Találatok a következő kifejezésre: Május elején missed (2 db)

Május elején volt missed ab. m és azóta sajnos nem tudtam teherbe esni tudtok ajánlani valamit hallottam az ovu tesztről és különböző teákról ezeket érdemes hasznáni?

Legjobb válasz: Szia, sajnálom, ami történt veled. Május nem volt olyan régen, lehet direkt nem hagy a tested még teherbe esni, pihen. Ugyan azt mondogatják, hogy fél év és lehet, de akkor is, egyénenként más és más a regenerálódási idõszak. Ha még pihensz egy picit, lehet minden bigyu nélkül sikerül összehozni a picit. (én túlvagyok egy vetélésen és 4hó után jött össze a pici... semmit sem használtam. van akinek kellett egy év.) Kitartást

Szia, sajnálom, ami történt veled. Május nem volt olyan régen, lehet direkt nem hagy a tested még teherbe esni, pihen. Ugyan azt mondogatják, hogy fél év és lehet, de akkor is, egyénenként más és más a regenerálódási idõszak. Ha még pihensz egy picit, lehet minden bigyu nélkül sikerül összehozni a picit. (én túlvagyok egy vetélésen és 4hó után jött össze a pici... semmit sem használtam. van akinek kellett egy év.) Kitartást
szia! nekem egy évvel ezelõtt decemberben és utána idén május 9.-én is volt egy egy missed ab-om már teljesen feladtam azt hittem hogy gond van és többet nem is sikerül a babó de aztán most dec16.-án újra poz lett a teszt, tegnap voltam doknál és eddig minden rendben, én nem használtam semmit csak vártam a babó jelentkezését, persze a dokim csináltaott egy harmadik napos hormonvizsgálatot de az rendben volt. és most 6 heets babás vagyok. szerintem beszélj az orvosoddal ha már nem birod vagy próbálj meg megnyugodni és nyugodtan várni tudom hgoy ez lehetetlen de ha megpróbálod akkor valamivel azért nyugodtabb leszel nagyon szorítok hogy mielõbb sikerüljön sok szerencsét
Próbáld ki a PG 53 fertylity tesztet. Ird be ide a keresõbe hogy PG 53 és sokmindent kidob. Olvasd el hátha kedvet kapsz hozzá. Ezen kívül van ugye ovuteszt, cickafark és palástfûtea, hõmézõzérõzés és gyertyaállás. Valamelyik csak bejön:-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat aranyosak vagytok.

Május elején volt missed ab -m elhalt magzat miatt és most már egy hetet késett a menstruációm lehetséges hogy terhes lettem vagy vajon csak késik nem szeretném magam nagyon beleélni csináljak tesztet vagy ne?

Legjobb válasz: Kicsi a valószínûsége hogy máris megfogant a kisbaba, miután normális peteérésed sem lehetett ha a mûtét óta nem jött még meg a vérzésed. Nekem tavaly volt szintén májusban és én a mûtét után 28 napra mensiztem, de sokakat ismerek akik 5-6 hét után mensiztek elõször a befejezés után. Ha megnyugtat, akkor tesztelj egyet. Fel a fejjel, ne keseredj el, én azóta már szültem egy egészséges kisfiút. Várj két ciklust és utána bártan próbálkozzatok.

Kicsi a valószínûsége hogy máris megfogant a kisbaba, miután normális peteérésed sem lehetett ha a mûtét óta nem jött még meg a vérzésed. Nekem tavaly volt szintén májusban és én a mûtét után 28 napra mensiztem, de sokakat ismerek akik 5-6 hét után mensiztek elõször a befejezés után. Ha megnyugtat, akkor tesztelj egyet. Fel a fejjel, ne keseredj el, én azóta már szültem egy egészséges kisfiút. Várj két ciklust és utána bártan próbálkozzatok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!