Találatok a következő kifejezésre: Május 31-én meg (10 db)

Május 31-én jött meg az utolsó mensim és szexeltünk 5 7 8 10 12 13-án. Mennyi esélye van hogy sikerült a teherbeesés?

Ha most a bal oldalon a hasam alján szúrkál folyamatosan félpercenként ez már lehet annak a jele? Vagy már annyira szeretném hogy beképzelem magamnak és ezek eddig is voltak csak nem figyeltem ennyire rá?

Legjobb válasz: Szia! Ha május 31-én volt meg utoljára akkor még nem valószínû,hogy teherbe estél,de csodák elõfordúlhatnak. A ciklus feléhez ugyanis akkor még nem értél el,de 12-én volt rá esélyed,hogy megfoganjon a baba! Pont 12.-e után kellett volna még sexelnetek,de mondom mindenkinél máskor van a peteérés.Remélem sikerûlt!!!

Szia! Ha május 31-én volt meg utoljára akkor még nem valószínû, hogy teherbe estél, de csodák elõfordúlhatnak. A ciklus feléhez ugyanis akkor még nem értél el, de 12-én volt rá esélyed, hogy megfoganjon a baba! Pont 12.-e után kellett volna még sexelnetek, de mondom mindenkinél máskor van a peteérés.Remélem sikerûlt!!!
a 12-13-i szexnek lehet, hogy lesz eredménye, mert még utána élnek benned a spermák egy ideig(1-2 napig)! de ha babát akartok, akkor még ne hagyjátok abba! szorítok!
A kérdező hozzászólása: akkor még akár ha ma is szexelnén még van rá esély hogy megfoganjon? vagy már lecsúsztam róla?
A kérdező hozzászólása: ja és május 31 az utolsó mensi elsõ napja volt ami 3 napig tartott.
Egyáltalán nem csúztál le róla, nyugodtan folytassátok mert lehet, hogy valami miatt késik a PÉ-sed. Sose lehet tudni....
En a mensi elso napjatol szamitva 14 ig napon voltam eggyutt a parommal, akkor sikerulhetett de tenyleg nem mindenkinel egyforma..van akinek korabban vagy kesobb jon ossze.
Szerinted beléd látunk?? Majd a teszt megmondja esély meg van rá!!!!
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy köszi!
Lehetsz terhes! De még korai jósolgatni! Más tünteted nincs? Mellfeszulés??
A baloldal már le van járatva :)
Egy komcsi verõ viperával.
Átszámoznám a trolibuszokat 5-tel kezdõdõ számra.
lenne pár ötletem de azért lecsuknának
Névre szóló ciánkapszulával..
Egy tel-avivba szóló repülõjeggyel. Ha már annyira imádja õket, éljen köztük sokáig...
Es foleg nem majus 31-en van a szulinapja, mert oroszlan .
Amúgy ilyen kérdésekkel csak a baloldalt járatod le sikeresen.
:) )))) kedvenc kerdesem evör. En megpuszilnam.
Hehe, az Orbán-híveknek, szentmisézõknek nem tetszenek a válaszok. :) ))
Egy ciánkapszulával. Kell magyaráznom, hogy miért?
suhanó szívlapáttal
50 év börtönnel.
A kérdező hozzászólása: Na ne mondd, 9-es: https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/39214..
Annyi ajándékkal, amibe a szó szoros értelmében belefulladhat.
Ez nem ilyen egyszerû! Hány hetes vagy most?
Akkor, ha addig szülsz. Csak akkor vagy jogosult a TGYÁS-re, GYED-re, ha még biztosítási jogviszonyban vagy, vagyis csak május 31-ig
Én nem így tudom! Elsõ vagyok! Ha most május 31. lejár a munkaszerzõdése, és elmegy munkanélkülire, akkor amíg azt kapja az is fizet utána a tb-nek, viszont ha az idõ alatt mig az le nem jár nem szül meg, akkor minden hiába...nem kap semmit. Tehát igazat írt a második kommentelõ hogy biztosítva kell lenni ahhoz hogy kapjon, de még ott a munkanélküli ideje, és ha az idõ alatt megszül akkor kaphat Tgyást.
Mikor fogsz szülni? Anélkül, hogy ezt tudnánk elég nehéz erre a kérdésre válaszolni. Alapesetben, ha május 31-ig megszülsz, akkor járni fog a tgyás, majd utána passzívan a gyed is. Ha május 31-et követõen 42 napon belül szülsz, akkor járni fog a tgyás, de a gyed már nem. Ha 42 napon túl szülsz, akkor alapesetben csak gyes jár majd. Ha álláskeresési támogatásra jogosult vagy, akkor annak az ideje is biztosítotti jogviszonynak számít. Ha a fennállása alatt, vagy a megszûnése után 42 napon belül szülsz, akkor járni fog a tgyás, de a gyed csak akkor, ha a tgyás lejárta utánra marad pár nap az álláskeresési támogatásból, hogy azalatt igényeld a gyedet, egyébként nem fogod kapni.
A kérdező hozzászólása: Jelenleg 27. hetes kismama vagyok, és a szülés várható idõpontja augusztus 9.-e.
Oké, akkor az már biztos, hogy július 12-én megkezdheted a tgyást. És mivel azt is tudjuk, hogy volt 360 munkanapod, így minimum egy hónapra jogosult leszel álláskeresési támogatásra. Azt javaslom, hogy június 15-tõl vedd igénybe az álláskeresési támogatást, így folyamatos lesz a biztosítottságod is, mert nem lesz 30 napnál hosszabb megszakítás benne. Július 12-tõl mondd le az álláskeresési támogatást, és igényeld a tgyást. Amikor a tgyás lejár, újra kérd az álláskeresésit, és a fennállása alatt kérd a gyedet, így az is járni fog. Elsõ körben azt derítsd ki, hogy valójában hány napra jár az álláskeresési támogatás, akkor jobban tudsz majd kalkulálni. De ha így csináld, ahogy leírtam, akkor mind a tgyás, mind a gyed járni fog.
Annyi lemaradt, hogy elõször igényeld a tgyást, és csak utána mondd le az álláskeresésit, mert akkor él a biztosítottságod, ha álláskeresésin vagy igényléskor:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!

23. napon hormon vizsgálat? Holnapra kérte az orvos. A ciklusom 31-37 napos. Május 14-én volt meg utoljára. Valós eredmények lesznek, vagy mindenképpen a 21. napi kellene? 3. napit nem is kért. Aki ért ehhez, segítene?

3 éve várunk a babára, de az orvosomnak szinte könyörögni kell, ha valami vizsgálatra el szeretnék menni. Ez a második hónap, hogy az egész ciklusomban fájnak a melleim. Hol a mellbimbóm, hol az egész mellem. Gondolom hormon probléma lesz.

Legjobb válasz: Keress egy másik nõgyógyászt! Sõt inkább endokrinológust! Egy cikluson belül kell nézni a 3. és 21. napi hormonsort, mert csak úgy van értelme! Én 7 évet pazaroltam el az ilyen dokik miatt, 4 hónapja kerestem egy jó endodokit és már meggyógyultam. Szerinte 3 hónapon belül megtörténik a csoda!

Keress egy másik nõgyógyászt! Sõt inkább endokrinológust! Egy cikluson belül kell nézni a 3. és 21. napi hormonsort, mert csak úgy van értelme! Én 7 évet pazaroltam el az ilyen dokik miatt, 4 hónapja kerestem egy jó endodokit és már meggyógyultam. Szerinte 3 hónapon belül megtörténik a csoda!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. :) Mindegy, azért elmegyek reggel vérvételre mégis ad egy támpontot és keresek egy jó endokit és egy rendes nõgyógyászt. Nem értem miért ilyen, mindig adok neki pénzt is, de már az se nagyon érdekli, szerintem... Kívánom, hogy minél hamarabb megtörténjen nálad a csoda. :)
keress másik dokit, én is így jártam, kb. nem foglalkozott velem semmit (pedig magánban jártam hozzá). hónapokon át szedette velem a clostyt, még egy hormonsort sem nézett. Dokiváltás után kiderült, hogy majdnem minden értékem gáz, volt egy elég erõs IR-em, meg még egy petevezeték elzáródásom is. Õt meg ez annyira se hatotta meg, hogy 2 év sikertelenség után kiírjon bármilyen vizsgálatot is
A kérdező hozzászólása: 3. Nem semmi, én nem értem miért megy el az ilyen orvosnak, ha nagy ívbe le**arja az ember fejét. Mindenképpen orvost váltok. Köszönöm a választ

H ma együtt voltam a párommal, bár megszakítottuk, vajon mennyi az esély arra, hogy terhes lettem? Május 17-én volt meg utoljára, 31 napos a ciklusom

Legjobb válasz: Ha biztos vagy benne, hogy nem került beléd spermium, akkor az esélyed 0, amúgy meg kis százalékban, de megvan rá az esélyed, hogy terhes lettél.

Ha biztos vagy benne, hogy nem került beléd spermium, akkor az esélyed 0, amúgy meg kis százalékban, de megvan rá az esélyed, hogy terhes lettél.
Nem feltétlenül kell hozzá hogy a férfi beléd élvezzen, az "örömcseppek" is tartalmaznak spermiumokat. Bár kisebb az esélye, de elõfordult már. Akartok babát?
Nagyon sokan elmondták már itt, hogy ezzel a " védekezzéssel" estek teherbe, mivel az elõváladéktól is teherbe lehet esni. Kisebb rá az esély, de elõfordul. Ráadásul közel vagy a félidõhöz. Ha nem akartok babát védekezzetek!

Ha van egy SNI-s gyermekem aki még nem töltötte be a 23. életévét és augusztus 31-én befejezte a tanulmányait, de csak 2014 májusban mehet szakmunkásvizsgára ami neki az első jár-e addig családi pótlék?

Papírok nélkül nem tud elhelyezkedni, orvosilag le van írva, hogy több idő kell számára a felkészülésre. Köszönöm.

Legjobb válasz: Akkor van tanulói jogviszonya vagy nincs?

Akkor van tanulói jogviszonya vagy nincs?

Május 27-én kezdődött a menszim, 31-éig tartott és elseje óta minden nap szeretkezünk, babát szeretnénk. Szerda óta szurkál a jobb petefészkem, görcsölget a hasam, meg enyhe nyomást érzek a petefészkemnél! Most lesz peteérésem?

Átlagosan 33 napos a ciklusom.Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: lehet most érik a tüszõ, aztán lesz peteérés, na most kell belehúzni, de elég kétnaponta, mert a párodnak frissítenie kell az állományt!!

lehet most érik a tüszõ, aztán lesz peteérés, na most kell belehúzni, de elég kétnaponta, mert a párodnak frissítenie kell az állományt!!
A kérdező hozzászólása: köszi a választ!Igyekszünk:) ))
A mindennapi szeretkezéssel azért is jó vigyázni, ha tényleg babát akartok, mert ilyen gyakorinál csökken a megtermékenyítésre alkalmas spermiumok száma. Menszesz után nyugodtan lehet 1-1, 5 hetet pihenni és utána szeretkezni másnaponta, a spermiumok 72 órán át élet- és megtermékenyítõ képesek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!