Találatok a következő kifejezésre: Május 13-án meg (15 db)

Tisztelt Doktor Úr! 29 éves, két gyermekes anya vagyok. A ciklusaim átlag 24-25 naposak, ami azt jelenti, hogy kb. május 13-án meg kellett volna jönnie, de eddig semmi. Viszont pont azon a napon kezdett el feszülni a mellem. Vajon megjön és csak késik vag

Tisztelt Doktor Úr! 29 éves, két gyermekes anya vagyok. A ciklusaim átlag 24-25 naposak, ami azt jelenti, hogy kb. május 13-án meg kellett volna jönnie, de eddig semmi. Viszont pont azon a napon kezdett el feszülni a mellem. Vajon megjön és csak késik vagy újra anya leszek?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Javaslom egy terhességi vizeletteszt elvégzését, az alapján választ kap erre a kérdésre. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Javaslom egy terhességi vizeletteszt elvégzését, az alapján választ kap erre a kérdésre. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 29 éves, két gyermekes anya vagyok. A ciklusaim átlag 24-25 naposak, ami azt jelenti, hogy kb. május 13-án meg kellett volna jönnie, de eddig semmi. Viszont pont azon a napon kezdett el feszülni a mellem. Vajon megjön és csak késik vag

Tisztelt Doktor Úr! 29 éves, két gyermekes anya vagyok. A ciklusaim átlag 24-25 naposak, ami azt jelenti, hogy kb. május 13-án meg kellett volna jönnie, de eddig semmi. Viszont pont azon a napon kezdett el feszülni a mellem. Vajon megjön és csak késik vagy újra anya leszek?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Javaslom egy terhességi vizeletteszt elvégzését, az alapján választ kap erre a kérdésre. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Javaslom egy terhességi vizeletteszt elvégzését, az alapján választ kap erre a kérdésre. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Mikor erdemes ovoshoz menni ha teszt pozitiv, majus 13-an volt meg utojara?

Legjobb válasz: Ezek szerint 4 hetes vagy. Ha nincs semmi problémád, várj még 2-3 hetet legalább. Addigra már lesz szívhang. Ha most elrohannál az orvoshoz, még uh-n sem látni semmit az ég világon, nemhogy babát. De amint barnázol, görcsölsz, furán fáj a hasad, stb, egybõl irány az orvos! Vigyázz magadra, gratulálok.

Ezek szerint 4 hetes vagy. Ha nincs semmi problémád, várj még 2-3 hetet legalább. Addigra már lesz szívhang. Ha most elrohannál az orvoshoz, még uh-n sem látni semmit az ég világon, nemhogy babát. De amint barnázol, görcsölsz, furán fáj a hasad, stb, egybõl irány az orvos! Vigyázz magadra, gratulálok.
Én 4 hetesen voltam elõször és kaptam képet egy icipici pöttyrõl:-) , de szívhangot csak a 6. vagy 7. héten hallottam.
A kérdező hozzászólása: Tegnap barnaztam meg fajt a hasam de elmult.Visszatert az elotte levo normal feheres folyasom...
A kérdező hozzászólása: Fiammal en is voltam 4+2 hetesen szinten csak egy kis potty volt :-) Igazabol az erdekel melyik az a legkorabbi idopont amikor mar van szivhang?Ha 25-e korul mennek az meg korai lenne?
Ha most 4 hetes terhes vagy, akkor a 6. héten érdemes elõször felkeresni az orvost, olyankor már a kezdetleges szív dobog és a petezsák is látható, illetve megnézik, hogy méhen belüli-e a terhesség, és van-e bevérzés, stb. Kenetet is szoktak venni és beutalót adnak az elsõ vérvizsgálatra/ellenanyagszûrésre/vércsoport megállapítására. Ha pozitív teszt mellett barna folyást, vagy vérzést észlelsz, akkor minél elõbb keresd fel orvosod, ne halaszd a 6. hétre!
Igazából az a legjobb ha felkeresed az orvosadat, de én úgy tudom hogy a barnázás teljesen normális az elsõ 2 hónapban! Szorítok.
Hát errõl talán inkább a MÁK-ot kellene megkérdezni.
Én sem kaptam, pedig kellett volna, mikor bent voltam a mák-nál, az volt a válasz, hogy átálltak vmi új szg-es programra és voltak fennakadások, ha nem kaptam akkor már ne is számítsak rá, utólag se állítanak ki :(
Az új program miatt közel 1 hónapos elmaradásban vannak, tudom, volt szerencsém hozzá. Én úgy tudom viszont, hogy nem küldenek megszüntetõ határozatot, legalábbis én sem a GYEDrõl, sem GYESrõl nem kaptam
Nekem az ügyintézõ mondta, hogy kellett volna kapni, kérték volna a munkaügyiben és a nav-nál is.
A kérdező hozzászólása: Ugyan ezt mondták a nõvéremnek is. Hogy kellett volna kapnia a munkaügyibe. Mert igy sajnos nem tudja elintézni a gyermekvédelmi támogatást, pedig azt el kellene mert a két kisfia most kezdte az ovit és addig teljes ellátást kell fizetnie amig ez nincs meg.
lehetséges. simán.
tényleg lehetséges
az is lehet hogy nincs ebben a hónapban, vagy késõn kezdted el nézni, vagy most hosszabb lesz a ciklusod és még csak most lesz. De leginkább a mostani kimaradt. Elõfordul.
Én is úgy tudom, hogy simán lehetséges. Az is lehet, hogy volt peteérésed, csak nem azon a napon használtad a tesztet. (Mert ugye azt nem 28(kb.) napon keresztül próbálod, csak bizonyos napokon.) Több hónapon keresztül próbálkoztam ovu teszttel én is. Többször kétségbe is estem, hogy "hol van", "hol már megint nincs", pedig én már nem csak azt a pár javasolt napot próbáltam, hanem vettem egy hónapra 2-3dobozt...sokszor semmi hír nem volt érett petérõl... Már be is jelentkeztem a nõdokihoz, hogy kivizsgáltassam magam. De végül boldogan lemondtam a vizsgálatot, mert valahogy mégis teherbe estem. Magyarán szólva a 28 napból rossz 15 napon keresztül próbálkoztam...már a menzi elején megérhetett ezek alapján az én petém... a természet fura! 18 hetes kismami
Persze, hogy lehet. Nincs minden hónapban peteérés. Ez mindenkinél így van, csak aki nem figyeli állandóan, az nem tudja.

Ha 5 hete és 3 napja volt meg utoljára a mensim (május 13-án) akkor hány hetes terhesnek számítok 5 vagy 6 hetesnek?

Legjobb válasz: ha az 5 hét és három nap volt a mensid elsõ napja, akkor 5 hetes, három napos vagy. A betöltött hetet számoljuk, tehát most 5 hetes vagy,

ha az 5 hét és három nap volt a mensid elsõ napja, akkor 5 hetes, három napos vagy. A betöltött hetet számoljuk, tehát most 5 hetes vagy,

Május 13-án volt meg az utolsó mensim, akkor hány hetes terhes vagyok?

Legjobb válasz: Orvosi számítás szerint 4-5 hetes!

Orvosi számítás szerint 4-5 hetes!
5+1 nap :)
Van egy csomo oldal ahol van ilyen terhessegkalkulator, ott ki tudod szamolni a pontos idot. pl: http://kismamablog.hu/szules-kalkulator De most ma :4 hetes es 5 napos
szia, kalkulátorral a legkönnyebb kiszámítani. Írd be ide a dátumot és megmondja: http://www.szuloklapja.hu/baba/body/kalkulator.php?VALASZTAS.. Ráadásul itt megnézheted, hogy milyen vizsgálatok várnak rád, mekkora a baba és hogy néz ki. Hétrõl-hétre láthatod, hogy mi történik vele és veled.

Május 13.-án kellett volna megjönnie, aznap együtt voltunk a párommal(nem védekeztünk). Azóta sem jött meg viszont menstruációs görcseim vannak. Lehetek-e terhes vagy csak késik?

Néha er?sebbek,néha enyhébbek.A tesztet még korainak tartom.Ezek a görcsök jelentkezhetnek a terhesség els? heteiben is és reménykedhetünk,hogy baba van a dologban?

Legjobb válasz: Lehetsz babás. A mensiszerû érzések is utalhatnak erre (is). Szerintem, tesztelj, már több, mint 5 hetes lehetsz, ki fogja mutatni!

Lehetsz babás. A mensiszerû érzések is utalhatnak erre (is). Szerintem, tesztelj, már több, mint 5 hetes lehetsz, ki fogja mutatni!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ :) De félre értettük egymást. Az hibám, hogy nem írtam tisztábban.Szóval eddig védekeztünk, csak most nem.Így csak 8napja lehetek terhes... ha az vagyok. :)
Áh, értelek! Ha eddig védekeztetek, akkor a peteéréskor is. Tehát nem lehetsz terhes. Viszont ha ilyen a mensid, hogy már bõ 1 hete késik, akkor lehet, hogy nem is középidõben volt peteérésed, és akkor bizony lehetsz babás! Ez esetben azt tanácsolom, hogy 16-17 nappal az együttlét után tesztelj reggel! Drukkolok, hogy az legyen, amit szeretnétek! Viszont, lehet, hogy csak késik, ne éld bele magad! :-) (1. válaszoló)

Május 31-én jött meg az utolsó mensim és szexeltünk 5 7 8 10 12 13-án. Mennyi esélye van hogy sikerült a teherbeesés?

Ha most a bal oldalon a hasam alján szúrkál folyamatosan félpercenként ez már lehet annak a jele? Vagy már annyira szeretném hogy beképzelem magamnak és ezek eddig is voltak csak nem figyeltem ennyire rá?

Legjobb válasz: Szia! Ha május 31-én volt meg utoljára akkor még nem valószínû,hogy teherbe estél,de csodák elõfordúlhatnak. A ciklus feléhez ugyanis akkor még nem értél el,de 12-én volt rá esélyed,hogy megfoganjon a baba! Pont 12.-e után kellett volna még sexelnetek,de mondom mindenkinél máskor van a peteérés.Remélem sikerûlt!!!

Szia! Ha május 31-én volt meg utoljára akkor még nem valószínû, hogy teherbe estél, de csodák elõfordúlhatnak. A ciklus feléhez ugyanis akkor még nem értél el, de 12-én volt rá esélyed, hogy megfoganjon a baba! Pont 12.-e után kellett volna még sexelnetek, de mondom mindenkinél máskor van a peteérés.Remélem sikerûlt!!!
a 12-13-i szexnek lehet, hogy lesz eredménye, mert még utána élnek benned a spermák egy ideig(1-2 napig)! de ha babát akartok, akkor még ne hagyjátok abba! szorítok!
A kérdező hozzászólása: akkor még akár ha ma is szexelnén még van rá esély hogy megfoganjon? vagy már lecsúsztam róla?
A kérdező hozzászólása: ja és május 31 az utolsó mensi elsõ napja volt ami 3 napig tartott.
Egyáltalán nem csúztál le róla, nyugodtan folytassátok mert lehet, hogy valami miatt késik a PÉ-sed. Sose lehet tudni....
En a mensi elso napjatol szamitva 14 ig napon voltam eggyutt a parommal, akkor sikerulhetett de tenyleg nem mindenkinel egyforma..van akinek korabban vagy kesobb jon ossze.

Május 5-én volt meg a mensim, ami 10-éig tartott. Utána rá együtt voltunk a páromm al: 13-án, 18-án, 22-én.13-a körül volt pém. Sikerülhetett a baba?

De sajna 30-ától kezdve barnázok. Eleinte több, most egyre kevesebb. Vettem hétf?n és tegnap egy tesztet, de mindkett? negatív lett. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Alhasi szurkát érzek és 2 óránként járom a WC-t a pisilés miatt.

A kérdező hozzászólása: Alhasi szurkát érzek és 2 óránként járom a WC-t a pisilés miatt.
elvileg még lehetne, ha nemjött meg rendesen kb most kéne tesztelj.. Következõben kétnaponta legyetek együtt. Remélem azért most sikerült már.
A kérdező hozzászólása: Várom a válaszokat! Elõre is köszi! 20 éves lány

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!