Találatok a következő kifejezésre: Májusban születendő milyen (2 db)

Májusban születendő babát milyen szerkóban célszerű hazahozni a kórházból?

Hosszú ujju rugi és alá rövidujju body? Kabátka vagy ilyesmi is kell?

Legjobb válasz: Ez annyira idõjárásfüggõ! Ha olyan májusunk lesz mint tavaly,hogy a lapszoknya is ráizzadt az emberre,és stabilan 31-32 fok van,akkor nem kell a legvastagabb rucikat kiválogatni.Ami tutira kell az egy fülvédõs sapi.Ha viszont csak 15-20 fokos esõs idõ lesz,akkor nyugodtan lehet vastagabb darabokat választani. Én úgy csinálom,hogy összerakok, egy jó és egy rossz idõs halmot,aztán apának csak a megfelelõt meg kell fognia,és jöhet értünk.Illetve úgy válogasd a rucit,hogy õ a stabil 36,5-37 fokhoz van szokva.Tehát attól,hogy neked 30fokban baromi meleged van,az nem azt jelenti,hogy neki is.

Ez annyira idõjárásfüggõ! Ha olyan májusunk lesz mint tavaly, hogy a lapszoknya is ráizzadt az emberre, és stabilan 31-32 fok van, akkor nem kell a legvastagabb rucikat kiválogatni.Ami tutira kell az egy fülvédõs sapi.Ha viszont csak 15-20 fokos esõs idõ lesz, akkor nyugodtan lehet vastagabb darabokat választani. Én úgy csinálom, hogy összerakok, egy jó és egy rossz idõs halmot, aztán apának csak a megfelelõt meg kell fognia, és jöhet értünk.Illetve úgy válogasd a rucit, hogy õ a stabil 36, 5-37 fokhoz van szokva.Tehát attól, hogy neked 30fokban baromi meleged van, az nem azt jelenti, hogy neki is.

Ti milyen ruhákat vásároltok májusban születendő babátoknak mint újszülöttnek, és nyárra?

Legjobb válasz: Mire gondolsz? Mármint mibõl mennyit? Mert igazából minden bõl kell rovid és hosszú újjú is!

Mire gondolsz? Mármint mibõl mennyit? Mert igazából minden bõl kell rovid és hosszú újjú is!
Tescóban pamut bodyt, pamut rugit, pamut szabadidõ nacit, karidánt, vékony sapkát, kis cipõt. Napozót ha meleg lesz.
A kérdező hozzászólása: Gondolok itt hogy rugdalózó és body amikor megszületik és májusban még nincs mindig jó idõ.Nyárra body, napozó, vékony nadrág stb.
Én pár hosszú ujjú rugit vettem meg pár hosszú ujjú bodyt, a többi mind rövid ujúú vagy ujjatlan volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!