Találatok a következő kifejezésre: Már évek festem (10 db)

Nem árt, ha nem lélegzed be....Csak erre kell vigyázni, ja és ha szõke vagy akkor ne sebesre szivasd..
Nyugodtan fessétek be.A lényeg hogy a festék gõzét ne lélegezd be.Én fodrász vagyok, és még dolgozok szájkendõt kötök ha vegyszeres munkát csinálok.Amúgy 15éve vagyok szõke, most is befestjük a hajamat.Az igaz hogy nem biztos az árnyalat olyan lesz mint terhesség elõtt.21hetes kismami
szia én 13 hétes voltam mikor be festettem nem bizonyitott hogy fel szivodik szerintem festd be de ne sûrûn én most festettem 2× 29hetes vahyok
Nekem is azt mondta a doki, hogy a 12. hét után lehet. Õ is nõ, és õ is festette a haját a terhessége alatt.
Nem árt, egyáltalán. Kutatások bizonyították, hogy vérben nem szívódik fel, tehát a babához nem jut el. Amit tanácsolnak, hogy próbáld minél kevésb belélegezni, de semmi baj nem lesz. Nézz csak körül, hány kismama van festett hajjal... (köztük én is:-)
Nekem a védõnõ azt tanácsolta (bár nem festem a hajam), hogy terhesség alatt kerüljem a hajfestéket, mert a fejbõrön át felszívódhatnak a babának igen ártalmas anyagok is. És õ nem egy régimódi védõnéni.
Szerintem sem ártasz a Babának, a lényeg, hogy ne lélegezd be! A másik: én évekig szõke voltam, de amióta várom a babát, nem fogta be a kívánt színre a hajamat (ezért kénytelen lettem barna lenni :) Tehát nálam sajnos bevált, amit sokan mondanak: nem biztos, hogy terhesség alatt a kívánt színhatást éred el a festéssel.
Nem árthat, ha szellõztetett helyiségben csinálod a festést.
Kicsi ammónia tartalmú festékkel nem árthatsz a babának, jól szelöztethetõ helyen.Én már a 36.hétben járok és miota terhes vagyok nem kockáztattam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok választ!
nincs összefüggés a menstruációd és a hajfesték hatékonysága közt.
Én is azt tapasztalom amit az elsõ írt. nekem még soha nem befolyásolta a végeredményt
Nekem meg mindig, soha nem lesz olyan intenzív a hajszínem olyankor pedig már többször próbáltam, és mindig ugyanolyan festéket használok. De még a szoli se fog meg úgy. Egyedfüggõ szerintem.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, kipróbálom.Mert nagyon le van nõve, és pénteken lesz a kislányom ballagása:)

2 évig szőke voltam, tönkre ment a hajam. Befestettem barnára, és már nem festem úgy 4-5 hónapja. Megnőhet a hajam derékig? A revalid tényleg segíti a növekedését?

Legjobb válasz: Ez a hajadtól függ, nem mindenkinek egyformán nõ, és elég sokáig is tartana, valamint attól hogy növeszted, néha a végébõl kell vágatni, mert különben nagyon eltörik és az sem szép, de szerintem elég necces hogy megnõjjön derékig, max lapocka, hátközép, legalábbis szerintem ez a reális.

Ez a hajadtól függ, nem mindenkinek egyformán nõ, és elég sokáig is tartana, valamint attól hogy növeszted, néha a végébõl kell vágatni, mert különben nagyon eltörik és az sem szép, de szerintem elég necces hogy megnõjjön derékig, max lapocka, hátközép, legalábbis szerintem ez a reális.
hát nem biztos h megnõ olyan sokáig. de ha megprobálod akkor 2-3 havonta vágasd le a végét mert sebb is lesz és könyebben is fog nõni
ha nincs nagyon megviselve a hajad van rá esély, hogy megnõjön. 3 havonta valóban vágatni kell az aljából, különben magától letörik. Ha megviselt, akkor elõbb attól a résztõl teljesen szabadulj meg, különben várhatod.. Segít a Revalid is, de min 3 hónap mire észreveszed. Nekem a ginseng hajszesz is sokat segített. Hajrá!

Egy évvel ezelött szőke volt a hajam, és azóta volt már 2 szer festve de minidg ledobja a festéket, most elhatároztam hogy akkor visszafestem szőkére de kb 10 13 cm lenövés van, mit tegyek?

de leszivatni nem akarom mert megint elég a hajam, és arra gondoltam hogy csak simán festékkel meglehet csinálni?

Legjobb válasz: Ha az alap hajszíned nem sötétebb, mint 1-2 árnyalat a festett részhez viszonyítva akkor 2-3 próbálkozásra fogja a festék, ha nagy az eltérés akkor szõkítés kell elõbb. Ha nem bírja a fejbõröd akkor le kell mondani a szõkérõl, mert elõbb-utóbb így nem marad haj a fejeden. Olyan nincs, hogy ledobja a haj a festéket. Normális fodrászhoz kell menni.

Ha az alap hajszíned nem sötétebb, mint 1-2 árnyalat a festett részhez viszonyítva akkor 2-3 próbálkozásra fogja a festék, ha nagy az eltérés akkor szõkítés kell elõbb. Ha nem bírja a fejbõröd akkor le kell mondani a szõkérõl, mert elõbb-utóbb így nem marad haj a fejeden. Olyan nincs, hogy ledobja a haj a festéket. Normális fodrászhoz kell menni.
A kérdező hozzászólása: hat az alap hajszinem hanvas barna... am birja a szokitest a fejborom . de nagyon torik a hajam a szivatastol. ......

Azt vettem észre, hogy mostanában kevesebb lány festi ki a szemét. Azt néztem, hogy pár éve rengeteg lány használt fekete szemceruzát, de mostanában inkább max. Csak szempillaspirált. Ez miért van? Már nem olyan divat kifeteni a szemünket?

Legjobb válasz: Hm, ez egy érdekes kérdés. Jó, hogy feltetted, engem is foglalkoztat régóta. Régen, mikor még tini voltam, úgy ki voltam festve, mintha most léptem volna ki egy szépségszalonból:) Most így pár évvel késõbb már csak kihúzom tussal felül és szempillaspirál. Ha megyünk valahova, és csinosabban kell felöltözni, akkor max szemhéjpúder, de abból sem a feltûnõ árnyalatok. Talán ahogy idõsödöm, belátom, hogy nem is a sok sminktõl szép az ember, hanem a szolidabbtól? Passz... De ahogy a mai tizenéveseket nézem, õk is inkább tussal festenek, meg szempillaspirál. Ritkán látok én is extrán kifestett szemû lányokat. Én is kíváncsi vagyok, miért...

Hm, ez egy érdekes kérdés. Jó, hogy feltetted, engem is foglalkoztat régóta. Régen, mikor még tini voltam, úgy ki voltam festve, mintha most léptem volna ki egy szépségszalonból:) Most így pár évvel késõbb már csak kihúzom tussal felül és szempillaspirál. Ha megyünk valahova, és csinosabban kell felöltözni, akkor max szemhéjpúder, de abból sem a feltûnõ árnyalatok. Talán ahogy idõsödöm, belátom, hogy nem is a sok sminktõl szép az ember, hanem a szolidabbtól? Passz... De ahogy a mai tizenéveseket nézem, õk is inkább tussal festenek, meg szempillaspirál. Ritkán látok én is extrán kifestett szemû lányokat. Én is kíváncsi vagyok, miért...
Talan belatjak hogy tok feleleges agyonsminkelniuk magukat.most vagyok 8adikos, mindjart 15eves es most max. Csak ajakapolot es szajfeny hasznalok.mikor 7es vagy 6os voltam(!!) sokat sminkeltem magam(tus, puder, ..) idovel meguntam fajt a szemem es rajottem nem erzem jobban magam se tobbnek a sminktol es senki nem szeret jobban, mint azelott.szal ennyi
Ez inkább a kezdõ kis tinilánykákra jellemzõ. Ma is ha bemész egy általános suli felsõ tagozatra, ugyanolyan ocsmányul körbefirkált szemeket találsz. :D Gondolom azóta meg már más körben mozogsz :D És a te korosztályod már túljutott ezen a korszakon.
én is nemrégiben jöttem rá hogy jobb smink nélkül. untam már h 20 percet mindig rá kellett szánnom h frankó szép sminket összedobjak. most már épphogy fekete szemceruza alul, szempillaspirál aztán ennyi. így természetesen jobb :) L*-*
Én is tinikoromban festettem alul szemcerkával, felül szempillaspirál, rúzs, alapozó, pirosító. Most meg szemceruzával felül+halvány szemhéjpúder, pici alapozó az orra, állra és homlokra, halvány pirosító+szájfény, full olyan, mintha nem is lennék sminkelve, de azért sokat dob!
szerintem kezdenek rájönni h a kevesebb néha több..vagy aztán kitudja mi ez, de most h így felhoztad tényleg ígyvan..mikor általánosba jártam feketével olyan vastagon kihuztam a szemeimet ahogy csak tudtam...most meg elég a szempillaspirál meg pirosító :)
De divat.Csak mostanában inkább a természetes szépség a divat!és inkább ezért nem festik a szemüket annyira :) Ez privát vélemény :)
Én alapozót, tust, és szempillaspirált használok. Azért nem használok színt, mert színnel nem tudok szépen sminkelni (tudom, youtube, meg dorkasminkel, és nézem, és az elmélet oké, de nem tudom átültetni a gyakorlatba), és reggel állandóan rohanok, úgy pedig nem szeretek elindulni itthonról, hogy azt érzem, nem vagyok oké.
Érdekes kérdés. Nem tudom, hogy volt-e egyáltalán divat, mert most is sok lányt látok lárvára festve... Én mondjuk életemben egyszer "festettem ki" magam: a középiskolás ballagásomon, akkor is csak vékonyan kihúztam a szemem. 25/L
Én meg mostanában csak szemceruzát használok azt is véknyan húzom ki. Szempillaspirtált meg egyáltalán nem. Alapozót meg életemben nem használtam. 19L
Mostanság a legújabb divat a nude smink. Azaz, amikor épp annyi van rajtad, hogy nem látszódjon, mégis megszépít. Egyre mkevésbé divat a partysmink mindennapokra. Meg talán az is közbejátszik, hogy rájönnek a lánykák, hogy felesleges vele veszõdni, + rendesen tönkreteszi a bõrüket rövid idõn belül. :) (saját példa: 15-16 évesen alap volt a szempillaspirál, szemceruza, korrektor, esetleg alapozó, púder - mindennapra. ma már annyi alapozó és korrektor, hogy tökéletes hatása legyen a bõrömnek, szempillaspirál meg egyéb abszolút nincs. és mégis mostanság kapom a legtöbb bókot, hogy húdecsini vagyok : DDD )
19 vagyok csak spirált és halvány barna szemcerkát használok, ez kb 2 éve van így azelött mindenféle szemhéjpúderrel emeltem ki a szemem, de változtam és rájöttem, hogy szebb vagyok ennyi sminkkel.
A divat változik... Majd néhány év múlva elõkerül megint, amúgy én régen nem is sminkeltem magam, 18-19 évesen kezdtem, de most sem erõsen sminkelek csak alapozó, pirosító, a szemem csak néha festem ki. 20/L
A divat változik. Különben is, sztem most egy ideig sztem a tinik többsége nem fogja vastagon körbesatírozni ceruzával a szemét, mert rengeteg fórumon írták idegenek, hogy milyen ciki (ami igaz is - a legtöbben egyenetlenül, bázis nélkül ujjnyi vastagon húzták ki a szemüket, amivel max, rossz értelemben néztek ki idõsebbnek, de inkább csak közönségesnek és igénytelennek, meg idétlen kiscsajoknak, akik idõsebbnek akarnak tûnni, és beszabadultak anyuci sminkkészletébe).

Festettem a hajam egy éve, már két és fél éve nem vasalom, most kopik ki igazán a festék a hajamból, és nagyon törik, mi a teendő?

kezdjem el újra festeni, hogy szép csillogó legyen? mert amikor festettem semmi probléma nem volt vele, vállig él? hajam meg is n?tt mell alattira mert a hajvasalást is abba hagytam. szárítani, besütni, vasalni nagyon ritkán szoktam,de most annyira eltört (vagy lehet h a festék kopik, ötletem sincs), hogy kb 10 centit le lehetne vágni, pedig 2 hónapja voltam fodrásznál vágatni 2 és fél centit.

Legjobb válasz: Használj Cassiát, ha csak ápolni akarod a hajad. Ha színt is akarsz neki és táplálni is akarod, akkor henna és/vagy indigó.

Használj Cassiát, ha csak ápolni akarod a hajad. Ha színt is akarsz neki és táplálni is akarod, akkor henna és/vagy indigó.
Nem. Használj mosás utáni balzsamot a hajadra. A sok festés és a vasalás tette tönkre, még nem tért magához.
2-es vagyok. A törött végek miatt azért nem ártana ha nem teljesen rövidre, de azért valamennyire visszavágni, és hagyni, hogy az egészségges véggel nõjjenek tovább.
Én is a cassiát javaslom.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! igazából szoktam rá rakni mindig pakolást mosás után, néha tojáspakolást amit 3 órát hagyok rajta. esetleg megéri szedni biovanne vagy ehhez hasonló kapszulákat szedni?
Szia! Én sokáig küzdöttem ezzel a gonddal. A balzsamoktól zsírosodott a hajam. Végül találtam egy zseniális hajpakolást. Nekem nagyon bevált. 1600 ft egy nagy tégellyel. Bármely áruházban, vagy Rossmannban kapható. Amit még kifejezzetn imádok benne az ápoláson kívül, a csillogó hajam. Napokig benne marad az isteni illata a hajamban és a fésû siklik a hajamon. Neve: Gliss Kur Total Repair Nagyon sok fajtája van, amit én használok, onnan ismerhetõ fel, hogy szinte fehér a tégely, a kupak halvány, gesztenye barna színû és van rajta narancs körben egy 19-es. Ez direkt hajtöredezésre van, de hamar hat, én imádom. 23/N
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! :)
genetika ... nekem volt 25 éves vörös barátnõm aki õsz volt :)

Colour b4 hogyan hatna a hajamon? Eredetileg világosbarnás-sötétszőke a hajam és a habállagú hajfestékkel festem már egy fél éve ami aranyszőke, de szeretném visszakapni a régi eredeti színemet, lehetséges? Vagy vörösre szívná ki a colour B4?

Mindenhol csak azt olvasom, hogy feketéb?l meg sötét barnából, esetleg vörösb?l akarják visszaállítani, de sz?kéb?l lehetséges-e ez itt a kérdés :-)

Legjobb válasz: bocsi nem arany, hanem jelenleg gyöngy szõke a hajam

A kérdező hozzászólása: bocsi nem arany, hanem jelenleg gyöngy szõke a hajam
Szia, nem lehetséges sajnos, rá is van írva, hogy szõkével nem tud mit kezdeni, mert az a lényeg hogy visszaállítja a legvilágosabb hajszínt, ezért van hogy a vöröset, barnát feketét visszaállítja világosabbra, én rézvörösbõl lettem aranyszõke, de az eredeti hajam barna, mégsem azt hozta vissza hanem a szõkített hajamat!
De egyébként egyszerû fesd be sötétebb szõkére :) (elsõ voltam)

Engem miert nem vesz el senki felesegül? 30 éves vagyok jol nezek ki adok magamra. Bezzeg a tesom már elevették 2 éve pedig nem is ad magara átlagosan nez ki alacsony hatareset sulyu nem festi a hajat se polo farmerban jár és orvos lett a férje

Én meg festem a hajam sz?kére nem ronda barna magas vagyok vékony nagymellü ja a tesom kismellü hozzám képest én 80 e ? 80 c

Legjobb válasz: Talán mert a melled térfogata nagyobb mint az agyadé...

Talán mert a melled térfogata nagyobb mint az agyadé...
Hallottad már azt a mondást, hogy a kevesebb néha több? Feltûnõ szõke haj, agyonsminkelt arc, hihetetlen színekben pompázó karmok, mininél is minibb szoknya, köldökig kivágott felsõ - ezek nem éppen a családanyának/házastársanak való típus ismertetõjegyei szerintem. Egyébként az ha valaki farmerban meg valami egyszerû felsõben van smink nélkül, az még nem igénytelenség. Attól még nézhet ki jól. Meg még egy közhely - elsõdlegesen nem a külsõn múlik. 26F
Mert talán nem csak a külsõségek számítanak??? Én is csinosan öltözködök, de kicsi a mellem, nem vagyok szõke, nem festem már a hajam és nincs rajtam egy kiló vakolat. Mégis hosszabb távú kapcsolatokat értem eddig el mint a nagymellû csudaplázacicavagyok és butamintaföld ismerõseim. Talán a húgod egy kedves okos nõ? Értékeld át magad.
nah most akkor olvasd el mégegyszer amit írtál, és akkor megtudod, hogy miért nem vesz el téged senki feleségül!
Régen rossz lenne, ha azért kellenék valakinek, mert festem a hajam, tökéletes a súlyom, tökéletes a mellem, folyton belõve a séróm, smink nélkül ki se lépek, és miniben nyomulok, a farmert még játszósruhának sem ismerem... Ez eléggé gáz lenne, mert valószínûleg egy ribancnak gondolnának a pasik, aki minden pénzét külsõségekre költi és akivel nem érdemes hosszútávon lenni. Ha így élnék, akkor beérném a beszólogatós hülyékkel vagy a nõs emberekkel... Az okos és normális férfiak talán a szolídabb, természetes, sportos és ápolt megjelenésû lányokat díjazzák... Persze nem mind, tehát van esélyed, csak kitartást!
Talán azért, mert kicsit (NAGYON!!!) beképzelt vagy.
Valamit tud a tesvéred, amit te nem. Ismerned kellene annyira, hogy ellesd a sikerének a titkát. Próbálj esetleg az õ társaságukba járni, ha befogadnak. Ne görcsölj a párkeresésre. Várd meg, amí érted is eljön valaki.
Talán mert nem a külsõségeken múlik egy kapcsolat? Hosszútávra a férfiak inkább belsõ értékekkel rendelkezõ nõket keresnek - gondolom eddig itt véreztél el.
Azért, mert téged az utcasarkon akarnak csak "feleségül venni" 1-2 órára. Ez a hozzáállásodból meg a nagyképûségedbõl jön le fõleg, nem abból, hogy milyen a külsõ borításod. Hülye p*csa vagy, én sem akarnék soha ilyen feleséget, aki lenézi a saját testvérét és irigykedik. Megérdemled. :) Tudod feleségnek a normális nõk kellenek, a csinosság csak extra.
Talán mert a tesód még pólóban és farmerben is százszor értékesebb ember, mint Te kicsípve. Amúgy nekem fake gyanús... 23N
F A K E
Mindegy, hogy fake kérdés vagy sem. Mégpedig azért, mert a való élet tele van ilyen üresfejû libákkal. :(
talán mert hü.lye vagy, a tesód meg nem... a kérdésed szövege alapján setét vagy, mint az éjszaka...ne csodálkozz, hogy a kutyának se kellesz..
1, hiába van diplomád, attól még eszed nem lesz. Nézd meg, hogy milyen a helyesírásod is, az sok mindent elárul az emberrõl. 2, hiába látsz te valaki rondának, másnak attól még kellhet 3, a felháborító az, hogy nem veszed észre magad: a külsõség nem minden 4, kövér vagyok, bõrbeteg, 6 éve párommal és már menyasszony vagyok, hamarosan házasodunk, baba is lesz, meg minden, szóval háborodj fel! :D
http://hu.wikipedia.org/wiki/Vessz%C5%91_%28%C3%ADr%C3%A1sje.. hátha ezek után sikerül férjhez menned:)
én is ilyen voltam, mint a kérdezõ, és volt egy srác, aki kidobott vagy 5x mielõtt elkezdett velem komolyan járni, és teljesen átalakított (barnának kellett lennem, megtiltotta a szoknyát, stb stb) és úgy kért meg. aztán kidobott azzal az indokkal, hogy igazából soha nem fogok megváltozni (holott szerintem pont az volt a baj, hogy mindenem feladtam érte, és így már le is nézett)
"meg diplomas vagyok nem buta." A kettõ nem zárja ki egymást. :D
Hozzám jössz?
téged sem az eszedért "szeretnek"
Nekem is van diplomám, pénzügy-számvitel szakról + idén kezdem végre a mestert. De hidd el, az iskolában, bármelyikben a tanagyagot kell megtanulni és nem azt, hogy hogy kell viselkedni és mi a helyes értékrend. Vizsgára, zh-ra gyerekjáték bemagolni, begyakorolni a kért anyagot, de attól még hülye marad az illetõ szociális intelligencia terén, mert azt nem fogják neked megtanítani. Nem véletlenül van sok-sok tahó és buta diplomás. Még annyi: mindenki válaszolt a kérdésedre, de ha képtelen vagy agyilag felmérni a mondandónkat, akkor megint csak az intelligenciád szegénységére írhatod a dolgod. Szerencsére az egyetemen többségben vannak az okos/csinos/és még sok nagymellû is van/magas/alacsony nõk, az olyan primitívekkel szemben mint te. Nyugodj meg, nem fog elvenni senki, de aggódnod sem kell, mindig lesz jelentkezõ 1-2 numerára, ha ügyes vagy még profitálhatsz is belõle, manapság a beképzelt r*bancok körében jól menõ szakma ez is, még diplomáznod sem kellett volna.
Istenem!! Mondjátok hogy ilyen nincs! Ha a saját testvéredre féltékeny vagy képzelhetem milyen ember lehetsz! Jobb is ha nincs senkid ilyen felfogással. A másik meg az hogy:"egymas utan 2 orvost is összeszed" Na itt kijön, hogy ugyancsak a felszín számít. Miért mi lenne ha kõmûves lenne a párja?? Akkor nem lennél irigy, ha vele lenne boldog? Szánalmas egy idióta nõ vagy!
:D Még senkinek sem esett le, hogy FAKE kérdéssel állunk szemben? Ráadásul pasi írta. Egy nõ tudja, mi a különbség a 80C és a 80E között, ráadásul egy nõ nem ír olyat, hogy 'belövi' a haját... Ezt valami szánalmas, forever alone-kategóriás, megkeseredett pasi írta...
Ilyenkor kezd elmenni a kedvem attól, hogy nõ vagyok.Szégyellem a saját nemem.
mert az ilyen nõket nem kapcsolatra, hanem csak "arra" akarnak a férfiak.... Ráadásul a természeted sem szép...elég sekélyes vagy, ha azt hiszed igénytelenség smink nélkül járni (pedig én sem megyek smink nélkül utcára), azt, hogy a barna hajú nõk rondák. Feleségnem a praktikus gyakorlatias, kedves nõk kellenek a férfiaknak, aik majd a sminkjük mögtt a gyerekeiket is tudják nevelni, nem csak miniszoknyában parádézni. Természetesen az csak plusz, hogy mindezek mellet a nõ csinos, jóalakú is. De nem csak a külsõségek számítanak, sõt
160 cm magas vagyok, nem festem a hajam, nincs mûkörmöm csa púdert és szempillaspirált használok. Kedvenc öltözékem a tornacipõ-póló-farmer kombináció. Három férfi kérte meg 22 éves koromig a kezem és egynek mondtam igent aki ma a férjem. De nekem nem jár, mert nem olyan vagyok mint te. (:
Arra most akadt rá a szemem, hogy 80E... jesszum, az nem ér földig melltartó nélkül?
Kérdezõ, cikk neked, témába vág: http://velvet.hu/szex/2012/05/27/buta_noket_akarnak_agyba_vi..
mert a homlokodra van írva hogy férjet akarsz fogni!sajnálom a tesód, hogy így lenézed!
A kérdező hozzászólása: Nem értetek ti semmit.ne is valaszoljatok akkor.ja és aszilikon nem lóg térdig.meg diplomas vagyok nem buta.
A diploma és az ész között nem feltétlenül van összefüggés, fõleg a szociális készségek terén. Megkérdezhetem, hogy mi lenne az a válasz, amivel elégedett lennél?
De válaszoltak. Te viszont ne kérdezz, ha nem fogadod el a választ. Arany szabály. Úgy látszik az a diploma szart sem ér.
Szerintem attól még nem vagy rossz ember. Akik itt írogatnak biztos éreztek már hasonlót, hogy a másiknak milyen jó, csak nem vallják be, könnyebb a másikat elítélni. Tényleg vannak olyanok, akik alig adnak magukra és nem a sminkre gondolok, hanem tisztálkodás szempontjából és így is van párjuk. Lehetsz úgy is csinos, ha nem öltözöl prostinak. A hétköznapokban ne hordj miniszoknyát, meg kivágott ruhát, magassarkút. Legalábbis ne egyszerre. Ilyen külsõvel nem is akarnak majd tõled többet. Azt látják, hogy egy újabb olyan csaj, aki csak arra jó. Szóval öltözködj visszafogottabban, ne agyalj azon hogy neki miért van és neked miért nincs, inkább törõdj magaddal és érezd jól magad a bõrödben. Ne akarj görcsösen férjhez menni, mert megijednek a pasik. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Ez alkalmazható a lépcsöre is, vagy arra valami mást kell alkalmazni?
Ha a lépcsõnek nem a taposott része rozsdásodik, akkor ott azon a helyen nem jól takarítottad le a felületet. A taposott részen meg lekopik a festék a használat alatt. Ott sûrûbben kell festeni.
Én a taposott részre 5-6 réteget szoktam tenni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!