Találatok a következő kifejezésre: Lindynette20 tablettát A (10 db)

Már egy hónapja szedem a Lindynette20 tablettát. A 14. napon szeretkeztünk a párommal. Ugye nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: Nem nem lehetsz! Addigra már rég hatott a gyogyszer! Nincs okod a pánikra,nyugodjál meg :-)

Nem nem lehetsz! Addigra már rég hatott a gyogyszer! Nincs okod a pánikra, nyugodjál meg :-)
Én most írattam ezt a tabit. A doki azt mondta, a peteérést már gátolja az 1. hónapban is. Szal ha a mensi 1. napján kezdted el szedni, akkor ugye peteérés a 14. nap körül van. Tehát védettnek kell lenned elméletileg. Egyesek szerint már az 1. tabi is véd, mások szerint 2 hetet kell várni, megint mások szerint 1 hónap a tuti. Tesóm 2 hetet várt és nem lett terhes. Én tutira kivárom az 1 hónapot, addig gumival védekezünk. Az a legbiztosabb.

Lindynette20 tablettát szedek és tegnap vettem be a 21. tablettát. Ma a barátommal szeretkeztünk és ő belém ment. Mit gondoltok, ennek a tablettának még volt hatása, vagy esély van a terhességre?

Második hónapja szedem a fogamzásgátlót, de els? hónapban nem a menstruáció els? napjától, hanem a harmadiktól. Vasárnap vagy hétf?n kéne megjönnie.

Legjobb válasz: Biztosan hat a tabi. nyugodj meg!

Biztosan hat a tabi. nyugodj meg!
Ööö, már bocs, de te azt hiszed, hogy a 7 napos szünetben nem hat a tabi?
Ha a 2. hónapot szedted végig, akkor hatnia kellett...

Második levél Lindynette20 tablettát szedem. Mellette antibiotikumot szedtem. Tegnap múlt el a menzeszem és ma voltam együtt a barátommal. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Mindennek megvan a lehetõsége, mivel az antibiotikum gyengíti a tabletta hatását. De szerintem nem.

Mindennek megvan a lehetõsége, mivel az antibiotikum gyengíti a tabletta hatását. De szerintem nem.

Lindynette20 tablettát szedek. A vasárnapi (10.) tabit nem vettem be és szeretkeztünk a barátommal hétfőn. A hiányt csak hétfőn este vettem észre. Szóval már nem pótolhattam. Mennyire kell aggódnom?

Szombat és hétf? este bevettem a szokott id?ben.

Legjobb válasz: Ennyi idõ után már nem kell aggódnod.9 hónap alatt már teljesen véd.

Ennyi idõ után már nem kell aggódnod.9 hónap alatt már teljesen véd.
Olvasd el a betegtájékoztatót, hogy mit ír az ilyen esetekre, mert minden tabinál másképp van! Szerintem nem lehet baj!

Lindynette20 tablettát szedek, tegnap kellett volna beszednem a következő levél 1. szemét. Már nem vagyok a 12 órás határidőben, ilyenkor mi a teendő?

A mai tabit már bevettem, remélem nem lesz bel?le gond:S

Legjobb válasz: Olvasd el a betegtájékoztatót, és aszerint járj el. De egy héét kiegészítõ védekezés mindenképp kell!

Olvasd el a betegtájékoztatót, és aszerint járj el. De egy héét kiegészítõ védekezés mindenképp kell!

1 éve szedem a Lindynette20 nevű gyógyszert. Múltkor hasmenésem volt, ezért 2 tablettát vettem be egy nap. Lehetek terhes?

Csütörtökön szedtem volna be az utolsó szemet, ehelyett ez egy nappal korábbra esett, utána egjött a menszeszem, azt olvastam a tájékoztatón, hogy ha nem vettünk be egy szemet, akkor 7 napig más fogamzási módszer is szükséges. Menszeszem utolsó napjaiban lefeküdtem a barátommal, de még nem telt le 7 nap, csak 5, de közben menstruáltam, lehet-e terhes?

Legjobb válasz: velem is ez történt, csak más tablettával. nem lesz gond, de ne csináld ezt gyakran.

velem is ez történt, csak más tablettával. nem lesz gond, de ne csináld ezt gyakran.
sztem nem lesz gondod, én is cisnáltam ilyet, bár nem ezt a tabit szedem. De sztem ugyanolyanok
Én most kezdtem el 9. napja a tabit, a 4. napon a bevétel után kb. 5-6 órával volt hasmenésem, átolvastam a tabitájákoztatót, és az nem is beszél hasmenésrõl, csak hányás esetén kell védekezni a menstruációs ciklus alatt...szal lehet nem is kellett vna paráznod. Bár most egy kicsit én is, mert a 8. napon már nem védekeztünk másként.

Beszedtem az első levél tablettát (Lindynette20) és már 3 napja nem jön meg. Elmnjek nődokihoz? Vagy mi ilyenkor a teendő?

amúgy a rendszertelen mensimre írta fel

Legjobb válasz: mért mikor kéne megjönnie????? azt nemolvastad h a 7 napos szünetben BÁRMIKOR megjöhet??? honnan tudnád h mikor kell megjönnie, hamégcsak az elsõ levelet szedted be????

mért mikor kéne megjönnie????? azt nemolvastad h a 7 napos szünetben BÁRMIKOR megjöhet??? honnan tudnád h mikor kell megjönnie, hamégcsak az elsõ levelet szedted be????
a 7 napos szüneteben kell megjönnie valamikor ez így van. ez lehet a 4-5-6 napon is. nekem a 4. napon szokott, de van akinek már a 2 vagy a 3. napon megjön. kinek milyen a szervezete.
nem kell. csinálj tesztet. akkor kell dokihoz menni ha a következõ is kimaradna.
nem kell se teszt, se semmi. nem ugy megy az, h juj, bevettem, most mindjart meg kell jönnie. meg különben is azt irod, h az elsõ levél volt. a szünet utolsó napjan is megjöhet.
Ha nem szedsz gyógyszert nem tudod eltolni
Ha nem szedsz tablettát, nem tudod eltolni!!! És az agyaddal sem tudod befolyásolni, ez hülyeség!
Így nem nagyon fog menni.Sokan mondják, h citromlé elviszi a paradicsomlé meghozza.Ezekben nem igazán hiszek. Nekem egyszer kétszer aggyal is sikerült befolyásolni.De ez tényleg csak akkor mûködött, ha nagyon akartam.
Nem túl egészséges megoldás, de ha elkezded szedni a gyógyszert, akár ciklus közben, akkor nem fog megjönni. CSak olvsd el a gyógyszer papírják, és legalább a 2, levél elejéig másképp védekezz, mert még nem hat a fogamzásgátló hatása.
2hete szedem a Lindynette20 tablettát és lefeküdtem a barátommal.....és azt szeretném töletek kérdezni hogy védett vagyok már?és nem lehetek terhes?

Mennyire csökken így a tabletta hatása (lindynette20)?

Antibiotikumot szedtem, de csak 5napig és nekem azt mondták hogy csak akkor csökken a hatása ha több hétig szedik.Ez mennyire igaz?

Legjobb válasz: Ez nem igaz,mivel antibotikumokat nagyon ritkán kell több hétig szedni (pl lyme kór).Általában 5-10 napig,nem is szabad tovább szedni,vagy idõ elõtt abbahagyni,mert rezisztens lesz rá a baktérium.Abban az esteben,.ha ennél tovább kell szedni,akkor is többfélét irnak fel,nem ugyanazt a fajtát szeded hetekig.Tehát 5 nap után is ugyanugy kiegészitõvédekezést kell használni.

Ez nem igaz, mivel antibotikumokat nagyon ritkán kell több hétig szedni (pl lyme kór).Általában 5-10 napig, nem is szabad tovább szedni, vagy idõ elõtt abbahagyni, mert rezisztens lesz rá a baktérium.Abban az esteben, .ha ennél tovább kell szedni, akkor is többfélét irnak fel, nem ugyanazt a fajtát szeded hetekig.Tehát 5 nap után is ugyanugy kiegészitõvédekezést kell használni.
1 hétig védekezzetek másképp is a biztonság kedvéért! De amúgy nem hiszem, hogy bekavart!
ebben a ciklusban használjatok kiegészítõ fogamzásgátlást is. Hisz pár nap alatt is csökkenhet a hatása.
Hát védekeztél január óta, vagy nem? Ilyen pofon egyszerû.
a gyógyszer azért van, hogy ne legyen csík, ha abbahagyod attól még nem lesz csík, még halvány se, ismételd meg és ha van csík azon is akkor gratulálok anya leszel
A kérdező hozzászólása: nem
A kérdező hozzászólása: Nem védekeztünk! És 3x voltunk együtt, és valószínû peteéréskor! Én örülnék ha baba lenne! Csak nem tudom nem e a gyógyszer van még bennem
Hát akkor meg mégis miért ne lennél terhes, ha nem védekezel cirka 2 hónapja??
a gyógyszertõl nem lesz terhességi hcg hormon a szervezetedben...
tesztelj még egyet. sztem terhes lettél. gratulálok.
Gyógyszer mellett nem mutat terhességet a teszt. A halvány csík is csík, de menj el nõgyógyászhoz, õ 100%-ra megmondja. Vagy csinálj még egy tesztet pár nap múlva.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!