Találatok a következő kifejezésre: Ltz 400 quadra (3 db)

Ltz 400 as quadra rendszám? és milyen jogsi kell hozzá?

szeretném városban is használni legálisan

Legjobb válasz: Nekem meg van a válasz rá én már kitapostam ezt az ösvényt: http://www.quadorzo.mlap.hu/ Részletesen le van írva hogy alakították át a quadot hogy letudták vizsgáztatni.

Nekem meg van a válasz rá én már kitapostam ezt az ösvényt: http://www.quadorzo.mlap.hu/ Részletesen le van írva hogy alakították át a quadot hogy letudták vizsgáztatni.
Amikor én kreszt tanultam az volt, hogy ezeknek nem lehet a forgalomban közlekednie, de jogsi se kell hozzá... Igazából egy "levegõben lógó" jármûként mondták...szóval, h sehova se tartozik..
Állítólag "zöld rendszámot" lehet hozzá kibulizni! http://www.quad-mania.hu/cimlap.htm
Olajjal minden rendben?
Kék vagy fehér füst? Az olaj vagy a hûtõvíz fogy?
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem az én quadomról van szó. Egy hirdetésben találtam. Amiben csak annyi volt, hogy "nagyon füstöl".
Hát igy nem lehet megmondani, hogy mitõl füstöl, de ha meg akarod venni, akkor szerintem megérné, mert biztos meg lehet csinálni, és ilyenkor nagyon le lehet alkudni az árát. Tehát a szervizzel együtt szerintem sokkal olcsóbban kijösz, mintha egy jó állapotút vettél volna. Jól át kell nézni, hogy mi is a helyzet vele.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! :) Ha majd már úgy áll a helyzet, hogy lesz elég pénzem, akkor úgy is viszek egy szerelõt magammal a vásárlásra. Ezt csak úgy kérdeztem, hogy bõvítsem a tudásom tárházát :P

Papirozott quadot auto jogsival is lehet vezetni? Pl suzuki ltz-400

Legjobb válasz: Nem. A-s jogosítvány kell hozzá.

Nem. A-s jogosítvány kell hozzá.
Ja, motoros jogsi kell hozzá. Úgy tudom, ha 125 köbcenti alatt van, akkor A1-es, ha felette, akkor A-s jogsi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!