Találatok a következő kifejezésre: Lognak a milyen (75 db)

Kicsit lóg a hasam. Milyen tornagyakorlatokkal tudnám helyretenni? Hozzá bőrfeszesítő krémet ha használnék az is jó lenne?

Szeretném helyre hozni a hasam..

Legjobb válasz: Mitõl lóg a hasad, illetve mióta lóg így? Szülés utáni has-lógást nagyon nehéz, szinte lehetetlen mûtét nélkül megúszni :( (a kötényhasra gondolok, ahol csak a bõr lóg).

Mitõl lóg a hasad, illetve mióta lóg így? Szülés utáni has-lógást nagyon nehéz, szinte lehetetlen mûtét nélkül megúszni :( (a kötényhasra gondolok, ahol csak a bõr lóg).
Én is küzdök a hassal. Nagyon szar érzés és az ember utál tükörbe nézni.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem attól, sajnos a hirtelen fogyástól :( Akkor semmilyen módszerrel nem lehet javítani ezen? Nem számít hogy sok idõbe telik csak ne lógjon :(
Plasztikai sebész. A lógó bõrt nem tudod semmilyen tornával, diétával eltüntetni.
Kozmetikai kezelésekkel is helyre lehet hozni..vannak nagyon hatásosak.

Barátnőm melle enyhén lóg. Milyen felsőt vegyek neki, amiben nem látszik, hogy lógnak a mellei?

Segítsetek egy ruhavásárlás terén tapasztalatlan férfinek! Szeretném, ha a barátnőm melle a felsőben feszesebbnek látszana.

Legjobb válasz: Nem hord melltartót? Az nagyon sokat tud alakítani a mellek formáján. Olyat vegyél, amibõl nem lóg ki a melltartó pántja.

Nem hord melltartót? Az nagyon sokat tud alakítani a mellek formáján. Olyat vegyél, amibõl nem lóg ki a melltartó pántja.
A kérdező hozzászólása: Sohasem hordott melltartót, mert nem szereti, szorítja. Meg az elsõ barátja (aki elõttem volt) meg is tiltotta neki, hogy melltartót hordjon, mert szerette nézni, ahogy a blúz, a póló alatt ring, mozog a melle.
hát azért jobb lett ha hordana mert így biztos meg fognak ereszkedni a mellei
sztem nincs olyan felsõ, ezen csak a melltartó segít. mi lenne ha mondanád neki, hogy hordjon?ha az exe kedvéért nem hordta, ennyibõl a te kedvedért hordhatná. vannak kényelmes melltartók is.
akkor talán rossz a méret, egyébként is nagyon sokféle van ezen a problémán csak egy jó melltartó segít
Vehetnél olyan felsõt ami rögtön mell alatt beszûkül aztán bõvül

A BOEING logóban a feliratot milyen betűtípussal írják?

itt lehet megnézni:

Legjobb válasz: Nem azonosítható ismert fontkészlettel. Ez egy speciális font, amit kifejezetten ehhez a logóhoz készítettek. Itt tudod letölteni az egyik replikáját: http://exe.vis.ne.jp/cgi-dir/dlrank_misc/dlranklog.cgi?dl=ex.. Itt pedig le tudod tölteni a Boeing logót nagy felbontásban, ha arra lenne szükséged: http://airportsandairplanes.files.wordpress.com/2011/01/boei..

Nem azonosítható ismert fontkészlettel. Ez egy speciális font, amit kifejezetten ehhez a logóhoz készítettek. Itt tudod letölteni az egyik replikáját: http://exe.vis.ne.jp/cgi-dir/dlrank_misc/dlranklog.cgi?dl=ex.. Itt pedig le tudod tölteni a Boeing logót nagy felbontásban, ha arra lenne szükséged: http://airportsandairplanes.files.wordpress.com/2011/01/boei..

Az instagramon a login-nál milyen email cím kell, lehet gmail, citomail, bármi?

most töltöttem le!

Legjobb válasz: nekem gmailom van, de szerintem jó bármilyen.

nekem gmailom van, de szerintem jó bármilyen.
jó bármi :)
Maszírozás csodát tesz!
egy fénykép alapján meg tudnám mondani.
hát elég nagy melleid lehetnek, ha 15 évesen már lógnak is....egyébként meg ússzál....
Nincs mellkerekítõ és feszesítõ gyakorlat. De ettõl még az úszás és súlyzós edzés is mehetne.
Randák.
Nagyon klasszak és én is várom az informatív választ!!!
Art Galériában tudod õket megvásárolni.
Esetleg egy linket kérhetnék a képekhez ?

Fiúk, ez milyen logika? A barátom szakított velem, mielőtt lefeküdtünk volna.

Azzal indokolta, hogy nem akar kihasználni. Nem fogom fel, hogy létezik ilyen fiú, aki inkább szakít, minthogy szexeljen.

Legjobb válasz: Mi ebben a furcsa? nem kellettél neki... Hála istennek nem próbált föl elõtte... Korrekt volt....

Én is hasonlóképpen szakítottam egyik volt barátnõmmel... Én már nagyon láttam a dolog végét, ezért nem is erõltettem a dolgot, ráadásul õ még szûz volt. Ha lefeküdtem volna vele szakítás elõtt, csak ártottam volna neki szerintem.
sose kívánt igazán
Inkább tiszteld, hogy nem probalt fel a szakitas elott.
jobban örültél volna ha szex után szakít?
Mi ebben a furcsa? nem kellettél neki... Hála istennek nem próbált föl elõtte... Korrekt volt....
A kérdező hozzászólása: Másfél hónapig voltunk együtt. Nem impotens, és nem mikropénisz. Valószínûleg arról lehetett szó, amit az egyik fiú válaszoló írt, hogy már látta a végét a kapcsolatnak.
Mennyi ideig voltatok együtt? Mert akkor jön a kérdés, h ha nem szeretett minek volt veled eddig is?
honnan tudod hogy nem kicsi neki, lóbálta elötted?
Ahogy kettõvel ezelõtt írták: Szerintem mást szeretett és jobbnak látta korrekten így megoldani. Én tisztelem a srácot.
simán impotens
velem is ezt csinálták, mint veled kedves kérdezõ.. sztem nem vtunk neki elég jók, nem kívánt velünk testi kapcsolatot vagy máshoz húz a szívük és inkább szakítottak velünk
Lehet mikropénisz volt és inkább kilépett a dologból mielõtt kitudódik...
Szerintem megártott neki a pálesz..Ne hagyd többet hogy igyon!
A kérdező hozzászólása: Természetesen nem, és tényleg korrekt, de ez annyira szokatlan egy pasitól, hogy most méginkább kell.
Nem miattad csinálta!:D
látod, mégis élijen.. (Alien). Bocs... :O
A kérdező hozzászólása: Petting.

Valaki fogyott már itt 40-50 kg-t vagy 30 felett, ha igen milyen módszerrel és mennyi ideig tartott? Lóg a bőr?

Legjobb válasz: nekem csak 25 volt, és csak 103-78 között. de ha fokozatosan fogysz, tehát heti 1 max 1,5 kiló, közben pedig !sportolsz! akkor nem lesz gond. a gyors fogyásnál van lógás.

nekem csak 25 volt, és csak 103-78 között. de ha fokozatosan fogysz, tehát heti 1 max 1, 5 kiló, közben pedig !sportolsz! akkor nem lesz gond. a gyors fogyásnál van lógás.
Én fogyasztottam egy barátnõmet. Pontosan 47 kilót. A bõre szépen rendbe jött, a kilókat 9 éve nem szedte vissza.
Igen, én most tartok kb az 5O-nél...még 1O-et legalább szeretnék. Április-május felé kezdtem a fogyókúrát. Sajátos módszerrel, magam állítottam össze mit eszek. Egyedül a sport az, amit nem csinálok, sajnos, pedig nagyon jó lenne :S mostmár muszaj lesz elkezdenem rendszeresen. 2O éves vagyok, tehát még nagyon szépen visszahúzódott a bõröm, egyedül a combommal van gond...ott volt különben is a legtöbb felesleg és még mindig van, illetve az még nem szép, ezért kellene futnom, de majd vizsgák után azt is beiktatom :)
Jaj, ne haragudj, most vettem csak észre, hogy írtad:3O felett. Szerintem ha tornázol, sportolsz mellette, akkor eléggé rendbe jön. Mondjuk anyukám is 3O éves kora körül fogyott nagyon sokat, és hát nem mondom, hogy tökéletes az alakja, de azért nem lóg sehol neki.ja, és nem is sportolt mellette, csak tornázott keveset
A kérdező hozzászólása: Nem korban 30 felett, elnézést. Súlyban 30 felett.
Hu, nekem nagyon sokat segítettél ezzel :) KÖSZIIIIKE :)

Milyen kengurut ajánlanátok 3hós babámnak? (farredő asszimetria miatt hordanánk) Tehát olyat, amiben nem lóg a lába, széles terpeszt biztosit!

Legjobb válasz: Mi most vettünk Bondolinot. Igaz, hogy drága, de szuper. A baba imádja és Apa is. Ez sem utolsó szempont! :)))

Mi most vettünk Bondolinot. Igaz, hogy drága, de szuper. A baba imádja és Apa is. Ez sem utolsó szempont! :) ))
Nincs ilyen, vagyis van, de azt nem kengurunak hívják. Azok olyanok, amiket az elõzõekben írtak: kendõ, mei tai, csatos hordozó stb. Semmilyen hordozóban NEM SZABAD kifelé fordítani a babát!!! Kb. fél éves koráig kösd elõre, magaddal szembe, aztán mikor már ül, akkor kötheted hátra. Itt egy cikk errõl (de ha beírod a Google-ba, hogy pl. "kifelé ne" vagy "kifele hordozás", akkor rengeteg másikat is kiad): http://www.mamami.hu/kifelene/ Érdemes kipróbálni a hordozókat, mielõtt választasz, hogy kényelmes-e. Javaslom, hogy nézz körül, hátha van a közeledben hordozós klub, ott sokat tudnak segíteni. :) (Amúgy a kenguruk az egészséges babáknak sem egészségesek...)
A kérdező hozzászólása: Olyan kengurut keresek, amiben nem lóg a lába, széles a fenék rész. Ilyen nincs?
A kérdező hozzászólása: Nekünk az ortopédus mondta a kengurut. De most megveszem 15ezerért a mei tai-t és aztán üvölt benne a babám, akkor annak mi értelme!?
megint elõzõ A kenguru egyáltalán nem tartja a lábakat, abban csak úgy lóg, nincs terpesz. Meitaiban hatalmas nagy terpeszben van a baba, ami nagyon jót tesz a csípõnek.
elõzõ vagyok Viszont 3 hóst még nem szabad a hátadra kötni.
Egyáltalán nem egészséges, ha elõre néz a baba, fõleg, ha beteg a lába. Kizárólag feléd nézzen, ha elõre kötöd. Ha a hátadra kötöd, akkor néz elõre, de akkor is feléd kötve legyen. Kifordítva soha ne kösd magadra, se kenguruban, se semmiben.
A kérdező hozzászólása: A mei tai-t lehet úgy is hordani, hogy a baba nekem háttal ül? Csak mert hiába is vennék olyat, amibe felém fordulva ül, mert úgy a kislányom nem marad meg, csak ha elõre nézelõdhet, még fektetve se lehet ringatni, csak ha ül a karunkon. Illetve, hogy azért ajánlottátok a mei tai-t mert jobban tartja a lábakat, vagy miben jobb mint a kenguru?
Szerintem is Gremese mei-tai legyen a választás.
a béná-ról lemaradt "a" szóval béna voltam, vagyok és leszek :) )
Akkor neked nem kenguru kell, hanem kendõ, vagy mei-tai. Nekem ez utóbbi van, mert én bén voltam a kendõhöz, imádtam és a fiam is. Most 7, 5 hós és több mint kilenc kiló, de van, hogy még belerakom, altatáshoz, vagy buszozáshoz. Nekem Gremese-s van http://www.mei-tai.hu/webshop/?group=2#content nem olcsó, de én nagyon tudom ajánlani. Jó a minõsége, anyaga, formája.
Nekünk csatos hordozó van, Liliputi. :) Jelenleg a második gyerkõc használja, és imádja (a nagyobb is imádta), és nekem is kényelmes. http://www.liliputi.hu/index.php?m=product&a=productInfo&i=9.. De igazából tõled függ, hogy milyen fajtát használsz. Én lusta voltam kötögetni, azért vettünk csatosat, de valakinek pont az tetszik, hogy millióféleképpen meg tudja kötni, ezért kendõt vesz, vagy van, akinek tetszik, hogy egy kicsit hagyományos a hordozó, de mégsem bonyolult - õk általában mei tait vesznek.
Elsõ vagyok. Ha attól félsz, hogy a baba esetleg nem fogja szeretni és akkor feleslegesen költöttél rá, akkor ajánlom Neked, Nektek a Hordozóházat. http://www.hordozo.hu Itt nagyon sokféle hordozót meg tudsz nézni, ki tudsz próbálni, segítenek választani, és ki tudod kölcsönözni egy hétre 400 Ft-ért a választott hordozóeszközt. Így rájöhetsz, hogy a babának és Neked mi az ideális.
Fekvõtámasz.
A kérdező hozzászólása: Köszi hogy irtál, de mütve volt a csuklom és nem hajlik, fél kézzel hathat e?
Fél kézzel csak egyik oldalra hat, meg nagyon nehéz. Akkor viszont javasolnám az ún. pillangó mellgépet. Ahova én jártam edzeni, ott olyan volt az a gép, hogy nekitámasztottam az alkaromat, akkor is össze birtam nyomni csuklóhasználat nélkül. Itt egy kép ilyen géprõl: http://www.spinnersport.hu/kep.php?id=nessfit/NMI6500.jpg&PH..
Fekvotamasz vallszellesegel nagyon jo
Súlyzózással, úszással.
Az úszás az egyik legjobb a mellizmok edzésére. Amennyiben a hajad és ált. az egészséged engedi, ezt a sportot válaszd! Szinte minden izmodat megedzi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!