Találatok a következő kifejezésre: Május 30-án meg (18 db)

Tapasztalat? Norcolutot szedtem májusban, május 30.án meg is jött, most juniusban semmi, tesztek negatívak, nem tudom mi lehet.

Orvosomnak mondtam, csak egy vizelet vizsgálatra küldött laborba. Valakinek esetleg vmi tapasztalata ezzel kapcsolatban, vajon mit?l lehet? Nagyon szeretnénk babát:-((
használj tampont.. észre sem veszed majd. elõször lehet zavar majd egy kicsit... de így legalább strandra is tudsz majd menni
A kérdező hozzászólása: még soha sem használtam tampont:/ anyukám nem mondta hgy használjak nem tudom mit csináljak

Május 5-én volt meg a mensim, ami 28 napra jött meg. Június 2-ára vártam a következőtt, de helyette május 30-án elkezdtem barnázni. Most nem vagyok benne biztos, hogy mi van. Tesztet vettem egy hét után, de nega lett. Most mi lesz?

Szeretnénk a babát, együtt is voltunk ezután a barna után a 11. napon,de a peteérésem kb. 16, napon lehetett. Azóta b?, krémes folyásom van, alhasi szurka. Mensis görcsök nincsenek. Ez jó jel lehet?

Legjobb válasz: Most olyan 25. 27-re nem várom.

A kérdező hozzászólása: Most olyan 25. 27-re nem várom.
A kérdező hozzászólása: Igazából inkább a méhemben érzem ezt a szurkát. Az jó? Létszi írjatok! Elõre is köszi!
Bitosat nem tudhatsz.Várnod kell még! Vannak más tüneteid?
A kérdező hozzászólása: Gyakran járok pisilni és egész nap álomkóros vagyok más nincs.
mindig a tárgyhavit utalják, tehát júniusban már nem kap.

Május 30-án jött meg utoljára, junius 4.éig tartott. Ma julius 5.-e van és semmi. Milyen esélyeim vannak hogy terhes lettem?

ha 30 -àn (junius )megkellett volna jönnie,5 napot késik,ha 28 napos idöszakot nézem,akkor is 3 napot késik.

Legjobb válasz: Szia! Én is hasonló cipõben járok! Már 5 napja késik. de nekem semmilyen tünetem nincs. Úgyhogy én is türelmetlenül várom a fejleményeket.

Szia! Én is hasonló cipõben járok! Már 5 napja késik. de nekem semmilyen tünetem nincs. Úgyhogy én is türelmetlenül várom a fejleményeket.
A kérdező hozzászólása: szerinted mikortol ajànlatos tesztelni?
Akár már most is. Vannak tesztek amelyek 2-3 nap késés után is kimutatják.
Szia! A krémes folyás nagyon jó jel! Na meg persze a mensi kimaradása! :) Az elején nekem is épphogycsak picit fájt a mellem, nem volt annyira markáns érzés, mint mostanság! Én már a mensi elõtt egy nappal teszteltem és pozitív lett! Szerintem nyugodtan tesztelhetsz már! :) Szerintem baba van a dologban!!! Szorítok nagyon! 11 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszönöm a kommentet, föleg az utolsonak, ez a vàlasz nagy reményt adott!sajnos holnap vasàrnap, nincs nyitva semmi, igy vàrok hétföig, remélem addig nem jön , meg!!!!!! és gratulàlok neked is!

Május 16-án volt meg. Tesztelhetek már vagy korai még 30-32 napos ciklusnál?

Legjobb válasz: nekem is május 16.-án volt meg 28 napos ciklussal és nekem már hétfõn kimutatta a pozitívat:D

nekem is május 16.-án volt meg 28 napos ciklussal és nekem már hétfõn kimutatta a pozitívat:D
Nyugodtan tesztelhetsz ;) Remélem az lesz amit szeretnél :) 21/l
Már bõven tesztelhetsz!majd írd meg h mi volt.
Teszteltél?? Most mi a helyzet? 21/l
A kérdező hozzászólása: Majd holnap tesztelek délután.remélem baba miatt nem jött meg. :)
Drukkolok :) elsõ pisibõl nem lenne jobb? vagy olyan teszted van aminél mind1?
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam a tesztet.negatív :( (reggeli pisiböl)
:( sajnálom. volt már ilyen hosszú ciklusod? azt hittem babsás vagy :S 21/l
*babás (bocsi)

Tisztelt doktor úr! Négy gyermekem van. A negyedik most 10 hónapos és rendszeresen szoptatom. Menstruációm május 15., június 25. és július 30-án volt, most szeptember 13. van és még nem jött meg. Már nem szereretnénk több gyermeket ezért minden alkalommal

Tisztelt doktor úr! Négy gyermekem van. A negyedik most 10 hónapos és rendszeresen szoptatom. Menstruációm május 15., június 25. és július 30-án volt, most szeptember 13. van és még nem jött meg. Már nem szereretnénk több gyermeket ezért minden alkalommal óvszerrel védekeztünk. De aggódunk a menstruáció késése miatt. Mi lehet a késés oka? Válaszát köszönjük.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Első lépésben terhességi vizeletteszt végzését javaslom, az eredménnyel pedig keresse fel kezelőorvosát! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Első lépésben terhességi vizeletteszt végzését javaslom, az eredménnyel pedig keresse fel kezelőorvosát! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!