Találatok a következő kifejezésre: Ltz 400 quadra rendszám és milyen (1 db)

Ltz 400 as quadra rendszám? és milyen jogsi kell hozzá?

szeretném városban is használni legálisan

Legjobb válasz: Nekem meg van a válasz rá én már kitapostam ezt az ösvényt: http://www.quadorzo.mlap.hu/ Részletesen le van írva hogy alakították át a quadot hogy letudták vizsgáztatni.

Nekem meg van a válasz rá én már kitapostam ezt az ösvényt: http://www.quadorzo.mlap.hu/ Részletesen le van írva hogy alakították át a quadot hogy letudták vizsgáztatni.
Amikor én kreszt tanultam az volt, hogy ezeknek nem lehet a forgalomban közlekednie, de jogsi se kell hozzá... Igazából egy "levegõben lógó" jármûként mondták...szóval, h sehova se tartozik..
Állítólag "zöld rendszámot" lehet hozzá kibulizni! http://www.quad-mania.hu/cimlap.htm


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha egy autón keletkezett több gyorshajtás is, és közben kezdeményezték a forgalomból történő kivonását, de a gyorshajtások közbeni üzembentartó már nem üzembentartó, akkor is kivonhatják a forgalomból?

4

Ha valaki összetöri az autómat, és nincs biztosítása, akkor ki fizeti a káromat?

A kérdés csak elméleti. Egyre többet hallom, hogy sokan biztosítás nélkül közlekednek.
De ez így pontosan nem igaz, mert a MABISZ számolja a fedezetlenségi díjat, ami elméletileg biztosítás, és tudtommal be is hajtja.
Akkor a Mabisz fizethet ilyen esetben? Vagy mégsem?

3

Eladtam egy autót és meghatalmazott vette meg. Lemondhatom-e a nevemről? Többi lent.

Eladtam egy autót és a vásárló hozott egy meghatalmazást miszerint a nővére meghatalmazza hogy aláírhassa az adásvételit stb.Megírtuk az adásvételit 2 tanúval.
Elfelejtettem lefénymásolni a meghatalmazást amit hozott magával tehát így nincs nálam csak az adásvételi.
Kérdésem az lenne hogy ha bemegyek az okmányirodába az adásvételit elfogadják-e,tehát lemondhatom-e az autót a nevemről?Mert az tudom hogy neki kell meghatalmazás hogy átírassa az autót.De azt nem hogy nekem kell-e.

1

Megoldható lenne?

A kérdésem az lenne, hogy ha adott egy Polski Fiat 126 és szeretném átépíteni egy picit, konkrétan motor (VW Golf), futómű csere/újítás várna rá, akkor, ha le szeretném papíroztatni és forgalomba helyeztetni, akkor a műszakinál mennyit számít, hogy nem a gyári motor van benne?

8

Minden esetben ertesitenek valamilyen formaban ha a gepjarmu atiratasa megtortent?

Nehany honappal ezelott, eladtam a 600-aș Suzuki motoromat.De azota sem tudok rola semmit, h tortent-e papirmunka, ill. megtortent-e az atiratasa. En mar azon a heten inteztem a dolgokat a hivatalban. Ki mit tud errol? Legyszi csak az valaszoljon aki teljesen tutira tudja. Kossz

9

Mekkora macera egy robogó vásárlása?

Nem nagyra kell gondolni, csak egy 50 ccm alatti kávédarálóra, amit B-s jogsival is lehet nyúzni. Kell papírokat átírni, biztosítást kötni, meg hasonlók? Mert mintha valami olyasmit hallottam volna, hogy csak ha van rendszáma. De mitől függ, hogy kell-e avagy sem? Valaki el tudná nekem magyarázni?

3

Kell biztosítást kötni azonnal?

Használt motor vásárlásakor, minden papír rendben(eredetiség vizsgálat, forgalmi, törzskönyv), mert úgy halottam hogy egyből adásvételi után biztosítást kell kötni, és ha nem kötöd meg akkor napi díjat kell fizetni a biztosítónak majd.

3

Biztosítási kárigényhez kellene minta, de honnan?

1,5 éve volt a baleset személyi sérülés is volt.
Most az ügyvédnek le akarom adni a kár igényünket tételese. Pl.: személyi sérülés 800.000ft, nem anyagi kár: 300.000ft, stb. Valaki aki adott már be tudna infókat adni mikre lehet igényelni?

0

Jobb kormányos kocsit alakítanánk bal kormányossá. Az engedélyek kb mennyibe lehetnek?

a regadót, az alkatrész, a munkadíjat nem kell számolni, maga az engedély h át legyen hivatalosan alakítva az kb mennyibe lehet ?
és csak erre szakosodott szerelő, vagy egy bármelyik autószerelő aki hivatalosan is szerelőként dolgozik vagy ki alakíthatja át?? van itt egy szerelő akinek nem az az állása de szokott terepre pajero-kat átszabni, az is megcsinálhatja ezt ?

5

Ha kölcsönadják az autót de nincs rajta biztosítás akkor hogyan tudok kötni a nevemre?

Külföldi tartozkodás miatt kölcsönkaptam az autót de a tulaj már kint van és szólt hogy nincs rajta biztosítás mit csináljak?Kössek a neten?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!