Találatok a következő kifejezésre: Május végén kisbabámat (3 db)

Május végére várom a kisbabámat, azon gondolkoztam, vajon július végén, augusztusban már lehet-e majd kint az udvaron egy picit a medencében pancsizni vele?

Vagy ennyi idős babát még nem vinnétek ki? Előre is köszönöm a válaszokat! :-) 31 hkm

Legjobb válasz: Szerintem ha megszületik rájössz majd hogy 2-3 hónaposan nem fogja még élvezni a pancsizást. De persze megpróbálhatod. Az én fiam januárban született mi akkor nyáron júliusban voltunk vele strandon, õ már akkor tudott ülni és élvezte a pancsolást.

Szerintem ha megszületik rájössz majd hogy 2-3 hónaposan nem fogja még élvezni a pancsizást. De persze megpróbálhatod. Az én fiam januárban született mi akkor nyáron júliusban voltunk vele strandon, õ már akkor tudott ülni és élvezte a pancsolást.
SZia! Kivinni levegõre természetesen akkor már kiviheted, sõt kell is, de látni fogod, hogy egy 2 hónapos baba még nagyon pici a "pancsizáshoz". Egyelõre csak feküdni fog, a kezedben is nyeklik-nyaklik még, a kis fejét sem tartja biztosan, sõt leginkább sehogy, tehát a pancsizás abban nyilvánulna meg, hogy befekteted a medencébe, amelybe tartod a fejét, mintha este fürdetnéd. Amíg nem tud ülni, addig szerintem felesleges ilyeneknek kitenni, de persze megpróbálhatod, és még az is lehet, hogy remekül sikerül majd. 2 gyermekes anyuka
Én kivinném. Ha meleg az idõ, meleg a víz... Persze csak óvatosan: ne égjen le.
Ki lehet vinni majd nyugodtan. Van kifejezetten nekik nagyon pici pancsoló, naptejjel bekened és az árnyékban maradsz vele.
Szerintem ha jól bekened naptejjel, teszel a fejére kis sapit, az árnyékban maradsz és mondjuk nem délben mész ki vele hanem késõ délután akkor semmi baj nem lehet. :) De gondolom te is így gondoltad :)
Én biztos, hogy nem fürdetem meg kinn és a dög melegben csak este megyünk sétálni is. Megyünk augusztusban a Balatonra is a nagyobbammal, de eszemben sincs még a partra sem levinni a kicsit (addig a mama vigyáz rá, én sem megyek be a vízbe, csak kicsit lenézek, hogy a bátyus se érezze a hiányomat, majd apával ellesznek). Egy második babát váró szintén 31 hetes km.
A kérdező hozzászólása: Én az itthoni medencére gondoltam, hogy kicsit abban pancsizna majd délután, mikor annyira nincs már olyan forróság. Balcsira, meg fürdõzõkbe nem szívesen vinném még természetesen.
elõzõ vagyok. Még annyi hogy az én babám pont most annyi idõs, mint a tied lesz akkor, 2 és fél hós. Az esti fürdetéssel semmi bajunk, mindig csak úgy pillázik:-) De el nem tudnám képzelni, ha most nyár lenne, hogy kint pancsiztassam. Eleve még fogni kell, tartani, ülni nem tud. És egyenlõre csak mozdulatlanul fekszik fürdésnél, most még nem locsipocsizik, remélem érted mire gondolok.
Az én véleményem az, hogy még ne. Eleve ülni se tud még. A babaúszást is minimum 3 hónapos kórtól ajálnják.
Én ilyen pici babát még nem pancsoltatnék.Lehet, hogy még a fürdetéseket sem fogja szeretni, vannak ilyen babák is.Egy nagy kerti medence nyáron még nekem is elég hideg, a nagyobb vízmennyiség miatt.Max.egy picike babamedence lenne való neki.Ha szeret fürdeni és jó kis meleg vízzel töltöd fel a medencét, árnyékban meg lehet próbálni.
Két hónapos baba még nem igazán fogja értékelni, hogy pancsiztatni akarod. :) Kiviheted levegõzni, bár ha nagyon meleg lesz, 35 fok körül, akkor szerintem inkább bent maradtok ti is a hûvös lakásban. Nekem most lesz egy éves a lányom, de nem tervezem hogy napközben kimegyek vele ha nagyon meleg lesz, maximum délutáni sétákat teszünk majd. Minket is megvisel a nagy meleg, képzeld szegény két hónaposodat, aki éppen hogy csak átrendezte a hõháztartását a kinti idõjárásnak megfelelõen.
Ugyanezt akartam írni, mint itt már többen: Igazából megfelelõ óvatossággal (árnyék + naptej + napszak választás + vízhõmérséklet) meg lehet próbálni, mert baja éppen nem lesz tõle. De kérdés, hogy mennyire lesz élmény neki?! Az én lányom tavaly Januárban szültett és kb augusztusban próbálkoztunk az erkélyen pancsizással, amikor már bõven tudott ülni, mégsem volt akkora élmény neki. kb 2 percig elvolt, utána már inkább a nyafi ment csak... többszöri próbálkozás után úgy döntöttem, hogy majd jövõre folytatjuk. :D
Az udvarra nem vinném ki, de tavaly június elején szültem, és bizony amikor 35 fokos meleg volt kint, délben is megfürdettem bent a lakásban a picit. Utána mindig jobban is érezte magát.
A kérdező hozzászólása: Igen, persze, forróságban nem vinném ki, azt még én is kerülöm :-)
A kérdező hozzászólása: Értem mire gondoltok, és mivel nektek van tapasztalatotok, nekem viszont nincs, így valószínû, hogy igazatok van, pici még hozzá, talán majd jövõ nyáron tudja élvezni, addig meg friss levegõ, nyár esti séták :-) Köszönöm a tanácsokat! :-)

Majus vegen szuleik a kisbabam Angliaban. Mit hasznaljak eloszor alvashoz? Van kokusz polyam es halozsakom is. Vagy napkozban polya ejszaka halozsak?

Legjobb válasz: Szia! Én elõször puha takarót használtam, aztán áttértem a hálózsákra, mert a takarót lerúgta magáról.

Szia! Én elõször puha takarót használtam, aztán áttértem a hálózsákra, mert a takarót lerúgta magáról.
szia! en is itt szultem Angliaban, ha krdesed van, irj privit nyugodtan. Kerdesedre valaszolva: a polya nagyon jo meg ujszulottnek, mi kesobb aztan halozsakot hasznaltunk.

Május végén születendő kisbabámat ejjelente majd mivel takarjam be? Pléddel? Vagy rendes ágyneműt vegyek neki, mint a felnőtteknek?

Legjobb válasz: A pléd megfelelõ,vagy hálózsákba is rakhatod,azt legalább nem rugja le magáról. 4 hetes kislány anyukája

A pléd megfelelõ, vagy hálózsákba is rakhatod, azt legalább nem rugja le magáról. 4 hetes kislány anyukája
Elég a pléd, de ahogy az elõttem válaszoló is írta, legjobb a hálózsák. Kényelmes a babának, és te se fogsz frászt kapni, hogy lerúgja a takarót és megfázik. Boldog babázást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!