Találatok a következő kifejezésre: Május 17-én meg utoljára a (2 db)

Május 17-én volt meg utoljára a mensim, ma délután óta nagyon fáj a hasam alul középen. Ez mit jelent? Beágyazódást?

Legjobb válasz: Ha 17-én volt meg utoljára, akkor most vagy 15-ik nap körül. Vagyis középidõben. Szerintem a peteérést érzed.

Ha 17-én volt meg utoljára, akkor most vagy 15-ik nap körül. Vagyis középidõben. Szerintem a peteérést érzed.
Szerintem is peteérésed van, szóval kellemes estét :-)!
peteérés...remélem már ilyenkor a babára gyúrtok...:) ))

H ma együtt voltam a párommal, bár megszakítottuk, vajon mennyi az esély arra, hogy terhes lettem? Május 17-én volt meg utoljára, 31 napos a ciklusom

Legjobb válasz: Ha biztos vagy benne, hogy nem került beléd spermium, akkor az esélyed 0, amúgy meg kis százalékban, de megvan rá az esélyed, hogy terhes lettél.

Ha biztos vagy benne, hogy nem került beléd spermium, akkor az esélyed 0, amúgy meg kis százalékban, de megvan rá az esélyed, hogy terhes lettél.
Nem feltétlenül kell hozzá hogy a férfi beléd élvezzen, az "örömcseppek" is tartalmaznak spermiumokat. Bár kisebb az esélye, de elõfordult már. Akartok babát?
Nagyon sokan elmondták már itt, hogy ezzel a " védekezzéssel" estek teherbe, mivel az elõváladéktól is teherbe lehet esni. Kisebb rá az esély, de elõfordul. Ráadásul közel vagy a félidõhöz. Ha nem akartok babát védekezzetek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!