Találatok a következő kifejezésre: London észak-nyugat észak-keleti részén hol találok (1 db)Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Volt már valaki Erasmus programmal az Adnan Menderes egyetemen Törökországban, Aydın városban?

Próbáltam már keresni Google-n beszámolókat, de semmit nem találok. A mi fősulinkról, a nemzetközi kapcsolatok iroda szerint, senki nem volt még ebben a suliban. Az elhelyezkedése pedig jó, nyugati vidéken van, tengerparttól annyira nem messze, turistaközpont közelében. A másik lehetőségem Trabzon lenne Törökországban, de Aydın jobban tetszene. Természetesen nem csak Törökország érdekel, csak a megélhetési költségek itt kedvezőbbek, mint máshol Európában.

0

Milyenek az angol gimnáziumok?

Elég jó vagyok angolból, (nem arra értem, hogy 5-ös vagyok, hanem jól is beszélek) és a külföldi tanuláson gondolkozom. Most 17 éves vagyok, és még 2 évem hátra van a gimiből. Mennyibe kerülnek az ilyen iskolák, milyen a tanítás, és milyen tantárgyak vannak kint?

2

Cserediaknak szeretnék menni 1 teljes évre. (USA, Kanada) kb Mennyi koltsegre szamithatok zsebpenzzel egyutt?

3

Volt itt valaki cserediak USA-ban?

7

Írországban ír vagy angol nyelven folyik az oktatás?

2

Melyik (melyek) a legjobb cserediák szervezetek?

Szóval árban is és szervezésben is (gimnáziumi programra gpndolok).A válaszokat előre is köszönöm!

14

Mi a véleményetek a cserediák programokról?

Volt már kint valaki? Hogy működik ez az egész dolog?

3

Mit csinál az, aki cserediák?

Tudom, hogy kimegy külföldre tanulni, de hogy pontosan hogy is megy ez? Csak néhány hónapra vagy egy egész tanévre megy ki? Menyit kell befizetni érte? Lehet kint egyáltalán barátokat szerezni? Nagyon érdekelne a dolog. Aki volt már, az írhat privit is, és ott részletesebben is leírhatja, de ide is írjatok :)) Köszi előre is :))

1

Latin Amerikába szeretnék menni cserediákként 1 évre. Melyik helyet ajánlanátok?

Brazília, Mexikó, Dominika, Argentína, Bolívia, Chile, Costa Rica, Venezuela, Paraguay és Panama jöhet szóba. Melyiket ajánlanátok? Mennyire biztonságosak? Mindenhol csak a fehér homokos tengerpartokat mutatják. Cserediákként teljesen más lenne? Tisztában vagyok vele hogy nem csak nyaralni megyek, de jó lenne ha valami hasonló környezetben lakhatnék.Ezalatt azt értem hogy nem egy lepukkant házban. A választásomat nagyban befolyásolja a környezet.

10

Megéri Németországban cserediáknak lennem?

Nyertem egy ösztöndíjat, Baden-Württemberg tartományba 1 évre.(Így 1.900.000 Ft helyett csak 250. 000 Ft kellene fizetnünk) Most 10-es vagyok tehát a fakultációk évét .tölteném kint Németországban Németül jól beszélek, kéttannyelvű gimibe járok, de azért lenne még mit csiszolnom a német tudásomon, nem csak a nyelvér szeretnék kimenni. A Semmelweis egyetemre szeretném majd menni, de semmiképpen nem szeretnék évet ismételni. Mi lenne a legjobb megoldás? Tapasztalatok cserediákoktól. betudnám pótolni. (kémia, biológia fakultáció) és persze olyan osztályozó vizsgát kellene tennem amivel államilag finanszírozott helyre kerülhetnék a SOTÉ-n. Bocsi, hogy hosszúra sikeredett. :D

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!