Találatok a következő kifejezésre: Május 5-én Most (6 db)

Május 5-én volt meg a mensim, ami 28 napra jött meg. Június 2-ára vártam a következőtt, de helyette május 30-án elkezdtem barnázni. Most nem vagyok benne biztos, hogy mi van. Tesztet vettem egy hét után, de nega lett. Most mi lesz?

Szeretnénk a babát, együtt is voltunk ezután a barna után a 11. napon,de a peteérésem kb. 16, napon lehetett. Azóta b?, krémes folyásom van, alhasi szurka. Mensis görcsök nincsenek. Ez jó jel lehet?

Legjobb válasz: Most olyan 25. 27-re nem várom.

A kérdező hozzászólása: Most olyan 25. 27-re nem várom.
A kérdező hozzászólása: Igazából inkább a méhemben érzem ezt a szurkát. Az jó? Létszi írjatok! Elõre is köszi!
Bitosat nem tudhatsz.Várnod kell még! Vannak más tüneteid?
A kérdező hozzászólása: Gyakran járok pisilni és egész nap álomkóros vagyok más nincs.

Május 5-én igényeltem a családipótlékot de még nem kaptam semmit. Lehetséges hogy most kapom meg visszamenőleg is a pénzt?

Legjobb válasz: Hát jobb lesz ha utánna jársz! Én június 2-án igényeltem meg és már egy hete megkaptam.

Hát jobb lesz ha utánna jársz! Én június 2-án igényeltem meg és már egy hete megkaptam.

Május 5-én mesiztem! Most jún.3-án kezdődött a mesim! Mikor van pé-em és mi annak a tesztnek a neve, és hol lehet venni, ami kimutatja a pé-t?

Legjobb válasz: Én a www.kismama.hu -n szoktam számolgatni és általában 100%-ig bejött! Szorítok neked!

Én a http://www.kismama.hu -n szoktam számolgatni és általában 100%-ig bejött! Szorítok neked!
Szia! Én a ciklus.hu-t használom ott sokmindenre választ kapok és a hõmet is vezethetem. Mert ezek a kalkulátorok nem adnak biztos eredményt. Csak matematika alapján számolnak. Ovulációs tesztre gondolsz? Én most fogok venni. De sokat olvashatsz errõl ha a keresõbe beírod. Sok tapasztalat van már. Szorítok én is.
Nekem is sok tapasztalatom van ez ügyben. Több éves próbálkozás után végre megszületett a kisfiam. Többször csináltam ovulációs tesztet (amely a vizeletbõl és nyálból mutatja ki a pé-t), de nem sikerült. Az interneten rákerestem és ha jól emlékszem a ciklus.hu-n találtam kalkulátort a szerint számoltam. A lényeg az volt, hogy a pé környékén (elötte és utánna is) 2 naponta voltam együtt a párommal. És terhes is lettem! Sok sikert neked!


Hatóságnál kérelmezhetik a rendszámhoz tartozó nevet és címet, ha hátralékod van.
A kút talán hálózati lehet, s egy másik helyen korábban kértél számlát. Ez nem lehetséges?
A kérdező hozzászólása: Könyörgöm, mit ne csináljak?? Itt mindenki abban a szellemben válaszol, mintha elkövettem volna valamit!
Teljesen mindegy, mert a hatóságok nem a magyarorszag.hu oldal alapján szerzik az információt az autódról. Már akkor is megszívod, ha külföldi rendszámú autódra (pl. német rendszámúra) van kiszabva x összeg gyorshajtásért, mert nemzetközileg ki tudják nyomozni, hogy kié az autó. Azt meg pont le fogják [email protected], hogy te nem járultál ehhez hozzá. Legközelebb (fõleg külföldön!) ne csinálj ilyet, mert furcsa dolgok vannak...
A kérdező hozzászólása: Mégegyszer bocsánat a pontatlan felvezetésért!!! Nem fizetési meghagyásként küldték a számlát !!! Tehát nem akarják mégegyszer behajtani rajtam !!! De akkor milyen jogon NYOMOZNAK UTÁNAM ??!! És hogyan jutottak a nevemhez, címemhez??!! Ráadásul 4-5 évvel ezelõtt a magyarország.hu ügyfélkapun letiltattam mindenféle rólam szóló adatkiszolgáltatást. És ez a cég nem egy hatóság!!
Ha valóban kifizetted, máskor hozdd el a számlát, mert azzal fogod tudni igazolni, hogy fizettél. Így, hogy a számlát utánad küldték, mostmár bármit mondhatnak, akár 2xesen is kifizettethetik veled.
A benzinkutak alapból kinyomják a számlát, a rendszer mûszakilag úgy van összehozva. Tehát, amennyiben tankolás után bemégy az irodába azért, hogy fizess, a kezedbe nyomják a számlát is. Esetleg, elfelejtettél bemenni hozzájuk, ezzel emlékeztetnek, hogy esetleg elfelejtettél fizetni is. Egyébként ezek a benzinkutak elég nagy multik kezében vannak, és megállapodásuk van a rendõrség gépjármû-nyilvántartásával, hogy ilyen esetben rendszám alapján kiadják a tulaj nevét, címét nekik, mert egy idõben rendszeres volt a feledékeny tankoló.
A kérdező hozzászólása: Bocs, az kimaradt, hogy természetesen kiegyenlítettem a számlát, és készpénzzel fizettem. Az autó viszont valóban a nevemen van. Szóval hogy is van ez? Rendszámleolvasás alapján nyomoztak ki??!!
vagy kártyával fizettél
7: A számlát nem hatóság küldte. Az adatait nem adhatják ki letiltás nélkül sem! Ha valaki fizetés nélkül távozik valahonnan, s feljelentik, az adatokat csak a nyomozáshoz használják fel, a károsultnak nem.

2008.május 1-én volt meg utoljára és 15-én történt a fogamzás. Most akkor 8 hetes és 5 napos terhes vagyok?

Legjobb válasz: Igen, pontosan. Neked mindig csütörtökön van a váltás. De betöltött hetet számolnak, tehát most 8 hetes vagy. Csütörtöktõl már 9-et mondhatsz! :)))

Igen, pontosan. Neked mindig csütörtökön van a váltás. De betöltött hetet számolnak, tehát most 8 hetes vagy. Csütörtöktõl már 9-et mondhatsz! :) ))
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!!
A http://www.babaszoba.hu oldalon mindig tudod kovetni h epp hol jarsz a terhessegben es mindig jo kis infot olvashatsz a testedrol es a babarol.( 9 HONAP ALPONTBAN KERESD DE SIMAN CSAK A SZULETES KALKULATORBA IS BEIRHATOD) Gratulalok! 16 hetes pocakos
Nagyon szívesen.:) ))
Szülés várható idõpontja: 2009-02-04 Fogamzás feltételezett ideje: 2008-05-15 Betöltött hét: 8 Hátralévõ napok száma: 218 Trimeszter: elsõ Magzat átlagos méretei: GS (petezsák): 30 milliméter CRL (Ülõmagasság vagy magzat hossza): 16 milliméter BPD (Fejszélesség - falcsont távolság): 7 milliméter Súly: 1 gramm Látható változások: Ebben az idõszakban naponta kb. egy millimétert növekszik. Láthatókká válnak a végtagbimbók. Megkezdõdik az érzékszervek szemmel is látható fejlõdése.
A kérdező hozzászólása: Jaj nagyon szépen köszönöm.Nagyon aranyosak vagytok!!!!!
Nekem tavaly május 1-én volt meg utoljára, 02.04-én szültem, drága kincsen lassan 5 hónapos :) )) Igaz, hogy nem a kérdésre válaszoltam (azt megtették már elõttem páran), de eszembe jutott, hogy pont 1 évvel ezelõtt ugyanezt számolgattam én is ! :D

Most akkor január 5-én vagy május 1-jén jár le a kávé minősége?

Ausztriából kaptam kávét. Természetesen a csomagoláson német nyelven vannak feltüntetve az információk, köztük az is h a minőségét meddig őrzi meg a termék. Ez van ráírva németül: 'minőségét megőrzi: 05/01/2013'

Legjobb válasz: Január .5 2013 év 01 hó 05 nap

Január .5 2013 év 01 hó 05 nap


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!