Találatok a következő kifejezésre: Már öt próbálkozunk, (38 db)

Már július óta próbálkozunk a babával LH teszttel. Az első pozitív napon mindig együtt voltunk, volt, hogy a második pozitív és az első negatív napon is. Miért nem sikerült? Az LH teszt mutatná, ha nem lenne peteérésem, nem?

Az orvosom megvizsgált, azt mondta, minden rendben és clostyt írt ki, de nem igazán akarnám beszedni.

Legjobb válasz: Mi június óta próbálkozunk és én is használtam LH tesztet. Nekem mindig két pozitív nap volt és egy negatív és mindhárom napon együttvoltunk, meg még elõtte és utána is. Nem sikerült, elmentem dokihoz nekem is Clostit írt fel, de a 2. gyógyszeres hónapunk is sikertelen volt. Szerintem szedd nyugodtan, de csak ha elõbb kivizsgáltak. Nekünk az elsõ baba az elsõ Clostis hónapban sikerült. Most a kistesó várat magára.

Mi június óta próbálkozunk és én is használtam LH tesztet. Nekem mindig két pozitív nap volt és egy negatív és mindhárom napon együttvoltunk, meg még elõtte és utána is. Nem sikerült, elmentem dokihoz nekem is Clostit írt fel, de a 2. gyógyszeres hónapunk is sikertelen volt. Szerintem szedd nyugodtan, de csak ha elõbb kivizsgáltak. Nekünk az elsõ baba az elsõ Clostis hónapban sikerült. Most a kistesó várat magára.

Mi már évek óta próbálkozunk, és sajnos még mindig semmi? ! Lehet valaha babánk?

Annyit tudok, hogy hátrahajló méhem van, nem tudom,h. ez be -e folyásolja a teherbeesést, mert amugy minden rendben van, orvos még csak a nyár elejét?l kezdett kezelni (mivel még a baba ügyben csak most mentem el hozza), van peteérésem is , de sajna még sem akar összejönni a dolog! Most kaptam clostylbegitet, ugy mondta a menzi 3. napjátol szedjem a tabit, és ha a 8. napnál tartok akkor menjek vissza hozza! De még késik a menzim is, tegnap kellett volna megjönnie! A ciklusom általában 28 napos! Lehet valaha babám?! Volt már vki hasonló helyzetben? Tapasztalat?

Legjobb válasz: Szia! Ne ess rögtön kétségbe, sok-sok dolog miatt késhet a baba. A hátrahajló méhszáj nem akadályozó tényezõ, esetleg csak nehezítheti a teherbeesést, én így tudom. De sok nõ szült már ilyennel. Írtad, hogy amúgy minden rendben. Hormonilag? A párodat is kivizsgálták már, mert a férfival szokták kezdeni, az egyszerûbb. Nála is rendben vannak a dolgok? Csináltak összeférhetõségi vizsgálatot? De lehet, hogy egyszerûen a sresszelés az, ami akadályozza. Szerintem ezt a legnehezebb megtanulni, hogyan kell nem izgulni... Mi is majd két éve próbálkozunk, remélem hamarosan mindketten babásak leszünk...

Szia! Ne ess rögtön kétségbe, sok-sok dolog miatt késhet a baba. A hátrahajló méhszáj nem akadályozó tényezõ, esetleg csak nehezítheti a teherbeesést, én így tudom. De sok nõ szült már ilyennel. Írtad, hogy amúgy minden rendben. Hormonilag? A párodat is kivizsgálták már, mert a férfival szokták kezdeni, az egyszerûbb. Nála is rendben vannak a dolgok? Csináltak összeférhetõségi vizsgálatot? De lehet, hogy egyszerûen a sresszelés az, ami akadályozza. Szerintem ezt a legnehezebb megtanulni, hogyan kell nem izgulni... Mi is majd két éve próbálkozunk, remélem hamarosan mindketten babásak leszünk...
A kérdező hozzászólása: Férjem még nem kezelték, elõsször is velem kezdték, de még nagyon az elején a dolgoknak! Azt mondta a doki, majd a closti után ha nem sikerült a dolog, akkor õt küldik vizsgálatra! Nekünk már 4 év! Nálatok mi a probléma?
Szia! Mi egy év sikertelenség után fordultunk orvoshoz. Az volt a legelsõ, h. a férjemet küldték andrológiára, és amikor kiderült, h. vele minden rendben a nõgyógyászom rögtön csinált egy hsg-t (petevezeték átfújás). De elõtte elmentem egy természetgyógyászhoz, aki azt mondta, h. el van záródva a petevezetõm, arra adott egy 3 napos kúpot. Megcsinálták a hsg-t és másfél hónap múlva teherbe estem. Ehhez az is kellett, h. amikor megfogant, egyáltalán nem gondoltam a babára szex közben, mert már azt hittem, h. rossz idõben vagyunke együtt. És sikerült! Úgyhogy ne add fel, neked is sikerülni fog!
Hát ez tiszta õrület, elõször veled kisérletezik ahelyett, hogy a férjedet is elküldené vizsgálatra??? érdekes!!! És ha pont a férjednek van valami problémája???
Az 1. válaszoló vagyok. Amit eddig tudunk, hogy a páromnak kevés és lassú spermái vannak, de azt mondták, ez elegendõ az inszeminációhoz. Én hamarosan megyek petevezetõ átjárhatósági vizsgálatra... Itt tartunk. Remélem, átjárható vagyok, és még idén sikerül teherbe esnem...

Karácsony óta próbálkozunk a babával, de eddig sajnos semmi. Elmehetek már dokihoz, vagy úgyis elküld, hogy várjuk ki az 1 évet?

Legjobb válasz: Mi is azóta próbálkozunk, de én már akkor elmentem, mert rendszertelen volt a mensim, és nem tudtam kiszámolni, h mikor van peteérésem. Azóta szedtem a Clostyt, meg a ciklusra a Norcolutot, és azóta rendbe tette a ciklust. Most érzem pont úgy h lehet talán összejött. Én javaslom menj el és kérj tanácsot. Megnyugtat és bíztat is ha kérdésed van bátran tedd fel neki! Sok sikert!

Mi is azóta próbálkozunk, de én már akkor elmentem, mert rendszertelen volt a mensim, és nem tudtam kiszámolni, h mikor van peteérésem. Azóta szedtem a Clostyt, meg a ciklusra a Norcolutot, és azóta rendbe tette a ciklust. Most érzem pont úgy h lehet talán összejött. Én javaslom menj el és kérj tanácsot. Megnyugtat és bíztat is ha kérdésed van bátran tedd fel neki! Sok sikert!
Szerintem is menj el dokihoz.ìn is elmentem elotte, de sajnos nálam Pcos-t állapított meg....de végul is jobb így mert kaptam gyógyszert(Duphaston) és próbálkozunk.....de eddig még nincs baba!
Nekem nyolc évbe tellett, mire a baba megérkezett. A barátnõm elment az orvoshoz és azt mondta, hogy már másfél éve próbálkoznak. Sokkal kezesebb volt a doki vele így, mintha csak pár hónapot mondott volna. Ez kegyes hazugság. Persze, orvosa válogatja. Sok sikert a babához!
Az utolsó hozzászoló vagyok, a lényeg kimaradt. A rendszertelen menstruáció nálam is fenn állt. A szülésem elõtt is és az után is a második terhességemig. Az elsõ babám az utolsó menstruációt követõ 26. napon foggant, a második pedig a mesntruáció elsõ napján, azaz, aznap, mikor megjött. Évekig hõmérõztem magam. Volt, hogy nem menstruáltam 90 napig, de volt peteérésem a hõmérõ szerint. Kitartás! Sok sikert!

Hallottam, és többen is mondták, a cickafarkfű tea segít jobban megtermékenyíteni a petesejtet. Igaz? Párommal már hónapok óta próbálkozunk de sajnos nem sikerül.

Legjobb válasz: Szia! nekem is ez a problémám sajnos:( Több hónapja próbálkozunk, de még nem sikerült a babucit összehozni :( az elmúlt egy hónapban figyeltem mindent, néztem a méhnyakamat (ami végig kemény volt), figyeltem a váladékomat, ami egyszer sem volt tojásfehérjés, amilyennek lenni kell, és csináltam a 10. naptól ovutesztet, de negativ lett :( Vettem cickafarkfû-palastfû teát, és gondoltam beszerzek még mellé barátcserje homeos bogyót. Hátha segit. :/

Szia! nekem is ez a problémám sajnos:( Több hónapja próbálkozunk, de még nem sikerült a babucit összehozni :( az elmúlt egy hónapban figyeltem mindent, néztem a méhnyakamat (ami végig kemény volt), figyeltem a váladékomat, ami egyszer sem volt tojásfehérjés, amilyennek lenni kell, és csináltam a 10. naptól ovutesztet, de negativ lett :( Vettem cickafarkfû-palastfû teát, és gondoltam beszerzek még mellé barátcserje homeos bogyót. Hátha segit. :/
Írtam neked egy üzit.

Hogy viseli a babátlanságot, aki már évek óta próbálkozik sikertelenül?

Van egy ismer?söm, (35 n?, 32 férfi) évek óta próbálkoznak. Nekünk van egy 10 hós kislányunk. Az eéején nagyon lelkesek voltak, de az elmúlt 2 hónapban rendesen elfordulnak, ha találkozunk....semmi nem történt, egyszer csak....és azóta nem is beszélünk, én próbáltam oldani a dologot, de semmi változás. Lehet, hogy rosszul esik nekik, hogy nekünk van?

Legjobb válasz: Szerintem nem az esik nekik rosszul, hogy nektek van hanem inkabb az, hogy nekik meg nincs. :( Szomoru, hogy emiatt elfordultak tolled, de sajnos nem tudsz mit tenni. Lehet, hogy lelkileg nagyon a padlon vannak, gondolom elertek azt a stadiumot, hogy nem is akarnak most babakat latni. Nem veletek van a gondjuk meg a piciddel csak szerintem most nem tudnak baba kozelebe lenni annyira fajhat nekik, hogy nem sikerul mar evek ota. Ilyenkor az ember nagyon magaba zarkozik szerintem.

Szerintem nem az esik nekik rosszul, hogy nektek van hanem inkabb az, hogy nekik meg nincs. :( Szomoru, hogy emiatt elfordultak tolled, de sajnos nem tudsz mit tenni. Lehet, hogy lelkileg nagyon a padlon vannak, gondolom elertek azt a stadiumot, hogy nem is akarnak most babakat latni. Nem veletek van a gondjuk meg a piciddel csak szerintem most nem tudnak baba kozelebe lenni annyira fajhat nekik, hogy nem sikerul mar evek ota. Ilyenkor az ember nagyon magaba zarkozik szerintem.
Szia! Mi 6 éve várunk a csodára. Mindenen átestünk, minden rendben van, egészségesek vagyunk, ide mentünk, odaküldtek. Orvosi segítségek után (amelyek nem sikerültek) jöttek a teák, stb. De ezzel csak nagyon bekavartam az addigi normális ciklusomba. Utána belenyugodtunk (már ha belelehet ebbe), de most újra mélyponton vagyunk mind a ketten. Én 30, párom 31, 11 éve vagyunk együtt.
Nekem meghalt egy babám, vagyis úgy született, és utána nagyon hosszú ideig nem birtam babára nézni. Még a reklámokon is bõgtem ha babát láttam. A barátnõimnek akkor voltak pici babáik, megmondtam nekik, hogy egy ideig ne hozzák el a piciket, neharagudjanak. Megértették, aztán nem tudom mennyi idõ eltelte után, már nem volt gond. Ne vedd magadra, hidd el nem rosszból teszik.
Mi is évek óta próbálkozunk, de próbálok normáslisan viselkedni az ismerõsökkel barátokkal akik babáznak vagy babát várnak. Nagyon fáj és néha könnyes a szemem, szóval nagyon nehéz. Nem haragszom rájuk, vagy írigykedek, hanem örülök nekik, csak iszonyat fáj. Járok hozzájuk babázni, érdeklõdök pocaklakóról, de valóban nagyon nehéz.

Van esetleg másik telefonszám is amin a Dr. Csongrády Attilát el lehet érni, vagy mikor célszerű hívni őt? A 20-as szám aminek 447 a vége mindíg ki van kapcsolva, pedig már napok óta próbálkozom.

Legjobb válasz: Szia! Én is csak ezt a számot találtam. Lehet, hogy szabin van és azért van kikapcsolva. Sétálj el a rendelõhöz, hátha ott ki van írva más elérhetõség... 4D-re szeretnél menni hozzá? 22 hetes km

Szia! Én is csak ezt a számot találtam. Lehet, hogy szabin van és azért van kikapcsolva. Sétálj el a rendelõhöz, hátha ott ki van írva más elérhetõség... 4D-re szeretnél menni hozzá? 22 hetes km
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem, 6 hete volt vetélésem (14 hét után) és még nem jött meg a havim. Na közben kiderült, hogy a huszas számon csak idõpontot tudok kérni, és van egy 30-as száma, amin vele tudok beszélni. Azt mondta még 2 hetet várjak, aztán hívjam újra. A másik nõgyógyász meg írt fel norcolutot. Hát szerintem még várok 1-2 napot, mert érzem már napok óta, hogy meg akar jönni. No meg persze türelmetlen is vagyok kissé, mert 2 havin túl kell lennem, hogy újra próbálkozhassunk. :)

Másnál is így ment a mászás gyakorlása? Hogy segítsek neki? Már ott tart, hogy felemeli a hátsóját, kezét rakja, de a lába marad és elkezd sírni. Próbálkozik, de olyan hamar feladja.

Legjobb válasz: Hagyd, ne segíts neki, elõször csak egy kicsit gyakorol, utána többet és többe... Most erõsíti a kis izmait, nem szabad erõltetni semmit se. Nekem 10 hónapos a fiam, ö is így kezdte, fokozatosan többet, és többet gyakorolt... és most már ugrál a járókába, és kb 2 hónap és szaladni fog :D

Hagyd, ne segíts neki, elõször csak egy kicsit gyakorol, utána többet és többe... Most erõsíti a kis izmait, nem szabad erõltetni semmit se. Nekem 10 hónapos a fiam, ö is így kezdte, fokozatosan többet, és többet gyakorolt... és most már ugrál a járókába, és kb 2 hónap és szaladni fog :D
A kérdező hozzászólása: De annyira sír.
Elsõnek van igaza, nem szabad tanítani. Idõvel, amikor többet fognak bírni az izmai, nem fogja olyan hamar feladni. De ahhoz hogy megerõsödjenek, idõ kell, és magától kell megtörténnie. Szóval türelem. :) Az idegrendszer fejlõdésével "haladnak elõre" a fejlõdés fokozataiban a babák, ha sietteted csak kárt okozol. Olyankor esetleg próbáld elterelni a figyelmét mással, játék, mondóka, ilyesmik.

Már öt hónapja próbálkozunk, de semmi eredmény. Mi lehet az oka? Mikroszkópot használok a páfrányok ott vannak ha kell ha nem. Vegyek ovolációs tesztet?

Teljesen magam alatt vagyok.Eddig nem görcsöltem de most már elegem van.Van már gyerekem tehát olyan nagy gond nem lehet.

Legjobb válasz: Ne görcsölj, ez a legrosszabb amit tehetsz.Én két évig nem estem teherbe.Ez változó mindenkinél.A mikroszkópos megoldást megmondom neked õszintén nem ismerem,de az ovulációs teszt jó megoldás lehet, illetve ha szex után nem rohansz a fürdõbe.Van aki szerint ez hülyeség, de hidd el beválik,meg az ha szex után alápárnázod a csípõd, vagy a lábaidat egy kicsit" felrakod a falra", .Próbáld meg napközben elterelni a figyelmedet, más célokat is kitûzni, és hidd el ha nem rágod magad összejön.

Ne görcsölj, ez a legrosszabb amit tehetsz.Én két évig nem estem teherbe.Ez változó mindenkinél.A mikroszkópos megoldást megmondom neked õszintén nem ismerem, de az ovulációs teszt jó megoldás lehet, illetve ha szex után nem rohansz a fürdõbe.Van aki szerint ez hülyeség, de hidd el beválik, meg az ha szex után alápárnázod a csípõd, vagy a lábaidat egy kicsit" felrakod a falra", .Próbáld meg napközben elterelni a figyelmedet, más célokat is kitûzni, és hidd el ha nem rágod magad összejön.
szia.én 7. hónapja próbálkozom.mikroszkópot én is most vettem, a jelek nem eggyértelmüek.én már nem vagyok fiatal, talán ezért is van ez a hosszú idõ, de nem görcsölök rajta.tedd ezt te is.tudom, h nem könnyû, de hidd el megéri lazítani.ha egy év után se lesz semmi, akkor érdemes komolyabb kivizsgálásra menni, de addig elég ez sok kis apró trükk, és kétnapi szeretkezés.sok sikert, és kitartást neked is.
Sajna az hogy van már gyereked, nem biztosítja azt hogy gyorsan terhes maradj. Ez saját tapasztalat. Az elsõ babám a 7. ciklusban fogant, a második a 18. ciklusban. Akkor már én is a nõgyógyászom nyakára járogattam. Szerintem vezess az ébredési hõmérsékletedbõl görbét, az mutatja legjobban a töszõrepedés napját. Mindig ébredés után de még felkelés elõtt mérj, szájban, hüvelyben vagy végbélben. Hónaljban nem az igazi. Itt találsz sok jó tippet: http://babatervezok.otthona.net/ Csinálhatsz önvizsgálatot is. A peteérés napján a méhszáj tapintása puhává válik (elõtte olyan mint az orrod, aznap meg mint az ajkad), a hüvelyváladék pedig hígabbá, olyan tojásfehérje-szerûvé válik.

Hogyan tudok regisztrálni HBO go-ra? Már nagyon rég óta próbálkozom! UPC-s vagyok és T-Home HBO MaxPak elõfizetésem van!

Legjobb válasz: HBO ügyfélszolgálatot kérdezted már? Egyébként a regisztráció címe ez: [link] Szerintem nem lehet gond.

HBO ügyfélszolgálatot kérdezted már? Egyébként a regisztráció címe ez: [link] Szerintem nem lehet gond.
A kérdező hozzászólása: nem még nem kérdeztem...de akkor lehet hogy nem marad más
A kérdező hozzászólása: a másik gond hogy mi az a voucher kód ? (ezt is kéri)
A fene tudja már, én még akkor regisztráltam, amikor indult a GO. Nem emlékszem, de az üfsz nyilván erre is választ tud adni :-)

Lehet baba? Már rég óta próbálkozunk! Belém engedte párom, megtöröltem magam! Ebből még lehet baba? Ovum van!

Legjobb válasz: Mi évekig próbálkoztunk babával. Egy péntek délután lezavartunk egy gyors menetet, aztán ugrás a zuhany alá, mert indultunk anyósékhoz. Nem voltam középidõben, talán két nappal mensi elõtt, mégis akkor fogant meg a kisbabánk. Csak egy ügyes kiskatona kell, nem több. :) Már 20 hónapos a mi kiskatonánk...

Mi évekig próbálkoztunk babával. Egy péntek délután lezavartunk egy gyors menetet, aztán ugrás a zuhany alá, mert indultunk anyósékhoz. Nem voltam középidõben, talán két nappal mensi elõtt, mégis akkor fogant meg a kisbabánk. Csak egy ügyes kiskatona kell, nem több. :) Már 20 hónapos a mi kiskatonánk...
Persze hogy lehet, gondolom belül nem tudtad megtörölni magad.:) Ovu alatt nagy rá az esély.
A kérdező hozzászólása: Nem! Remélem végre össze jön! :)
A kérdező hozzászólása: Gratulálok! :) Bárcsak nekünk is sikerülne már végre! :/

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!