Találatok a következő kifejezésre: Május 9-én a második missed.ab-om (2 db)

Május 9-én volt a második missed. ab-om juni 30-án volt az első menzi műtét után rendes volt ahogy azelőtt volt! Most viszont már 9 napja késik. Mi lehet velem a gond?

2 tesztet is csináltam egyet délután egyet reggel és mind ket? negatív:(

Legjobb válasz: Szerintem menj el orvoshoz mindenképpen! Valószínû még nem állt be rendesen a vérzésed!

Szerintem menj el orvoshoz mindenképpen! Valószínû még nem állt be rendesen a vérzésed!
szia...Nekem május 28-án volt missed ab-om. Azóta július 18 vagy 19 .én jött meg.Most ugyebár 15.-e körül kéne h megjöjjön de egyenlõre semmi.A hasan nekem is fájdogál.Bár én nálam ez egy kicsit kacifántos mert én azóta voltam újra a nõgyógy osztályon hasfájás miatt és találtak valamit amit nem tudják hogy mi.Mostkell majd visszamennem dokihoz. Én tanácsolom neked hogy menj orvoshoz.Ne adj isten valami probléma legyen.És részvétem a babáért:(
A kérdező hozzászólása: folyamatosan hívom telefonon a dokimat de nem veszi fel így nem tudok menni hozzá!ma arra gondoltam elmegyek egy közeli sztkba hogy megmézzék mért nem jön meg, lehet baba is! sajna nekem már a második baba ment el, nagyon vágyunk már egy kistesóra! Neked is minden jot kívánok!:)
köszönöm:)
csinálj egy tesztet mindenképp!
A kérdező hozzászólása: félek tesztelni!?:(
Ne félj.Mitõl félsz, hpgy nem baba?De ha nem tesztelsz, akkor péntekig beleéled magad, és rosszabb lesz, ha a doki mondja meg?Ne félj.Szorítok.ha baba, írj. 22 hetes pocakos
A kérdező hozzászólása: igen attol félek, hogy nem baba, de ha meg baba akkor attol, hogy mûtét óta még nem volt menzim és, hogy megmaradjon, nem szeretném ha a negyedik terhességem se sikerûlne, már nagyon szeretnénk kistesót!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!