Találatok a következő kifejezésre: Lovagló pózban nem (37 db)

2 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót, ma sajnos megjött (25 nap). Babát tervezünk a párommal, sok mindent lehet hallani, hogy a lovagló póz nem igazán a megfelelő póz a teherbe eséshez. De nekünk csak igy megy. Valakinek összejött igy a baba?

Legjobb válasz: gyorsan gyertaállás/fejenállás, valamennyi sperm csak kerül beléd, és ne csüggedj egy kis hímivarsejt is éppen elég, sokaknak sikerül így, de lehet, hogy egy kicsit tovább fog tartani mire összjön

gyorsan gyertaállás/fejenállás, valamennyi sperm csak kerül beléd, és ne csüggedj egy kis hímivarsejt is éppen elég, sokaknak sikerül így, de lehet, hogy egy kicsit tovább fog tartani mire összjön
A kérdező hozzászólása: köszi szépen , remélem hamarosan összejön.

Miért van az h lovagló pózba nem merek mozogni mert gáznak érzem magam h ott vonaglok a pasin?

Legjobb válasz: ... én az elsõ válaszoló vagyok, és nem igazán értem, mért lettem lepontozva, de mindegy... engem az zavar, ha ilyen pózban nincs rajtam melltartó. Pedig nem vagyok elégedetlen a melleimmel, csak szimplán zavar meg hülyén érzem magam.. de amúgy tényleg így van, hogy a pasiknak mindenképp tetszik, és elvileg odavannak ezért a látványért... És tényleg így próbáld! Csukd be a szemed, és élvezd. Valami zene a háttérbe..

... én az elsõ válaszoló vagyok, és nem igazán értem, mért lettem lepontozva, de mindegy... engem az zavar, ha ilyen pózban nincs rajtam melltartó. Pedig nem vagyok elégedetlen a melleimmel, csak szimplán zavar meg hülyén érzem magam.. de amúgy tényleg így van, hogy a pasiknak mindenképp tetszik, és elvileg odavannak ezért a látványért... És tényleg így próbáld! Csukd be a szemed, és élvezd. Valami zene a háttérbe..
Pedig a pasik szeretik.Nem rájátszott vonaglásra gondolok, hanem a tényleges élvezkedõsre egy kis nyögdécseléssel...Szeretik nézni az arcát a lánynak, a mellét stb.Szóval ne is gondolj arra h néz, hanem csak élvezd a dolgot.Csukd be a szemed, v nézz a szemébe..ah tetszik.Párszor lehet fura lesz, de utána ráérzel a dologra és tetszeni fog.
Arra gondolj, hogy közben néz, és TUTI tetszik neki, amit lát. Fõleg, ha még mozogsz is! Ha a hátadon fekszel, akkor nem sokat lát belõled.
Megértelek, néha nekem is furcsa, pedig 7 éve vagyunk együtt és nem vagyok egy gátlásos típus. Ez biztos vlm glonbális agymenés a nõknél... :-D De komolyra fordítva a szót: szerintem sok nõt ösztönösen zavar, hogy õ irányít ebben a pozícióban, és ezért érzi az egészet furcsának. Én elmondtam neki szex közben, hogy ez nekem így mennyire jó (így tudok a leggyorsabban elmenni) és õt is nagyon izgatja, hogy látja az arcomat, ahogy elélvezek. Ha nagyon zavar, hogy néz, akkor bevetem a melleim, amit õ szintén élvez, hogy "szem-magasságban" elõtte vannak. Egyébként meg nyugi, tuti imádja ...
Én is éreztem már így :) Engem mondjuk más is zavar ilyen pózba.... de próbáljátok csukott szemmel.. és csak az érzésre figyeljetek.
ez a dolog engem is aggasztott... bár mi még nem próbáltuk ki a barátommal, de pontosan ugyanígy érzek evvel kapcsolatban. Engem az zavarna a dologban, hogy folyton az az érzésem lenne, hogy figyel engem, dehát végül is ez a lényeg a dologban:) és szerintem egy idõ után hozzá lehet szokni:) és ha szereted a barátod, akkor megérdemel egy kis kényeztetést;) biztos õ is sokmindent megtesz érted:) eleinte lehet furcsa lesz, de a végén te is élvezni fogod hidd el;) bár sajnos ezt még nem tapasztalatból mondom:D ajánlom a félhomályt vagy a sötétet:) és ha felszabadultabb vagy lovaglás közben, akkor hihetetlen gyönyörben lesz része a pasidnak meg neked is;)
Megerõsítem, h abból a szögbõl esztétikus látványt nyújtasz :) Nagyon. Próbáljátok meg sötétben vagy gyertafénynél.
jajj lepontoztak, anyu úgy félek a sötétben! LOL
szerintem hagyd a picsába ezt a szex dolgot, és legközelebb ne finj akkorákat a retyón!
A kérdező hozzászólása: mi zavar még téged??
Ha felvagy izgulva teljesen, ne hagyd, hogy ez zavarjon. Elrontja az egészet. Gondolhatod neki is hogy röcöghetnek a hájai amikor rajtad van... ez ugyanolyan. De a pasiknak ez jó látvány, hogy láthatják... Sõt közben kényesztetik is a melled (a többség..) és az tök jó tud lenni:) Próbáld meg feloldani a gátlásaid! Sok sikert hozzá:)
nem vetem meg a dolgot
Én azt szeretem, ha vonaglik rajtam, ha már felül van. Mégjobb ha nem támaszkodik és úgy lovagol. Rohadt jó érzés :)
Sörhassal? H*lye vagy?! ;) :P
Csak szeretném...
Igen, én sem a guggolósra gondoltam, hanem, amikor ülve mozog elõre hátra és a kezével nem támaszkodik.
az utolsó írásához: a guggolásos már más póz. A lovaglás az, ha a nõ rajta ül, térde lenn van, és úgy rugózik le-fel, ezért kell idõnként a kezével a partnert érintenie, vagy kapaszkodni belé, ezzel könnyebben rugózik, és sokkal simábban megy, mert ugyanazt a pályát futja be a férfi farkán
szeretjük
Idõnként jópofa, de azért a hagyományos megoldás, ahol a csaj lovagol, szerintem jobb. Ja, és az utolsónak igaza van, az nagyon izgató, ha a csaj nem támaszkodik, csak guggol felette, és úgy mozog szépen rajta. ;)
a fadarab annyit tesz: semmit nem csinal, csak vegig hagyja, h a masik gurizzen. attol, mert lovagloban a ferfi mozog, attol meg nem biztis, h a tobbi pozban is o fog.
Én imádom. 19/F
nem erre mondják azok, akik szoktak nemi életet élni, hogy az adott hölgy egy darab fa? vagy azt a kifejezést csak fekvõ póz esetén használják?
Szeretem!! áááááá, de nagyon...!! ;) 27/F
Nem.
utáljuk! OMFG.
azt vettem észre, hogy a barátom jobban élvezi, ha én csinálom õ meg csak élvezi és fekszik.
nem vagy eléggé felizgulva
A kérdező hozzászólása: En ?
Nem, én.
Hát drágám azt csak érzed, ha nem elég kemény neki -.-

Miért van az, hogy csak egy pózban van orgazmusom? (lovagló póz, a többibe közelitek, de soha nem érem el, a lovaglóba is csak néha)

Legjobb válasz: nem vagy képes hüvelyi orgazmusra, csak csikóorgazmusra aminek közvetlen ingerlés kell és ebben a pózban ez megtörténik. de ezt te is tudhatnád, hogy azért jobb úgy mert hozzáér a párod a csiklódhoz...

nem vagy képes hüvelyi orgazmusra, csak csikóorgazmusra aminek közvetlen ingerlés kell és ebben a pózban ez megtörténik. de ezt te is tudhatnád, hogy azért jobb úgy mert hozzáér a párod a csiklódhoz...
A kérdező hozzászólása: hát jó tudom, csak olyat is mondtak, hogyugye ebben a pózban éri el a pénisz a g pontot
szerintem is az van amit a kérdezõ kommentelt , nekem is így van amúgy :)
olyan pózt válassz, amiben te irányítasz vagy te vagy felül, igy olyan mélyen ülhetsz bele a partneredbe és olyan intenzívitással csinálhatod ahogy neked jó, vagy ha körkörösen mozgatod a csípõdet, miközbe bele-bele ülsz, így jobban érinti a G-pontot is a pénisz és a barátod is élvezni fogja, szóval rengeteg póz van nézz utána és próbálgasd remélem tudtam segíteni.. 19|L
A kérdező hozzászólása: igen tudtál ! nagyon köszönöm szépen, megis fogom ezeket nézegetni ! nagyon sokat segítettetek.köszönöm
én is így voltam vele egyideig, pont azért, amit írtál, de azóta már misszionáriusban is sikerül és egyenlõre nekem is ennyi.(természetesen hüvelyirõl beszélek)Valószínûleg meg kell tanulni mindegyiknek a módját (szög, mélység stb) Hajrá! /Szmötyi/

Lovagló pózban miért nem érzek semmit? Nem nagyon szeretem azt a pózt, mert nem tudok elmenni. Nem is élvezem, mert semmit nem érzek. Miért van ez?

És csak akkor van orgazmusom ha saját magamnak csinálom.ha bennem van a barátom,el kezdek nedvesedni,de nem megyek el soha. Miért?

Legjobb válasz: Pedig lovagló pózban a legkönnyeb elmenni, mert a csiklódat a barátodhoz dörzsölöd, ezért orgazmusod lesz!

Pedig lovagló pózban a legkönnyeb elmenni, mert a csiklódat a barátodhoz dörzsölöd, ezért orgazmusod lesz!
ha nem dõl elõre, akkor nem ingerli a csiklót semmi.
Szia. nekem sem sikerül ugy. olyan szimpla az egész. de hát van egy csomó másik ami jó. akkoz azokat csináljátok. vagy a másik megoldás: gyakorlat teszi a mestert. de viszont SZERINTEM nem jó ugy gyakorolni, hogy nekem az közben nem élvezetes.
Át tudom érezni a problémádat. Sok csajtól hallottam már, hogy ez a póz az egyik kedvencük, mert úgy könnyû elmenni, de nekem sem megy. Két problémára gondolok én: 1. A partner jobban szereti, ha nem elõredõlve lovagolsz rajta (mert ugye neki is más érzés) 2. Ebben a pózban vmi miatt nem tudod elengedni magad, pl. túlzott koncentrálás, hogy jól csinálod e amit csinálsz, neki bejön-e, meg hasonlók. Azért van elvileg akicsi szánk, hogy ezt megbeszéljük a pasinkkal. De én még nem tartottam annyira fontosank ezt a kérdést, azonban egyre inkább annak kezdem vélni, mert kiváncsi vagyok, hogyan sikerülhet.
ezzel sajna én is így vagyok. nem érzek semmit, csak akkor kezdem élvezni, ha közben a párom izgatja a csiklómat, nah de akkor sem maga a lovaglást élvezem, hanem azt hogy izgatja a csiklóm. de még ha én nem is érzek semmit, engem boldigít ha a párom élvezi :) utána úgyis megkapom én is amire vágyok :)

Miért nem tudok teljesen ráülni a barátom péniszére lovagló pózba? És miért fáj minden szex elején a hüvelyem?

Csak egy 5 cm-er ig tudok beleülni ha tovább akarok akkor nagyon fáj.Bármilyen pózban bemegy tövig csak a lóvaglóba nem.Miért van ez?

Legjobb válasz: mert lovaglóban más szögben vagy, mélyebben beléd tud(na) hatolni. de abban a pózban épp az a jó, h te tudod szabályozni, mennyire legyen benned. a szex elején meg valószínûleg azért fáj, mert még nem vagy elég nedves. próbáljátok meg elhúzni az elõjátékot, amíg már iszonyúan akarod, akkor nem fog :) 18/l

mert lovaglóban más szögben vagy, mélyebben beléd tud(na) hatolni. de abban a pózban épp az a jó, h te tudod szabályozni, mennyire legyen benned. a szex elején meg valószínûleg azért fáj, mert még nem vagy elég nedves. próbáljátok meg elhúzni az elõjátékot, amíg már iszonyúan akarod, akkor nem fog :) 18/l
A kérdező hozzászólása: ah és 2 hónapja nem vagyok szüz.
Használj síkosítót. Akkor kevésbé fáj. Az igazán kemények amúgy beleköpnek, h. nedves legyen. Üdv. Phys!cs G33k & Ph03niX
Túl nagy a farka, vagy te nem vagy eléggé felizgulva, nem tágul ki eléggé a hüvelyed (hosszában is tágul), és ezért eléri a méhnyakadat. Lovagló pózban mélyebb behatolás lehetséges, ezért érzed csak akkor. És azért csak az elején fáj, mert szex közben jobban felizgulsz és közben nedvesedsz be igazán. A behatoláskor túl száraz vagy. 20/L
:D Ez epic WIN! Amúgy szerintem ez a kettõ marad. esetleg még a francia.
kutyapóz?
Fordított lovagló?:D
Legyen egy jó napja a pasinak:DD 3-as voltam:D
öreges póz, vagymi, szóval oldalt fekve
PROSZTATAMASSZÁ!
kiflipóz
Voltam már ilyen helyzetben, igaz törésem nem volt, csak szakadás, de a fekvõgipsz stimmel. Csak orál volt, meg lovagló, ellenben k*rva jó volt :D
69

Lányok, fiúk! Ki mennyire szereti a lovagló pózt? Mennyi idő után tudtok elélvezni ebben a pózban? Kort és nemet is!

Legjobb válasz: Kellemes,bizsergetõ,forró,csiklandós érzés a puncidban,hasadban,eközben végig borzong bele az egész tested,mint egy jólesõ nagy tüsszentés közben,miközben lüktet és összerándul a hüvelyed,a szíved meg majd kiszökik,és szétég a tested. Igen,a pasi is látja,hallja,érzi a hüvelyösszehúzódásokat,de látni az arcon és viselkedésén is mikor egy nõ rendesen elmegy.

Kellemes, bizsergetõ, forró, csiklandós érzés a puncidban, hasadban, eközben végig borzong bele az egész tested, mint egy jólesõ nagy tüsszentés közben, miközben lüktet és összerándul a hüvelyed, a szíved meg majd kiszökik, és szétég a tested. Igen, a pasi is látja, hallja, érzi a hüvelyösszehúzódásokat, de látni az arcon és viselkedésén is mikor egy nõ rendesen elmegy.
Hát kb 5 perc és végem :) A párom is imádja csak igy hamar elmegy! :) 23/L
*combgörcsrõl, nem gombgörcsrõl
nekem vagy pocsék a kondim (bár elég vékony vagyok, de nem sportolok), vagy a lovagló póz tényleg nem szól másról, mint 1-2 percen belül bekövetkezõ gombgörcsrõl??? kis túlzással ugyan, de elég gyorsan leizzadok, és azonkívül, hogy imádkozom, menjen el a párom, és ne szakadjak addig össze, nem érzek mást.... persze ha mondjuk rádõlök és úgy vagyok felül, vagy ha rásegít csípõvel, akkor könnyebb, de az meg nem a "klasszikus" lovaglás. Én még sosem mentem el úgy! És egyébként a párom sincs oda érte.
Nem szeretem, csak a párom miatt csinálom néha...nem is megyek el.... 23N
én egyáltalán nem élvezem, ritkán csinálom csak meg neki..még soha nem élveztem el úgy. 18L
A kérdező hozzászólása: a fiú észreveszi ha a lány elélvezik?
hát én nem tudom leirni ezt az érzést!
A kedvencem :) Elég hamar sikerül elélveznem is. 18/L
A kérdező hozzászólása: szóval élvezitek ti is...milyen érzés ha elélveztek?
És a pasim is bármeddig bírja ebben a pózban.
Kedvencem, mert így mindig elélvezek bármennyiszer kedvem tartja. Akár 1-2 percen belül is. 28/n
Nagyon sokáig csak azért csináltam így mert combra gyúrtam:D Aztán egyszer mégis sikerült elmennem, pedig semmit nem csináltam másképp.Azóta így megy a leggyorsabban, néha többször egymás után.

Mit tegyek, ha nem tudom élvezni a fordított lovagló pózt, a barátnőm viszont így tud a legkönnyebben elmenni?

Legjobb válasz: váltogassátok a pózokat,hogy mindkettõtöknek jó legyen. ha a barátnõd elélvezett jöhet a másik menet.

váltogassátok a pózokat, hogy mindkettõtöknek jó legyen. ha a barátnõd elélvezett jöhet a másik menet.
Pózváltás, lehet lesz olyan ami mind2õtöknek jó. De ha nem, akkor csináljátok ígyis (h neki jó legyen) meg úgyis(h neked jó legyen) :D ennyi
Találd meg azt, amit élvezel benne. Nézd a fel le ugráló seggét a farkadon. Támaszkodjon a kezeivel a vállaid közelében és hajoljon a testek közelebb egymáshoz. Akkor meg tudod csöcsörészni is. Vagy odanyúlhatsz a lábai közé elölre és izgathatod a csiklóját.
Hogy csináljátok, ülve vagy fekve?
A kérdező hozzászólása: az a baj, hogy nekem annyira semmilyen, hogy a merevedésem is alábbhagy ilyenkor...ami meg nekem jó póz, azt látom h õ nem élvezi annyira
Örülj hogy a barátnõd eltud menni szex közben xD Am ezt nem itt kéne kiirni hanem vele kéne megbeszélned hogy így nemigazán jó neked. Biztos van még olyan póz amit nem próbáltatok
Igy én sem szeretem mert a lányt szemböl kell a fiúnak látni nem a hátát, nem jön be nekem ez!
A kérdező hozzászólása: végülis még igen, van idõnk végigpróbálni mindent így 20 évesen:) köszi a válaszokat
Azért kérdeztem, hogy ülve vagy fekve, mert: ha te pl. egy fotelban ülsz, és úgy van neked háttal a párod, úgy sem jó? Akkor közben át tudod ölelni, meg kézzel könnyen tudod izgatni a csiklóját stb. Ha így sem jó, akkor passz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!