Találatok a következő kifejezésre: Máj foltok ki (3 db)

Máj foltok jöttek ki rajtam utalhat ez a gyerek nemére? Vagy ez miért jön elö?

27 hetes kismama

Legjobb válasz: elfelejtetem irni hogy már van egy kisfiam és vele nem volt májfoltom most ez a második terhességem és elöjött vajon miért

A kérdező hozzászólása: elfelejtetem irni hogy már van egy kisfiam és vele nem volt májfoltom most ez a második terhességem és elöjött vajon miért
Szerintem nem utal a gyerek nemére. Bár azt mondják sokan, hogy lány lesz a baba, ha májfoltok jönnek ki, de szerintem ez hülyeség. Nekem két lányom van, nem voltak májfoltjaim, a nõvéremnek 2 lánya, és 2 fia van, neki mind a négynél voltak.
A májfoltok gyakran hormonális változások kapcsán jönnek elõ, vagy bizonyos gyógyszerek + napsugárzás hatására. Nem hallottam még, hogy a gyermek neméhez bármi köze lenne.

Lett a karomon egy piros folt. Kezdetben ki volt száradva rajta a bőr egy foltban, majd csak simán piros lett és szélesebb. Nagyon furcsa, szerintetek mi lehet?

az egész úgy 3 hét lefolyása alatt lett, de nem javult. Mondjátok, hogy nem lesz egy másfél centiszer másfél centis anyajegy a helyére

Legjobb válasz: Mond nem mászott beléd kullancs vagy ilyesmi? Csak mert ez amit leírtál a lyme kór tünete. bõvebben itt: http://hu.wikipedia.org/wiki/Lyme-k%C3%B3r

Mond nem mászott beléd kullancs vagy ilyesmi? Csak mert ez amit leírtál a lyme kór tünete. bõvebben itt: http://hu.wikipedia.org/wiki/Lyme-k%C3%B3r
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszod, nem volt kullancsom

Napokig semmi baja a fejbőrömnek, de hajmosás előtt kb.2 nappal elkezd viszketni a fejbőrőm és hullani a hajam, majd égető és viszkető piros foltok jönnek ki az arcomon és a felső testemen. Valakinek van ill. volt ilyen problémája?

Azért mosok kb.4 naponta hajat, mert nem zsírosodik be a fejb?r?m és még 4 nap után is olyan mintha aznap mostam volna meg.

Legjobb válasz: Akkor szokott ilyen elõfordulni, ha már huzamosabb ideje ugyan azzal a samponnal mosod, olyankor váltani kell és kb még a váltás után is legalább három hajmosás mire rendbe jön a fejbõr..ne mosd azért négynaponta mert nem zsírosodik..nekem se..de fodrászként tudom, hogy akinek száraz a haja az hetente egyszer kellene csak, hogy mossa..mivel lassan zsírosodik a fejbõt így a négynaponkénti mosás még szárazabbá teszi..hagyj idõt a hajadnak és a fejbõrnek, hogy végezze a feladatát..a másik ok lehet a gomba..ezt egy hajanalízis során megtudhatod..vannak pl szilikonos samponok amik kiválthatnak ilyen allergiás reakciókat is amiket írtál..én a helyedben felkeresnék egy bõrgyógyász kozmetológust.

Akkor szokott ilyen elõfordulni, ha már huzamosabb ideje ugyan azzal a samponnal mosod, olyankor váltani kell és kb még a váltás után is legalább három hajmosás mire rendbe jön a fejbõr..ne mosd azért négynaponta mert nem zsírosodik..nekem se..de fodrászként tudom, hogy akinek száraz a haja az hetente egyszer kellene csak, hogy mossa..mivel lassan zsírosodik a fejbõt így a négynaponkénti mosás még szárazabbá teszi..hagyj idõt a hajadnak és a fejbõrnek, hogy végezze a feladatát..a másik ok lehet a gomba..ezt egy hajanalízis során megtudhatod..vannak pl szilikonos samponok amik kiválthatnak ilyen allergiás reakciókat is amiket írtál..én a helyedben felkeresnék egy bõrgyógyász kozmetológust.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors válasz és betartom amit írtál! :)
Szívesen:) még az jutott eszembe, hogy ha tudsz vegyél nullás fodrászsampont, dm vagy rosmannban lehet kapni, literes kiszerelésû az egyik neve mollis , három-négyszáz körüli az ára, de ha jársz fodrászkellékes üzletbe ott is tudod kérni, a lényeg, hogy nullás fodrászsampon legyen, ez nagyon jó minden fejtípusra, persze ha elhasználsz egy flakonnal akkor utána tessék váltani.
A kérdező hozzászólása: Még egyszer nagyon szépen köszönöm, és további szép napot! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!