Találatok a következő kifejezésre: London észak-nyugat észak-keleti részén (1 db)Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kinek van tapasztalata esszéírásról az amerikai felsőoktatás keretein belül, milyennek találjátok, miben különbözik az otthoni rendszertől?

Az USA-ra gondolok természetesen.

3

Mi a különbség?

Dániába jelentkeztem egyetemre és egy olyan kérdésem lenne, hogy mi a különbség a "conditional admission letter" és a "formal admission letter" között. Nyilván le tudom fordítani és értem is de még is mi a különbség? Ha feltételesen felvettek akkor még az nem biztos h tényleg felvettek-e? Kicsit lehet, hogy érthetetlenül írtam le de a lényeg remélem lejön.

1

Mennyi euró az ideális havonta egészségbiztosításhoz pair-kedésnél?

1

Mennyibe kerül egy évfolyam a schladmingi SkiHandelsSchule-ban?

http://www.schladming.org/de

0

Szerintetek mennyi az esélye hogy külföldön el tudok helyezkedni egy Óbudai Egyetemen végzet Villamosmérnöki diplomaval? Nemsokara végzek az egyetemen nem vagyok az a zseni tipus aki mindenhez konyitana de nagyon szolgalmas és kitartó diak vagyok.

Szeretnek külföldön kamatoztatni a tudasomat, esetleg nemetorszagban. Mannyi az esélye hogy ott kapok munkat? Meg szeretnek egy msc is elvégezni külföldön ha felvesznek. Akinek volt mar hasonlo élmenye vagy valamilyen tanacsa az kérem irjon.

3

Szerintetek Oroszországba meddig tanulhatnak a gyerekek?

Nem kell pontos dátum...

2

Szeptembertol a kisfiamat szeretnem Stuttgartba hozni, alsotagozatos Iskolazassal lakasberlessel kapcsolatban lenne kerdesem. Van valakinek tapasztalata?

2

MEXT vizsgán mennyire számít a japán nyelvtudás?

0 japán nyelvtudással kiválaszthatnak? Mivel a kiválasztottak számára 1 éves japán nyelvkurzussal kezdődik az ösztöndíj.

5

Valaki jelentkezik idén a MOGYE-ra Magyarországról? Én gyógyszerész karra jelentkezem és jó lenne nem egyedül belevágni!

3

Üdv, Néktek! :D Szerintetek ez lehetséges?

Én, mint magyar állampolgár tudok-e jelentkezni Németországi vagy Ausztriai egyetemre úgy, hogy lehetőleg ott is fejezzem be? Tehát, nem 1 vagy 2 félévet szeretnék ott tölteni, hanem az egész képzést ott szeretném elvégezni. Kelle-e esetleg valami plusz, pl. egy nyelvvizsga vagy valami papír, ami szükséges ehhez? A válaszokat előre is köszönöm!

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!