Találatok a következő kifejezésre: Május 2.-án a (28 db)

Hány órakor énekel Mészáros Árpád Zsolt május 2-án a nyíregyházi vágtán?

gyorsan kéne a válasz sürget az id?!!!

Legjobb válasz: Akkor tanuld meg használni a google-t.

Akkor tanuld meg használni a google-t.
A kérdező hozzászólása: Már próbáltam sehol sics megadva!!!!!!
http://www.nyirsegivagta.hu/html/program.html Itt nem írják, hogy szerepelne a Zsoltikád.
Lovagolni is fog, azért nincs konkrét idõpont.

A Vígszínházban 2010 május 2-án a Pán Péterben ki fogja játszani John szerepét?

Utána néztem google-n de 3 oldal 3 különböz?t ír! Marha jó mert honnan tudjam hogy melyik ír igazat? Ha valakinek van már valami biztosabb információja róla, kérem segítsen! El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Elvileg Timon Barnabás és Czetõ Ádám. Az egyik délelõtt lesz, a másik délután. Attól függ, hogy váltják egymást!:-)

Elvileg Timon Barnabás és Czetõ Ádám. Az egyik délelõtt lesz, a másik délután. Attól függ, hogy váltják egymást!:-)
[link]
Szombati. De nemcsak a BKV, az összes BKK járat szombati szerint jár majd.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Nagyon hírtelen tûnt el ez a Laden... Gyanúsan hamar, és nyomtalanul...
És a szakálla is hasonlít a télapóéra.
pff nemtom
Úgy, hogy a rendes hírportálok azt állítják, hogy már egy hete halt meg, csupán most hozták nyilvánosságra, mert biztosra akartak menni.
Május 2. hajnali 1 óra pakisztáni idõ szerint, Május 1. 20 óra Greenwichi idõ (GMT) szerint, Május 2. 21 óra nyugat-európai/budapesti idõ szerint.
Persze, nézd meg brucwilis milyen gyorsan megmenti a földet, ez meg nem a világûrben volt.Acijájé meg öt éve tudta hol van, csak nem sejtette.
Lelõtték, felvitték a hajóra, DNS vizsgálat, 99.9%-osan megállapították h õ Osama Bin Laden, aztán bedobták az óceánba h az Osama rajongók ne birjanak zaránokolni a temetése helyére. :D
Akkor majd mennek a szobrához, vagy a lábnyomához, vagy akárhová, amiben megegyeznek...

Május 2.-án lejár a 90 naposom, de még szeretnék 1-2 kilótól megszabadulni.Folytathatom?

74 kilóról,65 kilóra fogytam,de jó lenne megszabadulni pár megmaradt zsírpárnától.

Legjobb válasz: Persze, ez csak természetes, addig folytathatod ameddig akarod!

Persze, ez csak természetes, addig folytathatod ameddig akarod!
Nem igaz!!! 90 nap után abba KELL hagyni, és 90 napos szünetet kell tartani, csak ezután szabad újrakezdeni!!! Te nagyon el vagy tájolva!!!
a 90 nap után még 90 napig tartsd be hogy délig csak gyümölcsöt eszel, ekkor még mehetnek le kilók, ha van hozzá erõd utána kezdheted újra
AFP valahol a 16-18. hét körül van, szóval szerintem ez így OK
Hátén rákérdeznék még egyszer, mert a 16. hetet csak máj.5-én töltöd és ez kéne hozzá... Legalábbis engem mindig úgy küldtek.
Szia!Szerintem kérdezz rá mindenképpen, mert valószínûleg elnézték.AFP-re mindenképpen betöltött 16. héten kell menni, mert ellenkezõ esetben rossz eredményt kaphatsz, és a frász fog rád jönni, miközben csak azért lesz téves az eredmény, mert nem jókor vették le a vért.Nekem január 17-én volt az utolsó menzeszem.12+2 hkm vagyok.:)
Sziasztok! Nekem január 18-án volt meg utoljára! Én május 13 vagy 14-én megyek be a kórházba, nem kellett elõre kérnem idõpontot, az orvosomra kell hivatkozni és kész! Õ vele beszéltem meg ezt az idõpontot! Egyébkén voltam már UH és 60 mm a gyerek a tarkóredõ 2 mm volt! De megyek kedden 4D-re is! Kicsit nagyobb pár nappal, de akkor is ebben az idõpontban maradtunk! Boldog babavárást mindenkinek!

Május 2-án megjött a menszeszem, délután terhességi teszt halvány pozitív! Ez most mit jelent?

Csináltam egy terhességi tesztet még április 30-án ami negatív lett, és amikor két nappal később megjött (pont időre) már nem teszteltem. Ma a kezembe akadt egy terhességi teszt, és mivel munkahely váltáson gondolkozom, így gondoltam megcsinálom..És ekkor ért a sokk, halvány rózsaszín csíkos! Én külföldön élek, holnap ünnep van, esély sincs dokihoz menni..esetleg valaki volt hasonló cipőben? Vegyek még tesztet és csináljam meg néhány nap múlva? A menszeszem teljesen normális, annyi csak a különbség hogy egyáltalán nem fáj a hasam...

Legjobb válasz: Persze, vegyél még tesztet és csináld meg. Én tuti még ma elmennék, és holnap reggel meg is csinálnám...

Persze, vegyél még tesztet és csináld meg. Én tuti még ma elmennék, és holnap reggel meg is csinálnám...
Én is amint lehet, csinálnék egy másikat!:)
És a hõd hogy alakult? Szerintem az is sokat elárulna, hogy mi a helyzet. Én is nyugtalan lennék ha lenne egy halvány pozitív tesztem, mindenképp tesztelj még pár nap múlva újra.
Szia! Teszteltél?
Szia. Hasonló cipõben "jártam" én is, csak éppen fordítva. Én Áprlis 3 .teszteltem negatívat, aztán tegnap jött "egy érzés".( 6.án) hát elrohantam az ügyeletre tesztért. Pozitív lett nagy örömre, de sajnos ma reggelre erõs alhasi görcs, erõs vérzés, rendes mensis...negatívat teszteltem. A dokim mondta lehet a sárgatest hormon okozta a pozítivat, a neg.viszont spontán vetélés... Sajnos már így már a4.vagyunk túl..de nem adjuk fel!!! Vegyél ismét és reggel csináld meg!!! Sok sikert!!!
Én vótam, bocsi...
A kérdező hozzászólása: ki vagy? :D
Jót tesz az izületeknek.
én :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!