Találatok a következő kifejezésre: Lovagló pózban nem érzek (3 db)

Miért van az h lovagló pózba nem merek mozogni mert gáznak érzem magam h ott vonaglok a pasin?

Legjobb válasz: ... én az elsõ válaszoló vagyok, és nem igazán értem, mért lettem lepontozva, de mindegy... engem az zavar, ha ilyen pózban nincs rajtam melltartó. Pedig nem vagyok elégedetlen a melleimmel, csak szimplán zavar meg hülyén érzem magam.. de amúgy tényleg így van, hogy a pasiknak mindenképp tetszik, és elvileg odavannak ezért a látványért... És tényleg így próbáld! Csukd be a szemed, és élvezd. Valami zene a háttérbe..

... én az elsõ válaszoló vagyok, és nem igazán értem, mért lettem lepontozva, de mindegy... engem az zavar, ha ilyen pózban nincs rajtam melltartó. Pedig nem vagyok elégedetlen a melleimmel, csak szimplán zavar meg hülyén érzem magam.. de amúgy tényleg így van, hogy a pasiknak mindenképp tetszik, és elvileg odavannak ezért a látványért... És tényleg így próbáld! Csukd be a szemed, és élvezd. Valami zene a háttérbe..
Pedig a pasik szeretik.Nem rájátszott vonaglásra gondolok, hanem a tényleges élvezkedõsre egy kis nyögdécseléssel...Szeretik nézni az arcát a lánynak, a mellét stb.Szóval ne is gondolj arra h néz, hanem csak élvezd a dolgot.Csukd be a szemed, v nézz a szemébe..ah tetszik.Párszor lehet fura lesz, de utána ráérzel a dologra és tetszeni fog.
Arra gondolj, hogy közben néz, és TUTI tetszik neki, amit lát. Fõleg, ha még mozogsz is! Ha a hátadon fekszel, akkor nem sokat lát belõled.
Megértelek, néha nekem is furcsa, pedig 7 éve vagyunk együtt és nem vagyok egy gátlásos típus. Ez biztos vlm glonbális agymenés a nõknél... :-D De komolyra fordítva a szót: szerintem sok nõt ösztönösen zavar, hogy õ irányít ebben a pozícióban, és ezért érzi az egészet furcsának. Én elmondtam neki szex közben, hogy ez nekem így mennyire jó (így tudok a leggyorsabban elmenni) és õt is nagyon izgatja, hogy látja az arcomat, ahogy elélvezek. Ha nagyon zavar, hogy néz, akkor bevetem a melleim, amit õ szintén élvez, hogy "szem-magasságban" elõtte vannak. Egyébként meg nyugi, tuti imádja ...
Én is éreztem már így :) Engem mondjuk más is zavar ilyen pózba.... de próbáljátok csukott szemmel.. és csak az érzésre figyeljetek.
ez a dolog engem is aggasztott... bár mi még nem próbáltuk ki a barátommal, de pontosan ugyanígy érzek evvel kapcsolatban. Engem az zavarna a dologban, hogy folyton az az érzésem lenne, hogy figyel engem, dehát végül is ez a lényeg a dologban:) és szerintem egy idõ után hozzá lehet szokni:) és ha szereted a barátod, akkor megérdemel egy kis kényeztetést;) biztos õ is sokmindent megtesz érted:) eleinte lehet furcsa lesz, de a végén te is élvezni fogod hidd el;) bár sajnos ezt még nem tapasztalatból mondom:D ajánlom a félhomályt vagy a sötétet:) és ha felszabadultabb vagy lovaglás közben, akkor hihetetlen gyönyörben lesz része a pasidnak meg neked is;)
Megerõsítem, h abból a szögbõl esztétikus látványt nyújtasz :) Nagyon. Próbáljátok meg sötétben vagy gyertafénynél.
jajj lepontoztak, anyu úgy félek a sötétben! LOL
szerintem hagyd a picsába ezt a szex dolgot, és legközelebb ne finj akkorákat a retyón!
A kérdező hozzászólása: mi zavar még téged??
Ha felvagy izgulva teljesen, ne hagyd, hogy ez zavarjon. Elrontja az egészet. Gondolhatod neki is hogy röcöghetnek a hájai amikor rajtad van... ez ugyanolyan. De a pasiknak ez jó látvány, hogy láthatják... Sõt közben kényesztetik is a melled (a többség..) és az tök jó tud lenni:) Próbáld meg feloldani a gátlásaid! Sok sikert hozzá:)

Lovagló pózban miért nem érzek semmit? Nem nagyon szeretem azt a pózt, mert nem tudok elmenni. Nem is élvezem, mert semmit nem érzek. Miért van ez?

És csak akkor van orgazmusom ha saját magamnak csinálom.ha bennem van a barátom,el kezdek nedvesedni,de nem megyek el soha. Miért?

Legjobb válasz: Pedig lovagló pózban a legkönnyeb elmenni, mert a csiklódat a barátodhoz dörzsölöd, ezért orgazmusod lesz!

Pedig lovagló pózban a legkönnyeb elmenni, mert a csiklódat a barátodhoz dörzsölöd, ezért orgazmusod lesz!
ha nem dõl elõre, akkor nem ingerli a csiklót semmi.
Szia. nekem sem sikerül ugy. olyan szimpla az egész. de hát van egy csomó másik ami jó. akkoz azokat csináljátok. vagy a másik megoldás: gyakorlat teszi a mestert. de viszont SZERINTEM nem jó ugy gyakorolni, hogy nekem az közben nem élvezetes.
Át tudom érezni a problémádat. Sok csajtól hallottam már, hogy ez a póz az egyik kedvencük, mert úgy könnyû elmenni, de nekem sem megy. Két problémára gondolok én: 1. A partner jobban szereti, ha nem elõredõlve lovagolsz rajta (mert ugye neki is más érzés) 2. Ebben a pózban vmi miatt nem tudod elengedni magad, pl. túlzott koncentrálás, hogy jól csinálod e amit csinálsz, neki bejön-e, meg hasonlók. Azért van elvileg akicsi szánk, hogy ezt megbeszéljük a pasinkkal. De én még nem tartottam annyira fontosank ezt a kérdést, azonban egyre inkább annak kezdem vélni, mert kiváncsi vagyok, hogyan sikerülhet.
ezzel sajna én is így vagyok. nem érzek semmit, csak akkor kezdem élvezni, ha közben a párom izgatja a csiklómat, nah de akkor sem maga a lovaglást élvezem, hanem azt hogy izgatja a csiklóm. de még ha én nem is érzek semmit, engem boldigít ha a párom élvezi :) utána úgyis megkapom én is amire vágyok :)

Miért nem érzek kb semmit lovagló pózban? (egyáltalán nem élvezem) 17/L

Az összes többi pózt élvezem, és érzem, hogy bennem van, egyes pózokban még fáj is kicsit... De ha lovagolok, hiába szembe vagyok a barátomnak, vagy háttal, nem élvezem, sőt, kb nem is nagyon érzem, hogy mozognék valamin...

Legjobb válasz: Lááányok :) Hadd élvezze a pasitok is kicsit, tudjátok milyen kellemes mikor egy hölgy pörög az ember szerszámán? Ne vegyétek el az élményt szegény párától! :)

Lááányok :) Hadd élvezze a pasitok is kicsit, tudjátok milyen kellemes mikor egy hölgy pörög az ember szerszámán? Ne vegyétek el az élményt szegény párától! :)
Velem is ez van. Én érzem, hogy bennem van, de valahogy egyáltalán nem szeretem a pózt sem meg átvenni a vezetõ szerepét...ráadásul így nagyon hamar elfáradok.:D Próbáljátok ki inkább valami fotelban, háttal és õ mozogjon..
akkor ne csináljátok ebben a pózban... annyi más van, és ahogy mondtad azokat élvezed :-)
A kérdező hozzászólása: értem! akkor nem vagyok egyedül. azt hittem, azért nem élvezem egyáltalán, mert én csinálok vmit rosszul..
Nem lehet hogy nem elég nagy a lovagláshoz? Keress ideálisabb pózt.
A kérdező hozzászólása: áá, nem hiszem, hogy az õ méretével lenne a gond.. mert más pasikkal is ígyvoltam:/
Én sem élvezem lovagló pózban, de mondjuk én csináltam, amikor volt pasim, hogy neki jó legyen. De igazából én ilyenkor semmi élvezetet nem éreztem, csak más pózokban. Zavart mondjuk az is, hogy a párom úgy elvetette magát, mint egy fatörzs, és meg "dolgozzak" rajta...
Mindenkinek más esik jól.Ez teljesen természetes :) No problem.Csak beszéld meg a barátoddal.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!