Találatok a következő kifejezésre: Már öt próbálkozunk, de semmi eredmény (2 db)

Már öt hónapja próbálkozunk, de semmi eredmény. Mi lehet az oka? Mikroszkópot használok a páfrányok ott vannak ha kell ha nem. Vegyek ovolációs tesztet?

Teljesen magam alatt vagyok.Eddig nem görcsöltem de most már elegem van.Van már gyerekem tehát olyan nagy gond nem lehet.

Legjobb válasz: Ne görcsölj, ez a legrosszabb amit tehetsz.Én két évig nem estem teherbe.Ez változó mindenkinél.A mikroszkópos megoldást megmondom neked õszintén nem ismerem,de az ovulációs teszt jó megoldás lehet, illetve ha szex után nem rohansz a fürdõbe.Van aki szerint ez hülyeség, de hidd el beválik,meg az ha szex után alápárnázod a csípõd, vagy a lábaidat egy kicsit" felrakod a falra", .Próbáld meg napközben elterelni a figyelmedet, más célokat is kitûzni, és hidd el ha nem rágod magad összejön.

Ne görcsölj, ez a legrosszabb amit tehetsz.Én két évig nem estem teherbe.Ez változó mindenkinél.A mikroszkópos megoldást megmondom neked õszintén nem ismerem, de az ovulációs teszt jó megoldás lehet, illetve ha szex után nem rohansz a fürdõbe.Van aki szerint ez hülyeség, de hidd el beválik, meg az ha szex után alápárnázod a csípõd, vagy a lábaidat egy kicsit" felrakod a falra", .Próbáld meg napközben elterelni a figyelmedet, más célokat is kitûzni, és hidd el ha nem rágod magad összejön.
szia.én 7. hónapja próbálkozom.mikroszkópot én is most vettem, a jelek nem eggyértelmüek.én már nem vagyok fiatal, talán ezért is van ez a hosszú idõ, de nem görcsölök rajta.tedd ezt te is.tudom, h nem könnyû, de hidd el megéri lazítani.ha egy év után se lesz semmi, akkor érdemes komolyabb kivizsgálásra menni, de addig elég ez sok kis apró trükk, és kétnapi szeretkezés.sok sikert, és kitartást neked is.
Sajna az hogy van már gyereked, nem biztosítja azt hogy gyorsan terhes maradj. Ez saját tapasztalat. Az elsõ babám a 7. ciklusban fogant, a második a 18. ciklusban. Akkor már én is a nõgyógyászom nyakára járogattam. Szerintem vezess az ébredési hõmérsékletedbõl görbét, az mutatja legjobban a töszõrepedés napját. Mindig ébredés után de még felkelés elõtt mérj, szájban, hüvelyben vagy végbélben. Hónaljban nem az igazi. Itt találsz sok jó tippet: http://babatervezok.otthona.net/ Csinálhatsz önvizsgálatot is. A peteérés napján a méhszáj tapintása puhává válik (elõtte olyan mint az orrod, aznap meg mint az ajkad), a hüvelyváladék pedig hígabbá, olyan tojásfehérje-szerûvé válik.

Már október óta próbálkozunk a teherbeeséssel, de semmi eredménye. A baj az lehet, hogy minden szeretkezés után egyszerűen kifolyik a sperma a hüvelyemből. Mindenképp elmegyek orvoshoz, de előtte kiváncsi vagyok a véleményekre. Mit csináljak?

25 éves vagyok és soha nem szedtem fogamzásgátlót.Tudom,hogy sokan évekig próbálkoznak,de én aggódom,hogy nem lehet gyerekem.

Legjobb válasz: Minden nõnek kifolyik a sperma a hüvelyébõl minden szeretkezésnél, akkor is, ha fejen állva közösülnek. Ez biztos, hogy nem lehet a gond. A megtermékenyüléshez egyetlen hímivarsejt kell, az pedig az elsõ lökettel bejut a méhszájon át a méhbe. Több százmillió másik meg kifolyik, ez az élet rendje. Csak a legrátermettebb jut el a petéhez. Illetve ki mondta, hogy gond van? Gond akkor van, ha egy év védekezésmentes és rendszeres szexuális élet mellett sem jön a baba. Ti még csak 4 hónapja próbálkoztok, ez semmi.

Minden nõnek kifolyik a sperma a hüvelyébõl minden szeretkezésnél, akkor is, ha fejen állva közösülnek. Ez biztos, hogy nem lehet a gond. A megtermékenyüléshez egyetlen hímivarsejt kell, az pedig az elsõ lökettel bejut a méhszájon át a méhbe. Több százmillió másik meg kifolyik, ez az élet rendje. Csak a legrátermettebb jut el a petéhez. Illetve ki mondta, hogy gond van? Gond akkor van, ha egy év védekezésmentes és rendszeres szexuális élet mellett sem jön a baba. Ti még csak 4 hónapja próbálkoztok, ez semmi.
Valamennyi így is bent marad, de nem biztos, hogy az elég, meg jól kell idõzíteni is.Én párnát szoktam tenni a fenekem alá utána.... Ez még nem olyan sok idõ amúgy sem, ne aggódj.Innentõl inkább tedd oda a kezed és ne engedd kifolyni õket és legalább fél órán át ne kelj fel az ágyból, ha bírod a gyertya állást az sem árt.
Én is októberben kezdtem. Hasonló "problémám" van nekem is. Nem tudom, hogyan helyezkedjek, hogy ne folyjon ki belõlem. Én is párnát teszek a fenekem alá, a lábaimat meg fel a falra. Miután összezárul a "bejárat", már leveszem a lábam, mert akkor már fekve sem folyik ki semmi, csak amikor felállok. Azon szoktam gondolkodni, hogy vajon mennyi ideig maradjak fekve. Valakinek van javaslata?
Picike tévedésben vagytok. Nem azért hasznos aktus után feküdni, hog a hüvelybõl ne folyjon ki az ondó, hínem azért, hogy ami bejutott a méhbe az elsõ lökettel, annak sima útja legyen a petevezetékben egészen a petéig. A kifolyt spermát hagyjátok már, nem érdekes. Feküdni egyébként lehet akár egész éjjel is az aktus után, vagy csak félóráig, amennyi benneteket megnyugtat.
Hát, ha ez megnyugtat benneteket, nekem éppen az a bajom, hogy nem folyik ki belõlem semmi, és már kezdek kétségbe esni, hogy nincs talán elég sperma, azért nem folyik ki???Fél éve próbálkozunk, de belõlem soha, semennyi se jön ki.Az elõzõ kapcsolatomban belõlem is csak úgy folyt, még másnap is, de most semmi, és nagyon meg vagyok ijedve, hogy ez gond lehet.
Utolsónak: amikor a párod önkielégít, akkor van spermája, vagy száraz az orgazmusa? Mert van olyan betegség, amikor a sperma nem kifelé jön, hanem a húgyhólyag felé távozik.
01:55 Szia! Igen van, csak kevés.Szerintem..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!