Találatok a következő kifejezésre: Május 5-én a (26 db)

Hányan megyünk innen a Szent Johanna Gimi találkozójára? (május 5-én a Pecsában)

Legjobb válasz: én tegnap mentem jegyet venni ott leszek!

én tegnap mentem jegyet venni ott leszek!
A kérdező hozzászólása: :) Az jó:) Mi is megyünk..
Én is megyek :-)
A kérdező hozzászólása: Ott voltunk mi is:) (Egy 2éves kicsi lánnyal aki csikos polóban volt, s mászkált mindenfelé.) 2kor meg apáján aludt:)

A Született feleségek melyik része ment május 5-én a TV2-n? Sajnos lemaradtam róla a műsorváltozás miatt, a neten akarom megnézni.

Legjobb válasz: www.hogyvolt.blog.hu --> itt meg tudod nezni, hanyadik volt az utolso resz, de vigyazz, ne olvasd el a teljes bejegyzest, mert spoiler.

http://www.hogyvolt.blog.hu --> itt meg tudod nezni, hanyadik volt az utolso resz, de vigyazz, ne olvasd el a teljes bejegyzest, mert spoiler.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget és ezt a remek linket! :) Ja, és a jótanácsot az olvasást illetõen. De sajnos nem bírtam ki... :)

Május 5-én volt meg a mensim, ami 28 napra jött meg. Június 2-ára vártam a következőtt, de helyette május 30-án elkezdtem barnázni. Most nem vagyok benne biztos, hogy mi van. Tesztet vettem egy hét után, de nega lett. Most mi lesz?

Szeretnénk a babát, együtt is voltunk ezután a barna után a 11. napon,de a peteérésem kb. 16, napon lehetett. Azóta b?, krémes folyásom van, alhasi szurka. Mensis görcsök nincsenek. Ez jó jel lehet?

Legjobb válasz: Most olyan 25. 27-re nem várom.

A kérdező hozzászólása: Most olyan 25. 27-re nem várom.
A kérdező hozzászólása: Igazából inkább a méhemben érzem ezt a szurkát. Az jó? Létszi írjatok! Elõre is köszi!
Bitosat nem tudhatsz.Várnod kell még! Vannak más tüneteid?
A kérdező hozzászólása: Gyakran járok pisilni és egész nap álomkóros vagyok más nincs.


Igen!Gratulálok!
Az intézet nem úgy fogja számolni, hanem a leszívástól vagy a beülétetéstõl, de amint bekerülsz a normál terhesgondozásra, már az utolsó mensi elsõ napjától számolják. Én is gratulálok!

Május 5-én igényeltem a családipótlékot de még nem kaptam semmit. Lehetséges hogy most kapom meg visszamenőleg is a pénzt?

Legjobb válasz: Hát jobb lesz ha utánna jársz! Én június 2-án igényeltem meg és már egy hete megkaptam.

Hát jobb lesz ha utánna jársz! Én június 2-án igényeltem meg és már egy hete megkaptam.

Anyukák! 2010.11.19-én szültem, a munkaviszonyom 2010.12.31. -én megszűnt. A TGYÁS lejárt május 5. -én. Jogosult vagyok a GYED-re? Vagy csak a GYES-re?

Legjobb válasz: Mivel ha jól számolom, a munkaviszonyod a tgyás alatt szûnt meg, így igen, jogosult vagy gyedre. Ez passzív gyed, vagyis nincs mögötte biztosítotti jogviszony, de jár.

Mivel ha jól számolom, a munkaviszonyod a tgyás alatt szûnt meg, így igen, jogosult vagy gyedre. Ez passzív gyed, vagyis nincs mögötte biztosítotti jogviszony, de jár.
A szülésnapján még volt munkaviszonyod, és ha legalább egy éve megvolt már, akkor igen jogosult vagy GYED-re is. Én is így voltam.
Ahogy az elsõ válaszoló is írta jogosult vagy, csak passzív Gyeden leszel.Aminek ugye akkor lesz jelentõsége, ha még egy babát szeretnétek a közeljövõben.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a gyors válaszokat, meg is nyugodtam.Még annyi lenne a kérdésem, hogy az igénybejelentõ lapon van olyan rész ami a foglalkoztatóra vonatkozik(neve, címe, adószáma)azt én is kitölthetem, vagy vigyem a volt foglalkoztatómhoz?
A kérdező hozzászólása: Egyébként 2008.09.01-2010.12.31-ig volt munkaviszonyom..

Május 5-én született a kislányom. Mekkora súllyal kell rendelkeznie ilyen idősen?

Legjobb válasz: Fél éves korára kell megdupláznia a születési súlyát.Egy évesen meg megháromszoroznia.

Fél éves korára kell megdupláznia a születési súlyát.Egy évesen meg megháromszoroznia.

Május 5-én mesiztem! Most jún.3-án kezdődött a mesim! Mikor van pé-em és mi annak a tesztnek a neve, és hol lehet venni, ami kimutatja a pé-t?

Legjobb válasz: Én a www.kismama.hu -n szoktam számolgatni és általában 100%-ig bejött! Szorítok neked!

Én a http://www.kismama.hu -n szoktam számolgatni és általában 100%-ig bejött! Szorítok neked!
Szia! Én a ciklus.hu-t használom ott sokmindenre választ kapok és a hõmet is vezethetem. Mert ezek a kalkulátorok nem adnak biztos eredményt. Csak matematika alapján számolnak. Ovulációs tesztre gondolsz? Én most fogok venni. De sokat olvashatsz errõl ha a keresõbe beírod. Sok tapasztalat van már. Szorítok én is.
Nekem is sok tapasztalatom van ez ügyben. Több éves próbálkozás után végre megszületett a kisfiam. Többször csináltam ovulációs tesztet (amely a vizeletbõl és nyálból mutatja ki a pé-t), de nem sikerült. Az interneten rákerestem és ha jól emlékszem a ciklus.hu-n találtam kalkulátort a szerint számoltam. A lényeg az volt, hogy a pé környékén (elötte és utánna is) 2 naponta voltam együtt a párommal. És terhes is lettem! Sok sikert neked!

Ha május 5-én megyek Dexam-os írásbelire, akkor az még elfogadható lesz a felvételinél? Bővebben lent.

A 2012. május 15. után befejezett nyelvvizsga-eljárások (ahol valamely részvizsga május 15. utánra esik) – miután a nyelvvizsga-bizonyítványok kiadása 60 nap – már nem fogadhatóak el a 2012. évi általános felsőoktatási felvételi eljárásban. Tehát ha 5-én megyek és még egy hónap míg kiadják a bizonyítványt,akkor az nem számítana bele?

Legjobb válasz: De igen, elvileg beleszámít. Viszont azt is kalkuláld bele, hogy nem ritka eset, hogy elkeverik a bizonyítványod, meg az a 60 nap is csak egy átlag (eleve nekem pl több mint egy hónap volt mire kiderült, azóta megint eltelt egy hónap és még mindig nem kaptam meg). Tehát, ha csak pár napot is késik, akkor az elég gázos :S

De igen, elvileg beleszámít. Viszont azt is kalkuláld bele, hogy nem ritka eset, hogy elkeverik a bizonyítványod, meg az a 60 nap is csak egy átlag (eleve nekem pl több mint egy hónap volt mire kiderült, azóta megint eltelt egy hónap és még mindig nem kaptam meg). Tehát, ha csak pár napot is késik, akkor az elég gázos :S
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ :) igen, sajnos az is lehet, amit említettél :( még majd utána nézek, hogy lehet e kérelmezni, hogy hamarabb kiadják...Dexam-oson voltál?
nem, ECL-en. Mondjuk persze nekem nem sürgõs, mert júniusig csak megérkezik, csak én is nyugodtabb lennék, ha már a kezemben foghatnám a bizonyítványt :)
A kérdező hozzászólása: igen, addigra biztos meg fog érkezni :D és milyen az ECL?középfokún vagy felsõfokún voltál?
Átrakták új idõpontra Tavaszi vizsgaidõszak * 2012. április 20 - május 19. Középfok (B2): 2012. április 21.* Alapfok (B1): 2012. május 12. Felsõfok (C1): 2012. május 12. jel. hat. :2012. március 27.

Május 5-én volt meg a mensim, ami 10-éig tartott. Utána rá együtt voltunk a páromm al: 13-án, 18-án, 22-én.13-a körül volt pém. Sikerülhetett a baba?

De sajna 30-ától kezdve barnázok. Eleinte több, most egyre kevesebb. Vettem hétf?n és tegnap egy tesztet, de mindkett? negatív lett. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Alhasi szurkát érzek és 2 óránként járom a WC-t a pisilés miatt.

A kérdező hozzászólása: Alhasi szurkát érzek és 2 óránként járom a WC-t a pisilés miatt.
elvileg még lehetne, ha nemjött meg rendesen kb most kéne tesztelj.. Következõben kétnaponta legyetek együtt. Remélem azért most sikerült már.
A kérdező hozzászólása: Várom a válaszokat! Elõre is köszi! 20 éves lány


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!