Találatok a következő kifejezésre: Május 17-én meg (8 db)

Ha május 17-én volt ovum, és 13-an, 15-én tudtunk együtt lenni akkor meg sikerülhetett a baba?

Ja és tojcsis napom 14-én volt.

Legjobb válasz: Minden esélyed megvan. :) Ha 14-én volt pé a (folyás alapján), akkor a legjobbkor voltatok együtt. Ha 17-én, akkor sincs semmi veszve, mivel 15-tõl 17-ig simán elélhettek a kiskatonák benn. :)

Minden esélyed megvan. :) Ha 14-én volt pé a (folyás alapján), akkor a legjobbkor voltatok együtt. Ha 17-én, akkor sincs semmi veszve, mivel 15-tõl 17-ig simán elélhettek a kiskatonák benn. :)
Sikerülhetett a dolog, ha picit korábban voltatok együtt, akkor legvalószínûbb egy kislány, ha pont jókor, akkor a kisfiú az esélyes. :-)
Elég jó esélyed van rá!

Május 17-én küldtem el az adóbevallásomat, kb 3 nap a beérkezés, akkor ugye a héten meg kell kapjam a visszajáró pénzt?

Legjobb válasz: Ha nem volt benne hiba, minden rendben, akkor jún. 17.-én indítani kell a pénzedet. Ha bankszámlára kérted, akkor azon kell megjelennie elvileg még aznap, ha postás viszi ki, akkor még számolj rá 2-3 napot.

Ha nem volt benne hiba, minden rendben, akkor jún. 17.-én indítani kell a pénzedet. Ha bankszámlára kérted, akkor azon kell megjelennie elvileg még aznap, ha postás viszi ki, akkor még számolj rá 2-3 napot.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, postás fogja kihozni, akkor a héten már mindenképpen várom.
Nem, 30 nap alatt kell nekik visszafizetni, a törvény szerint.

Május 17-én volt meg utoljára a mensim, ma délután óta nagyon fáj a hasam alul középen. Ez mit jelent? Beágyazódást?

Legjobb válasz: Ha 17-én volt meg utoljára, akkor most vagy 15-ik nap körül. Vagyis középidõben. Szerintem a peteérést érzed.

Ha 17-én volt meg utoljára, akkor most vagy 15-ik nap körül. Vagyis középidõben. Szerintem a peteérést érzed.
Szerintem is peteérésed van, szóval kellemes estét :-)!
peteérés...remélem már ilyenkor a babára gyúrtok...:) ))

Vajon a 15. napon sikerülhetett? A párommal június 1-én voltunk együtt, elélvezett bennem. Május 17-én jött meg a menstruációm. A ciklusom 28 napos, 5 napig tart. Szerintetek? Tudom senki nem jövőbe látó, de kíváncsi lennék a véleményekre.

Legjobb válasz: Nekem is olyan ciklusom volt mint neked van, és a 15.napon sikerült egybõl az elsõ próbálkozós hónapban :) Mondjuk ráfeszülve nem voltunk, de abban a hónapban a középidõmre tettük az akciókat :) Napra megmondta a dokim a baba méretébõl, hogy mikor jöhetett össze és alá is támasztottam egybõl amit saccolt. 9 hetesen mentünk elõször a dokimhoz vele, most 37+1 hkm vagyok, számoljuk a napokat :) Sok sikert neked!

Nekem is olyan ciklusom volt mint neked van, és a 15.napon sikerült egybõl az elsõ próbálkozós hónapban :) Mondjuk ráfeszülve nem voltunk, de abban a hónapban a középidõmre tettük az akciókat :) Napra megmondta a dokim a baba méretébõl, hogy mikor jöhetett össze és alá is támasztottam egybõl amit saccolt. 9 hetesen mentünk elõször a dokimhoz vele, most 37+1 hkm vagyok, számoljuk a napokat :) Sok sikert neked!

Baj hogy először május 17 -én jött meg és még nem volt második? 13/L

Legjobb válasz: Nem:) Még egy darabig vszínûleg nem fog beállni, össze-vissza fog megjönni. Ha sokáig megmarad a probléma, akkor nõgyógyász, de még fiatal vagy nagyon, nem hiszem h gond lenne:)

Nem:) Még egy darabig vszínûleg nem fog beállni, össze-vissza fog megjönni. Ha sokáig megmarad a probléma, akkor nõgyógyász, de még fiatal vagy nagyon, nem hiszem h gond lenne:)
Nem. Amikor nekem elõször megjött. utána hárpm hónapig nem jött meg újra. Egy-két évig valószínûleg ilyen lesz. Ha két év múlva sem állna be rendszeres idõközökre, akkor kell elmenned orvoshoz vele. Ha akkor még szûz vagy, nem vizsgál meg hüvelyen keresztül.
A kérdező hozzászólása: Rendben! Köszönöm a gyors válaszokat!:) Megnyugtattatok:)
nekem a 2. 5 hónappal késõbb jött meg, majd 2 hónap múlva, 1, 5 hónap múlva, aztán már minden hónapban.
egyáltalán nem baj:) nekem is kb. 2 hónappal késõbb jött meg újra, csak ilyenkor mindig legyél készenlétben mert bármikor megjöhet...de türelem és napra pontosan tudni fogod h mikorra várhatod:)
Barátnõmnek 6 hónapig nem jött meg...(nem volt terhes)

Most mi lehet velem? Múlt hónapban Clostit szedtem Május 17-én jött meg. Azóta semmi.

Próbálkoztunk peteérés idején is többször. Szedtem egész hónapban barátcserjét, meg 2 hete iszom az Aloe Berry nektárt. Még mindig nem jött meg. Tegnapi tesztem negatív. Nem hiszem hogy terhes vagyok. Akkor mi lehet?

Legjobb válasz: még most vagy a 30. napon. bõven lehet még ebbõl baba is, hiába neg. a teszt.

még most vagy a 30. napon. bõven lehet még ebbõl baba is, hiába neg. a teszt.
A kérdező hozzászólása: De olyan tüneteim sincsenek, mint amiket itt szoktak felsorolni. Ebbõl gondolom hogy nem vagyok terhes.
ezta kérdést már egyszer feltetted nem???
A kérdező hozzászólása: Nem tettem fel. Egyébként meg én kérdeztem és kérdésre nem szoktunk kérdéssel válaszolni. Ha nem tudsz érdemi választ adni, akkor görgess tovább! Köszi
Szerintem az jó jel, ha nem érzel semmit, nincs tüneted. Mert sokan írnak ilyen-olyan tüneteket és , ha elolvasgattad, akkor az esetek kb 90%-ban nem is voltak terhesek. Úgyhogy nagy esélyed van, hogy babát vársz. Szorítok! :)

H ma együtt voltam a párommal, bár megszakítottuk, vajon mennyi az esély arra, hogy terhes lettem? Május 17-én volt meg utoljára, 31 napos a ciklusom

Legjobb válasz: Ha biztos vagy benne, hogy nem került beléd spermium, akkor az esélyed 0, amúgy meg kis százalékban, de megvan rá az esélyed, hogy terhes lettél.

Ha biztos vagy benne, hogy nem került beléd spermium, akkor az esélyed 0, amúgy meg kis százalékban, de megvan rá az esélyed, hogy terhes lettél.
Nem feltétlenül kell hozzá hogy a férfi beléd élvezzen, az "örömcseppek" is tartalmaznak spermiumokat. Bár kisebb az esélye, de elõfordult már. Akartok babát?
Nagyon sokan elmondták már itt, hogy ezzel a " védekezzéssel" estek teherbe, mivel az elõváladéktól is teherbe lehet esni. Kisebb rá az esély, de elõfordul. Ráadásul közel vagy a félidõhöz. Ha nem akartok babát védekezzetek!

Május 14-én jött meg (5 napig szokott tartani), 17-én volt gumi nélküli szex. Kb. 2 napja úgy fáj az alhasam, mintha meg akarna jönni. Mitől fájhat a hasam?

Életemben nem éreztem még eddig ilyet (29 vagyok), csak közvetlen menstruáció el?tt, nem pedig félid? el?tt napokkal. Terhességet kizártnak tartom, hiszen menzesz alatt történt az aktus. Mégis mit?l lehet ez? Van vkinek ötlete?

Legjobb válasz: Szerintem csak a menstruációs görcsök...talán egy kis hormonváltozás...sokmidnen lehet,de nem akarok hülyeséget mondani..

Szerintem csak a menstruációs görcsök...talán egy kis hormonváltozás...sokmidnen lehet, de nem akarok hülyeséget mondani..
Nem akarlak ijesztgetni, de menzesz alatt is teherbe lehet esni. Igaz kicsi rá az esély, de elõfordul. Itt is olaastam már, hogy valaki akkor esett teherbe.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!