Találatok a következő kifejezésre: Lovagló pózban nem érzek semmit (2 db)

Lovagló pózban miért nem érzek semmit? Nem nagyon szeretem azt a pózt, mert nem tudok elmenni. Nem is élvezem, mert semmit nem érzek. Miért van ez?

És csak akkor van orgazmusom ha saját magamnak csinálom.ha bennem van a barátom,el kezdek nedvesedni,de nem megyek el soha. Miért?

Legjobb válasz: Pedig lovagló pózban a legkönnyeb elmenni, mert a csiklódat a barátodhoz dörzsölöd, ezért orgazmusod lesz!

Pedig lovagló pózban a legkönnyeb elmenni, mert a csiklódat a barátodhoz dörzsölöd, ezért orgazmusod lesz!
ha nem dõl elõre, akkor nem ingerli a csiklót semmi.
Szia. nekem sem sikerül ugy. olyan szimpla az egész. de hát van egy csomó másik ami jó. akkoz azokat csináljátok. vagy a másik megoldás: gyakorlat teszi a mestert. de viszont SZERINTEM nem jó ugy gyakorolni, hogy nekem az közben nem élvezetes.
Át tudom érezni a problémádat. Sok csajtól hallottam már, hogy ez a póz az egyik kedvencük, mert úgy könnyû elmenni, de nekem sem megy. Két problémára gondolok én: 1. A partner jobban szereti, ha nem elõredõlve lovagolsz rajta (mert ugye neki is más érzés) 2. Ebben a pózban vmi miatt nem tudod elengedni magad, pl. túlzott koncentrálás, hogy jól csinálod e amit csinálsz, neki bejön-e, meg hasonlók. Azért van elvileg akicsi szánk, hogy ezt megbeszéljük a pasinkkal. De én még nem tartottam annyira fontosank ezt a kérdést, azonban egyre inkább annak kezdem vélni, mert kiváncsi vagyok, hogyan sikerülhet.
ezzel sajna én is így vagyok. nem érzek semmit, csak akkor kezdem élvezni, ha közben a párom izgatja a csiklómat, nah de akkor sem maga a lovaglást élvezem, hanem azt hogy izgatja a csiklóm. de még ha én nem is érzek semmit, engem boldigít ha a párom élvezi :) utána úgyis megkapom én is amire vágyok :)

Miért nem érzek kb semmit lovagló pózban? (egyáltalán nem élvezem) 17/L

Az összes többi pózt élvezem, és érzem, hogy bennem van, egyes pózokban még fáj is kicsit... De ha lovagolok, hiába szembe vagyok a barátomnak, vagy háttal, nem élvezem, sőt, kb nem is nagyon érzem, hogy mozognék valamin...

Legjobb válasz: Lááányok :) Hadd élvezze a pasitok is kicsit, tudjátok milyen kellemes mikor egy hölgy pörög az ember szerszámán? Ne vegyétek el az élményt szegény párától! :)

Lááányok :) Hadd élvezze a pasitok is kicsit, tudjátok milyen kellemes mikor egy hölgy pörög az ember szerszámán? Ne vegyétek el az élményt szegény párától! :)
Velem is ez van. Én érzem, hogy bennem van, de valahogy egyáltalán nem szeretem a pózt sem meg átvenni a vezetõ szerepét...ráadásul így nagyon hamar elfáradok.:D Próbáljátok ki inkább valami fotelban, háttal és õ mozogjon..
akkor ne csináljátok ebben a pózban... annyi más van, és ahogy mondtad azokat élvezed :-)
A kérdező hozzászólása: értem! akkor nem vagyok egyedül. azt hittem, azért nem élvezem egyáltalán, mert én csinálok vmit rosszul..
Nem lehet hogy nem elég nagy a lovagláshoz? Keress ideálisabb pózt.
A kérdező hozzászólása: áá, nem hiszem, hogy az õ méretével lenne a gond.. mert más pasikkal is ígyvoltam:/
Én sem élvezem lovagló pózban, de mondjuk én csináltam, amikor volt pasim, hogy neki jó legyen. De igazából én ilyenkor semmi élvezetet nem éreztem, csak más pózokban. Zavart mondjuk az is, hogy a párom úgy elvetette magát, mint egy fatörzs, és meg "dolgozzak" rajta...
Mindenkinek más esik jól.Ez teljesen természetes :) No problem.Csak beszéld meg a barátoddal.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!