Találatok a következő kifejezésre: London észak-nyugat észak-keleti részén hol találok (1 db)Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Valaki jelentkezett ERASMUS programban IDE: Europa-Universität Viadrina Frankfurt (Oder)?

1

A Bécsi Egyetemen szeretnék továbbtanulni, a jogi karon. Hogy megy a felvételi, a munkavállalás, lakhatás? Milyen papírok kellenek?

Tapasztalatok? Esetleg egy mentor elérhetősége?
Köszi :)

1

Ebben az esetben milyen lehetőségeim vannak arra, hogy külföldön tanuljak? Van olyan ösztöndíj, ami teljesen fedezi a költségeket?

Már elég régóta nézem az ösztöndíjakat, külföldi tanulási lehetőségeket, de sajnos nem találtam olyat, amit megengedhetnénk magunknak. Most 10.-es vagyok, 1 hónap híján 17 éves. Az osztályomban az egyik legjobb tanuló vagyok, nagyon jó a nyelvérzékem is. Minden versenyen, pályázaton indulok, amin csak tudok, és rendszerint kiemelkedő eredményt érek el. Nagyon szeretnék külföldön eltölteni egy tanévet, vagy akár csak 1-2 hónapot, a világ bármely pontján, viszont nem találtam olyan ösztöndíjat, amit nem a diák családjának kell megtéríteni. Itt, a gyakorikérdéseken láttam, hogy valaki írta, hogy vannak teljesen finanszírozott ösztöndíjak, de csak nagyon rossz anyagi körülmények között élőknek. Egyrészt hosszas keresés után sem találtam ilyet, másrészt nem igazán tudom, hogy egyáltalán annak számítok-e.(Ha valaki ebben tudna segíteni röviden felvázolnám az anyagi helyzetünket.)Illetve azt szeretném megtudni, hogy van-e olyan ösztöndíj amit teljesen megtérítenek, és esetleg nem csak hátrányos helyzetű diákok pályázhatják meg?
Végül még annyit fűznék hozzá, hogy nagyon elszomorít, hogy szinte semmi esélyem sincs külföldön tanulni, annak ellenére, hogy a képességeim és a szorgalmam megvannak hozzá, ellenben több évfolyamtársam és ismerősöm, akik nem is tanulnak, sőt legtöbbjük csak azért kapott kegyelem 2-est, hogy elmehessenek a suliból kijutnak külföldre, mert a szüleik ki tudják fizetni.

2

Ha itthoni egyetemen elvégzek egy BA és egy MA képzést és utána még tanulnék külföldön, akkor azért már fizetnem kell? (Alapvetően ingyenes külföldi egyetemről van szó. )

4

Ha Bécsben jelentkezek egyetemre, akkor elég a német középfokú nyelvvizsga?

Német tanszékre jelentkeznék, akkor elfogadják csak a németet ami alap, vagy kell mellé még 1 idegen nyelv, pl angol?

2

Akkor most hogy van ez? Kell a diplomához külföldön nyelvvizsga?

A TOEFL (és társai) vizsga ugye két évig érvényes.. na most az egyetemre való bejutáshoz biztos,hogy kell, de mire végzel az egyetemmel, letelik a 2 év. attól megkapod a diplomát?

3

Légyszíves válaszolnátok pár kérdésemre az UWC-vel kapcsolatban?

Ki volt már a kint az UWC-vel?
Mit kell tenni hogy kijuthassak?
Ha bekerülök akkor nyári szünetben hazajöhetek?
Tudtok hasonló programokat?
Kérlek írjatok le minden infót!

2

Nem tudom mit kezdjek magammal, szerintetek? (Reál-szak) (TRA)

-Tudok rajzolni, méghozzá elég jól de nem annyira profi szinten.
-Matekem 7-8 (3-4).
-Fizikám 8 (4).
-Informatikám 10 (5).
-Töri, vallás, zene, biosz, nyelvek jók de nem szeretem.
-Földrajz megy 9-10 (5).
-Logika/filozófia 9-10 (5).
Nagyjából ezeket tanuljuk mi. Gondolkoztam építész mérnökinn Magyarban, mert azt mondják hogy nálunk nem olyan jó. ilyen jegyekkel Matekböl Fizikából elég lenne ?
Meg szeretném folytatni a jégkorongozást de gondolom a kettö nem megy együtt. Informatikai egyetemre gondoltam még.
Lényegében olyan kéne ami jól is keres. Meg azt nem tudom hogy Magyarban, hogy vannak a dolgok. De jóformán máson nem gondolkoztam, ha van néhány lehetöség kérlek írjátok le. Köszönöm mindenkinek.

1

Mennyiből lehet Olaszországban kijönni egy hónapban? Szállás talán kollégiumban, esetleg albérletben. Kaja, bérlet, szórakozóhelyek mennyire drágák? Esetleg ötlet, hogy hogyan, mivel lehet spórolni?

2

Büntető jogászként ki tudok menni Németországba?

mennyi a valószínűsége,hogy alkalmaznak?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!