Találatok a következő kifejezésre: Málnalevél-teát mikortól inni, (9 db)

Malnalevel teat mikortol kell kezdeni inni, hogy kell elkesziteni es mennyit kell inni belole?

Legjobb válasz: Szia! Én a 36.héttõl ittam napi 1bögrével, a 38.héttõl napi 2-vel. Simán felforralt vízbe teszel egy kis teatojásba málnalevél füvet és megiszod kb 10perc állás után. Én nem ízesítettem.

Szia! Én a 36.héttõl ittam napi 1bögrével, a 38.héttõl napi 2-vel. Simán felforralt vízbe teszel egy kis teatojásba málnalevél füvet és megiszod kb 10perc állás után. Én nem ízesítettem.

Málnalevél-teát mikortól ajánlatos inni, és mennyit?

Legjobb válasz: Ha betöltötted majd a 36 hetet utána kezdheted inni, napi 2 csészével.

Ha betöltötted majd a 36 hetet utána kezdheted inni, napi 2 csészével.

Hol lehet venni Homeopátiás bogyókat és málnalevél teát? mikortól kell elkezdeni inni? Mennyibe kerülnek ezek a termékek?

Köszönöm a válaszokat. 34 hetes kismama

Legjobb válasz: Szia. Patikába veszem õket. Itt tudsz kérni tájékoztató füzetet is minden homeopátiás termékrõl.De a neten is megtudod õket nézni.A teát nem ismerem.Én amióta babós vagyok csak homeopátiás szereket szedek. 40 hetes kismama

Szia. Patikába veszem õket. Itt tudsz kérni tájékoztató füzetet is minden homeopátiás termékrõl.De a neten is megtudod õket nézni.A teát nem ismerem.Én amióta babós vagyok csak homeopátiás szereket szedek. 40 hetes kismama
A málnalevél teát úgy tudom, hogy a 36. héten kell elkezdeni, napi 1 csészével kell inni. A homeopátiás bogyók közül van olyan, amit pár héttel elõtte, van, amit vajúdás alatt kell szedni. (A nevüket sajnos nem tudom). Én még nem vettem, de szerintem gyógynövényboltban, gyógyszertárban lehet kapni.
A málnalevél tea bioboltban kapható, én úgy tudom, a 32-34. héttõl lehet inni, mert az izmokat lazítja, nem a szülést indítja meg. De a boltban ezt tudják, segítenek. A homeopátiás szereket patikában lehet megvenni, ott is tudnak segíteni, de nekem a szülésznõm ajánlotta. Arnica Montana az egyik, ez a sebgyógyulást segíti elõ. Van mégegy, amit szedni kell, de errõl pontosabbat a szülésznõk mondanak. A málnalevél tea 190 Ft és 1-2 hétig elég, a bogyók 500-700 Ft körül vannak. Állítólag nagyon jók, én az elõzõ szülésem alkalmával nem szedtem, errõl meg még nincs tapasztalatom. :-(
A homeopátiás szerek közül a legtöbb gyógyszertárban csak a komplex szerek kaphatók, az ún. monokomponensû szerek (amik a szüléskor segíthetnek és sok más is) olyan gyógyszertárakban vannak, ahol van olyan patikus, aki tanult homeopátiát is. NAgyobb gyógyszertárakban tudnak segíteni valószínûleg. Azt javaslom, itt nézz körül, sztem a legtöbb kérdésedre megtalálod a választ: http://www.homeopatia.info.hu Málnalevélteát pedig patikában, vagy gyógynövényboltban tudsz venni.
Én vettem homeós golyócskákat is gyógyszertárban. Igaz, valóban nincs úgy, hogy csak úgy bemész és azt mondod, ez meg ez kell, hanem meg tudják rendelni neked, ha elmondod mit szeretnél milyen hígításban!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)


Mikortól kell inni a tejserkentő teát? Illetve a málnalevél teát? Mire jó? Illetve milyet ajánlotok?

Legjobb válasz: A tej serkentõ gondolom több tejet csinál,a málnalevél tea pedig a tágulást segíti elõ.Szerintem a málna levél teát már a 36. héttõl lehet inni,a tejserkentõt nem tudom :/ Elsõ babás 26+5 hkm

A tej serkentõ gondolom több tejet csinál, a málnalevél tea pedig a tágulást segíti elõ.Szerintem a málna levél teát már a 36. héttõl lehet inni, a tejserkentõt nem tudom :/ Elsõ babás 26+5 hkm
Nekünk azt mondták, a tejserkentõt akkor igyuk csak, ha már beindult a tejtermelés, elõtte ne. Már nem tudom, miért ne, de a lényeg, hogy a meglévõt fokozza. Én Herbária Laktoherb azt hiszem ez a neve azt ittam, illetve vannak homeopatias bogyók is erre. A málnalevelet bio boltban vettük, megfõzöd, leszûröd, mert az nem filteres, és a 36. héttõl, elõtte nem szabad, koraszülést, vetélést okozhat. Abban segít, hogy gyorsabb legyen a szülés, elvileg:)
màlnalevèl teàt èn is ittam, ennek ellenère nagyon elhúzòdó, nehèz szülèsem volt. laktoherb teàt szülès utân ittam, ill szedtem a homeós bogyòkat. beindult tõle a tej rendesen, de sajna nem volt elèg màr a kezdetektõl.igy rajtam egyik "csodaszer" sem segìtett :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:-)
Málnalevél 36. héttõl, puhítja a méhszájat. Tejserkentõt majd ha már szoptatsz.

Pontosan mikortól lehet elkezdeni inni a málnalevél teát, me szedni a homeobogyókat? 36. hetet kezdőknek vagy betöltötteknek?

Legjobb válasz: Mindegy, de az én orvosom jót nevetett ezen, amikor megkérdeztem (én konkrétan a málnalevél tea hatékonyságáról faggattam) - el kezdett nevetni, és csak annyit mondott, hogy igyam nyugodtan, kell a folyadék, szomjoltónak talán jó lesz. Én nem ittam a teát, de hihetetlen könnyen tágultam, a szülés is gyors volt, pedig elsõ babánk. A tágulás, a szülés nehézsége, stb, mint oly sokminden a szülés-terhesség körül, inkább genetika, és alkat, mintsem a csodaszerekkel befolyásolható tényezõ. Könnyû szülést kívánok! 2 éves kislány anyukája

Mindegy, de az én orvosom jót nevetett ezen, amikor megkérdeztem (én konkrétan a málnalevél tea hatékonyságáról faggattam) - el kezdett nevetni, és csak annyit mondott, hogy igyam nyugodtan, kell a folyadék, szomjoltónak talán jó lesz. Én nem ittam a teát, de hihetetlen könnyen tágultam, a szülés is gyors volt, pedig elsõ babánk. A tágulás, a szülés nehézsége, stb, mint oly sokminden a szülés-terhesség körül, inkább genetika, és alkat, mintsem a csodaszerekkel befolyásolható tényezõ. Könnyû szülést kívánok! 2 éves kislány anyukája
A málnalevél teát a betöltött 36.héttõl lehet inni. ÉN ittam, mint utólag kierült feleslegesen, mert a 37.héten sürgõsségi császárom volt.
Én a második szülésem elõtt a 36 héttõl ittam, spontán indult, könnyû, gyors tágulás után könnyû szülésem volt, nem úgy mint elsõre, amikor is nem tágultam, fájásgyengeségem volt, rengeteg Oxitocint kaptam, és sokat szenvedtem. Nálam bevált.
Nekem betöltött 37. hét rémlik, de lehet h. 36. Az viszont biztos, hogy betöltött. És nekem a szülésznõ mondta, hogy biztos ezek miatt tágulok ilyen szépen. Viszonylag könnyû szülésem volt, 16 hónapja.

Mikortól érdemes a málnalevél teát inni és pontosan mire jó?

Legjobb válasz: 36héttõl ajánlatos inni a teát.Felkészití a méh izmait a tágulásra.

36héttõl ajánlatos inni a teát.Felkészití a méh izmait a tágulásra.

Mikortól kell elkezdeni inni a málnalevél teát, hol lehet venni, hasznos?

30 hetes vagyok biztos korai lenne még elkezdeni inni, de azt hallottam rólla, hogy könnyíti a tágulást, ez igaz, tényleg segít?

Legjobb válasz: Köszönöm a segítséget, sok boldogságot nektek:)

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget, sok boldogságot nektek:)
Szia!Azt mondjak h a 36.hettol kell elkezdeni iszogatni. Olvastam mar itt olyanrol akinek segitett, olyanrol is akinek nem de mindenesetre egy probat biztos meger. Artani nem fogsz vele. Gondolom gyogyszertarakba tudsz venni, nem tudom mert en kulfoldon elek es mar en is vadaszokra egy ideje de eddig nem talaltam. Pedig nekem mostmar ideje lenne mert szombaton mar a 38.hetet toltom. Remelem tudtam segiteni. Szep babavarast!
Én Herbáriában vettem, nagyon olcsó, kb. 200 ft. 36 hetes múltam, pár napja iszom. szülésznõ javasolta.
Szülésznõ javaslatára kezdtem el inni a 36, héten napi 2x2 dl. Mellette szedtem a homeopátiás bogyókat is. Én úgy érzem hogy segítettek. Ártani nem ártasz vele ha iszod! Gyógyszertárban lehet inni.
nekem gyógyszertárba nem sikerült beszerezni, azt se tudták mirõl beszélek. herbáliába vettem. nekem segitett.
Szia! A 36. héttõl ittam a szülésznõ javaslatára, úgy hogy egy liter vízet felforraltam rá öntöttem két evõkanál teára, 10 percig hagytam állni, leszürtem és egész napra elosztva ittam meg. Öt óra alatt lett meg a pici, és nem kaptam semmi gyógyszert. Mindjárt jó hosszú fájásokkal kezdtem. Nekem bevált. Boldog baba várást. Egy hetes baba anyukája

Mikortól és hogyan lehet inni a málnalevél teát?

Legjobb válasz: 36. héttõl, napi 2-3 bögrével. Egy bögre forró vízhez 1-2 kiskanál teafû kell. Letakarva megvárni míg kihûl. Leszûrve fogyasztható. Én a 40. héttõl már napi 1 litert ittam, 5 óra alatt szültem.

36. héttõl, napi 2-3 bögrével. Egy bögre forró vízhez 1-2 kiskanál teafû kell. Letakarva megvárni míg kihûl. Leszûrve fogyasztható. Én a 40. héttõl már napi 1 litert ittam, 5 óra alatt szültem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm

Mikortól lehet málnalevél teát inni és mire jó?

Legjobb válasz: Szia. A 36. héttõl napi egy csészével, elvileg lerövidíti a vajúdás idejét. De nem mindenkinél jött be. Keress vissza erre a kérdésre, mert már nagyon sokszor elhangzott, és ott olvashatsz tapasztalatokat is. Üdv, 33 hetes kismama

Szia. A 36. héttõl napi egy csészével, elvileg lerövidíti a vajúdás idejét. De nem mindenkinél jött be. Keress vissza erre a kérdésre, mert már nagyon sokszor elhangzott, és ott olvashatsz tapasztalatokat is. Üdv, 33 hetes kismama
Puhítja a méhszájat így segíti a tágulást. 36. héttõl lehet inni napi 1csésze! Sztem nagyon nagyon jó!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!