Találatok a következő kifejezésre: London észak-nyugat észak-keleti részén hol (1 db)Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az USA-ban lehet magyar/osztrák diplomával dolgozni? Mert én úgy hallottam, hogy újra kell szakvizsgázni. Igaz ez, vagy csak külömbözetit kell tenni?

Bocsi ha hülye a kérdés de nem értek hozzá, még gimis vagyok csak gondolkozom a jövön és látom hogy nincs értelme magyarországgal foglalkozni.

2

Külföldi egyetem angol nyelvtudással Európában? (pszichológia)

Pszichológiára megyek szeptembertol és miután végeztem , a mesterképzést külföldön csinálnám meg. Angolul felsofokon beszélek, spanyolból középfokon. Hova menjek : Anglia ,Ìrország Hollandia , Svájc?

4

Az idén mikor van a tanévzárás NYC-ben/NY államban (általános és középiskolák)?

0

Hogyan tudnek mindig ertesülni az ösztöndijakrol?

Nagyon szeretnek külföldön egyetemre jarni. Sajnos a csaladom nem gazdag de nagyon szeretem öket. Szinjeles átlagom van es c2 az angolom. Szeretnek angol nyelvü egyetemre jarni és ,hogy ehez kernem a segitseget.Olyat keresek ahol tamogatjak a teljes egyetemet addig amig jol tanul valaki.Minden link, egyetemek ,tanacsok stb. szivesen varok

0

Tudok Bécsben járni gimnáziumba?

Most fejeztem be a 9.osztályt; 4,2 a tanulmányi átlagom. Bár annyira ez nem nagy teljesítmény, de még azt megjegyezném, hogy négy nyelven tanulok (ebből a német majdnem B2-es szint), illetve most is kollégiumba járok, hamar össze tudok barátkozni másokkal. Most vettem részt egy 10 napos cserediákprogramom Németországban, ekkor jöttem rá, hogy német nyelvterületen akarok tanulni (később élni).
Milyen lehetőségeim vannak Ausztriában, legfőképp Bécsben? A kikötésem annyi, hogy erős gimnáziumba akarok járni, legjobb valami internátus volna. Ismertek ilyet? Ha igen, akkor azt megköszönném, most próbálok egy olyan internátust találni, ahol éjjel-nappal osztrákok vesznek körül.
Köszönöm előre is a segítséget!

2

Kinek van tapasztalata esszéírásról az amerikai felsőoktatás keretein belül, milyennek találjátok, miben különbözik az otthoni rendszertől?

Az USA-ra gondolok természetesen.

3

Mi a különbség?

Dániába jelentkeztem egyetemre és egy olyan kérdésem lenne, hogy mi a különbség a "conditional admission letter" és a "formal admission letter" között. Nyilván le tudom fordítani és értem is de még is mi a különbség? Ha feltételesen felvettek akkor még az nem biztos h tényleg felvettek-e? Kicsit lehet, hogy érthetetlenül írtam le de a lényeg remélem lejön.

1

Mennyi euró az ideális havonta egészségbiztosításhoz pair-kedésnél?

1

Mennyibe kerül egy évfolyam a schladmingi SkiHandelsSchule-ban?

http://www.schladming.org/de

0

Szerintetek mennyi az esélye hogy külföldön el tudok helyezkedni egy Óbudai Egyetemen végzet Villamosmérnöki diplomaval? Nemsokara végzek az egyetemen nem vagyok az a zseni tipus aki mindenhez konyitana de nagyon szolgalmas és kitartó diak vagyok.

Szeretnek külföldön kamatoztatni a tudasomat, esetleg nemetorszagban. Mannyi az esélye hogy ott kapok munkat? Meg szeretnek egy msc is elvégezni külföldön ha felvesznek. Akinek volt mar hasonlo élmenye vagy valamilyen tanacsa az kérem irjon.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!