Találatok a következő kifejezésre: London észak-nyugat észak-keleti (1 db)Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyire nehéz külföldi egyetemen tanulni? Hol érné meg a legjobban?

Angol, vagy esetleg német nyelvű egyetem jöhetne nálam szóba. Leginkább Skóci vonz, Edinburgh, de nem tudom, hogy jó döntés lenne-e. Pszichológus vagy újságíró szeretnék majd lenni. Szerintetek?

1

Bécsben van gólyatábor?

5

Németországban vagy Ausztriában vannak jó egyetemek/fősulik marketing-kereskedelmi szakirányzatban? Bővebben lent!

Olyan emberek segítségét szeretném kérni akik kint tanultak/élnek németben vagy ausztriában, mert szeretnék tovább tanulni külföldön. 11-es gimnazista vagyok, és marketing-kereskedelmi(menedzsment) téren szeretnék tovább menni, de nem nagyon találtam még ilyen szakirányú egyetemeket.Az is jó lenne h ha konkrét sulit nem tudtok, de az "elinduláshoz" egy két tanácsot tudnátok adni.

0

Valaki tanul (t) Ausztriában művészeti szakon, nehéz a felvételi?

Főleg az Angewandte-ra vagyok kíváncsi, média design, design, grafikus, textil és "divat" szakra, de bármi hasonló tapasztalatnak is örülnék, az egész felvételi/1. tanév menetével kapcsolatban, hogy élesben milyen volt.

0

Lehetséges? Van esély rá? (többi lent. )

Arra gondoltam hogy kimegyek 1 évre az USA-ba(cserediákprogram) és megpróbálok ott ,,megragadni".De hogyan?Hogyan kéne elérnem azt hogy ottmaradhassak?Mit kell tennem?

0

Hogyan kerülhetek be amerikai egyetemre?

SAT, TOEFL, kitünõ jegyek. Mire van még szükség egy sikeres felvételihez pl a Stanfordra, Hopkinsra?

0

Külföldön hány év a bűnügyi antropológiai egyeteme?

Ha elvégezném,akoor bisztos kapnék munkát?

1

Segítene valaki kanadai továbbtanulással kapcsolatban?

akivel felvehetném a kapcsolatot

3

Mesélj kérlek a bécsi egyetemről, mondjuk aki ott is tanul (t)? Orvosi szakon gondolkozom, de nem tudom pontosan a lehetőségeket. Megélhetőség? Árak? A nyelv mennyire rostáló tényező? Vizsgák? Stb.

Köszönöm

4

Tanulás Amerikában, vagy Kanadában szinte ingyen, de hogyan? Többi lent

Sajnos egy olyan sportágban vagyok eredményes amit nem igazán szeretek, egy barátom miatt kezdtem el, de időközben kiderült, hogy sportösztöndíjjal kikerülhetnék külföldre. Abbahagytam, mert a barátom is befejezte, és nem volt semmi, hogy ott tartson, mert nem szeretem, de viszont belegondoltam, hogy ezzel kikerülhetnék egy jó egyetemre Amerikába, 1 évet hagytam ki, viszont még simán visszatérhetek, és folytathatom a vizilabdát, a kérdés az lenne, hogy esetleg kikerülhető lenne a vizilabda, és kijuthatnék így simán egyetemre, anélkül, hogy a gatyánk is rámenne? vagy folytassam még 3 évig a középiskola alatt, és még 4 évig az egyetem alatt egy olyan sportot amit egyáltalán nem szeretek?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!