!
-ott vagyunk már? -nem -ott vagyunk már? -nem -és most? -nem -és most? -igen. - tényleg? -nem XD shrek (L) :D
Hamarosan...
Amikor csöndbe maradsz akkor leszünk ott.
Én is ezt kérdem magamtól...épp az ágy felé tartok.
Igen. :)
pcpákk:D
Páupppp :D
pukkk
Mindíg csak a szex:) ) Sikerült?????
édes, mindenki ott van vhol! az meg már más kérdés, hogy nem mindig akarunk ott lenni, ahol épp vagyunk :(

Ott aludjak a barátomnál mikor megvan? Ha igen szóljak neki előre, pl így:-lenne kedved holnap itt aludni? -igen, de épp megvan. Vagy hogy? Esetleg elég lenne ha már ott vagyok és úgy alakulnak a dolgok?

lányok hogy szoktátok? Fiúk, hogy lenne korrekt,ti mit várnátok?

Legjobb válasz: Ja és én ilyenkor nem nagyon szoktam nála aludni, bár már vagy háromszor sikerült úgy, hogy pont akkor mentem hozzá, mikor megvolt, de utálom. Tök másmilyen másnál kidobni a tampont, vagy ilyenek. Inkább aludjon õ nálad, vagy nem tudom, de hidd el, kellemetlen... Arról nem is beszélve, hogy állandóan attól rettegtem, hogy mi van, ha átázok, és majd miattam kell ágynemût mosni az anyukájának.. FUh, nagyon ciki lett volna.:S Szóval inkább nálatok, majd legközelebb mész te, de hidd el, hogy nem kellemes:S

Ja és én ilyenkor nem nagyon szoktam nála aludni, bár már vagy háromszor sikerült úgy, hogy pont akkor mentem hozzá, mikor megvolt, de utálom. Tök másmilyen másnál kidobni a tampont, vagy ilyenek. Inkább aludjon õ nálad, vagy nem tudom, de hidd el, kellemetlen... Arról nem is beszélve, hogy állandóan attól rettegtem, hogy mi van, ha átázok, és majd miattam kell ágynemût mosni az anyukájának.. FUh, nagyon ciki lett volna.:S Szóval inkább nálatok, majd legközelebb mész te, de hidd el, hogy nem kellemes:S
"-lenne kedved holnap itt aludni? -igen, de épp megvan" folytatnám: - nem baj, most úgyis csak meg akartalak szoptatni, esetleg utána seggbe baszlak, aztán alszunk, miután fõztél vacsorát.
Szólj elõre! Én hülyét kapnék, ha ott derülne csak ki és egy kicsit másra készültem.
Igy van!mondd meg elõre!Nincs rosszabb mint beleélni magam a jóba aztán pofára esni!Megérti nyugi!
Szólj elõtte... Bár azért ha már a szexre kerül a sor, gondolom azért ismeritek annyira egymást, hogy ez nem nagyon lehet tabu... Nekem már akkor tudta a barátom, mikor még le sem feküdtem vele, hogy megvan... Nyúlkált, mondtam, hogy most ne, nem értette, aztán rájött. Szólj neki, valószínûleg így is együttalvás lesz a vége, az enyém mindig azt mondja, hogy nem baj, nem az a lényeg, persze mindketten utáljuk, de ez van. Szólj neki, jobb ha tudja.:)
Az ötös jól le írta, én is ezt akartam leírni.


Nem fizettem be egy büntetést és le kell ülnöm az árát. Milyen a fogda, gyűjtő? Volt már ott vagy hallott róla?

Nincs pénzem kifizetni, inkább leülöm, két hétr?l van szó. Milyen ott benn? egy szobába leszek egyedül bezárva? Hogy bánnak ott az emberekkel? Légyszi segítsetek, s?rg?s, jöv? héten be kell mennem. 23F

Legjobb válasz: Semmi gáz.. Legyél tisztelettudó, de ne hagyd hogy rádszáljanak. Mond el ha kérdezik miért vagy itt. Ha pedig helyzet van akkor védd meg magad, vagy menekülj el. De 2 hét alatt nem lesz semmi extra szerintem. Általában asszerint sorolják be az embert a többiek ott is, hogy miért került be. Abból nem lesz bajod, hogy csoró vagy és megsz0patott az állam, de abból igen ha gyerekeket erõszakolsz vagy megölöd az anyádat.

Semmi gáz.. Legyél tisztelettudó, de ne hagyd hogy rádszáljanak. Mond el ha kérdezik miért vagy itt. Ha pedig helyzet van akkor védd meg magad, vagy menekülj el. De 2 hét alatt nem lesz semmi extra szerintem. Általában asszerint sorolják be az embert a többiek ott is, hogy miért került be. Abból nem lesz bajod, hogy csoró vagy és megsz0patott az állam, de abból igen ha gyerekeket erõszakolsz vagy megölöd az anyádat.
LE NE HAJOLJ A SZAPPANÉRT!!!!!!
Unalmas...nem biztos h egyedül leszel (én nem egyedül voltam) attól függ milyen fejed van...ha idegesítõ akkor nem fognak békén hagyni.
A kérdező hozzászólása: Vicces...???? Komolyan kérdeztem!
A kérdező hozzászólása: Köszi, eddig enm tûnik vészednek. De engem az izgat hogy ott milyen rendszer van, napirend, ilyesmi? Milyenek a szobák? És tudok a szüleimmel kapcsolatba lenni?
Csináld ezt http://www.youtube.com/watch?v=VPUrT351MYE Nekik bevált.Végül a legállattabb fogoly is a barátjuk lett. De biztos nem lesz Hawaii.Csomó börtönös filmet.Persze lehet hogy a fogda másmilyen.Valószínûleg társaloghatsz majd a családoddal.Naponta kb. 15 percet. Jó neked hogy nem félsz.Ha engem bezárnának, én beszarnék...
Attól függ hova kerülsz.. Többnyire szûk cellák + wc. Napirend annyi van, hogy azt hiszem a cellában csak annak kell egész nap bent lennie aki valami rosszat csinált. A Többiek dolgoznak, egész nap bent, vagy kiviszik õket közmunkára pl: gazolni kapálni. Heti 1x meg közös helyiség Tv - zés vagy kérhetsz könyvet ilyesmi.. Látogató 1 hónapban 1 x..
Ja meg amit kihagytam, még a napirendbõl.. Mindennap 5 kor keltenek, és 9 kor lámpaoltás! Tisztálkodással kapcsban nem tudok semmit, hülyeséget meg nem akarok írni, bár úgy gondolom, nincs mindennap fürdés..
Kapcsolatban nem tudsz lenni senkivel se, a telefont elszedik, ha meg beviszed az külön retorzió tárgyát képezi (hosszabbítás?!?) A külvilággal a kapcsolatod ha jól viselkedsz akkor az a havi 1 látogató ami esetedben szerintem nem lesz mivel csak 2 hétre mész be..

Prágában hol van (téren, úton, utcában) a nagy adventi vásár? Mit érdemes megnézni, ha már ott vagyunk?

Legjobb válasz: Prágában nemtudom van-e ilyen, mert ott majdnem mindenki ateista. Bécsben azért van ilyen nagy vásár, mert ott szinte mindenki mélyen vallásos.

Prágában nemtudom van-e ilyen, mert ott majdnem mindenki ateista. Bécsben azért van ilyen nagy vásár, mert ott szinte mindenki mélyen vallásos.
A kérdező hozzászólása: nagyon sok, kisebb adventi vásár volt. minden utcában forralt bor, kirakodó vásár. gyönyörû volt:)

Van Csongrád megyében vagy környékén olyan hely, ahol állítólag kísértetek járnak? Ha igen, jártatok már ott, vagy ilyen helyen? Ha nem tudtok Csongrád megyében és környékén, akkor hol tudtok az országban?

Legjobb válasz: Elvileg van valahol egy keresztezõdés egyszer ott elütött egy vonat egy gyerekekkel teli buszt hogy ne történjen többet ijen baleset a gyerekek szelemei minden autót feltolnak a dombon még akkor is hogyha nem nyomod a gázt. (sajnos nem nem tudom hogy hol van ez a keresztezõdés)

Elvileg van valahol egy keresztezõdés egyszer ott elütött egy vonat egy gyerekekkel teli buszt hogy ne történjen többet ijen baleset a gyerekek szelemei minden autót feltolnak a dombon még akkor is hogyha nem nyomod a gázt. (sajnos nem nem tudom hogy hol van ez a keresztezõdés)
éjjel a temetõ...nah ott sokvan ezt látatlanban is tudom:)
2010-05-25 17:51 ki kell hg ábrándítsalak! Ez a keresztezõdés Amerikában egészen pontosan texasi San Antonio vasúti átjárónál van ez.

Mit csináljak? Nem indulok el egyedül autóval. Fűzöm magam több hete és már ott vagyok, hogy feladom. Mi van velem? Magamat semértem. Nem is akarom? Felesleges volt megcsinálnom?

Legjobb válasz: Gondolom lány vagy és félsz a vezetéstõl ? Ne páráz nekem is para volt elsõre egyedül menni de 2-3 nap és nem foglalkozol vele csak mész.Ha egyedül mész és van õruralmad akor nagyon hamar tudsz tanulni.Hiába ül melledet akárki is ha baj történik akor nem sok mindent tud tenni az aki az anyós Üllésen van.Elõször ha egyedül mész inkább kocsikázz valami kisebb faluba ott nincs nagy forgalom és hamar megismered az autót és városban sem lesz gond menni.DE jegyezd meg remegve ne nagyon menj mert az ilyenek miatt van a legtöbb baleset a nyugdíjasok és a diszkó baleseteken kívül.Amugy ha van érzéked az auto vezetéshez egy autot kb 2-3 óra alt meglehet ismerni( itt gondolok a kuplung kezelés és hasonlókra).Nem felesleges hogy megszerezted a jogsit csak ne félj nem lesz gond.Gondolj arra hogy van egy lábad ismered a féket megtudsz álni van kormányod kitudod kerülni az akadályokat.Részegek meg idióták mindig lesznek az utakon.17/F

Gondolom lány vagy és félsz a vezetéstõl ? Ne páráz nekem is para volt elsõre egyedül menni de 2-3 nap és nem foglalkozol vele csak mész.Ha egyedül mész és van õruralmad akor nagyon hamar tudsz tanulni.Hiába ül melledet akárki is ha baj történik akor nem sok mindent tud tenni az aki az anyós Üllésen van.Elõször ha egyedül mész inkább kocsikázz valami kisebb faluba ott nincs nagy forgalom és hamar megismered az autót és városban sem lesz gond menni.DE jegyezd meg remegve ne nagyon menj mert az ilyenek miatt van a legtöbb baleset a nyugdíjasok és a diszkó baleseteken kívül.Amugy ha van érzéked az auto vezetéshez egy autot kb 2-3 óra alt meglehet ismerni( itt gondolok a kuplung kezelés és hasonlókra).Nem felesleges hogy megszerezted a jogsit csak ne félj nem lesz gond.Gondolj arra hogy van egy lábad ismered a féket megtudsz álni van kormányod kitudod kerülni az akadályokat.Részegek meg idióták mindig lesznek az utakon.17/F
Én is így voltam, de rákényszerültem. Eleinte a párommal vezettem, aztán mögém ültettem a anyósülésre, és úgy olyan volt, mintha egyedül lennék. Aztán kisebb utakat tettem meg egyedül, egyre hosszabbakat. Most már gond nélkül vezetek bárhol. Gondolj arra, milyen jó volt vezetni, ülj be este, amikor még nincs sötét, de már a forgalom is csökkent, és szórakozásból autókázz egy kicsit.
19:37 is én voltam.
Van barátod, apukád, férjed (nem tudom mennyi idõs vagy) vagy egy FÉRFI (ne nõt, mert akkor "vak vezet világtalant"...... már bocs) aki jogosítvánnyal és tapasztalattal rendelkezik? Ha van, akkor üljön be melléd az anyós ülésre, vagy vigyen ki a városon kívülre egy olyan szakaszra amit szinte senkise használ (de van rajta forgalom) és vedd át a kormányt.... utána szoktasd magad hozzá. Menny egyre bentebb a városba. Vagy ha az megnyugtat akkor, lehet venni ilyen Két T-betûs táblát/matricát és kiteheted a kocsi hátuljára (nekem is kint van, de csak poénból) éa a mögötted lévõ tudni fogja hogy valószínûleg egy tapasztalatlan, friss jogsis halad elõtte és elõvigyázatosabb lessz.
Bocs csak most olvasom a vállaszod.
Utolsó vagyok. Látom nem érdekel de én azért el mondom: Legalább 5dolgot vegyél figyelembe és akkor nem lessz baj: 1.)Legyen rendbe a kocsid mûszaki állapota. 2.)Mindig légy figyelmes és elõrre látó. -ne banbulj el egy pontot figyelve, járjon a szemed a szemed és a fejed (tükrök, müszer fal, holterek). -és sebesség arányosan figyeld magad elõtt az utat. 3.)A környezeti viszonyoknak megfelelõen vezess. 4.)Ne tegyél semmit második szándékból. 5.)és istenemre kérlek ne legyél teis "mesterséges forgalom lassító" 90es táblánál 70-el döcögni kész életveszély.
A kérdező hozzászólása: Ez az amit nem tudok! El se indulok már egy hete nem próbálkoztam. Nincs kedvem, nem is akarom? Nem tuodm hidd el, szeretném én is tudni de nem tudom
Nekem a kocsik...... egy életérzés. Velük fekszem, kelek. A második barátnõm :D)) Szépítgetem, beszélek hozzá:D)) A világ eggyik legjobb érzése mikor az ülésbe tapadsz mikor tövig nyomod a gázt. IMÁDOK vezetni, versenyezni...... az adrenalin elmondhatatlan hogy mi zajlik a fejedbe nagy tempónál. Jólvan én nem az autós iskolába tanultam meg de azt is el kellett végeznem hogy legyen jogsim. Mitõl félsz??? Tudok egy két tanácsot adni, 10éves vezetõi tapasztalattal nameg 1éves jogsival. 18/F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, de szerintem reménytelen minél több napot nem ülök be annál jobban elhanyagolom és nem vagyok fiatal....
Nem szabad félve vezetni, nem szabad erõltetni mert annál rosszabb. Majd megjön a kedv ha nem tesszük "kötelezõvé"!

Hogyan teltek a napok? Hogyan telt a várakozási idõ? Félek, nincs étvágyam, kedvetlen, szomorú vagyok! Bal oldali petefészek ciszta miatt laparoszkópi+ha már ott vagyok átjárhatósági mûtétem lesz!

Laparoszkópi+átjárhatósági mûtétem lesz 30.-án!Félek,mert 4 évvel ezelõtt már volt egy mûtétem,laparoszkópiának indult és a mûtét közben kiderült a baj,ki kellett venni a jobb oldali petefészkem,petevezetékem!

Legjobb válasz: Szegény fél, valoszínû azért irja ki ennyiszer....végül is erre valo ez az oldal nem??? Es hát sok nyugtató választ nemkapott... Es mivel rossz tapasztalata van, mert mar atesett egy ilyen muteten es sajnos nemjol vegzodott, ezert attol fel h kiveszik a masik petefeszkét is, ami azt jelenti h soha nemlehet majd babàja... Nemtudom, nemlehet konnyu azert ilyen helyzetben lenni... En csak annyit mondanék... Sok szerencsét és szoritok nagyon h minden rendben menjen... De ne idegeskedj, azzal nemsegitesz:-(((

Szegény fél, valoszínû azért irja ki ennyiszer....végül is erre valo ez az oldal nem??? Es hát sok nyugtató választ nemkapott... Es mivel rossz tapasztalata van, mert mar atesett egy ilyen muteten es sajnos nemjol vegzodott, ezert attol fel h kiveszik a masik petefeszkét is, ami azt jelenti h soha nemlehet majd babàja... Nemtudom, nemlehet konnyu azert ilyen helyzetben lenni... En csak annyit mondanék... Sok szerencsét és szoritok nagyon h minden rendben menjen... De ne idegeskedj, azzal nemsegitesz:-(((
Az egyik kérdésedre már válaszoltam, most sem tudok mást mondani: ne engedd kivenni és kész. A te tested, a te jövõd forog kockán. Ha pedig a kórház, vagy a doki nem elég felkészült, hogy nyugodt szívvel rábízhasd magad, ha nem tudják megígérni, hogy megmarad a petefészked, keress másikat. Biztos vagyok benne, hogy képesek rá valahol (itt az országban is!!!), csak meg kell keresni õket. Állj ki magadért, nem tehetetlen báb vagy csupán az orvosok kezében! A mûtétig pedig próbáld elfoglalni magad, most már jó az idõ, sétálj, vagy csinálj olyat, amit szeretsz. Csak egy dolgot ne tegyél: hogy a gép elõtt ülsz, és ezen pörgeted az agyad. Sajnos mi nem fogunk tudni megnyugtató választ adni, mindegy hányszor, hányféleképpen teszed fel a kérdést. Fel a fejjel, és tegyél magadért! Meg kell erõsödnöd, ha egyszer anya akarsz lenni!

Tunéziába sousseba megyünk nyaralni (2012. 07.27-. ) a marhaba beach hotelbe dino clubos 4* valaki volt már ott? Vagy esetleg sousseba? Milyeb a környék? árúsok? Mindent amit tudni kell irjatok le legyszi.

a válaszokat el?re is köszönöm.:)

Legjobb válasz: Mi ott voltunk nászúton :) Nagyon szuper hotel,mindennel tökéletesen elégedettek voltunk.Félpanziós ellátás volt,svédasztalos menü,nagyon sokfélébõl lehetett választani és minden nagyon finom volt.A szoba is frankó volt,jól mûködött a légkondi is,minden nap takarították,naponta kaptunk tiszta törölközõt stb.Minden este volt animáció! Ha van még kérdésed,írj! :)

Mi ott voltunk nászúton :) Nagyon szuper hotel, mindennel tökéletesen elégedettek voltunk.Félpanziós ellátás volt, svédasztalos menü, nagyon sokfélébõl lehetett választani és minden nagyon finom volt.A szoba is frankó volt, jól mûködött a légkondi is, minden nap takarították, naponta kaptunk tiszta törölközõt stb.Minden este volt animáció! Ha van még kérdésed, írj! :)
A kérdező hozzászólása: koszi.:) milyenek az arusok?tenyleg eroszakosak?
2004-ben voltunk Sousseban, mi nagyon jól éreztük magunkat. Sajnos a magyar ember mindenütt a hibát keresi, anélkül pedig nincs szállás-vagy menjen 5*-ba! Sousse jó hely, az árusok próbálják a turistákat vásárlásra bírni, de haladjon tovább az ember, vagy csak intse le õket határozottan! A szállások szerintem jók, légkondi, fürdõszoba van, törölközõt-ágynemût cserélnek-a barátnõmék tavaly voltak ahová ti mentek hotelben, nekik tetszett minden, mi a Riad Palms-ban voltunk anno, az is jó volt. Mi most szombaton 7.-én megyünk Sousseba a Hotel Maraboutba....azóta biztos sokat fejlõdött a város, megnézzük! Arra vigyázzatok hogy mindenbõl sokat lehet alkudni, és kitartónak kell lenni, akkor adják jóval olcsóbban is. Ételek jók, bár mi utcán nem ettünk soha csak a hotelben. Tevegelni érdemes elmenni, azt mindenki élvezte! Jövõ szombaton jövünk haza, majd jelzek hogy milyen +változásokat láttam-éltem meg.
A kérdező hozzászólása: hehe koszi.:) majd irj privit hogy milyen volt.:) oks?
Én a Marhaba clubban voltam nyagyon klassz hely..
A kérdező hozzászólása: en is ott voltam.
Én csak annyit tudok róla, hogy van egy jellegzetes, madeirai galambfaj.
Én jártam ott, de csak nyaralni pár napig. Gyönyörû hely, nagyon beleszerettünk a férjemmel! Rögtön elhatároztuk, hogy odaköltözünk. :D De aztán rájöttünk, hogy azért élni már más lehet ott. Munkanélküliség van, portugálul sem beszélünk, kicsi sziget, messze is van... szóval ott élni már lenne vele gond. Bár nagoyn élvezném, az állandó jó idõt! :) Meg, hogy 3szor lehetne szõlõt szüretelni és a banánok íze leírhatatlan volt! Igazi banánt (nem ezeket az itthon kapható mesterségesen érlelteket) csak ott ettem eddig életemben. :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!