Találatok a következő kifejezésre: Londonba utaznánk Melyek a (2 db)

Londonba utaznánk repülővel. Melyek a legolcsóbb repjegyek?

Fapadossal gondoltuk. 4 feln?tt. Kb. 3 nap 2 éj. :)

Legjobb válasz: A Malévval vigyázz most, tapasztalat. Meg vannak hülyülve vmiért. Eddig bármilyen repjegyet foglaltam mostanában (márpedig elég sokat), mindig törölték/változtatták vmelyik utat...

A Malévval vigyázz most, tapasztalat. Meg vannak hülyülve vmiért. Eddig bármilyen repjegyet foglaltam mostanában (márpedig elég sokat), mindig törölték/változtatták vmelyik utat...
internet. sok járat van és mindig más akciók, így menj fel a fapados.lap.hu-ra aztán keress. De amire oda kell figyelni, hogy a fapadosoknál nem mindegy honnan indul(balatontól is indul) és hogy a csomag feladásért nem kell-e külön fizetni, mert sok helyen olcsó a jegy de kézipoggyásznál többet nem vihetsz fel, minden plussz csomagért fizetni kell. valahol benne van 20-kg-ig az árban.
én a ryanair-t javaslom (Balaton mellõl indul), de lehet találsz a fapadosok között még olcsóbban (vagy vmi akciót).
igaza van a 3. valaszolonak, sok a rejtett koltseg a fapadosoknal amit csak a foglalas kozben latsz meg. Ryanair pl: Becsekkolas £6, ha akarsz 1 poggyaszt vinni a kezin kivul az tovabbi £12, ha 2 borond az meg tobb, igy megy fel az ara. Biztositas nincs benne a jegy araban, attol fugg, milyen orszagban laksz, hogy mennyibe kerul. Sok mindenre erdemes odafigyelni.
Nézd meg a http://www.jet2.com honlapot. Ha idõben foglalsz, ott találod a legolcsóbb ajánlatokat.

Londonba utaznánk 2 napra. (sz-v) A kérdésem a KOMPOZÁSSAL kapcsolatban lenne. Mi a folyamata? Kell-e előre foglalni jegyet? És mivel több társaság is van melyik lenne célszerübb? Vonal: Calais-Dover vagy Dunkirk-Dover.

Legjobb válasz: Igaz mi már elég rég voltunk (2007-ben), de Calais-Dover vonalon mentünk oda-vissza. P&O-val, és a jegyet nem foglaltuk elõre, hanem a helyszínen vettük meg, mivel ez egy spontán utazás volt. Ha elõre foglalsz, lehet hogy kifogsz valami akciót, amit a helyszínen nem adnak, és mondjuk így nem kell izgulni, hogy esetleg nincs hely. Úgyhogy tanácsosabb elõre lefoglalni.

Igaz mi már elég rég voltunk (2007-ben), de Calais-Dover vonalon mentünk oda-vissza. P&O-val, és a jegyet nem foglaltuk elõre, hanem a helyszínen vettük meg, mivel ez egy spontán utazás volt. Ha elõre foglalsz, lehet hogy kifogsz valami akciót, amit a helyszínen nem adnak, és mondjuk így nem kell izgulni, hogy esetleg nincs hely. Úgyhogy tanácsosabb elõre lefoglalni.
A kérdező hozzászólása: Esetleg még annyit kérdeznék, ha ott helyben váltok kompjegyet mindenképp drágább mint elövételben?
Erre sajnos nem emlékszem. De a repülõjegyekbõl kiindulva feltételezem, hogy olcsóbb elõre megvéve.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!