Találatok a következő kifejezésre: Ltz 400 quadra rendszám és milyen (1 db)

Ltz 400 as quadra rendszám? és milyen jogsi kell hozzá?

szeretném városban is használni legálisan

Legjobb válasz: Nekem meg van a válasz rá én már kitapostam ezt az ösvényt: http://www.quadorzo.mlap.hu/ Részletesen le van írva hogy alakították át a quadot hogy letudták vizsgáztatni.

Nekem meg van a válasz rá én már kitapostam ezt az ösvényt: http://www.quadorzo.mlap.hu/ Részletesen le van írva hogy alakították át a quadot hogy letudták vizsgáztatni.
Amikor én kreszt tanultam az volt, hogy ezeknek nem lehet a forgalomban közlekednie, de jogsi se kell hozzá... Igazából egy "levegõben lógó" jármûként mondták...szóval, h sehova se tartozik..
Állítólag "zöld rendszámot" lehet hozzá kibulizni! http://www.quad-mania.hu/cimlap.htm


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha forgalomból kivont autót újra forgalomba helyeztettem 3 napja, mért kell fedezetlenségi díjat fizetni erre a 3 napra? Még nincs műszaki vizsgája sem. Továbbá: lent

Ha kivonták forgalomból hivatalból, de előtte sem volt biztosítás a kocsin előtte 2 évvel, azt a két évet is bevasalhatják rajtam, mint fedezetlenségi időt, ha nem is volt forgalomban az autó?

4

Hogy tudok ideiglenes rendszámmal kocsit behozni?

Kinéztem egy autót egy ismert német használtautós oldalon. Kereskedőtől venném és magam szeretném behozni. Nem tudom mi az eljárás. Ideiglenes rendszámot kellene igényelnem, de fogalmam sincs merre induljak. A kinti kereskedők fel vannak készülve ennek az ügyintézésére, vagy magam kell lejárjam a dolgot? Milyen költségei vannak és meddig érvényes egy ilyen rendszám? A biztosítást is tartalmazza, vagy azt külön kell kötni?

4

Amikor kihozzák a jogsit, akkor át kell vennem egy aláírással, vagy bedobják a postaládába?

1

Hogyan változik a Bonus-Malus fokozat?

Értem ez alatt, hogy ha én egy 2009-es koccanás miatt (akkor nem is a nevemen volt a biztosítás) M1-ben voltam, akkor a mostani váltásnál (2013) milyen fokozatban leszek? M1-ből hány év, mire A0-ba kerülök újra, ha nem okoztam kárt 2009-óta?

3

Autó műszakiztatáskor hagyható néhány műszaki engedély nélküli nap, amíg az autó a szerelőnél van?

Pl. 2013. júl. 25-ig szól a műszaki engedély, akkor nekem kötelező júl. 25. előtt levizsgáztatnom az autót? Vagy elvihetem a szerelőhöz és mondhatom neki azt, hogy nekem ráér és én inkább azt szeretném, ha mondjuk csak aug. 5-én vizsgáztatná le, mert addig nem lesz szükségem az autóra, és 2 év múlva annyival tovább lesz érvényes a műszaki engedély?

Autószerelő közlekedhet lejárt műszaki engedélyű autóval, ha ő azt megbízással, a tulaj engedélyével épp műszaki vizsgáztatásra, esetleg (kisebb) javításra viszi?

1

Mennyi idő áll rendelkezésemre, hogy átirassam az eladott autómat?

csak mert időpontot egy istennek nem adnak csak 1 hónap mulvára,amikor meg sikerült sorszámhoz jutnom akkor a rendszer épp halott volt.

6

Ausztriából hoznék motort, hol vállalják a magyarosítást? Mibe kerül (Reg adó + rendszám + vizsga)?

Van olyan cég aki egybe bevállalja?

0

1596ccm autónak mennyi a kötelezője kb?

mindenféle kedvezmények nélkül

3

Balesetmentes vezetés igazolasra lenne szükségem . Hol lehet kérni ilyet? Új külföldi autobiztositashoz lenne rá szükségem, német vagy angol nyelven.

1

Nyáron mikor küldik a jogosítványt?

Már 2 hete hogy beadtam a pappírt de még nem érkezett meg.

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!