Találatok a következő kifejezésre: Már öt próbálkozunk, de semmi (7 db)

Már öt hónapja próbálkozunk, de semmi eredmény. Mi lehet az oka? Mikroszkópot használok a páfrányok ott vannak ha kell ha nem. Vegyek ovolációs tesztet?

Teljesen magam alatt vagyok.Eddig nem görcsöltem de most már elegem van.Van már gyerekem tehát olyan nagy gond nem lehet.

Legjobb válasz: Ne görcsölj, ez a legrosszabb amit tehetsz.Én két évig nem estem teherbe.Ez változó mindenkinél.A mikroszkópos megoldást megmondom neked õszintén nem ismerem,de az ovulációs teszt jó megoldás lehet, illetve ha szex után nem rohansz a fürdõbe.Van aki szerint ez hülyeség, de hidd el beválik,meg az ha szex után alápárnázod a csípõd, vagy a lábaidat egy kicsit" felrakod a falra", .Próbáld meg napközben elterelni a figyelmedet, más célokat is kitûzni, és hidd el ha nem rágod magad összejön.

Ne görcsölj, ez a legrosszabb amit tehetsz.Én két évig nem estem teherbe.Ez változó mindenkinél.A mikroszkópos megoldást megmondom neked õszintén nem ismerem, de az ovulációs teszt jó megoldás lehet, illetve ha szex után nem rohansz a fürdõbe.Van aki szerint ez hülyeség, de hidd el beválik, meg az ha szex után alápárnázod a csípõd, vagy a lábaidat egy kicsit" felrakod a falra", .Próbáld meg napközben elterelni a figyelmedet, más célokat is kitûzni, és hidd el ha nem rágod magad összejön.
szia.én 7. hónapja próbálkozom.mikroszkópot én is most vettem, a jelek nem eggyértelmüek.én már nem vagyok fiatal, talán ezért is van ez a hosszú idõ, de nem görcsölök rajta.tedd ezt te is.tudom, h nem könnyû, de hidd el megéri lazítani.ha egy év után se lesz semmi, akkor érdemes komolyabb kivizsgálásra menni, de addig elég ez sok kis apró trükk, és kétnapi szeretkezés.sok sikert, és kitartást neked is.
Sajna az hogy van már gyereked, nem biztosítja azt hogy gyorsan terhes maradj. Ez saját tapasztalat. Az elsõ babám a 7. ciklusban fogant, a második a 18. ciklusban. Akkor már én is a nõgyógyászom nyakára járogattam. Szerintem vezess az ébredési hõmérsékletedbõl görbét, az mutatja legjobban a töszõrepedés napját. Mindig ébredés után de még felkelés elõtt mérj, szájban, hüvelyben vagy végbélben. Hónaljban nem az igazi. Itt találsz sok jó tippet: http://babatervezok.otthona.net/ Csinálhatsz önvizsgálatot is. A peteérés napján a méhszáj tapintása puhává válik (elõtte olyan mint az orrod, aznap meg mint az ajkad), a hüvelyváladék pedig hígabbá, olyan tojásfehérje-szerûvé válik.
ajánlani!!!!áááááá egy helyesírási szótárt!
Szappanos ruhával szoktam végigtörölgetni és egy darabig rendben van, már fél éve csináltam és úgy tûnik jól sikerült. a szappanos részeken nem tud megtapadni és a növénynek sem árt.
Háziorvost.
Ha már évek óta nem bírsz velük, akkor a növényt meg kell semmisíteni.Leandernél hatásos volt a fürész:) )
Sajnáltuk kidobni, mert olyan idõs és szép volt. Mi is már mindennel próbálkoztunk mikor végsõ elkeseredésünkben kiültettük a kert hátsó végébe. Gondolva lesz, ami lesz! Azon az éven eltüntek róla a tetvek és nem kellett semmiféle vegyszer. Nyár végén átteleltettük a faházba és most gyönyörûen diszeleg a teraszon.

Karácsony óta próbálkozunk a babával, de eddig sajnos semmi. Elmehetek már dokihoz, vagy úgyis elküld, hogy várjuk ki az 1 évet?

Legjobb válasz: Mi is azóta próbálkozunk, de én már akkor elmentem, mert rendszertelen volt a mensim, és nem tudtam kiszámolni, h mikor van peteérésem. Azóta szedtem a Clostyt, meg a ciklusra a Norcolutot, és azóta rendbe tette a ciklust. Most érzem pont úgy h lehet talán összejött. Én javaslom menj el és kérj tanácsot. Megnyugtat és bíztat is ha kérdésed van bátran tedd fel neki! Sok sikert!

Mi is azóta próbálkozunk, de én már akkor elmentem, mert rendszertelen volt a mensim, és nem tudtam kiszámolni, h mikor van peteérésem. Azóta szedtem a Clostyt, meg a ciklusra a Norcolutot, és azóta rendbe tette a ciklust. Most érzem pont úgy h lehet talán összejött. Én javaslom menj el és kérj tanácsot. Megnyugtat és bíztat is ha kérdésed van bátran tedd fel neki! Sok sikert!
Szerintem is menj el dokihoz.ìn is elmentem elotte, de sajnos nálam Pcos-t állapított meg....de végul is jobb így mert kaptam gyógyszert(Duphaston) és próbálkozunk.....de eddig még nincs baba!
Nekem nyolc évbe tellett, mire a baba megérkezett. A barátnõm elment az orvoshoz és azt mondta, hogy már másfél éve próbálkoznak. Sokkal kezesebb volt a doki vele így, mintha csak pár hónapot mondott volna. Ez kegyes hazugság. Persze, orvosa válogatja. Sok sikert a babához!
Az utolsó hozzászoló vagyok, a lényeg kimaradt. A rendszertelen menstruáció nálam is fenn állt. A szülésem elõtt is és az után is a második terhességemig. Az elsõ babám az utolsó menstruációt követõ 26. napon foggant, a második pedig a mesntruáció elsõ napján, azaz, aznap, mikor megjött. Évekig hõmérõztem magam. Volt, hogy nem menstruáltam 90 napig, de volt peteérésem a hõmérõ szerint. Kitartás! Sok sikert!

Már október óta próbálkozunk a teherbeeséssel, de semmi eredménye. A baj az lehet, hogy minden szeretkezés után egyszerűen kifolyik a sperma a hüvelyemből. Mindenképp elmegyek orvoshoz, de előtte kiváncsi vagyok a véleményekre. Mit csináljak?

25 éves vagyok és soha nem szedtem fogamzásgátlót.Tudom,hogy sokan évekig próbálkoznak,de én aggódom,hogy nem lehet gyerekem.

Legjobb válasz: Minden nõnek kifolyik a sperma a hüvelyébõl minden szeretkezésnél, akkor is, ha fejen állva közösülnek. Ez biztos, hogy nem lehet a gond. A megtermékenyüléshez egyetlen hímivarsejt kell, az pedig az elsõ lökettel bejut a méhszájon át a méhbe. Több százmillió másik meg kifolyik, ez az élet rendje. Csak a legrátermettebb jut el a petéhez. Illetve ki mondta, hogy gond van? Gond akkor van, ha egy év védekezésmentes és rendszeres szexuális élet mellett sem jön a baba. Ti még csak 4 hónapja próbálkoztok, ez semmi.

Minden nõnek kifolyik a sperma a hüvelyébõl minden szeretkezésnél, akkor is, ha fejen állva közösülnek. Ez biztos, hogy nem lehet a gond. A megtermékenyüléshez egyetlen hímivarsejt kell, az pedig az elsõ lökettel bejut a méhszájon át a méhbe. Több százmillió másik meg kifolyik, ez az élet rendje. Csak a legrátermettebb jut el a petéhez. Illetve ki mondta, hogy gond van? Gond akkor van, ha egy év védekezésmentes és rendszeres szexuális élet mellett sem jön a baba. Ti még csak 4 hónapja próbálkoztok, ez semmi.
Valamennyi így is bent marad, de nem biztos, hogy az elég, meg jól kell idõzíteni is.Én párnát szoktam tenni a fenekem alá utána.... Ez még nem olyan sok idõ amúgy sem, ne aggódj.Innentõl inkább tedd oda a kezed és ne engedd kifolyni õket és legalább fél órán át ne kelj fel az ágyból, ha bírod a gyertya állást az sem árt.
Én is októberben kezdtem. Hasonló "problémám" van nekem is. Nem tudom, hogyan helyezkedjek, hogy ne folyjon ki belõlem. Én is párnát teszek a fenekem alá, a lábaimat meg fel a falra. Miután összezárul a "bejárat", már leveszem a lábam, mert akkor már fekve sem folyik ki semmi, csak amikor felállok. Azon szoktam gondolkodni, hogy vajon mennyi ideig maradjak fekve. Valakinek van javaslata?
Picike tévedésben vagytok. Nem azért hasznos aktus után feküdni, hog a hüvelybõl ne folyjon ki az ondó, hínem azért, hogy ami bejutott a méhbe az elsõ lökettel, annak sima útja legyen a petevezetékben egészen a petéig. A kifolyt spermát hagyjátok már, nem érdekes. Feküdni egyébként lehet akár egész éjjel is az aktus után, vagy csak félóráig, amennyi benneteket megnyugtat.
Hát, ha ez megnyugtat benneteket, nekem éppen az a bajom, hogy nem folyik ki belõlem semmi, és már kezdek kétségbe esni, hogy nincs talán elég sperma, azért nem folyik ki???Fél éve próbálkozunk, de belõlem soha, semennyi se jön ki.Az elõzõ kapcsolatomban belõlem is csak úgy folyt, még másnap is, de most semmi, és nagyon meg vagyok ijedve, hogy ez gond lehet.
Utolsónak: amikor a párod önkielégít, akkor van spermája, vagy száraz az orgazmusa? Mert van olyan betegség, amikor a sperma nem kifelé jön, hanem a húgyhólyag felé távozik.
01:55 Szia! Igen van, csak kevés.Szerintem..

Szeretnénk babát a párommal. Na ugye az aktus végén mindig van a páromnak folyása. Fehér folyadék. És már rég óta próbálkozunk a babával de semmi. A menzesz az késni szokott neki de a teszt viszont negatív. Ez a folyás mitől lehet?

És hogy tudunk segíteni ezen a gondot hogy sikerüljön a baba?

Legjobb válasz: 1 vagyok. Most esett le! :O Ugye tudod hogy a gravitáció odabent is mûködik és az a folyadék ami kifolyik,azt te tetted oda? :O :) Senkinek sem marad bent mind,csak egy része.... vagy mond hogy nem errõl a "folyadékról" beszélsz,kérlek!

1 vagyok. Most esett le! :O Ugye tudod hogy a gravitáció odabent is mûködik és az a folyadék ami kifolyik, azt te tetted oda? :O :) Senkinek sem marad bent mind, csak egy része.... vagy mond hogy nem errõl a "folyadékról" beszélsz, kérlek!
1 vagyok! És férfi létedre még életedben nem láttál szexfilmet sem semmi olyat ahonnan ezt megtudhatnád?Nem az agyáig lövöd, egy pár centi áll rendelkezésedre, így nyilvánvaló hogy egyszer csak ki fog folyni, nem? Na de legalább megnyugtató hogy nincs a párodnak ilyen baja!:) Mi 5 hónap után teszteltünk pozitívat szóval nyugalom!Egy nõ teherbeesésének normál ideje 1 év!
Namármost - az aktus végén azért csak sejted, mi folyhat ki, ugye???
Az aktus végén?Csak akkor van ez neki? Szerintem keressen fel egy dokit és nézesse meg minden rendben van-e! Mióta próbálkoztok?
Szia, ne aggódj, nem minden folyik ki, marad bent annyi ami elég a babához, csak simán rosszkor vagytok együtt, ennyi! Nyugi, össze fog jönni a picurka! Sok sikert kívánok nektek! :)
Mikor hagyta abba a barátnõd a gyógyszer szedését? Nekem 2 ÉV kellett ahhoz hogy teherbe essek!
Próbálkozni kell ennyi! Maradjon fekve aktust követõen, tegyen párnát a feneke alá! Te meg tanulgass addig
Jesszusom, szerinted összeáll a sperma egy nagy babává? Fehér folyadék, még egy pasi se hÍvta Így.
Ne haragudj de ami kifolyik az amit te bele raksz...nem értem mit. Vársz hogy örökre bent marad?Ez mindenkinek kifolyik...2-3 hónap az semmi de esetleg a gyertya állást próbáljátok ki meg hogy 2 naponta csináljátok
A kérdező hozzászólása: de errõl beszélek. Csak most vagyok ott hogy elösszõr próbálkozok a gyerek nemzéssel és ezért teszek fel ilyen kérédseket.
A kérdező hozzászólása: Amikor abba hagyta a gyógyszer szedését akkor volt mindig 23dika. Ekkor határoztuk el hogy babát szeretnénk. Az elsõ aktus után volt hogy 2dikán jött meg neki. És azóta mindig 2dika vagy pár nappal elötte jön meg. Az idõ is változó. Álltalába 4-5nap.
2-3 hónap után azért még ne várj csodát :D Van, akinek elsõre összejön, de sokaknak kell egy fél év vagy több is. Érdemes lenne legalább azt megfigyelni, van-e peteérés, és kb. mikor lehet.
Meg mi az, hogy késni szokott neki? Minden hónapban? Akkor eleve lehet, hogy hosszabb a ciklusa a szokásosnál. Hány napos?
A kérdező hozzászólása: igen az aktus végén van ez. És tudom hogy mi folyik ki. Csak szeretnénk babát már. Hát már kb 2-3hónapja próbálkozunk.
ha nemrég állt le a gyógyszerrel akkor kell egy kis idõ ameddig a szervezete képes lesz arra hogy sikerüljön a baba :) én 3 év próbálkozás után estem teherbe, pedig a dokik azt mondták mindketten nemzõképesek vagyunk, a baba mégse akart jönni

Mikor teszteljek? Tegnapra nem vártam és nem is jött, eddig ma se semmi. Szombat óta enyhe barnázás volt, de mára szinte elmúlik. Izgulok, hogy sikerült e, már több mint 2, 5 éve próbálkozunk!

Legjobb válasz: Már tesztelhetsz,ha biztosra akarsz menni akkor inkább reggeli elsõ pisibõl,mert abban a legmagasabb a HCG szint. De már biztosan kimutatja napközben is(én nem bírnám holnapig:D) Nálam a középsõ terhességemnél még a nõvédelmis menotezst sem volt egyértelmûen pozitív 4 hetesen,úgyhogy ne ess kétségbe akkor sem,ha még neg van ilyen is. Viszont az elsõnél a nem várt elõtti napon erõs pozitív volt. Sok sikert.

Már tesztelhetsz, ha biztosra akarsz menni akkor inkább reggeli elsõ pisibõl, mert abban a legmagasabb a HCG szint. De már biztosan kimutatja napközben is(én nem bírnám holnapig:D) Nálam a középsõ terhességemnél még a nõvédelmis menotezst sem volt egyértelmûen pozitív 4 hetesen, úgyhogy ne ess kétségbe akkor sem, ha még neg van ilyen is. Viszont az elsõnél a nem várt elõtti napon erõs pozitív volt. Sok sikert.
Én vasárnapra nem vártam és eddig nekem sem jött meg. Mi 1, 5 éve próbálkozunk. Én mondanám, hogy csinálj tesztet, de én nem merem megtenni. De csak azért, mert annyira félek. Eldontottem, hogy még megvárom a holnapi napot, hogy mi lesz, és csutortok reggel tesztelek. Majd írd meg, hogy neked mi lett az eredmény, ha netán még ma, vagy holnap tesztelnél. Szorítok :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat és a bíztatást, de még én sem merek tesztelni. Igaz ma vettem egyet, de lehet, hogy csak én is csütörtökön csinálom meg. Februárban volt egy vetélésem 4-5 hetesen, de már nagyon jó lenne ha nekünk is sikerülne.
A kérdező hozzászólása: Ma reggel teszteltem, de sajna negatív lett az eredmény. :-(((((Enyhe barnázás van de még mindig nem jött meg. :-(
Utolsó válaszadó vagyok, én még nem csináltam meg a tesztet. nem merem, de eddig még nem jött meg a menzim.
A kérdező hozzászólása: Utolsónak üzenem, nekem sajna pénteken megjött iszonyú fájdalmakkal :-(((( Remélem neked jobban alakult a hétvége, és pozítív tesztet csináltál. :-))
Ha az orvos azt mondta, hogy minden eredményed jó, akkor biztos nincs baj, de esetleg menj el egy másik dokihoz is!
próbáld meg az ovulációs mikroszkópot
A kérdező hozzászólása: nem tudtok magyar nyelvü Jónás naptárat?
szerintem az rosszabb lenne, ha rövid lenne a ciklusod. lehet peteérésed, bár azt nem tudom, hogy mitõl nyúlott így meg a ciklusod. hõmérõzöl? az talán (ovuteszttel kombinálva) megmutatja, hogy van-e peteérésed. az meg biztos csak jó lehet, ha elevitet szedsz. mondjuk én más vitaminokat szedek 25 éves feleség, 16 hónapja próbálkozunk és semmi (ill.de! örökbefogadunk!:) )
Ovuteszt és szerelem.
Szia! Nekem is rendszertelen volt a menzeszem, és akkor próbálkoztunk a párommal, mikor éreztem szúrkálást a petefészkeim körül. Gondoltam, akkor van peteérésem. Ilyenkor az együttlét után azonnal felemeltem a lábaim, kipárnáztam magam és legalább 1 órán keresztül úgy maradtam. Sikerrel jártunk!! Neked is ezt kívánom!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!