Találatok a következő kifejezésre: Májfoltok mikor meg (2 db)

Májfoltok mikor jelennek meg a terhesség során? Hányadik hétben?

Mert egyéb tünetek mellett(37. 2h?, mellbimbó/mell fájás, barnázás halványan)ma fedeztem fel a szám körül egy májfoltot, ami eddig nem volt és utána néztem, ez is lehet a jele.

Legjobb válasz: Szia! Azt sajnos nem tudom, hogy mikor jelennek meg, de használj Novadiol-t (Vichy termék), az nagyon jó rá. Teljesen nem tûnteti el, csak halványít, de már az is sokat számít.

Szia! Azt sajnos nem tudom, hogy mikor jelennek meg, de használj Novadiol-t (Vichy termék), az nagyon jó rá. Teljesen nem tûnteti el, csak halványít, de már az is sokat számít.
Én 30 hetes vagyok és egy hete fedeztem fel a szám alatt meg az orromon.Ez lehet attól hogy kisütött egy kicst jobban a nap.Lehet terhesség jele, de nem egyértelmû. Sok sikert.
szia!én egy sokkal olcsóbb krémet fedeztem fel a patikában vény nélkül kapható Ephelis a neve, és kb. 600 Ft, és csodákat tesz a májfoltokkal.

Májfoltom maradt szülés után, most nyáron még erősebb lett a napozástól. Mivel lehet halványítani (eltüntetni)?

Nagyon zavar, a homlokomon van.

Legjobb válasz: Melyik a legjobb, és szövõdménymentes eljárás? Photodermabrázió, vagy egyéb kozmetikai eljárásra gondolok.

A kérdező hozzászólása: Melyik a legjobb, és szövõdménymentes eljárás? Photodermabrázió, vagy egyéb kozmetikai eljárásra gondolok.
Én citromlével kenem a májfoltjaimat, és uborkapakolást szoktamrá tenni esténként.
A kérdező hozzászólása: És hatásos?
Szia! Ephelis alpha gél! Nekem is a homlokomon van folt és nagyon jó, ez a gél! Viszont, ha napra mész, érdemes bekenni a foltos területet megas faktorú naptejjel!
A kérdező hozzászólása: Ebben a krémben rákkeltõ anyagot találtak EU-s vizsgálat során. A kövirózsás krémrõl is azt írták sokan, hogy nem használ...El vagyok kenõdve. Nincs semmi esély, hogy ilyen fiatalon ne legyen tiszta folt a homlokom? Napozni imádok, és 30-as faktorral kenem az egész testem. Ettõl függetlenül erõsödött a folt. Kb. az egész homlokomat beteríti.:((((
Rákkeltõ anyag van benne és árulják??? Most lehet 2 év után újra kapni, csak az alpha szót mellé tették és új a csomagolása is! Hol lehet az EU-s vizsgálatról olvasni?
A kérdező hozzászólása: Én is fórumokon olvastam, ill. a neten. Keress rá a google-ban a krém nevére és írd utána, hogy rákkeltõ. Kihozza szerintem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!