Találatok a következő kifejezésre: London észak-nyugat észak-keleti részén hol (1 db)Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Írországban ír vagy angol nyelven folyik az oktatás?

2

Melyik (melyek) a legjobb cserediák szervezetek?

Szóval árban is és szervezésben is (gimnáziumi programra gpndolok).A válaszokat előre is köszönöm!

14

Mi a véleményetek a cserediák programokról?

Volt már kint valaki? Hogy működik ez az egész dolog?

3

Mit csinál az, aki cserediák?

Tudom, hogy kimegy külföldre tanulni, de hogy pontosan hogy is megy ez? Csak néhány hónapra vagy egy egész tanévre megy ki? Menyit kell befizetni érte? Lehet kint egyáltalán barátokat szerezni? Nagyon érdekelne a dolog. Aki volt már, az írhat privit is, és ott részletesebben is leírhatja, de ide is írjatok :)) Köszi előre is :))

1

Latin Amerikába szeretnék menni cserediákként 1 évre. Melyik helyet ajánlanátok?

Brazília, Mexikó, Dominika, Argentína, Bolívia, Chile, Costa Rica, Venezuela, Paraguay és Panama jöhet szóba. Melyiket ajánlanátok? Mennyire biztonságosak? Mindenhol csak a fehér homokos tengerpartokat mutatják. Cserediákként teljesen más lenne? Tisztában vagyok vele hogy nem csak nyaralni megyek, de jó lenne ha valami hasonló környezetben lakhatnék.Ezalatt azt értem hogy nem egy lepukkant házban. A választásomat nagyban befolyásolja a környezet.

10

Megéri Németországban cserediáknak lennem?

Nyertem egy ösztöndíjat, Baden-Württemberg tartományba 1 évre.(Így 1.900.000 Ft helyett csak 250. 000 Ft kellene fizetnünk) Most 10-es vagyok tehát a fakultációk évét .tölteném kint Németországban Németül jól beszélek, kéttannyelvű gimibe járok, de azért lenne még mit csiszolnom a német tudásomon, nem csak a nyelvér szeretnék kimenni. A Semmelweis egyetemre szeretném majd menni, de semmiképpen nem szeretnék évet ismételni. Mi lenne a legjobb megoldás? Tapasztalatok cserediákoktól. betudnám pótolni. (kémia, biológia fakultáció) és persze olyan osztályozó vizsgát kellene tennem amivel államilag finanszírozott helyre kerülhetnék a SOTÉ-n. Bocsi, hogy hosszúra sikeredett. :D

9

Erasmus ösztöndíjat lehet kapni rossz átlaggal?

Szeretnék menni ERASMUS ösztöndíjjal külföldre tanulni, csak az a baj, hogy eléggé rossz az átlagom. Gond nélkül teljesítettem 3 félévet, de rossz jegyekkel, 'csak a kettes legyen meg' alapon. Hogy van a szelektálás? egy bizonyos átlag alatt sehova nem lehet menni, vagy csak a sor aljára kerülök? Beszélek több nyelven is. Ez javíthat valamit a helyzetemen?

4

Ki szeretne külföldre menni továbbtanulni főiskolára/egyetemre?

Esetleg elképzelés? Szak, ország, iskola, miért pont az stb.? :)

7

Szerintetek egy magyarnak mennyi esélye van bejutni egy úgymond világhírű egyetemre? Lehet itt gondolni akármire pl. Oxford, Juiliard, Cambridge.

10

Bécsi egyetemre erasmussra angol nyelvtudással nem lehet menni, Volt olyan aki angollal ment ki?

csak német tantárgyak vannak órák vannak :(

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!